Parkok és terek

3 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Parkok és terek - Page 3 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 15 Feb. 2015, 08:52

Résztvevők: Charles Dialin / Zűrzavar, Dylan James O'neill, Rachel Burrow, Tina Leia Sign, Antoine Alanian, Alex Wilder, Rain Akerman, Vaszilij Dragunov és Doku Lawliet
Következő körváltás: 2015. február 19. (csütörtök)

10:45

Akerman figyelte tovább, hogy mit is csinált Bestia odabent, de láthatóan semmi különöst, az állatok ketreceit takarította, úgy mintha egész életében ezt csinálta volna és semmi mással nem is foglalkozott volna. néha egy-egy nézelődő kérdezett tőle valamit az állatokról, arra felelt. Még a hangja is a tanáré volt. Ügyködés közben a tekintete rátévedt Akermanra is, de nem ismerte fel, hanem csak átnézett rajta és visszatért a munkájához.

Alex próbálkozott elektronikai eszközt találni, ami reménytelen játszmának tűnt, több száz dolgot érzékelt egyszerre, a helyüket képtelen volt megállapítani, hogy melyik honnan van. egy-két darabnál könnyű dolga van, de a képessége közel sem olyan jó, hogy ezt ki tudja szűrni. Fogalma sincs, hogy melyik lehet bent, vagy melyik kint. Egyszerűen túl sok volt ehhez, azonfelül valószínűleg tíz méternél azért beljebb volt bármi is a sátorban, hogy azt használhassa.
Tony közben Taz-t próbálta faggatni, de a fiú nem reagált a szavakra semmit sem.

Doku a mutatványosok felé vette az irányt, amíg haladt semmilyen gyanúst nem talált, azonban, ahogyan a céljához ért egy ismerős hang ütötte meg a fülét, az elkerített részen, ahova csak a dolgozók mehettek, mintha a suli igazgatójának hangját hallotta volna. Ha egészen közel ment, akkor a mutatványosokat egy férfi irányította. Hasonlított Gabe Morsus-ra, csak valamivel idősebbnek tűnt és mintha el lett volna maszkírozva, hogy ne lehessen olyan könnyedén megismerni. Úgy irányította a többi mutatványost és dolgozót, mintha világéletében ezt csinálta volna.
kép:
Parkok és terek - Page 3 20azzmo
De nagyjából már mindenki pakolt össze, úgy tűnt, hogy az alig negyed óra múlva kezdődő előadásra készültek.

Charles szavaira felsóhajtott a férfi.
- Ide hozzám… - mondta az idősebb férfi. – Nem a cirkuszba, az egyértelmű…
Tináéra bólintott, hogy legalább ő értelmes választ tudott adni. Tina szavaira már-már megenyhült volna, de Charles nemtörődöm és ki ha nem ő szava viszont az egészet tönkretették.
- Maga itt nem tesz fel kérdéseket Mr. Dialin – mondta. – Attól, hogy milliomosok nem tehet mindent tönkre. Kihívom a rendőrséget, azt itt megvárják és feljelentést teszünk vandalizmusért a károkért pedig benyújtjuk az igényünket.
Arra a kérdésre nem felelt, amire Charles akart.
- Ön kisasszony, ha akar távozhat, ön ellen nem teszek feljelentést.
Itt még megvárta a lány válaszát, majd a telefonhoz nyúlt és tárcsázott. A szavai alapján valóban a rendőrséggel beszélt, úgy fél perc múlva pedig le is tette a telefont.
- Tíz perc múlva megérkeznek a hatóságok, itt fogjuk megvárni mindezt.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Parkok és terek - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 3 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Kyle Collins on Vas. 15 Feb. 2015, 08:54

-/// Dylan James O'neill - Taz ///-

Végül bevezették őket a fő sátorba ahova nem tudtam bejutni. Bár meg se próbáltam, inkább azt választottam, hogy körbe járom a sátrat, hátha látok, vagy hallok valamit.
Sokkalta több információra volt szükség. Rachelt utoljára a jósnőnél láttam ahol ott hagytam. Igazából nem nagyon hiányzik nekem. Az érzék szerveimmel próbálok valamit kihallgatni, hogy tisztába legyek a benti dolgokkal.
Ahogy a sátor körül sétálok nem messze előttem két srácot látok meg. Őket már láttam a suliban. De ez nem jó, még többen a suliból. biztos ők is haza akarnak majd zavarni mint Rachel. 
Meg lepődésemre mikor elértük egymást nem elzavarni akartak, hanem üdvözöltek és rendesen beszélgettek velem, nem pedig szidás és parancsolgatás hanem rendes kommunikálás. Ez kellemes csalódás volt. 
-Helló nektek is. Igen a suliból vagyok, már találkoztunk a folyóson futólag, de bocsi a neveteket nem tudom. Itt hát ez egy cirkusz gondoltam szétnézek ha már a tanárjaink vannak itt előadókként.  
Nem akartam semmi feleslegest vagy hasznavehetetlent mondani igazából.
-Ti ia azért vagytok itt, hogy meg tudjátok mi van a tanárokkal?

_________________
Parkok és terek - Page 3 2jb9kqr
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice."

Kyle Collins/Gép Farkas = Caedes
Kyle Collins
Kyle Collins
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 183
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 26.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hajdú Bihar megye

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 3 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Kedd 17 Feb. 2015, 17:53

Charles megint azt csinálta, amihez igazán jól értett: zűrzavart. Tinának volt szerencséje, hogy neki nem tudott nagyon ártani, csak néhány kínos percet szerzett neki. Saját magának megint egyengette az útját egy kiadós büntetés felé, most már egyenesen rendőrségi ügye lesz hamarosan, úgy nézett ki. Azt tervezte, hogy ha megjönnek a rendőrök, fel fogja hívni a figyelmüket a cirkuszra és az elrabolt tanárokra egyaránt. Tinát figyelte, hogy mit kezdett ezzel a helyzettel és a telefonbeszélgetést is meghallgatta. Egészen eddig csöndben volt. Utána kezdett el beszélni.
- Illegális ez az egész cirkusz! Elrabolták a tanárainkat és kimosták az agyukat, nem tudom, hogyan, de jól sikerült. Engem nem zavart volna amúgy, de ha így, akkor én is feljelentést fogok tenni és mindenki más is, aki ezt észrevette. Még szórólapoztak is, hogy mindenképp híre menjen annak, amit csináltak. Ez megint a múltkorinak a folytatása, mikor kirakták a netre, hogy szívatják a diákokat?

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 3 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Akerman on Szer. 18 Feb. 2015, 12:35

A ketrecben nem csinál semmit, csak takarítja azt. Mintha ezt csinálta volna mindig is életében eddig. Nem foglalkozott semmi mással nem is. Persze a járókelőknek válaszolt amikor kérdést kapott az állatokról de semmi többet. A hangja is olyan mint amit megismertem az iskolában és hallottam párszor. Ettől ilyesztőbb az egész hiszen a hangja a külseje is mint akit én ismerek tanáré. A plakáton lévők is akkor hasonlóképpen lehetnek itt. De, hogy tényleg az igaziak lennének... Nem tudom elképzelni azt, hogy tényleg így legyen.
Mikor rám tévedt a tekintete miközben dolgozik, simán tovább siklik is rebbenés nélkül. Nyilvánvalóan nem is ismert meg. Kellemetlen, rossz érzés fog el ahogy figyelem. Tudom, hogy nincs rendben valami itt de nem tudom, hogy miért. De nem is akarom, hogy igaz legyen amit látok.
- Elnézést - szólalok meg végül - Mennyi idős a legöregebb állatuk?

_________________
Parkok és terek - Page 3 Evilac12
Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Mutant
Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 3 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Caedes on Szer. 18 Feb. 2015, 20:46

-/// Doku  Lawliet - law - Lawi//-

Az iskolából lényegében hamar és könnyen eljutottam a parkba ahol fel állították a cirkuszt. A jegyet is meg tudtam venni ami álltam be jutottam a cirkuszba reményekkel teli. A cirkuszba meg érkezésem óta, nem sok minden volt. Láttam egy dühös társaságot ami voltaképp hamar fel oszlót. Nem tudom min is vitatkozhattak igazából. Nem is annyira lényeges mostan. Voltam még az információs pultnál, hogy meg tudjak valamit a bátyámról. De csak annyit tudtam meg, hogy nagyobb a baj mint vártam. A társaság családi és évek óta nincs új tag. Persze a tanári kar idő ugrót. 

Végül utamat a mutatványosok felé vettem. Ismerős arcokat és információt keresvén. Az a séta alatt amíg az információs pulttól a mutatványosokig eljutottam semmilyen gyanús dolgot nem láttam. Minden normálisnak mondható. Már amennyire ezt a helyett annak lehet nevezni.

Meg érkezésemkor a mutatványosokhoz egy ismerő hangra lettem figyelmes. Az elkerített dolgozói rész felől mint ha az igazgatott hallottam volna. Ez nagyon fura volt. Miért van ez a tanárokkal egyáltalán? Ki rabolhatta el őket, vagy hogyan kerültek ide?
A hang irányába vettem az utamat, hogy lássam jól tippelem e kit hallok jelenleg. Csak ugyan, mintha az igazgatott láttam volna. De most más volt. Csak a hangja ami a régi, de a külseje.
Nagyon pakolászgattak valamit. De ö csak irányított. Fa arccal gondoltam magamba, tiszta igazgatói szokás. 
De nem tudom mi folyik itt, és ez nagyon nem jó. 
A pakolást illetően biztos az előadásra készülnek amin feltétlenül ott kell lennem. Ezért az elő adás színhelyére a sátrához vettem az irányt.

_________________
Parkok és terek - Page 3 Avangers_by_draghengfx-d3vy9rm
A halállal játszhatsz, fricskázhatod közelségét, ám ne feledd, mindig a halál győz.
                                         
CAEDES ~~ Kyle Collins
Caedes
Caedes
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 192
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 08.
Age : 27
Tartózkodási hely : Debrecen

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://demos13.deviantart.com/ caedes1919@freemail.hu

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 3 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Kira Sign on Szer. 18 Feb. 2015, 22:42

Az igazgató elenged, de cahrles mikor megszólal, csak ront mindenen, amit menteni tudtam eddig.
~ Ó fiú. Te nem tudod mikor kell befogni és mikor nem.
Én először a fiúra nézek, majd konstatálom, hogy itt már nem tehetek semmit és sikeresen kilőhetjük az észrevétlenséget is a listáról.
a férfi szavaira csak egy rövid Köszönöm a válaszom, majd végül megindulok kifelé, de még egy pillanatra megtorpanok Charles mellett és gyorsan és halkan szólok hozzá, hogy csak ő hallja, de ne legyen túl feltűnő a dolog.
- A tanároknak én utána nézek, ne aggódj nem hagyom annyiban a történteket, de itt már nem tehetek semmit.
Mondom majd kifelé indulok. ég a sátorból nem értem ki, így halhattam a fiú kifakadását, amiben végül is részben igaza van, csak nem a legjobb stílusban adja elő a dolgokat.
Megindultam hát kifelé és egyenesen a következő állomáshoz vezetett utam az állatokhoz, remélve, hogy ott is találok majd ismerős arcot, akivel talán többre jutok.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Parkok és terek - Page 3 Sexymechanicbyparkleggy Parkok és terek - Page 3 Girloffantasybymanofins Parkok és terek - Page 3 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Parkok és terek - Page 3 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Parkok és terek - Page 3 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 3 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 19 Feb. 2015, 09:18

Résztvevők: Charles Dialin, Dylan James O'neill, Rachel Burrow, Tina Leia Sign, Antoine Alanian, Alex Wilder, Rain Akerman, Vaszilij Dragunov és Doku Lawliet
Következő körváltás: 2015. február 23. (hétfő)

10:50

Dylan, Alex és Tony egyelőre egymással beszélgetnek a sátornál a főbejárattól ellentétes oldalon, amikor több családtól, pártól hallották, hogy kinyílt a fősátor, mert a 11 órai bemutatóra, előadásra már lehet menni.

A férfi felháborodottan nézett Charles-ra, amikor kimondta, hogy a tanárokkal mit műveltek.
- Ez aljas rágalom és vádaskodás! – mondta hasonló hangon. – Mi egy családi vállalkozás vagyunk, nem emberrablók! Vonja vissza, vagy még pert is zúdítok a nyakába rágalmazásért!
Láthatóan a fickónak fogalma sem volt arról, hogy miről beszél a fiú, vagy pedig remekül hazudott.
- Ha igaz lenne, amit állít, akkor már régen kint lenne a SHIELD és a rendőrség – mondta. – Szóval ideje lenne befejeznie a szórakozást!
Ez igazából igaz volt, ebbe nem gondolt bele egyik diák sem, ez így túl konkrét volt, a képek és minden. Azonban mégsem jött ki még senki. Tina közben elhagyja a helyet és kint már nagyobb sorba ütközött, akik a 11 órai előadásra jöttek. A sorban az egyik diákját is felfedezi. Ha megy tovább az állatokhoz és nem áll Doku-val beszélni, akkor az állatoktól éppen most terelnek ki kifelé mindenkit, mert kellenek az előadásra, de Akerman-t így is megtalálja ott.

Doku egy ideig figyelte a mutatványosokat, akik pakolgattak, lassanként ők maguk is teljesen készek voltak és elindultak a fősátor irányába, a fiú is így tett, a sátornál már egy kisebb sor alakult ki, ahogyan az emberek próbáltak bejutni. Amint odaért és beállt a sorba a sátorból az egyik X-ment látta meg kijönni, ő nem cirkuszi ruhában volt, hanem rendesben, a lány tavaly végzett a suliban, Tina volt az.

A Bestiának tűnő alak örömmel fordult oda Akerman irányába, hogy válaszoljon, közben a fiú láthatta, hogy az embereket a gondozók elkezdték megkérni, hogy hagyják el az állatos részt, mert a tíz perc múlva kezdődő előadásra kell felkészíteni az állatokat.
- Eliza a legidősebb – mutatott az egyik oroszlánra. – Tizennégy éves, már itt született a cirkuszban, jelen voltam a születésénél. Ha még van kérdése fiatalúr, akkor az előadás után jöjjön vissza kérem, de most készülődnünk kell.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Parkok és terek - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 3 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Pént. 20 Feb. 2015, 23:57

Charles a rágalmazásról már sokat hallott a szüleitől és a kiskapukat is ismerni vélte. Nem félt attól, hogy egy lakókocsi belsejében kimondott szavak miatt elmarasztalta volna a rendőrség. Nem a parkban kiabálta ki. A rongálásért előveszik, azt tudta. A férfi, a cirkuszigazgató meggyőzően hangzott és a fiú kezdte azt érezni, hogy valóban hitt mindenben az igazgató. Lassacskán már ő is mást hitt, de nem azt, amit akartak, hogy higgyen. A végét még nem látta, hogy miért nem tett semmit a S.H.I.E.L.D. Tina még tehetett valamit, mikor kiment, Zűrzavarnak maradt az itteni fejmosás. Charles egyelnlőre várakozó álláspontra ment. Karbatette a kezeit és mosolyogva várakozott:
- Rendben, magának van igaza. A szüleim eljöhetnek ide szórakozni, ha én már ki lettem tiltva? És egyébként nincs egy csokornyakkendője, Mr. Andrews? - kérdezte az igazgatót.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 3 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Akerman on Szomb. 21 Feb. 2015, 21:44

Örömmel fordult felém a "Doktor" amikor feltettem neki a kérdésemet, közben a többi dolgozó terelgetni kezdte az embereket.
- Előadás? Persze, mindenképp!
Mondom lelkesen magamhoz képest és integetve elindulok elsőre csak céltalanul. Tényleg lesz egy nagy előadás, mindig van nagy előadás a fősátorban ahol mindegyik itteni dolgozónak lemegy a show-ja. Utána majd akkor vissza jövök még beszélgetni. De most, pár méter után előveszem megint a térképet, brossúrát amit adtak a jegyvásárláskor és megnézem rajta, hogy merre kell menni, útba ejtve közben egy üdítős standot is, hogy vegyek magamnak valami üdítőtm kólát vagy hasonlót aztán pedig a nagy sátor felé veszem a sétát ahol az előadás lesz. Sietősebben megyek mert mindjárt kezdődik ahogy mondták és biztos csődület lesz a bejáratnál. Talán még az üdítősnél is.
Miközben várok az üdítőmre a standnál még megnézem, hogy rajta van-e a papíron, hogy meddig vannak itt. Jó lenne tudni, hogy csak egy napos a cirkusz vagy esetleg több napig itt lesznek.
Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Mutant
Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 3 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Danny Long on Vas. 22 Feb. 2015, 20:23

- Mi sem tudjuk a tiédet, szóval ne aggódj! - válaszolok a srácnak, amikor bocsánatot kér, hogy nem tudja a nevünket. Még valami mosolyszerűt is eleresztek, bár nem tűnhetek még így se túl vidámnak. - Egyébként ő Alex, én meg Tony vagyok.
Nem meglepő módon ő is azért jött, amiért mi. Gyorsan kell döntenem, hogy mihez kezdek a helyzettel, de lényegében már azzal is hoztam egy döntést, hogy beszélgetést kezdeményeztem. Az, hogy Tinát elzavartuk magunktól, azt eredményezte, hogy elfogták, és ki tudja, mit csinálnak vele. Ha ezt a srácot is hazaküldenénk, valószínűleg ő is így járna. Kénytelen vagyok belátni, hogy azzal, hogy ragaszkodom a kétszemélyes bosszúhadjárat tervéhez, nem csak a sajátunkat, de mások életét is veszélybe sodrom.
- Hallottál a Murderworldről, igaz? Az életveszélyes játékról, amihez egy őrült, Arcade rabolt el néhányunkat. A fickó még most is szabadon van, és szinte biztosak vagyunk benne, hogy ő van a dolog mögött. Ez a hely az újabb őrült játéka, aminek egy célja van, hogy a saját szórakozására kínozzon minket. A legjobb az lenne, ha hazamennél. Nincs tapasztalatod arról, hogy hogy működik ez az egész, és nagyon fiatal vagy ahhoz, hogy ilyen dolgokat láss. Sőt, kérlek, hogy menj haza!
Nem hiszem, hogy belemenne a dologba, de meg kell próbálnom. Ha várakozásaimnak megfelelően nemet mond, mélyet sóhajtok, és így folytatom:
- Akkor maradj mellettünk, és mindig tedd, amit mondunk! Vigyáznunk kell egymásra, és meg kell mentenünk a többieket. Tina Sign-t, és Charles Dialint már elfogták, és a tanárok is fogságban vannak.
Ekkor hallom meg, hogy a tömeg elkezd áramlani a bejárat felé. A műsor hamarosan kezdődik. Alexre nézek, hogy neki mi a véleménye.
- Szerintem most fogja bejelenteni, mire is megy ki a játék. - mondom, majd kicsit habozom, mielőtt kelletlenül hozzátenném. - Hallgassuk meg!
Ha senkinek nincs ellenvetése, elindulok a túloldalra, a bejárathoz.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 3 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 23 Feb. 2015, 09:11

//Mivel a résztvevőknek csak a harmada írt, így ezúttal nem kaptok reagot, hanem megvárom, amíg a többiek is megteszik. Legkésőbb pénteken kaptok reagot, akkor azonban, ha más addigra sem írt, akkor is fogok és nem várok tovább.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Parkok és terek - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 3 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Kira Sign on Hétf. 23 Feb. 2015, 14:53

Fájó szívvel hagytam el a helyiséget, bár azok alapján amiket halottam míg kiértem a sátorból, már határozottan jó ötlet volt kimenni, mert tényleg esélytelen lett volna segíteni a srácon.
Ahogy kifele haladtam egy hatalmas sort pillantottam meg.
~ Máris így szaladna az idő?
Az órámra pillantok és akkor tűnik fel, hogy már csak tíz perc van hátra az előadásig.
El is indultam volna a sor vége felé, de aztán a sorban egy ismerős arcra bukkanok. Odalépek mellé a sorba és megszólítom a diákot.
- Szia Doku! Hát te mit keresel itt?
Kérdem teljesen átlagos hangnemben, nem akarom felhívni jobban magamra a figyelmet, mint amennyire eddig sikerült.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Parkok és terek - Page 3 Sexymechanicbyparkleggy Parkok és terek - Page 3 Girloffantasybymanofins Parkok és terek - Page 3 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Parkok és terek - Page 3 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Parkok és terek - Page 3 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 3 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Caedes on Csüt. 26 Feb. 2015, 07:54

-/// Doku  Lawliet - law - Lawi//-

Elmentem a mutatványosokhoz a sátor területén. Gondoltam ha már itt vagyok kicsit szét nézek. Sajnos a bátyámról semmi információ nincs. Így azzal a reménnyel, hogy ö is itt lehet felhagyok. Figyelmemet inkább a tanárokra fordítom.  
A mutatványosoknál egy ismerős hang üti meg a fülem. A sátorból hallottam, mint ha az igazgató lett volna az. De miért halom a suli igazgatóját innen. Ezt meg kellet néznem. Így hát oda mentem a hang forrásához és belestem. A cirkusz embereit láttam pakolgatni, biztos az előadásra készülnek. De a hang forrását is láttam, másabb volt kicsit öregebb de a hangja az igazgatónké. Egyre furcsább ez az ügy. Amikor láttam, hogy már készen vannak a pakolással és mennek. Úgy döntöttem, hogy én is a fő sátorhoz az előadásra vetem az utam. El is indultam a fő sátorhoz, oda is értem és egy hatalmas tömeg fogadót. Mindenki készült bemenni és elfoglalni a helyét odabent. Próbáltam kerülni a feltűnést, és rendesen haladni befelé. De közben nézelődtem, hátha látok valamit, vagy valakit. Meg lepődésemre láttam is. Kijönni egy lányt a fő sátorból, egy x-ment, Tina volt az. Először nem tudtam,hogy észre vette e engem. Ezért nem is szóltam oda neki, hogy "hé itt vagyok", inkább csak figyeltem. Amikor már felém lépet tudtam, hogy lebuktam és észre vett. Üdvözölt engem és meg is kérdezte mit keresek itt.
Illedelmesen válaszoltam is a kérdésére.
-Szia Tina. Hát eljöttem szét nézni. Gondoltam ha már cirkusz van itt eljövök én is.
Ezt válaszoltam, mert csak nem mondhattam el az igazat, hogy azért jöttem mert furcsálltam, hogy az összes tanár idekerült és reménykedtem, hogy a testvérem is itt lesz. Még meg hallotta volna valaki akinek nem kellet volna. Így nem tudtam őszintén válaszolni neki.
-Te is eljöttél. Láttál valamit?

_________________
Parkok és terek - Page 3 Avangers_by_draghengfx-d3vy9rm
A halállal játszhatsz, fricskázhatod közelségét, ám ne feledd, mindig a halál győz.
                                         
CAEDES ~~ Kyle Collins
Caedes
Caedes
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 192
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 08.
Age : 27
Tartózkodási hely : Debrecen

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://demos13.deviantart.com/ caedes1919@freemail.hu

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 3 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Kyle Collins on Csüt. 26 Feb. 2015, 08:13

-/// Dylan James O'neill - Taz ///-

A fő sátor mögött voltam, hogy meg halljak valamit bentről. Amikor velem szembe jöttek Alex, és Tony az iskolából. Gondoltam magamba, hogy megint kapom a szidást. De meglepetésemre nem, csak üdvözöltek. És be mutatkoznak, így én is bemutatkozom.
-Én Dylan vagyok, de a Taz is megfelel nekem. Örvendek.
Kérdet tőlem valamit, valami murder nem tudom miről, hogy hallottam e róla már. De el is magyarázta a kérdése után az egészet. Remek ő is küldene haza. De nem fogok haza menni. Inkább maradok.
-Bocsánat, de nem sokat. De értem amit mondasz. Bocsi, de nem fogok haza menni.
Várhatta, hogy nemet mondok, mert egy sóhajtás után fel ajánlotta, hogy tartsak velük. Abban igaza volt, hogy össze kell tartanunk. De az nem tetszett, hogy ő is küldőt volna haza. Jó fiatal vagyok, tapasztalatlan. De ugyan akkor egy Tazmán ördög is. Azok meg születésüktől kezdve harcolnak. Szóval az, hogy maradjak ki, és menjek haza egyenlő a lényem meg tagadásával. 
Most itt vagyunk pont a sátor hátuljánál, amikor hallottuk, hogy nem soká kezdődik az előadás. Egyből mondta, hogy hallgassuk. Egyet értek ezzel, meg azzal is, hogy induljunk a bejárathoz.

_________________
Parkok és terek - Page 3 2jb9kqr
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice."

Kyle Collins/Gép Farkas = Caedes
Kyle Collins
Kyle Collins
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 183
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 26.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hajdú Bihar megye

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 3 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Zed is dead on Csüt. 26 Feb. 2015, 17:47

Nem valami kellemes a helyzet, túl sokan vannak, kicsit átláthatatlan a hely és túl sok mindenre kéne figyelni. Lassan kezd gyakorlatban kiütközni az-az egyszerű tény, hogy a a paranoia rosszat tesz az objektív érzékelésnek. Amíg pedig én ezen rágódom Tony beszervez egy másik srácot is. Persze próbálja hazaküldeni de nem szorul bele sok erő. Nem fogok ellenkezni, legalább a morál maradjon ha még nem is értek egyet a döntéssel. De lassan kezdődik az attrakció is, szóval még utoljára körbe nézek, megigazítom a szemüvegem és én is inkább bemutatkozom.
- Alex. Ha beértünk csak figyeld amit csinálunk és ne maradj le. - Mondom kicsit hidegen, már rég azon rágódom mi várhat minket benn és lassan a bejárat felé veszem az irányt. Nem vágyom előnyös rálátásra vagy ilyesmi. Csak be kell férjünk, hogy megtudhassuk mire akar ez az egész kifutni. Miközben szinte érzem a zsineget a tagjaim végén. Öntudatlan kis bábok vagyunk a játékban mi is. Semmivel nincs több esélyünk a történetben mint a többieknek. Legalábbis még nem látom a fényt, valahogy össze kell kapnunk az irányítást. De hogyan...
avatar
Zed is dead
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 140
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 3 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 27 Feb. 2015, 09:12

Résztvevők: Charles Dialin, Dylan James O'neill, Rachel Burrow, Tina Leia Sign, Antoine Alanian, Alex Wilder, Rain Akerman, Vaszilij Dragunov és Doku Lawliet
Következő körváltás: 2015. március 3. (kedd)

10:55

Akerman tud üdítőt venni és ő maga is beáll a sorba, a lapon valóban megtalálja, hogy meddig is van itt a cirkusz. Egész hétvégén itt vannak, aztán majd szerdán mennek tovább.
Mindenki más is beállt a sorba és lassanként be is jutott a sátorba. Bent a hely semmiben sem különbözött egy megszokott cirkuszi helytől, bár nem kör alakban voltak az ülőhelyek a színpaddal szemben, hanem csak előtte. Akárcsak egy koncerten. Egyelőre semmilyen gyanús dolog nem látszott ezen a helyen, a nézők izgatottak voltak, a gyerekek türelmetlenek, de ez is megszokott jelenség volt egy cirkuszban. A porondon, pódiumon semmi sem látszott egyelőre, mert még nem volt széthúzva a függöny. Sokan popcorn-t tartottak a kezükben, üdítőket. Sok helyet a fiatalok nem találtak, a legelső sorok mind teljesen beteltek, így már csak közép, középen volt néhány, oldalt középen, illetve hátul oldalt. Már tényleg nem volt sok hátra az egész kezdetéig.

A férfi még felnézett.
- A cirkusz a hét közepén tovább indul – mondta. – De ha akarnak eljöhetnek.
Alighogy kimondta mindezt kopogtattak az ajtón. Pillanatokkal később ki is nyílt az ajtó és két helyi Salem Centeri rendőr lépett be rajta. Egy idősebb köpcös és egy fiatalabb cingár rendőr. Ha Charles kijárt a városba, akkor többször is látta őket már járőrözni, lehet, hogy még ügye is volt velük.
- Üdvözlöm önöket! – köszönt a férfi. – Ő lenne az.
- Üdv! – biccentett mindkettő. – Fiatalember, megkérnénk, hogy most fáradjon velünk. Lehetőleg kerülve a balhét.
Mondta még az idősebbik.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Parkok és terek - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 3 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Vas. 01 Márc. 2015, 02:13

Charles a csokornyakkendőre nem kapott választ. Azzal pedig hasonlított volna egy furcsa alakra az így is furcsa alak igazgató. A többi válasszal elégedett volt és mosolygott egyet. A rendőrök megérkeztek. Ismerte őket, kétszer már igazoltatták hétvégi kijárásokon. Akkor semmit nem tudtak neki felróni a stílusán kívül. Lehet, hogy most még örültek is, hogy végre találhattak valamit a kis idegesítő mitugrászon.
- Jó napot kívánok! Rendben van, uraim, én is kerülni szeretném a balhét. Mehetünk?
Charles hagyta, hogy kikísérjék és ha bezáródott a kocsi ajtaja és Rodolpho is messze volt, akkor beszélni kezdett a rendőrökhöz.
- Jó, hogy jöttek! Pár napjuk van csak, hogy utána nézzenek ennek a cirkusznak. Én a Xavier iskolában tanulok és eltűnt tanárok nagy része. Túl vannak azokon a napokon, amíg várni kell, hogy eltűnt személyeknek lehessen őket nyilvánítani. Itt a cirkuszban láttuk őket és a szórólapokon is, de nem emlékeznek magukra. Rozsomák bohócnak képzeli magát, akit Rodolphónak hívnak és itt dolgozik régóta. Nem magamat akarom kimenteni. Amit én csináltam, az csak csínytevés volt. A többi emberrablás, agymosás és még nem tudom, micsoda jogilag, de remélem, kinyomozzák és segítenek az iskolán és a világ nagy hősein!

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 3 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Akerman on Vas. 01 Márc. 2015, 14:37

Az üdítőmet megveszem, szénsavas, cukros. Mindenes, amit nem igazán volt sok alkalmam inni. Csak azóta volt, hogy az iskolában voltam. Persze nem álltam rá teljesen de jó volt mást is inni mint csak vizet. És, hogy még egy cirkuszba is el tudtam jönni, meg kellett ünnepelnem azzal, hogy egy kólát veszek magamnak és azt iszogatom majd az előadás alatt. Enni nem vettem semmit pedig lehetett volna azt is, de most nem voltam éhes és nem is akarok semmit se enni itt az előadás alatt. Csak a baj lenne vele, hogy tele van mindkét kezem.
Miután megvettem az üdítőmet be is álltam a sorba. A brosúrán rajta volt, hogy meddig lesz itt a cirkusz így nem is igazán zavart már az, hogy az itt dolgozók közül vannak olyanok akik a tanárokra hasonlítanak. Nem fognak eltűnni úgy sem egy fél óra múlva szóval nem igazán járattam ezen az agyamat. Inkább élveztem az alkalmat, hogy nézhetek egy nagy előadást életemben először. Mire a sátorba bejutok a sort végig várva látom, hogy már jócskán telt a hely így nem lehet csak úgy bárhova már leülni. De gondoltam, hogy így lesz ez hiszen mikor elköszöntem a doktorra hasonlító cirkuszi alkalmazottól Ő is mondta, hogy már csak tíz perc van hátra mire kezdődik az előadás. Bent körbe néztem, hogy merre lehetne még leülni és a pár lehetőségből ami maradt még végül a közép-közép mellett döntöttem. A színpaddal teljesen szembe ülni a legjobb mégis csak. Legalább is szerintem ott lesz a legjobb ülni. Céltudatosan indultam meg az egyik üres szék felé végül és ültem le ott. Szürcsölgetve az italomat pedig izgatottan vártam, hogy elkezdődjön a műsor. Alig pár perc lehet még hátra szóval nem hiszem, hogy sokat kell majd várnom, hogy elkezdődjön.
Míg ültem és vártam eszembe jutott, hogy mások is jöttek az iskolából ki ide, meg láttam is egy tanárt és egy diákot is akik körül a balhé volt, a gyülekezés. Szerintem ők nem lesznek itt, de vetettem egy körbe pillantást miután már leültem, hogy látok-e valakit akit felismerek, hogy az iskolából van. De ekkora tömegben nem hiszem, hogy úgy ki tudnék bárkit is szúrni, meg nem is tudom. Annyira talán nem is akarom, hogy lássak valakit is az iskolából. Talán pár lányt, igen. Őket jó lenne, vagy ha a tanárnőt látnám meg akkor neki integetnék, hogy jöjjön oda. Egyébként nem igazán akarom, hogy bármelyik másik srác az iskolából a környékemre keveredjen. Nem értékelném a társaságuk. Sokkal jobban egy lányét, jah.

_________________
Parkok és terek - Page 3 Evilac12
Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Mutant
Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 3 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Kira Sign on Hétf. 02 Márc. 2015, 21:26

Nem szólom meg a srácot, de végighallgatom amit mond, úgy tűnik ő lazábban veszi a dolgot, vagy még nem látta se a plakátokat se a többi tanárt. Vagyis cirkuszi alkalmazottat, akik kiköpött olyanok voltak, mint a tanári kar tagjai.
- Láttam pár furcsaságot már. Többek közt láttam Logan-t is, de ő nem ismert fel, mintha találkoztam volna a cirkuszi ikertestvérével.
Mesélem, míg a gerincemen is végigfut a hideg, amint visszaemlékeztem rá, bár velem nem volt annyira ellenséges, mint Charles-sal, azért nem nyugtatott meg a tudat, hogy talán átmosták az agyát vagy valami.
- Üljünk le közép szélre, ott még van hely.
~ És ha valami gáz van, még könnyebben el tudok slisszolni.
Még sosem voltam cirkuszban, de eddig nem is hiányzott az életemből. Igaz nekem a bohócoktól nem támad nevethetnékem se, de lehet velem van a baj.
Ha a srác beleegyezik, ha nem én megindulok és lefoglalom a két legeslgszélső helyet, míg van rá alkalmam.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Parkok és terek - Page 3 Sexymechanicbyparkleggy Parkok és terek - Page 3 Girloffantasybymanofins Parkok és terek - Page 3 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Parkok és terek - Page 3 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Parkok és terek - Page 3 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 3 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 03 Márc. 2015, 00:01

//Mivel kb a harmad társaság írt csak és az én hetem is roppant zűrös, így szombatig kaptok haladékot, akkor lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Parkok és terek - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 3 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Caedes on Kedd 03 Márc. 2015, 14:22

-/// Doku  Lawliet - law - Lawi//-

A cirkuszban eredménytelennek bizonyult a kutatásom, a bátyám után. Cirkusz területén tett sétám alatt mintha az igazgatott láttam volna a mutatványosoknál. Az, hogy a tanárjaink itt vannak, nagyon fura volt. Főleg az a gondolat, hogy ők azok, de mégse ők azok egyszerre. Végül elérkezett az előadás is aminek megtekintése érdekében a fő sátor bejáratához siettem ahol már nagy volt a tömeg. De a tömegben találkoztam Tinával az iskolából. Le is szólított, és most az ő társaságában vagyok, jelenleg. 
-Logant, komoly? Én az igazgatott láttam, úgy mond kicsit másabb külsővel, de szerintem ő volt.
Hallgattam nagy szemekkel, amit Loganröl mondót nekem. A sátorban mondta, hogy menjünk közép szélre, le ülni, rossz helyzetben könnyebben leléphetünk.
-Rendben menjünk akkor oda le ülni.
Válaszoltam neki, és követtem. A bokken kardomat igazgattam a vászonban, hogy ha kell hamar elő tudjam venni./////Elnézést a késésért////

_________________
Parkok és terek - Page 3 Avangers_by_draghengfx-d3vy9rm
A halállal játszhatsz, fricskázhatod közelségét, ám ne feledd, mindig a halál győz.
                                         
CAEDES ~~ Kyle Collins
Caedes
Caedes
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 192
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 08.
Age : 27
Tartózkodási hely : Debrecen

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://demos13.deviantart.com/ caedes1919@freemail.hu

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 3 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Kyle Collins on Kedd 03 Márc. 2015, 15:19

-/// Dylan James O'neill - Taz ///-

Itt voltam a cirkuszban, de már nem egyedül. Hanem két sráccal az iskolából. De már volt egy elmélet is arra, hogy ki állhat a dolgok hátterében. Az ujjónnal alakult kis "szövetségünk" a fő sátor fő bejárata felé vette az irányt ahol hatalmas tömeg látványa fogadott. Idő közben a másik srác is be mutatkozót. Alex, bár amit mondót nagyon hideg volt. Gondolom ideges a dolgok miatt.
-Örvendek. Rendben van.
Feleltem neki kicsit érdektelenül. Közben igyekeztem valamilyen készenléti állapotba állítani magamat, hogy ha szükséges gyorsan átváltozzak és használhassam az erőmet. Bár a két másik srácról nem tudok szinte semmit. De ami érdekelt az, hogy milyen hatalmuk van. 
-Nektek milyen képességeitek vannak? Én Lupin vagyok.
Mondom nekik, igyekezve olyan halkan, hogy csak ők hallhassák. Közben követem öket a sátorba.

_________________
Parkok és terek - Page 3 2jb9kqr
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice."

Kyle Collins/Gép Farkas = Caedes
Kyle Collins
Kyle Collins
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 183
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 26.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hajdú Bihar megye

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 3 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 07 Márc. 2015, 09:32

Résztvevők: Dylan James O'neill, Rachel Burrow, Tina Leia Sign, Antoine Alanian, Alex Wilder, Rain Akerman és Doku Lawliet
Következő körváltás: 2015. március 11. (szerda)

11:00

A rendőrök megérkeztek és elvezették Charles-t, a szavai nem érdekelték, hogy mit is mond, valószínűleg már csak azért sem, mert összetűzést sem akartak a mutáns gimivel. Charles tudja, hogy ez úgyis csak a megszokott dolog, ami Amerikában bevetett, hogy ijesztegetés céljából beviszik a rendőrségre, majd másnap reggel hívják a hozzátartozókat, vagy jelen esetben az iskolát és akkor kiengedik bármiféle gond nélkül, hacsak a cirkusz nem tesz feljelentést ellene.
(Neked így köszönöm a játékot, a többiek tetteinek fényében engednek majd el minden gond nélkül, vagy büntetéssel.)

Odabent elkezdődött a nagy előadás, amikor pontban tizenegy órát ütött az óra egy idősebbnek tűnő férfi lépett fel a színpadra. Tina már látta őt korábban, ő volt a cirkusz igazgatója.
az igazgató:
Parkok és terek - Page 3 24o5310
- Hölgyeim és uraim! – kezdte. – Köszönöm önöknek, hogy eljöttek a rendhagyó előadásunkra. A mai napon az előadáson lesznek akrobaták, mutatványok, állatokkal való mutatványok, késdobálók, tűznyelők! Minden, mi szem szájnak ingere. Kezdésnek egy igazi különlegesség!
Ezzel elkezdett odébb haladni, hogy lemenjen oldalt a pódiumról, az emberek tapsoltak és a függöny félrehúzódott. Egy hatalmas medence volt ott, benne két cápa, amik ott köröztek. Az egész felett egy fémdoboz látszott, ami némileg átlátszó volt, így egyértelmű volt, hogy van benne valaki.
medence és Serena:
Parkok és terek - Page 3 2vsncyt
Az emberek lélegzetvisszafojtva figyelték, hogy mi történik. Néhány pillanattal később a fémdoboz ajtaja kinyílt és egy láncokban levő fiatal nő kezdett lefelé zuhanni. Noha a bőre sötét volt minden diák azonnal megismerte, hogy Serena volt az. A nő felsikoltott, ami csak fokozta a hangulatot, majd a medencében levő cápák plüssé változtak. Amint ez megtörtént a láncok is lepattantak róla, majd mielőtt a vízbe esett volna, láthatatlan erők emelték vissza, mintha repült volna, majd tették le a földre a medence mellé, ahol immáron mosollyal hajolt meg a nézők felé, akik hangos tapssal és füttyökkel hozták a tudtára, hogy mennyire tetszett a mutatvány.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Parkok és terek - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 3 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Kira Sign on Kedd 10 Márc. 2015, 22:51

~Tina~

Az előadás úgy tűnik hamarosan kezdődik. Doku is leült mellém, így legalább azért nem kellett aggódnom, hogy ő hol van. Míg fél füllel hallgattam a porondmestert, addig a tekintetemmel a tömeget fürkésztem, hogy látok -e más diákokat is akik esetleg itt vannak.
~ Kíváncsi vagyok hányan jöttek még ide a suliból.
A porondmester bejelenti az első számot, amire azért már én is oda kapom a fejem, kíváncsi voltam, vajon milyen ismerőst látok ezúttal.
Nem is kellett sokáig várnom, Serena bukkant fel az első számban. Méghozzá egy fémládából zuhanva egy cápákkal teli medencébe.
Már ösztönösen segítettem volna a nőnek, aki kiköpött ő volt, csak napbarnított kiadásban, de akkor eszembe jutott, hogy hol is vagyok. És az, hogy nem díjazná senki se, ha egy trambulin vásznat teremtenék kifeszítve a medence fölé. Így visszafogtam magam és csak ámultam. Szerencsére nem esett baja sőt még el is kápráztatta a közönséget, én viszont mégis aggódtam.
~ Hogy lehet, hogy mind eltűntek és itt úgy élnek és tesznek, mintha világéletükben ezt csinálták volna. Tisztára olyan, mintha átmosták volna az egész banda agyát.
Tűnődtem el, míg a tömeget is fürkésztem, hátha látok valami gyanúsat, bár nem is tudom mi számítana annak elvégre még sosem voltam cirkuszban ezelőtt.

~ KataKira~

A lány alig akarta elhinni, hogy tényleg ellógott a suliból. Igaz ez a suliban uralkodó káosz mellett alig tűnt volna fel valakinek is, de a lánynak mégis rossz érzése volt emiatt.
~ Miért kellett Sonának meglátnia azt az átkozott posztert? Ha nincs az a papír, akkor Kirának nem kellet volna ide jönnie, hogy megóvja feltűnési viszketegségben szenvedő unokahúgát attól, hogy valami bajba keveredjen. Mert ahogy őt ismeri előbb utóbb bele fog keveredni valamibe.
Eddig még nem történt semmi különös a két lánnyal, csak álltak a jegypénztárnál, de Kata mégis nyugtalan volt. Valamiért azt érezte, hogy nagyon nem kellene itt lenniük és nem azért, mert szimplán nem is lenne kijárásuk a suliból lévén az ő szüleik marhára nem tudnának nekik kérvényt írni, hanem azért, mert egyszerűen csak azt érezte, hogy valami készül.

felszerelés:
30 dolcsi, telefon lehalkítva, zsepi, 3 hajgumi, baseball sapi, napszemüveg, mini jegyzet füzet és egy toll.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Parkok és terek - Page 3 Sexymechanicbyparkleggy Parkok és terek - Page 3 Girloffantasybymanofins Parkok és terek - Page 3 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Parkok és terek - Page 3 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Parkok és terek - Page 3 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 3 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Verayla on Kedd 10 Márc. 2015, 23:10

~Sona~

- Ó jee a két Sign ismét szórakozni megy.
Jegyeztem mikor Kira közölte, hogy nem hagy egyedül elmenni a cirkuszba félve, hogy valami oltári nagy hü**eséget csinálok. Mondjuk tekintve az előtörténetemet, nem hibáztathatom ezért a feltételezésért.
Amikor beállunk a pénztárhoz már kevesebben vannak, aminek örülök, bár a kiírás szerint pont most késtük le az előadás kezdetét.
~ Hmm remélem nem a legjobbakról maradunk le. Kár lenen érte.
Gondolom, míg állom a sort és várom, hogy bejuthassunk végre.

felszerelés:
30 dolcsi, teló, zsepi, hajcsatt, 2 hajgumi, napszemcsi, fél liter ásványvíz kis tatyiban
Verayla
Verayla
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 76
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 3 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.