Akkaba Metropolisz

7 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Akkaba Metropolisz - Page 7 Empty Re: Akkaba Metropolisz

Témanyitás by Steven Szer. 18 Júl. 2012, 11:32

A támadásom sikeresnek bizonyul. Úgy tűnik most a hasznomra vált, hogy a célzásom még nem tökéletes, és a szerencse is az én oldalamra állt. Az ellenfelemet telibe kapta a támadásom, méghozzá közel a szívéhez, így ha nem is halt bele a találatba, a szívét ezúttal tutira rendesen megzavarta. Ha csak nincs regenerációs képessége is, ehhez a nyálkás izé mellé, elvégre valljuk be, ennek túl sok hatása még nem volt. A támadás ereje neki csapja az irányítópultnak is, ami szépen tönkre is megy, bár nem úgy, ahogy szerettem volna, azonban a gyárban ennek hatására minden rendszer életre kelt, aminek hála a közelbe kaptunk egy kis olvasztott fémet. Ideális terület az elkerülésre, ide érzem a hőséget. Mielőtt még be vinném a kegyelemdöfést, történik valami. Elkezdtem szédülni és a látásom is elhomályosult.
~ Így még annyira sem fogok tudni célozni, mint eddig. Mi történt velem?~ Tisztában vagyok vele hogy ez látható rajtam, elvégre többször is láttam olyat harc közben, hogy valaki alaposan beverte a fejét, és után annyira elszédült, hogy állni is alig bírt. Azonban én nem vertem be a fejem így nem értettem hogy most mi történt velem. Elindultam oldalra, hátha van valamilyen berendezés arra felé, amiben megtudok kapaszkodni még mielőtt elesnék, és persze ezzel megpróbálok az olvadt fémtől is távolabb kerülni ami kiömlött. Nem tudom hogy volt-e valami ami gátként meggátolja felénk a folyását, de az a biztos ha inkább elkerülöm. Közben próbálom szemmel tartani az ellenfelemet, hogy ha esetleg támad, akkor védekezhessek. Ehhez azonban el kell engednem a támasztékomat, hogy az ne földelje le az elektromosságot, amit a testembe vezetnék. Most úgy is képtelen lennék harcolni, amíg ez a szédülés el nem múlik. Ha tudom még azt is megpróbálom, hogy mikor támad akkor megragadom azt a testrészt amivel támad, ne csak egy pillanatig tartson az érintkezés.

_________________
Steven Storm
Jake Hamilton - Raziel
Daniel Hamilton
James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Akkaba Metropolisz - Page 7 Empty Re: Akkaba Metropolisz

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 18 Júl. 2012, 18:25

Steven menekülni kezd, bár a támolygása miatt ez nem éppen valami gyors manőver. Szerencséjére azért Ray sincs még a toppon, akinek valóban égési sérülés van a vállán, és szintén szédül egy kissé. Mikor nyelvével támad, kissé elvéti a célt, Steven pedig már amúgy is némileg arrébb mozgott, így beért egy futószalag mögé, ami nagyjából derékig ér. A nyelv így csak a vállán löki meg őt, de ez is épp elég ahhoz, hogy kibillenjen egyensúlyából, és most a futószalagra esve önkéntelenül is útnak induljon. Ilyen állapotban nem sikerül elkapni a nyelvet, ami csak egy pillanatra ért hozzá, az így leadott áramütés egészen kicsi volt. Eközben a méreg hatása erősödik, Steven az iménti szédülést most már sokkal erősebben érzi, fülei csengésétől nem hallja a gépek zakatolását, szája kiszárad, kissé hányingere is van. Ray nyelve is lezsibbad, és kinyújtva lóg a földön, az áramütés ugyan kicsi volt, de a nyelve elég érzékeny ahhoz, hogy így is "mozgásképtelenné" váljon. Látja viszont, hogy ellenfele szinte öntudatlanul fekszik egy futószalagon.
-Harc a halálig - szólal meg ismét a hang, biztatva mindkét felet, hogy a támolygás helyett a gyilkolással foglalkozzanak.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Akkaba Metropolisz - Page 7 Empty Re: Akkaba Metropolisz

Témanyitás by Reptile Szer. 18 Júl. 2012, 22:13

Számítottam támadásra, de ez ezúttal elmaradt, egyértelműen a mérgem hatásának köszönhetem ezt, s ki is használom az időt a támadásra, ezen a téren pedig pontosan úgy történnek a dolgok, ahogyan azt terveztem, vagy legalább is kigondoltam, logikáztam, bla-bla jó, nagyrészt legalább is úgy alakul, megpróbál odébb menni, és sikerül is neki, emiatt pedig... Na meg persze pár egyéb, említésre nem is méltó ok miatt csak a vállát sikerül eltalálnom a nyelvemmel, ami ezután le is zsibbad, és nem tudom visszahúzni, arra számítottam, hogy érezni fogok egy átmeneti csípést, de arra nem, hogy le is fog tőle zsibbadni.
- Na bahmegh... - Nyögöm ki nagy nehezen, bár a nehéz része inkább a "z" megformálásával van, nem a beszéddel, bár az sem igazán kellemes, és hogy miért nem? Nem tudom, egyszerűen most nem az. Felmérem a helyzetet, miközben szép fokozatosan tekerem fel a nyelvem az alkaromra, és mosolyogva konstalálom... Már amennyire ilyen állapotban mosolyogni lehet... Szóval mosolyogva veszem tudomásul, hogy már egy futószalagon fekszik, és már alig van magánál, tökéletes alkalom arra, hogy megadjam neki a kegyelemdöfést, persze a futószalag valószínűleg magától is végrehajtja, lényegében gondolom valami présgép felé megy, vagy nyomógép, vagy mik is vannak itt. Az ismét felszólaló hangra feltekintek a plafonra, tekintetem kissé morcos, bár nem-e miatt, a taktikám végül is működik, és onnantól hogy kifeküdt, bár ezt már kb. ezerszer elismételtem, nyert ügyem van, mert egyszerűen meg is fojthatom, ha nincs türelmem kivárni hogy egy gép végezzen vele, bár ha nem tud magától lejönni arról a futószalagról, már akkor is nyert ügyem van.
- cuhom-cuhom... - Tudomot akarok mondani de az sehogy sem akar összejönni, így ennyiben is hagyom a dolgot és sietős léptekkel az ellenfelem felé veszem az irányt, közben ha útba esik, felveszek a földről valamiféle tárgyat, lehetőleg olyasmit ami gumiból van, vagy éppen bármi jó, amiről tudom, hogy nem vezeti az áramot, végig taperolom az egyik végét, majd pedig oda érvén az ellenfelemhez megpróbálom azzal " kenegetni " a fejét, vagy bármit, amit elérek rajta, a kezét, stb, csak hogy egy kis plusz "altató" is legyen rajta, szeretek biztosra menni. Próbálom közben felmérni, hogy hova is vezet a futószalag amin fekszik, és esetleg ha megpróbálna megragadni, vagy támadni, akkor távolabb lépni, vagy meghúzni magam amellett, Célegyenesben vagyok, és tudom, ha szerencsém van akkor csak ezen kell rajtatartanom és vége, ezt pedig előszeretettel megteszem a kezemben lévő tárgyal, ha van, ha nincs, akkor is oda megyek, ez csak azon változtat, hogy hozzá tudok-e nyúlni anélkül, hogy tovább kéne kockáztatnom, avagy nem, és ha nincs eszköz akkor a kezemmel maszatolom tovább a képét.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Akkaba Metropolisz - Page 7 Empty Re: Akkaba Metropolisz

Témanyitás by Steven Vas. 22 Júl. 2012, 00:51

Jött is támadás, ahogy sejtettem, azonban nem olyan módon, ahogy azt gondoltam. Sok lehetőséget végig futattam az agyamon, lábba, ököllel támad vagy talán valamilyen fegyverrel.. Az viszont nem hogy a nyelvével.. pláne nem több m-es távolságról. Érzem és látom is hogy a támadó szerv az áramütés hatására elernyedt, azonban a lökés ereje engem is kibillentett az egyensúlyomból (nem mint ha nehéz lett volna, elvégre állni is alig bírtam már). Éreztem hogy amire rá estem az mozog. Egy pillanatig elgondolkodtam, hogy ez vajon jó vagy rossz dolog, de mivel egy gyárban vagyunk, amit az előbb aktivizáltam, úgy hogy a gépek többsége hibásan működik, úgy döntöttem hogy ez rossz dolog. Nagyon rossz dolog. Ha képes voltam még rá akkor oldalra gördültem, hogy vissza leessek a futószalagról, lehetőleg abba az irányba ahonnét az előbb a támadás is érkezett. Tisztába vagyok vele hogy ilyen állapotban nem fogok tudni harcolni már, így csak két esélyem van. Az egyik az hogy megpróbálok valahogy oda kúszni a földön lévő lebénult nyelvhez, megragadni és minden erőmet ami még megmaradt azt beleadni egy elektromos csapásba, hogy megsüssem a nyelvén keresztül az ellenfelemet. Ha viszont túl messze van a nyelv vagy nem tudok oda kecmeregni, akkor abba az irányba amerre az ellenfelem homályos képének a pacája van, elektromos támadást indítok reménykedve hogy a szerencse mellém áll és nem csak eltalálom, ami így is már elég nagy mák lenne, de talán meg is öli vagy legalább bele löki valamibe ami megöli. Ha a földön találok valami éleset a közvetlen közelemben (üvegszilánk vagy bármi hasonlót) akkor azzal megvágom magam, hogy a fájdalommal amit okoz, növeljem az erőmet és az éberségemet.

_________________
Steven Storm
Jake Hamilton - Raziel
Daniel Hamilton
James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Akkaba Metropolisz - Page 7 Empty Re: Akkaba Metropolisz

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 25 Júl. 2012, 18:10

Miközben Ray a nyelvét tekeri, Steven legördül a futószalagról, így eltűnik ellenfele szeme elől. A földön bőven van olyan dolog, amivel sebet ejthet magán, hála a korábbi rombolásnak, amit végeztek. Egy kisebb fémtörmeléket talál Steven, ami az irányítópanelból szakadhatott le a robbanáskor, ezzel tudja magát megvágni, és valóban mintha a termelődő adrenalin kissé felébresztené. Ám a méreg egyre erősödő hatásával így sem veheti fel a versenyt hosszú távon, ezt ő is érzi. Eddigre Ray talált egy nagyobb kalapácsot az egyik gépnek támasztva, aminek fából van fogója, így nem vezeti az áramot, ám ahogy a futószalag felé indul, nem találja ott Stevent. Mikor keresgélni kezd, Steven nem vár tovább, utolsó erejével elektromos kisülést indít, ám kábasága és kimerültsége miatt a célzása pontatlan. Az elektromos nyalábok cikáznak egy ideig, némelyik nagyobb kárt is okoz a berendezésben, és végül bekövetkezik az, amire Steven várt. A villámok okozta elektromos töltés az összes közelben lévő panelt tönkreteszi, több gép teljesen megbolondul, szikraeső hullik mindenhonnan, aztán mikor Ray lecsapni készülne a kalapáccsal, már olyan közel kell mennie, hogy a célzást nehéz elvéteni. Az áramütés hátralöki, és alkarjára tekert nyelve csaknem kiszakad a helyéről, sérült válla és kézfeje miatt a kalapácsot elejti, majd egy kisebb targoncának nekicsapódva beveri fejét, és elveszti az eszméletét. Steven még pár másodpercig eszméleténél van, majd a méreg bevégzi a hatását, és ő is elájul.

//Mivel nem sikerült végeznetek a másikkal, így egyikőtök sem nyerte el a lovas címet, de legalább mindketten túléltétek - szerencsétekre/szerencsétlenségetekre sem Steven villáma, sem Ray mérge nem halálos a képességleírások szerint. Steven otthon ébred majd, és nem emlékszik a történtekre, Ray viszont a gyengélkedőn tér magához, és tudatában lesz sikertelenségének.//

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Akkaba Metropolisz - Page 7 Empty Re: Akkaba Metropolisz

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 25 Aug. 2012, 09:57

Résztvevő: Hjuchia Sakura

Körülbelül három és fél hónap telt el azóta, hogy Sakura Apokalipszissel töltötte az éjszakát, a mutánsisten többször nem kereste fel őt, így a nő sem tudta végrehajtani a másik parancsot, hogy mit is tegyen a férfival. Ez csak az egyik része volt a dolgoknak, és Sakura tudta, hogy milyen tud lenni Thorhalla, ha nem teljesítenek neki egy parancsot. A másik része az volt, hogy a nőt zavarni kezdte valami, az egyik az volt, hogy a menzesze immáron második hónapja késett, persze mindez a stresszes életnek a következménye lehetett, vagy pedig a génkezelésnek is, amit kapott, hogy teljesen Pestissé váljon, de erről sem Slade, sem az orvosok nem mondtak akkor semmit. Illetve volt még az, hogy az utóbbi két-három hétben többen megjegyezték, hogy rosszul néz ki, már aki merte, Olaf megtette és valóban lehetett benne valami, mert Sakura rosszul is érezte magát, betegnek, gyengének, úgy, mint akkor utoljára, amikor még nem jelentkezett a mutáns képessége annak idején. Ezek okán előző nap este is korán feküdt le a nő, most pedig némileg nyűgösen és nem túl kipihenten ébredt fel reggel.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Akkaba Metropolisz - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Akkaba Metropolisz - Page 7 Empty Re: Akkaba Metropolisz

Témanyitás by Ammon Einarson Szomb. 25 Aug. 2012, 17:00

Jó három hónap telt már el. Nem igazán volt esélyem, hogy a parancsot végrehajtsam így még a vírus is hasztalan van tárolva de nem is igazán érdekelt volna, hogy nem volt második alkalom ha nem Thorhalla lett volna az aki adta a parancsot. De még ez se érte el azt, hogy legjobban zavarjon hanem az, hogy már kétszer is kimaradt. Nem hiszem, hogy érdekelt volna máskor vagy egyáltalán felfigyeltem volna-e rá mert egy időben nem volt és mióta itt vagyok sok minden történt de azok mellett is biztos vagyok benne, hogy Apokalipszissel töltött éjszakámnak lesz ehhez köze. És néhányan még emlegették is, hogy szarul nézek ki meg Olaf is mondta. De bármennyire is nem tudott érdekelni mások véleménye volt benne valami mert tényleg szarul is éreztem magamat amire már gyerek korom óta nem volt alkalom. Nem volt semmihez és senkihez se erőm ezért inkább hamarabb is feküdtem le.
De mintha nem is aludtam volna, nyűgös, szar kedvvel ébredek és az ágyon csak megfordulok hasra arccal a párnába. Hangosan Mmmm-ögök bele a párnába, szenvedősen és nem akarok kimászni. Tuti ha valaki zargatni kezd azt jól elküldöm a francba. Nem fogok én ma semmit se csinálni, ki se fogok innen mozdulni megpukkadhatnak de akkor se. Lomha, fáradt mozgással fordítom oldalra a fejemet végül, hogy ne fojtsam bele magam a párnámba de ezt is csak annyira, hogy már kapjak levegőt. Fáradt vagyok még nagyon így inkább csak csukott szemmel fetrengve várom, hogy talán vissza jön az álom a szememre.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Akkaba Metropolisz - Page 7 Empty Re: Akkaba Metropolisz

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 25 Aug. 2012, 17:15

Résztvevő: Hjuchia Sakura

Sakura ébredezett, de még nem kelt fel az ágyból, ahogyan hasra fordult hirtelen kényelmetlen lett az egész, eddig ezt sem érezte, de most egy kicsit fájdalmas volt a mellei számára mindez, ahogyan feszültek, kényelmetlen egyszerűen. Kissé oldalra fordította a fejét és mocorgott néhány pillanatra jobb volt az egész. Odakintről hallani lehetett zajokat, hogy a szállása előtt az utcán mászkálnak a mutánsok a városban. Máskor talán nem tűnt volna fel, de az ember fáradtan sokkal érzékenyebb a hangokra és most is ez történt. Igaz távoliak voltak és talán még sikerült is volna visszaaludnia a nőnek, amikor a csukott szeme ellenére érezte, hogy minden megfordul körülötte és iszonyú hányinger és szédülés fogta el az egyik pillanatról a másikra.


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Akkaba Metropolisz - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Akkaba Metropolisz - Page 7 Empty Re: Akkaba Metropolisz

Témanyitás by Ammon Einarson Szomb. 25 Aug. 2012, 19:39

A hasra fordulás nem volt jó ötlet, kényelmetlen és a mellem is fájt ahogy ráfeküdtem. A mocorgásnak hála sikerül egy kényelmesebb pózt találni de még így se volt minden okés mert odakint azok a kóválygó istenverte naplopóknak most sincs jobb dolga mint odakint trappolni. De nem baj, most nem érdekel. Megígértem magamnak, hogy én ki nem kászálódok innen. És ha most én kimennék oda azt semelyik nem köszönné meg. De most csukva tartva a szememet kényelmesen feküdve és már majdnem vissza alszom amikor mintha valaki felfordított volna. Hirtelen jön az egész és iszonyú hányinger kap el és be is szédülök.
Viszonylag gyorsan ülök fel és a szám elé kapom a kezemet és az ágy széle felé fordulok ki szédelegve és próbálom nem kidobni a taccsot míg kimászok az ágyból és eljutok a wc-ig. Remélem, hogy benn marad míg nem érek át odáig. Sietve is próbálom egyik lábam a másik után tenni de nem elesve.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Akkaba Metropolisz - Page 7 Empty Re: Akkaba Metropolisz

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 25 Aug. 2012, 19:51

Résztvevő: Hjuchia Sakura

Sakura még éppen időben érkezett be a mosdóba, ahol aztán minden kijött belőle, amit még tegnap este evett. Még mindig a wc felett görnyedt, amikor meghallotta, hogy a bejárati ajtó nyílt.
- Hahó, Pestis, itt vagy? – kérdezte egy ismerős női hang.
A hang tulajdonosa pedig hamarosan meg is halotta a mosdóból jövő hangokat és sietve érkezett meg Sakura-hoz. A lány fiatal volt, tizennyolc év körüli, amennyire lehetett tudni mindig is az Akkaba klán tagjaként élt, a képességét teljesen láthatóan viselte, csontkinövései voltak és képes volt csontokból vértet képezni maga köré, Lily Sokol volt a neve. Ahogyan megérkezett, rögtön segített megtámasztani Sakura-t, nehogy elessen a görnyedés közepette.
- Azt hiszem, hogy le kéne mennünk a gyengélkedőre, ez már nagyon nem egészséges – mondta aggódva.
Lily volt Sakura úgymond szobalánya és személyi szolgája, nem mintha nem parancsolhatott volna Sakura bárkinek a klánból. A lány volt, aki mindig kitakarított és rendben tartotta a lovas szállását, ha kellett valami, akkor mindig megszerezte, ő hozta a reggelit, ebédet és a vacsorát is a nő számára és mindennapos bejárása volt ebbe a lakosztályba.

A lány:
Akkaba Metropolisz - Page 7 2235136-tumblr_lyc887upi01r6r4a7o1_500

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Akkaba Metropolisz - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Akkaba Metropolisz - Page 7 Empty Re: Akkaba Metropolisz

Témanyitás by Ammon Einarson Szomb. 25 Aug. 2012, 21:12

Kikászálódva az ágyból a lábam szedem, hogy átérjek és sikerül is még időben átérni ki a mosdóba. Ott már az utolsó lépéssel egyidejűleg mondhatni "esek" be a wc-vel szembe ahol már etetem meg pingvin módra a wc-t a tegnapi vacsorámmal.
- Ne már...
Préselem ki magamból halkan miután kihánytam magamat és kicsit jobban megkapaszkodom. Mikor hallom, hogy nyílik az ajtó felmordulnék rá és kiüvöltenék, hogy tűnés de végül mégsem. A hang egyébként is ismerős és se lovas se Apokalipszis hanem Lily az. Szólongat de nem is kell válaszolnom mert még egy adag kijön belőlem és veszi a hangjelzéseimet és besiet a mosdóba mellém. Megtámaszt ahogy ott vagyok a wc mellett ami most igazán jól jön mert érzem, hogy a vacsival együtt távozott az erőm is majdhogy mind ahogy a vacsi. Gyenge kacajt engedek ki mikor a gyengélkedőt emlegeti és hogy ez nem egészséges.
- Ne szórakozz velem Lily. - köpök eggyet a wc-be majd felé tekintek de a fejemet nem fordítom el a wc felől hátha jön még egy kör. - Még, hogy gyengélkedő... Ez annál rosszabb...
A végét már halkabban mondom, inkább csak magamnak akartam volna mondani de mégis kijött. Úgy fest ez már csak ilyen szar nap lesz, hogy semmi se marad benn.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Akkaba Metropolisz - Page 7 Empty Re: Akkaba Metropolisz

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 25 Aug. 2012, 21:25

Résztvevő: Hjuchia Sakura

Több minden nem jött már ki Sakura-ból, ez is bőven elég volt, de láthatóan a lányt nem győzte meg arról, amiről akarta.
- Nem, ez nem marad ennyiben! – mondta. – Ha valami bajod esne, akkor még engem vesznek elő!
Márpedig belegondolva, hogy Tao valószínűleg mit tenne vele, vagy pedig lehetséges, hogy Olaf is, nem akarta megengedni, hogy ez történjen. Sakura is tudja, hogy egyik sem bánna túl kesztyűs kézzel vele, sőt még Apokalipszis sem.
- Ha nem akarsz eljönni oda, akkor én hívok egy orvost ide, hogy megvizsgálhasson, de jobban örülnék, ha eljönnél velem, lehetséges, hogy a démonok utóhatása, még Halált is sok időbe telt egybefoltozni.
Sakura-nak ekkor esik le, hogy nem igen volt köztudott, hogy mi is volt közte és Apokalipszis között, valószínűleg csak a Lovasok tudnak róla, és ott is csak Olaf, mert ő hallotta a beszélgetés elejét és maximum a belső köre az Akkaba klánnak, de a szolgák egészen biztosan semmit sem. Amíg ezek megfordulnak a fejében a lány már töltött egy pohár hideg vizet Sakura-nak és a poharat odaadta.
- Ettől jobban leszel – próbálta bizonygatni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Akkaba Metropolisz - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Akkaba Metropolisz - Page 7 Empty Re: Akkaba Metropolisz

Témanyitás by Ammon Einarson Szomb. 25 Aug. 2012, 22:32

Úgy fest ennyi volt ami volt. Leülök a földre, hogy úgy tűnik nincs több kör most és így legalább stabilabb is vagyok. Hangoskodik, hogy nem hagyja ennyiben meg, hogy őt veszik elő ha bajom esik. Nem akarom elkeseríteni, de erről a részről már rég lecsúszott.
- Hangos vagy...
Motyogom és köbe beletúrva a hajamba vakarom meg a fejemet elnézve egy másik irányba. Milyen édes, hogy így aggódik. Hát tuti, hogy nem sok maradna belőle ha tényleg lenne valami bajom. De csak erőlteti az orvost és a démonokkal jön tovább meg, hogy hogyan járt Halál. Azzal összehasonlítani, könyörgöm. Fél tucat nyílvessző állt a mellkasába bele és a démonok marcangolták naná, hogy időbe telt összefoltozni... Oh... Most jut eszembe. Ki is ment a fejemből, hogy Olaf max aki tudja az éjszakám Apokalipszissel. Naná, hogy hülyeségekkel jön. Közbe hoz egy pohár vizet és azt mondja, hogy jobban leszek tőle. Végül is elveszem a pohár vizet de nem bírok igazán ránézni se de bele kortyolok egyet. Sóhajtok egyet.
- Ha a démonok lettek volna... Ahh, fáradt vagyok én ehhez. Szerezz nekem altatót meg hányinger csillapítót.
Megtámaszkodom a wc szélén és megpróbálok felkelni a földről, hogy vissza kóvályogjak az ágyhoz és elfeküdni rajta.
Ha sikerül feltápászkodnom akkor még megszólalok hátra bökve, hogy - Vödör. - hogy hozzon utánam egyet Lily. Én aztán ma ki nem teszem a lábamat innen. Nincs az az isten, és ez most komoly! Engem aztán most az se érdekelne, csak aludni akarok.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Akkaba Metropolisz - Page 7 Empty Re: Akkaba Metropolisz

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 25 Aug. 2012, 22:41

Résztvevő: Hjuchia Sakura

A lány zavartan hallgatott el, majd halkabban folytatta.
- Bocsánat – mondta.
Mikor Sakura megpróbált felkelni a lány ott volt és azonnal ment segíteni. Ő támogatta vissza a nőt az ágyig, majd rohant is vissza a mosdóba és kihozott egy lavórt onnan. eddigre már múlt a rosszullét, csak gyengének érezte magát Sakura, de különben attól kezdve, hogy kiadott magából mindent már nem volt gondja.
- Persze, pár perc és visszajövök – ígérte.
Ezzel szinte futva hagyta el a lakosztályt, végre némi nyugodalmat hagyva. Azonban nem telt el pár perc, amikor visszaért, és nem a gyógyszert hozta, hanem az egyik orvossal, aki valamilyen kézi szkennert hozott magával. Még mielőtt Sakura tiltakozhatott volna a férfi leszkennelte, majd a homlokát ráncolta.
- Ami azt illeti Pestis, nem kap gyógyszert, egy ideig biztosan nem – mondta. – A cigarettával is fel kell hagynia. Had legyek az első, aki gratulál önnek, gyermeket vár, a 15. hét környékén járhat.


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Akkaba Metropolisz - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Akkaba Metropolisz - Page 7 Empty Re: Akkaba Metropolisz

Témanyitás by Ammon Einarson Szomb. 25 Aug. 2012, 23:12

Lejjebb veszi a hangerőt amit most igazán tolerálok. Bár legjobban annak örülnék ha végre ki tudnám aludni magamat. Segít elmenni az ágyig támogatva majd egy lavort is hoz. A rosszullétem legalább múlik, úgy fest megnyugszik végre a gyomrom, hogy nincs benne már semmi sem. Aztán fut is ki, hogy pár perc múlva itt van. Mikor kimegy olyan kellemes csend száll le. Nyugalom... Most kéne gyorsan eltorlaszolni az ajtót mielőtt vissza ér. Az agyamra megy ezzel az orvos témával. Én is az vagyok. Valamennyire az... De akkor is. Pár perc múlva viszont vissza is ér és nem látok nála pirulákat vagy az orvosnál. Remek orvost hozott. És mielőtt még kérdőre vonhatnám vagy elzavarhatnám az orvost az gyorsabb és le szkennel. Ráncolja a homlokát én meg felvonom mikor azt mondja nincs gyógyszer amikor meg, hogy le kell szoknom a dohányzással mogorván nézek rá. Aztán gratulál, hogy terhes vagyok. Terhes?!
- Köszönöm... Azt hiszem.
Mondom halkan a végét. Nem akarom elhinni. Mármint elhiszem, meg hülye sem vagyok a hányás után már morzsolgattam a gondolatát komolyan is, de akkor is annyira... De lehet, hogy inkább az a többi része zaklat igazán. Felemelem a kezemet és egy ujjal mutatok a doki felé.
- Nem veszed el a cigim! - aztán elhalkulok és leengedem a kezemet. - De... De miért? Nem szokom le! - karba fonom a kezeim és duzzogva fordulok el. - A szervezetem úgy is megvédi szóval felejtsd el.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Akkaba Metropolisz - Page 7 Empty Re: Akkaba Metropolisz

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 25 Aug. 2012, 23:25

Résztvevő: Hjuchia Sakura

- De igen! – válaszolta vissza az orvos. – Én vagyok az orvos, tudom, hogy ön kicsoda hölgyem, de erről nem nyitok vitát. Nem biztos, hogy megóvja a gyermeket és kétlem, hogy Lord Apokalipszis engedné, hogy kockáztassa az isteni gyermek életét.
- Hogy micsoda?! – nézett rá Lily úgy, mintha még nem látott volna soha sem látott volna élőlényt. – Azt akarja… Pestis és Apokalipszis?! Micsoda kegy!
A lány szédült meg láthatóan és meg kellett kapaszkodnia, hogy ne essen fenékre álló helyből.
- Igen azt mondtam – felelte hűvösen az orvos. – Így sajnálom Pestis, de ebben nem nyithatok vitát önnel. Ha akarja beszélje meg a gyermek apjával, de nem fűzök sok reményt ehhez. Ami azt illeti a legjobb lenne, ha most összeszedelőzködne és elmennénk az istenünkhöz, hogy elmondhassuk a jó hírt neki, illetve további vizsgálatok is szükségesek, amik itt nem végezhetőek el helyben, csak a gyengélkedőn.


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Akkaba Metropolisz - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Akkaba Metropolisz - Page 7 Empty Re: Akkaba Metropolisz

Témanyitás by Ammon Einarson Vas. 26 Aug. 2012, 00:33

Kérlelhetetlen a doki a cigi témán és Lily szinte sokkot kap a meglepetéstől. Hát érthető nem mindenbe van beavatva így... Áh érdekli a halált igazából. Inkább az az elképzelhetetlen ötlet amit felvet. Na valami legalább amiben eggyet értünk. Több esélyét látom, hogy megsimogat egy kölyök kutyát minthogy megnyerném a vitát. Fenébe is már most fejfájást okoz ez az egész nekem. Sóhajtok egy nagyot és húzva a szám fordítom el a fejemet csak a szemem sarkából nézek az orvosra és úgy hallgatom tovább. További vizsgálatok és persze a nagy bejelentés. Furán érzem magamat. Nem rosszullét ez de mégse tudom, hogy mi.
- 15 hét... - furán mintha kis vidámság is lenne a hangomban- Megyek megmosom a fogam, hányás szagú a szám. Remélem nem baj ha még pár perccel tolódnak a dolgok.
Mondom egyhangúan és felkelek az ágyról, hogy a fogmosást elintézzem. És ha már arra járok fel is öltözöm valami normálisba mert mégis nem pizsamába kéne kimenni. Ahogy öltözöm eszembe jut, hogy a nadrágomban van még egy doboz cigim. A zsebem mélyére tolom. Nem akarom, hogy elvegye a doki így a kezemet a zsebemben tartom, hogy ne látszódjon, hogy van benne valami. Rá is és nem is akarok gyújtani de ha itt van a zsebembe legalább nyugtat, hogy van. Remélem nem veszi észre majd.
Fogmosás és felöltözés után jövök ki vissza ahol a doki és Lily van.
- Mehetünk.
Ideges vagyok, nem tudom elképzelni Apokalipszist másképp mint a hír hallatán ugyan olyan komor, semmilyen marad és nyugtázza és ez valamiért idegesít.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Akkaba Metropolisz - Page 7 Empty Re: Akkaba Metropolisz

Témanyitás by Thorhalla Vas. 26 Aug. 2012, 10:53

//Előzmény: Washington//

Résztvevők: Hjuchia Sakura és Thorhalla Lokidottir

Sakura még kirohant a mosdóba, hogy ott fogat mosson, de arra már nem igen volt ideje, hogy vissza is érkezzen utána azzal, hogy indulna. Odakintről csörömpölés hallatszott, majd egy fájdalmas férfi üvöltés és egy koppanás és csattanás, mint ahogyan valami nekicsapódik a falnak. Ahogyan Sakura kiért még azt látta, hogy halálra vált arccal fut felé Lily, hogy megvédje.
- Menj vissza! – kiáltott rá.
Zöldes fény látszott a lány háta mögött, majd a lány összeesve terült el a földön. Ekkor láthatta meg Sakura a lakosztálya közepén álló Thorhalla-t, aki ezúttal láthatóan nem illúzió volt, hanem személyesen jött el.


Az elmúlt pár hónap eredményei? A Cabal működik, akárcsak a Cinnamon család s az egyéb vállalkozásaim s itt vége volt a jó s működő dolgoknak. Minden más kész katasztrófa volt, nem elég, hogy a férjemet elrabolják s egy imposztort küldenek a helyére, de még azzal is Harris végez s nem volt időm manifesztálódni s elszórakozni vele. A másik világból érkezett két Miller pedig nem igen kötötte le a figyelmemet, amit tapasztaltam, az a Miller kihívás sem lett volna, hogy az ágyamba csaljam. S akkor még volt, hogy az ostoba liba, nemhogy nem teljesíti a parancsomat, hogy mérgezze meg s tegye meddővé Apokalipszist, de a parancsommal ellentétben még képes is volt s teherbe esett. A két halandó féreg, kik ott voltak a csarnokában nem jelentettek kihívást s végül az avatárom is megjelent az egyik ajtóban.
- S mielőtt megkérded drágám, hogy miért vagyok itt – kezdtem unottan. – Jó káoszistennőhöz mérten épp most robbantok ki egy háborút Asgard s Apokalipszis között.
A végét már gonosz mosoly kíséretében tettem hozzá. S kivételesen ez a háború kirobbantása oly tett volt, mivel úgy hiszem, hogy még apósom is, a drága nagybátyám is egyetért. Nem kellett erre a világra egy fattyú attól a mutáns”istentől”. S eddig tartott, hogy kölcsön adtam őt neki.
- Pakolj! – parancsoltam rá. – Mindent, mire szükséged lehet, nem maradsz itt, sőt Midgardon sem. Érezd magad különlegesnek drágám, te vagy az első halandó, kit hazaviszek Asgardra úgy, hogy a nagybátyám áldását kérem rá. Alig van hatvan szívdobbanásnyi időnk mielőtt a felmentő sereg megérkezik. Addigra nem óhajtok itt lenni.

Aktív mágia: -
Passzív mágia: asztrálpajzs, mentálpajzs

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Akkaba Metropolisz - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Akkaba Metropolisz - Page 7 Empty Re: Akkaba Metropolisz

Témanyitás by Ammon Einarson Vas. 26 Aug. 2012, 14:03

Vissza már nem tudok menni készen mert odakintről mintha kis csatazaj hallatszana be. Mikor kiérek Lily fut felém, hogy menjek vissza. Zöldes fény jelenik meg mögötte és összeesett. Ahogy a földre esik rálátásom nyílik Thorlalla-ra ahogy teljes valójában ott áll. A megszokott stílusában kezd bele, unottan megelőzve, hogy kérdezzek egyáltalán. Meglepett vagyok. Nem is tudom leplezni. Nem számítottam a megjelenésére se arra amit mond. Háborút robbant ki jó káoszistennőhöz mérten? Hát ha engem kérdez eddig is az volt, az életem egy káosz. Na mindegy, gondolom.
Megrezzenek ahogy rám parancsol, hogy pakoljak. Asgardra visz? Váó, hát erre nem számítottam volna soha. Végignézek magamon majd körbe a szobán.
- Nem hozok semmit. Mehetünk máris.
Úgyis elegem volt már ebből a helyből. Agy mosottakkal és fanatikus mániákusokkal vagyok körbe véve itt ami csak megőrjít.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Akkaba Metropolisz - Page 7 Empty Re: Akkaba Metropolisz

Témanyitás by Thorhalla Vas. 26 Aug. 2012, 14:28

Semmit sem kellett használnom, hogy lássam, hogy meglepődött. A testtartásán s tekintetén ott volt, hogy nem hitte el, hogy mit lát. Hát oly személynek ismernek, ki nem törődik a saját embereivel? Láthatóan még a sajátom is így vélte, főleg, hogy nem először jelenek meg neki s beszélek vele.
- Ne légy így meglepődve halandó – szóltam. – Okkal bíztalak meg azzal, hogy intézd el, hogy annak a korcsnak ne lehessen több utóda! De mivel mindezt nem sikerült elérned, így soha, de soha sem kaparinthatja meg azt a fattyat, kit a szíved alatt hordasz. Igen, minden mozdulatodat figyelem mióta itt vagy s mindent tudok, hogy mi zajlik ezen a helyen.
Méla undorral néztem végig a helyen, hát már indulhattunk is, a kezeimet emeltem a levegőbe s rúnákat rajzoltam, mire máris beteges zöld füst ölelt minket körbe. Az ajtó kinyílt s a felmentő sereg még ebben a szívdobbanásnyi időben toppant be a lakosztályba.
- Csak egyet sajnálok, hogy nem láthatom az arcát, mikor tudomására hozzák, hogy a meg nem született fattyát elrabolták – kacagtam fel gúnyosan.
S a varázslatom is a végéhez ért, még egy utolsó rúna izzott fel előttünk, eddigre a támadások is elindultak irányomba, de a halandó korcsok már csak a zöldes villanást láthatták, s a villanás után Sakura s én már a nagybátyám kastélyának belső udvarán voltunk, Asgardon.

//Folytatás: Thor palotája//

Akkaba Metropolisz - Page 7 00120

Percekkel később...
Olaf is ott volt, amikor Sakura-t elrabolták, így miután felébresztette az orvost és a lányt kikérdezte őket, ezek után, kettejüket egyenesen elcibálta Apokalipszis elé a tróntermbe. Miután megkapta az engedélyt arra, hogy belépjen maga előtt lökte be a két vétkest. Azok azonnal hajbókolva vágták térdre magukat istenük előtt. Háború csak meghajolt, majd amint megkapta a szót urától, akkor szólalt meg.
- Uram, az orvos néhány perce megállapította, hogy Pestis gyermeket vár - kezdte. - Azonban ezek ketten hagyták, hogy az ekkor megérkező asgardi boszorkány elrabolja Pestist és így vele az ön meg nem született isteni gyermekét.
A hangjából érezni lehetett, hogy gyengének tartja mindkettőt, mert hagyták mindezt megtörténni.

//Folytatás: Coney Island múzeum//


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 03 Május 2014, 09:09-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Akkaba Metropolisz - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Akkaba Metropolisz - Page 7 Empty Re: Akkaba Metropolisz

Témanyitás by Morsus Csüt. 30 Aug. 2012, 21:19

Apokalipszis minden tévhitet meghazudtoló sebességgel ugrik ki a trónjából és úgy landol a Háborúja előtt, hogy annak már a torkát fogja, a levegőbe emelve a férfit.
- Hogy mit tett az az szajha?
Kérdezte mély öblös hangján üvöltve. Mélyen a férfi szemeibe nézett miközben a sajátjai vöröses fényt árasztottak.
- Végezd ki azokat a szerencsétleneket és darabjaikat szórd szét városomban! Lássa mindenki mit teszek a gyengékkel!
Parancsolta és keze elengedte a lovast, aki ettől a földre eset.
- Készítsd fel a Lovasokat. Az Asgardiak utoljára zavarta meg a terveimet. Asgardon eljő Apokalipszis.
- Tán én segíthetek ebben.
Ezzel egy csuhás lép be a terembe.
- Slade...
- Nincs őröd, aki ellenállna nekem.
- Mit akarsz?
- Hasonló céljaink vannak. Segítek neked nagyuram.
- Hogy visszafogadjalak?
- Nem... elfogadtam ítéletedet, de van azon a földön valami, amire szükségem van. Rombold porig az ál-istenek honát és hagyd meg nekem a romok eltakarítását.
- Ez volt mindig is a hibád Slade. Csak egy hiéna vagy, aki kacarászva eszi meg az ott hagyott tetemeket. Legyen.
- Köszönöm... nagyúr.
Mondta Slade és meghajolva távozott.
- Mikor a füst eloszlik... már oroszlán leszek és te csak egy tetem...
Súgta halkan az ajtón távozó Slade savanyú és megvető arccal. Apokalipszisék nem hallották a szavait, de a mutáns-isten figyelte volt papját távozni.
- Ahogy parancsoltam, készüljetek fel a háborúra. Bármire is készül Slade remek kis ágyútöltelék lesz belőle is embereiből. Távozz.
Mondta Apokalipszis és mikor a lovas kiment pár gombbal egy holoképernyőn megjelentek tervek "Árnylovas" néven.

Akkaba Metropolisz - Page 7 79433-86210-gazer
Akkaba Metropolisz - Page 7 79432-186997-gazer

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Akkaba Metropolisz - Page 7 Empty Re: Akkaba Metropolisz

Témanyitás by Morsus Hétf. 14 Júl. 2014, 23:12

Projekt: Armageddon

Spartacus hellicarrier: Edward Knight, Killbane, Komédiás
A három angyal és a katonák előtt megjelenik Osborn teljes alakul hologrammja.
- Nos uraim. Az után a szégyen után, amit képesek voltak művelni Ázsiában, ez a maguk megváltásának a kapuja. A hajón kétszáz Nimród és két M-osztályú őrszem van, amik azonnal teljesítik a maguk parancsait. Egy feladatuk van: kiirtani mindent abban a mutáns fészekben és elhozni Apokalipszist. Ha csak egy élőlényt hagynak... ha csak egy átkozott svábbogár marad abban a lyukban... akkor azt ajánlom, hogy kezdjenek menekülni, mert a világ minden hatalmával üldöztetni fogom magukat. Nem érdekel mit szúrnak el, végezzék el az átkozott munkájukat!
A szavai végére Osborn arca eltorzul és homloka gyöngyözni kezd. nagy levegőket vesz és rájön mennyire felhergelte magát. Megigazítja a nyakkendőjét és megköszörüli a torkát.
- Ahogy mondtam. Nem kell élőszemélyt hagyniuk. Ne fogják magukat vissza. Sok sikert.
A hologramm eltűnik. A éghajó kapitánya megszólal a rádiókban.
- Mindjárt ott vagyunk. A rakéták élesítve, hogy kaput nyissunk.
A trió megkapja a jetpackjét, ha elfogadják, hogy letudjanak repülni majd. Az őrszemek világítani kezdenek.
- Mutánsok száma: Zéró.
A riasztók jeleznek. Minden visszaszámol. Öt... négy... három... kettő... egy. A szám után egy tucatnyi rakéta csapódik bele a falba. Az őrszemek felrepülnek.
- Mutánsok száma: 974.
A robotok szemei felvillannak. A romokba alakok kezdenek gyülekezni.
- Mutánsok száma: 1120. Mutánsok száma: 1268. Mutánsok száma: 1455.
A harcos sereg lassan felsorakozik. Mögöttük pedig Tao és az Akkaba klán vadászai állnak.
Akkaba Metropolisz - Page 7 DvARidersoftheDark
- Mutánsok száma: Kétezer és növekszik.

Fekete Piramis, Metrópolisz szívében: Tao és Olaf
Apokalipszis némán ül a trónján. Könyökeit a karfákon pihenteti miközben ujjait össze érinti és gondolkodik. Ozymandiaz, a kő őre Apokalipszisnek mereven áll a trón lépcsőinek tövében.
- Nagyúr. Morwen, a Sötét Istennő visszavonta szövetségét mikor ön megszakította a háborús helyzetet Asgarddal.
- Várható volt...
- De a sötét járók még mindig készen állnak és megérkezett a lény Kanadából.
- Rendben. Készítsétek elő. Szükségem lesz az új lovasomra.
A semmiből Leyla jelent meg, a klán nyomozója.
- Nagyúr! Egy Hellicarrier repül felénk! Őrszemekkel!
A mutáns-isten elmosolyodik.
- Thorhalla.
Apokalipszis feláll a trónjából.
- Halál, te vezeted a sötét járókat. Tanaraq, Szikla, Alfred, Mariko, Hiéna, McNiven, Fagy mind kövessék a lovast csatába! Ozymandiaz, menekítsd ki a belső tanácsot! Háború, gyere velem, te védelmezel ameddig elkészítem az új lovasunkat.
- De nagyúr! - szólna közbe a kőmutáns.
- Most!
Parancsolja a nagyúr és mind követik a szavát. Kifelé a klán elitje gyűl Tao köré. A kapu előtt a kék vértes, vörös kendős fegyveresekből egy tucat csatlakozik a lovashoz, ők a rejtélyes sötét járók, akik menetel közben egyszerűen egyre többen és többen lesznek. A mutánsok a házaikba menekülnek miközben a tetőkön a lándzsáikat tartó madárfejű és néhol tollas mutáns őrség készül második hadvonalnak lenni. A falak berobbannak és Halál egy több, mint ezer fős sereggel áll készen. A hellicarrieren három Osborn angyal áll, két furcsább őrszem robot és pár száz az új Nimród robotokból.
A laborban Apokalipszis és Háború a lassan ébredező lényhez érnek, ami kapkodva ront a mutáns-istenre.
- Wheeeennn...
Mondaná, de a száját befogja Apokalipszis és a vad hátába csápok csapódnak szérumot árasztva bele.

Fehézház:
Osborn hologépe kikapcsol. Az elnöki szoba sötété válik. A férfi kifújja magát.
- A viking kijátszik téged...
Súgja a Manó.
- Menj el.
Mondja csendesen Osborn.
- Hagyod, hogy egy mocskos ribanc szórakozzon veled?
- Hallgass!
Üvölti Norman. A háttérből gúnyos kacaj visszhangzik az üres teremben.
- Mindenki játszik veled. Doom, Stark, Miller, Lokidottir, Vlad, Apokalipszis... a vesztedet akarják.
Az elnök az arcát a kezeibe menti.
- Nem.
- Csak én segíthettek. Csak én állok a te oldaladon.
- Nem... idáig is nélküled jutottam el. Nincs rád szükségem.
- Nincs? Majd megvédenek téged ezek a szánalmas angyalok? Vagy majd Miller személyesen kidob innen? Thorhalla kacag majd a börtönöd előtt? Az orvgyilkos....
- Kussolj! Hallgass! Én vagyok hatalmon! Én vagyok Norman Osborn! Én majd megoldom! Én!
Az üvöltése végén az asztalra csap, ami megreped és felhasítja az asztalt. A testőrség berohan.
- Elnök úr! Zajt hallottunk! Minden...
- Rendben van. Igen. Csak... le kell pihennem.
Mondja és elkezd kisétált miközben egy rongyba tekeri a véres kezét.
- Ébresszenek, ha van fejlemény a támadásról.
A két ügynökből egy az asztalt nézi.
- Ez... tömör tölgyfa.
Mondja és nézi a ketté repedt tízcentis falapot.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Akkaba Metropolisz - Page 7 Empty Re: Akkaba Metropolisz

Témanyitás by Thorhalla Kedd 15 Júl. 2014, 09:21

//Előzmény: Coney Island-i múzeum//

Szerencsére nem lett nagyobb következménye annak, hogy összesen két darab kődarabot hoztak haza a mutáns diákok közül és nem pedig közülük bárkit is. Az mellékes volt, hogy a két tanárt kivéve nem is nagyon lett volna méltó arra, hogy ezt megtegyék. Olaf most is Apokalipszis tróntermében állt a helyén, mind a két keze a háta mögött összefogva és így figyelt csendben. A háború Asgarddal elmaradt, helyette új ellenség közeledett feléjük, nem mintha nem ugyanaz küldte volna, aki miatt az előző háború is megtörtént volna, ők maguk tudták, de soha sem lesznek képesek arra, hogy bizonyítsák. Ahogyan kimondta Apokalipszis a nevét a mutánsisten felé fordult és az öreg svéd meghajolt ura felé.
- Ahogyan óhajtja nagyúr! – mondta, mint mindig illedelmesen most is.
A jelleme nem sokat változott azóta, hogy Apokalipszis lovasa lett, csak annyival módosult, hogy már nem kellett másokat az urán kívül szolgálnia és míg máskor ő volt a komornyik, most ő ugráltathatta a többi alatta levőt, nem mintha olyan gyakran megtette volna, szeretett mindent ő maga intézni. Amint Sabah Nur elindult, akkor Olaf kimérten és merev tartással követte, mint általában most sem lehetett panasz a etikettjére. Követte urát a laborokba a másik lovashoz, a leendő lovashoz. Nem mozdult, amikor a lény, a Wendigo nekiugrott urának, tudta, hogy Apokalipszis boldogulni fog. az egyetlen kérdés, ami itt foglalkoztatta, hogy vajon kiből lett a lény. Tudta, hogy a kanadai hegységekben, erdőkben alakul ki ez a lény, egy átok, ami egy emberből lesz, ha az gyilkol, vagy emberhúst eszik. Ki lehetett? Azonban a kérdés nem volt releváns, megállt az ajtóban úgy, hogy egyszerre tudja az ajtót figyelni, hátha szükséges a segítség Apokalipszisnek és úgy, hogy lássa a kinti folyosót, hogyha az ellenség odaér, akkor megtámadhassa őket.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Akkaba Metropolisz - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Akkaba Metropolisz - Page 7 Empty Re: Akkaba Metropolisz

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 15 Júl. 2014, 11:52

A nagyúr tervei mindig előrébb mutatnak, mint amennyit bárki láthat belőle. Akármilyen ellenséggel is nézünk ma szembe, az új lovas érkezésével bizonyára nem számoltak, és ez megfordíthatja az esélyeket. Persze ehhez az kéne, hogy alapjában véve legyen esélyük. Osborn valószínűleg elhozta minden nagyágyúját, tudja ő is, hogy a nagyúr ellen csip-csup robotokkal vagy szuperhősökkel nem rúghat labdába – pláne a saját otthonában. De ha azt hiszi, hogy az úgynevezett angyalai és az őrszemek elegendőek lehetnek ellenünk, akkor ostobább, mint gondoltam. Apokalipszis egyedül eltiporhatná az egész támadást… Néha úgy érzem, csak azért kell neki hadsereg és lovasság, hogy ne érezze magát egyedül, hogy elhihesse, vannak hozzá méltóak, akikkel érdemes megosztani az idejét ezen a világon. Akárhogy is, én legalább a méltóak közé tartozom.
-Megtisztelsz a feladattal, nagyúr! – Válaszolom, amikor nem csak a sötét járók élére helyez, hanem a parancsaimra bíz hét mutánst is a legjobbak közül.
Tanaraq, a nyers erő, puszta kézzel tépi majd szét az őrszemeket; Szikla, bőre, mint a kő, lepattan róla minden támadás, és az ő erejét sem ajánlott alábecsülni; Alfred, a szárnyas késdobáló, ő uralja majd az eget; Mariko, egy külön bejáratú Főnix, felperzseli majd az angyalokat; Hiéna, a fenevad, ha egyszer szagot fog, nem lennék Osborn csicskásainak a helyében; McNiven, az angyalok legádázabb ellensége lesz, és még csak nem is sejtik, mire képes; és persze Fagy, aki puszta érintésével dermeszti meg az ellenséget, hogy aztán szilánkokra zúzza ő, vagy egy társa.
Ahogy elindulok a sötét járókkal, látom, hogy sokszorozódnak meg, és magamban azon tanakodom, mi lehet az az erő, ami ráveszi Osbornt egy ilyen ostoba húzásra.
-MUTÁNSOK! A nagyúr titeket talált méltónak arra, hogy az ő nevében harcoljatok! A mai napon megszerezhetitek azt a dicsőséget, amiről álmodtatok! Szánom az ostobákat, akik ellenünk vonulnak ma, mert harctér helyett vágóhídra mennek! Robotokat hoznak magukkal, mert nem találtak elég olyat, aki merne ellenünk harcolni… Azt mondom, zúzzuk porrá az őrszemeket, és véreztessük ki az angyalaikat – nem feltétlenül ebben a sorrendben. Apokalipszis nevében: HALÁL RÁJUK!
A buzdító beszéd után már az ellenségen a sor, hogy elhagyja a hellicarriert.
-Mariko, Alfred, az ég a tiétek, és jelenleg bemocskolja egy lebegő roncs. Tűntessétek el onnan azt a hellicarriert!
Persze megvárhatnám, míg mindenki szépen kiszáll, kirepül, kiejtőernyőzik, és aztán harcolhatunk a földön, de miért várnék erre, ha meg is sürgethetem a gép „leszállását”.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Akkaba Metropolisz - Page 7 Empty Re: Akkaba Metropolisz

Témanyitás by Ayye Captain! Hétf. 21 Júl. 2014, 14:38

Nyugodtan hallgatom végig Osborn dühöngését a hologram felől. Nevetséges, gyenge kis senkivé vetkőzött a hatalom súlya alatt és a legrosszabb, hogy ez a jobbik rossz. Letekinteni végzetem városára a Spartacusról. De én nem omlottam össze, tudom kezelni mások hibáját. Mint mindig most sem dolgozik velünk hírszerzés. Három alkalommal küldtek ki minket az ellenségeink kényére kedvére és az utolsóról már legalább mindünket visszahoztam. Az első még mindig kísértene, de nem vagyok már zöldfülű, egy marék szemétből most drágán fogok hőst csinálni. Szerencse, hogy szabad kezet kaptam.
Ahogy becsapódnak a rakéták felöltöm a magabiztos mosolyomat.
Akkaba Metropolisz - Page 7 James-MCAvoy-Fith
- Kapitány, ideje indulniuk a legénységgel. Állítsa a becsapódás fokát hatvanasra. Amint kikapcsolták a biztonsági mechanizmust a reaktoron a gépészek is hagyják el a hajót. Ne várják meg a robbanást. - Mindenre felkészültem, Osborn még nem tudja mit szabadított el amikor mindenáron sikert követelt. Egy küldetésben amiben nem lehetünk sikeresek. Megadom neki a legjobbat amit lehet, egy háborút. Az Akkaba klán leszedett egy teszt alatt lévő Helicarriert. Aki nem vette őket komolyan majd most.
Persze nem kaptam meg az aktákat az ellenfélről, de nem sokat érnék velük egy egész metropolisz teli válogatott, mutáns harcosokkal. Nincs az a terv ami beválik egy szemtől szemben felállított csatatéren. Felmorzsolnák az egységemet. De most csak két gyilkos és egy nagy rakat kacat tart velem. Ideje kicsit lecsökkenteni azt a számot. Már zavar, így inkább kiürítem a flaskát.
- Minden Őrszem utánam. - Magam mögé nézek a két mészárosra, nem vagyok benne biztos, hogy érdemes még próbálkoznom az irányításukkal, de talán egy két tanács belefér.
- Ha rám hallgatnak messze landolnak a fészektől és bevetik magukat észrevétlenül. Fedezik a Nimródokat. - Ezzel kirepülök a gépről. A reaktorra erősített rakétafejek elsütő szerkezete az övemen a pisztoly mellett, míg a pajzs a bal kezemben nyugszik jobb híján. Remélem hallgatnak rám az angyalok, nekem egy darabig fenn kell maradnom.
- A két M kísérje el egy darabon Spartacust, ha valaki a közelébe jön rátapasztják. - Közlöm az őrszemekkel, majd elvegyülök a Nimródok között és figyelek hátha vártak ránk. Nem akarom hátulról kapni mert az elnök debilebb mint gondoltam.
- Ötven Nimród fedezi a Spartacus hátát. De egyik sem közelíti meg a robbanásig a felszínt két kilométernél közelebb. - A bátor harcosok talán lelkesebben ugranak neki a Carriernek ha azt hiszik van miért. Most már csak meg kell várni a nagy meglepetést. Lassan a kioldószerkezetre helyezem a kezemet. Nem tart már soká'.
avatar
Ayye Captain!
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 98
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Ayye Captain!
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Akkaba Metropolisz - Page 7 Empty Re: Akkaba Metropolisz

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

7 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.