Parkok és terek

7 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Go down

Parkok és terek - Page 7 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Nariko Cosmos on Vas. 16 Szept. 2018, 11:00

Parkok és terek - Page 7 Oie_1010

Slava hangját hallom ő megnyugtatott amikor óvatosan belém karolt és vezetett, majd Ace bácsi hangját is hallom. Én csak nézek vagyis hallgatok mikor a férfi hangja megcsapta a fülemet.
-Milyen furcsát? Ég és mintha... lüktetne...-halkan és szaggatva de nem is értem miért vettem lassan a levegőt. Közben hallok valami vízcsobogást ami talán a ruhát csavarják, gondoltam lehet hogy Ace csavarja a rongyot hogy nyakamra rakják. Hirtelen ijedten nézek vagyis az arcomon lévő mimikák jelentek meg. -Slava nehogy...-mondom hangosan és dühösen, remélem érti hogy vigyázzon mert nem akarom megvakítani őt de még Ace bácsit sem, bárcsak részlegesen tudnám irányítani, de nem tudom még sehogy sem.

_________________
Parkok és terek - Page 7 Oie_y310
Nariko Cosmos
Nariko Cosmos
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 42
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Nariko Cosmos
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 7 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 18 Szept. 2018, 00:03Kree Invázió 7.

Az idő ura 3 – Az újjászülető idő


Résztvevők: Az ott levők

Parkok és terek - Page 7 7kMvp6c

Helyi Idő: Amikor éppen zajlik a játék/kaland
Helyszín: Ahol épp a játék van
Feladat: – (reagálni a mesélőire, azaz erre a következő reagban)
Résztvevők: Aki éppen ott van
Egyéb információk:
Nincs.


Bárhol és bármikor legyenek is az időben, valami történt ismét vele. Az idővel. 2029. szeptember 11-n egy perccel 7 óra előtt Kang, a Hódító teste összeállt a SHIELD bázisán. Ez pedig az összes létező idővonalra, múltra, jövőre és jelenre is hatással volt. A visszatérte, összeolvadása végén egy hatalmas, fényes robbanás indult ki a férfiból az univerzum minden irányába és minden időbe.

Szerte a világon és az univerzumban hófehér fény volt, amit látott mindenki és okozott pánik hangulatot. Először csak távolban éles fény látszott, ami pillanatról pillanatra nagyobbnak tűnt és hatalmas sebességgel közeledett a minden és mindenki irányába…

Az egész először csak fénysebességgel terjedt, majd egyre gyorsabban és gyorsabban. Így lényegében senkinek volt ideje kitérni előle.

És el is elért mindenkit…

A legfurcsább talán az volt, hogy nem az, hogy nem látott senki semmit, lényegében megvakultak, hanem az, hogy éltek. A fény lökéshulláma mindenkit letarolt a földhöz vágott, mindenki esett, vagy a földre, vagy éppen más emberekre. A hőmérséklet nem változott, kellemes, finom bizsergés volt csak érezhető, mint amikor elzsibbad valamijük.

Értetlenkedő kiáltásokat lehetett hallani mindenfelől – ha olyan helyen vannak, ahol mások is vannak – a tömegben és persze azt riadtan, hogy megvakultak, nem láttak… mindenki csak a fehérséget látta, akkor is, ha lehunyta a szemét, amennyire hallani lehetett mindenki más is, még a vakok is. A vakság mellett a dolog jó oldala az volt, hogy éltek.

Jó pár percnek kellett eltelnie ahhoz, hogy a látásuk kezdjen visszatérni. Először a fehérségben foltokat lehetett látni, majd minden sötétedni kezdett és már alakzatokat is kivehettek. Nagyjából tíz perc után állt vissza mindenki látása az eredetire.

Azonban a világban semmilyen változást nem lehetett látni, de az a vakító fehér fény eltűnt…

Parkok és terek - Page 7 7kMvp6c

Most kivételesen nincs az, hogy a KM elhalaszthatná ezt, mert ez minden idősíkra kihat. Szóval erre is tessék reagálni és elnézést a meséléstől.
Ahol csak játékosok vannak ott meg értelemszerűen megtörtént mindez és utána haladhat utána a játék tovább.
Természetesen azt senki sem tudja, hogy mi okozta mindezt, majd az event végén mindenki, aki nincs ott, azok is megtudják. Addig csak egy ismeretlen esemény ez.


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Parkok és terek - Page 7 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2477
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 46
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 7 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Mickey Thunder on Kedd 25 Szept. 2018, 20:56

Slava észbe kapott, hogy lehet, hogy nem volt a legjobb ötlet ezzel viccelődni. A halál, a gyász nála ismerős volt, nem szerette, de sokat találkozott vele lélekben, a kis Malt viszont érzékenyen érinthette. Ace felé villantott egy mosolyt, aztán aggódva nézett barátnőjére.
- Ez egy nagyon szép gondolat. Én is hasonlóan gondolom.
Ő is nyomozni akart, ha a képességei erre fejlődtek. Képesség nélkül is mehetett volna, a legtöbb rendőr úgy dolgozott. Neki volt valami plusz, amit jó ügyre fordíthatott.
- Ace, nem kellett volna ilyeneket mondanod, ne ijesztgesd szegényt!
Slava ijedt meg inkább, attól, hogy Mal meg fog ijedni. Mellette nem beszélt annyit a halálról és még allergiát sem emlegetetet volna. Most picit dühösen nézett a farkassrácra, amiért ilyeneket mondott.
- Mal, az el fog múlni. Csak vegyél nagy levegőket.
A suliban azt tanulták, ilyenkor ezzel tudja megnyugtatni magát az ember.
- Köszönöm! Mal, ez most hideg lesz, de hidd el, segíteni fog, hogy ne fájjon annyira.
Ha a kislány engedte, betekerte a nyakát a köpennyel. A fekete szín kiemelte a ruha különlegességét és érdekes sál lett hozzá a köpenyből.
- Nincs itt egy vegyesbolt vagy élelmiszerbolt? Ott lehet ecet.
Mindent meg tett volna a kis társáért. Közben nem vigyázott eléggé,picit hozzá ért Mal bőréhez. Ekkor jött a fényesség. Slava erre nem tudott semmit mondani. Elkapta a halálfélelem, hogy most mind meg fognak halni, az egész város elpusztul egy ekkora robbanástól. Sikított és elsírta magát. Ez rosszabb volt, mint Thanos elől menekülni a kifordított idősíkban Attilanon. Még hevesen dobogott a szíve, mikor elmúlt minden. Nem tudta, hogy élt-e még vagy ez már a túlvilág volt. Remegett a hangja.
- Hahó, itt vagytok? Mal, Ace, valaki? Könyörgöm, mondjatok valamit?
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 7 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by New Wolf on Szer. 26 Szept. 2018, 19:09
Előtörténet: New Wolf
Kaland neve: Szabadjáték
Játékostárs(ak): Vladislava Cadavru, Mal Noir


Jól esik, hogy példát tudok mutatni a lánynak, aki érdeklődik rendőrködés iránt, s ha valakinek még képességei is vannak hozzá, akkor arra különösen nagy jövője lehet. A víznél Slavanak nem igazán tetszik, hogy felvázoltam a helyzetet, bár megértem, de nem hiszem, hogy ez a legnagyobb problémánk jelenleg.
- Nem ijesztgetem, csak felvázoltam a tényeket. De semmi maradandó baja nem lesz, mert ha baj van, akkor gyorsan a kórházba tudom vinni, de ha lehet megkímélném egy ilyen úttól, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy annyira be fog neki dagadni.
Nagyon remélem, hogy tényleg nem lesz semmi egyéb baja, a kellemetlen fájdalmon kívül, mert valószínűleg egy injekció sokkal kellemetlenebb és ijesztőbb lenne számára.
- Nem fontos annyira az ecet, csak jó lenne, ha lenne, de nem számít olyan sokat. Most már csak a szervezetén, illetve a csípés pontos helyén múlik, hogy szükséges-e kórházba menni ve...
A mondatomat nem tudom befejezni, mert a távolból hirtelen vakító fehér fény száguld felénk. Gyorsan eljut a tudatomig, hogy vége a világnak. A fény pillanatok alatt elér minket, s teljesen el is vakít, majd a földre taszít. Furcsa mód nem érzem magam halottnak, viszont a környezetből hallható üvöltések miatt azt feltételezem, hogy a képességeim megvédenek, de borzasztó, hogy tehetetlen vagyok másokkal szemben. Ebből a káoszból csak Slava hangja tud magamhoz téríteni, de a hangja alapján ős is rendkívül fél.
- Igen! Itt vagyok. Nem esett bajod?

Felszerléslista:

- Rendőr pisztoly sokkoló töltettel


_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
New Wolf
New Wolf
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 22
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 7
Join date : 2018. Jul. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Shadow Wolf
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3815-new-wolf

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 7 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Nariko Cosmos on Szer. 26 Szept. 2018, 20:01

Parkok és terek - Page 7 Oie_1010

Mintha súrolt volna valami, és hirtelen látok is valamit majd vakító fény, ami miatt a képességem gyengébb, de előtte egy lökést éreztem így hanyatt vágódtam, ami miatt kicsit kavargott a  fejem. Hallom Slava hangját ami rémült volt vagy inkább halálközeli élmény lenne.
-Slava?-ijedten fogom meg a kezét.-Nem hagytunk itt...-halkan és a nyakamba lévő köpenyt igazgatom, és hallom a sikolyokat és az ijedt ordításokat. Ami miatt nem értem mi történt.-Mi történt?-Majd tisztul a látásom ami miatt ijedten szólok. -Slava hozzám értél ezért nem...-halkulok le-látsz rendesen... sajnálom...-kicsit lüktettet még a nyakam de most nem az volt a fontos hanem Slava látását valahogy vissza adni hiszen most a lány kezeit látom  és a zöldellő füvet.-Ace bácsi segítene kicsit Slavának? Sajnos a képességem miatt megvakult.-sóhajtok egy nagyot.-Velem meg ne törődjön most ő a fontosabb -mondom, bár tudom hogy ha visszatér a látása nekem nehéz lesz tartanom magam de most mellékes ez. Miért ért hozzám véletlenül... szóltam neki de az a csípés ami miatt muszáj volt. Kedvem lett volna felpofozni magamat de nem tettem, szidtam magamat és még az ijedség is elmúlt, de nem értettem mi történik vagy mi történt körülöttünk... Valami robbant de mi és miért?

_________________
Parkok és terek - Page 7 Oie_y310
Nariko Cosmos
Nariko Cosmos
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 42
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Nariko Cosmos
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 7 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Mickey Thunder on Pént. 28 Szept. 2018, 22:56

A lány nem tartotta jó ötletnek ezt. Egy ennyire kicsi és bátortalan gyereknek nem kellett mindent hallani. Morcosan elhúzta a száját.
- Tudom, hogy jót akartál, de... Mindegy. Én is remélem, hogy hamarosan rendbe jön. Semmi baj nem lesz, Mal!
Óvatlan volt és meg érintette a kislány bőrét, amit nem kellett volna, ezt már tudta. A látása már akkor elment és épp mondott volna valamit a farkassrácnak. A fényesség, a történtek le döntötték a lábáról. Most Mal biztatta őt, ami nagyon jól esett neki és örült, hogy a kislány már nem szomorkodott, sőt nagyon erősen viselkedett.
- Jaj. Azt hittem, hogy már... Nem tudom, mi történt. J-jól vagyok, csak...nem látok. Bocsánat, Mal, nem vigyáztam. Te jól vagy?
Halkabban szólt:
- Mi történik? El kell bújnunk?
Slava nem próbált felállni, ülve tapogatózott. Lehet, hogy megint hozzá ért Malhoz, hacsak az nem ment arrébb. Most át érezte, milyen lehetett a kis barátnőjének és nagyon nehéznek találta. Félt, hogy mi történt, senki nem tudott még választ adni. Csak a hangokból tudhatott meg valamit.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 7 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by New Wolf on Hétf. 01 Okt. 2018, 20:17
Előtörténet: New Wolf
Kaland neve: Szabadjáték
Játékostárs(ak): Vladislava Cadavru, Mal Noir


A látásom is lassan kitisztul és körbenézve úgy látom, hogy semmi komolyabb baja nem esett senkinek. Viszont a két lány helyzetén meglepődök. Érdekesnek találom a kislány képességét és így már értem, hogy miért nem akarta annyira, hogy hozzáérjünk.
- Úgy látom nem történt katasztrófa, csak valami furcsa... - itt elgondolkozok egy kicsit, hogy mégis mi a franc lehetett ez az egész, de jobb ötlet híján csak a következőt válaszolom - villanás történt.
Érdekelne, hogy mi történt, de most a lányokon kell először segítenem.
- Megvakult?! Hogyan tudnék segíteni?
Fogalmam sincs mit tehetnék, hiszen még az orvosoknak se egyszerű valaki szemét meggyógyítani, akkor én mégis mihez kezdhetnék vele. Remélem azért van valami módja, mert nem volna jó, ha így kéne leélnie az életét neki is. Viszont így most már én is jobban vigyázni fogok, hogy véletlen se érjek hozzá.
- Ismertek valami módot, amivel visszafordítható vagy Slava örökre megvakult?
Kicsit félve teszem fel a kérdést, mert nem szeretnék vészmadár lenni és megijeszteni őket, de ha valóban végleges az állapot, akkor ide én kevés leszek. Igazán irónikusnak találom, hogy egy emeletes házat is a földel teszek egyenlővé, de két fiatal lányon képtelen vagyok segíteni. Tehát nem minden a pusztító, több tonnás erő és elképesztő gyorsaság.

Felszerléslista:

- Rendőr pisztoly sokkoló töltettel


_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
New Wolf
New Wolf
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 22
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 7
Join date : 2018. Jul. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Shadow Wolf
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3815-new-wolf

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 7 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Nariko Cosmos on Hétf. 01 Okt. 2018, 20:29

Parkok és terek - Page 7 Oie_1010

-Megvakult?! Hogyan tudnék segíteni?-Mondja Ace bácsi.
-Hát hogy mondjam... ha hozzám ér valaki akkor elmegy a látása... én meg hát az ő szemeivel látom a világot.-mondom ki végül.

- Ismertek valami módot, amivel visszafordítható vagy Slava örökre megvakult?-aggódó hangon szól újra.
-Nem örökre csak egy ideig ami miatt ő szenved...-mondtam nagyon halkan- Hogy hogyan tudnál segíteni neki vezesd őt míg lehet...-mondom még halkabban.
Elmélázok hogy valamit kihagytam e valamit. Csak Slava szemeivel látom hogy teljesen sokkosak az emberek. Nem tudom miért én nem éreztem ijedtséget csak gúnyt. Fura hogy egy darázs csipés miatt félelem van de mikor mások ijedtek akik nem körülöttem vannak az élvezettel nézném ha lehet. Felállok arra sétálok mikor egy nagyot esek és a làbam a kezem és az arcom mintha fájna. Próbálok felállni de nem ment.
-Ace bácsi Slava segitenétek...

Bocsika csak mennem kellett írtam volna azonnal...


A hozzászólást Nariko Cosmos összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 01 Okt. 2018, 20:56-kor.

_________________
Parkok és terek - Page 7 Oie_y310
Nariko Cosmos
Nariko Cosmos
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 42
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Nariko Cosmos
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 7 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 01 Okt. 2018, 20:33

@Nariko Cosmos ügyelj kérlek arra, hogy 6 sor legyen a reagod a többiektől kimásolt párbeszédek nélkül. A mostani reagod 2 sor, kérlek bővítsd.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Parkok és terek - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14910
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 48
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 7 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Mickey Thunder on Vas. 07 Okt. 2018, 16:26

A furcsa nem a legjobb szó volt erre. Slava nagyon félt, még mindig. Hinni akarta, hogy élt és a többiek is éltek. A villanást nem láthatta, mert addigra már el ment a látása.
- Ace, csak figyeld a környéket, lécci! El fog múlni a vakság.
Slavával nem először történt ez Mal mellett. A rendőrtanonc segítségükre volt most. A lány ilyenkor próbált annak örülni, hogy kis barátnője addig is látott.
- El tudunk menni védett helyre? Van itt valami ilyesmi?
Mikor ekkora dolog történt, nem tudta, volt-e rá esély. Ha Ace segített felállni és vezetni, akkor Slava ment velük.
- Mal, te hogy vagy?
Mintha nyugodtabb lett volna a kislány hangja. Egy puffanás ls Mal megint szólt.
- Elestél? Nem sérültél meg nagyon? Tessék, fogd meg a kezem!
Slava nyújtotta, amerről a hangot hallotta. Nem látott, de ha Mal megkapaszkodott, tudta tartani, amíg felállt a földről. Nagyon szerencsétlen fordulatot vett ez a nap.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 7 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

7 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.