Parkok és terek

2 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Parkok és terek - Page 2 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 30 Jan. 2015, 09:11

Résztvevők: Charles Dialin / Zűrzavar, Dylan James O'neill, Rachel Burrow, Tina Leia Sign, Antoine Alanian, és Alex Wilder
Következő körváltás: 2015. február 3. (kedd)

10:30

A lány meglepődött a kérdésen, ez kiült az arcára is, majd végül megvonta a vállát.
- Mint láthatod a társaság vándorcirkusz, igazából egy hatalmas nagycsalád – magyarázta. – A szüleim is itt dolgoznak, a csoport húsz éve együtt van legalább, én is itt születtem. Járjuk az országot és igencsak sok helyen fellépünk. Lassanként öt éve ugyanazzal a műsorral és társulattal, mert azóta nem volt új belépő tagunk.
Néhány pillanatra elgondolkodott.
- Csaknem csatlakozni szeretnétek? – kérdezte egy mosollyal.
Teljesen ösztönösen beszélt, egyik fiúnak sem tűnt úgy, mintha hazudott volna. Ekkor tűnt fel a párosnak, hogy Charles Dialin is itt van és éppen egy bohóz fogja a kezét és húzza valamelyik irányba, a fiú láthatóan pedig nem akar vele menni.

Tina bármennyire is szerette volna, amit megpróbált létrehozni túlságosan is bonyolult volt neki. Attól, hogy járt elektronika órára egy ilyen tárgyat, amit akart nem volt képes összehozni. Ilyeneket messze nem tanítottak az iskolában, ez egyetemi anyag villamosmérnöki, illetve hadiipari tanórán. Külön-külön képes lett volna megtenni, hogy létrehoz valamit, ami rendelkezik éppen kamerával, vagy éppen egy légy méretű robotvalami. De egyben meghaladta a tudását, főleg úgy, hogy az még rendelkezik bluetooth-al is. Arról nem is beszélve, hogy ezek nem úgy működnek, hogy küldik és kész, hanem vagy előre be kell programozni, hogy hova menjen, vagy pedig irányítani kell őket és az nem volt megoldható telefonról. Külön szoftverek és ehhez készült számítógépek kellettek volna. Így egyelőre még mindig ott várakozott. Ekkor tűnt fel a Tinának, hogy Charles Dialin is itt van és éppen egy bohóz fogja a kezét és húzza valamelyik irányba, a fiú láthatóan pedig nem akar vele menni.

Rachel után Taz lépett oda a jósnőhöz. Az koncentrálni kezdett és megszólalt ismét.
- Hmmm, ugyanazt a jövőt látom, mint az ifjú hölgynél – mondta meglepetten. – Netalán egy helyről jöttek ugyanazon okból?
Nézett fel a párosra, mert még Rachel sem mozdult el onnan.
- Ha így van és nem csak ketten vannak, mivel láthatóan nem testvérek, lehetséges, hogy nem ártana figyelmeztetni a többieket is, a barátaikat.
Ekkor tűnt fel a párosnak, hogy Charles Dialin is itt van és éppen egy bohóz fogja a kezét és húzza valamelyik irányba, a fiú láthatóan pedig nem akar vele menni.

Charles nem nagyon tudott mit tenni az ellen, hogy a férfi ne kezdje el húzni. A Logan név láthatóan nem mondott neki semmit, a felismerés szikrája sem villant meg a férfin.
- A nevem Revolto, soha sem voltam tanár, mindig is itt dolgoztam, nem tudom pubi, hogy kivel keversz össze, de nagyon mellé lőttél – morgott a fickó. – És nem ismerek semmilyen Morsus-t.
Charles láthatta, hogy a nagy, központi sátor felé tartottak, útközben, amíg elhaladtak látta több iskolatársát is, Alex-et és Tony-t, aztán Tinát, majd a sátor közelében már Rachel-t és Tazt is. eddigre már csak néhány lépés kellett ahhoz, hogy beérjenek a fősátorba.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Parkok és terek - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 2 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Zed is dead on Vas. 01 Feb. 2015, 22:51

Igazából semmi különös nem vár minket a talált tárgyak sátránál. Ez nem olyan nagy meglepetés, de úgy voltam, hogy más a mi céljainkkal ide jönne utoljára. Ezt megmondhatja akármelyik fehér lapról szökött elvetemült zseni vagy bűnöző. Illetve ha valami furcsa van itt aztán feltűnik. A talált tárgyaknál nincs műsor, nincs festék és cicoma. Nem takarja az igazságot annyira az átlagos cirkuszi környezet. Mi is csak egy kifestett lánykát találunk. Egy kifejezetten beszédes hölgyeményt ismerhetünk meg benne. Felmerül, hogy érdemes lenne vele beszélgetni, ahogy Tonynak válaszol beugrik pár lehetséges kérdés amivel kiderülhetne ha hiba van a sztorijában. Nem kell önként hazudnia és mégis kiderülhetne, de hamar megbizonyosodom róla, hogy erre nincs időnk.
Először eszembe jut, hogy elköszönök vagy ilyesmi, de inkább mivel amúgy is a barátommal társalog csak egy enyhe biccentés után ellépdelek. Nem akarom, hogy szökésnek tűnjön, de ha nem figyel rám amúgy akkor nem akarom felhívni a figyelmét. Csak meg kell nézzem mi történik azzal a barommal, vajon mit keres itt és hova viszik. De ami a legfontosabb nem próbálom meg megállítani. Nézelődve követem őket, mivel Charlie lassítja a mozgásukat nem lesz nehéz észrevétlenül lemaradnom és remélem Tony is utánunk szökik. Viszont elrángatni nem akartam, túl feltűnő is lehetne. Biztos beér minket, ügyes srác és nem kéne elhagynom most. De ez a lehetőség fontos volt, talán meg kellett volna böknöm mielőtt távozok.
Zavar, hogy nekünk nincsenek egyezményes jeleink mint a filmekben...
Felkészülés Alex, felkészülés...
avatar
Zed is dead
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 140
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 2 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Danny Long on Hétf. 02 Feb. 2015, 17:39

Látszik, hogy a lány nem számított ilyen kérdésre, de nem baj. Viszont az alapján amit mond, tényleg szinte hihetőnek tűnik, hogy ez egy rendes vándorcirkusz. Ha nem láttam volna a tanárokat a plakáton, eszembe se jutna, hogy nem mond igazat. Abban a pillanatban azonban, amikor megkérdezi, hogy nem akarunk-e csatlakozni, kihagy a szívem egy ütemet, és nagyon nagy erőfeszítésre van szükségem, hogy ne üljön ki teljesen az arcomra a rémület. Valószínűleg még így is eléggé elsápadtam. Szinte biztos vagyok benne, hogy ez a kérdés Arcade célzott üzenete. Tudja, hogy itt vagyunk, és a bábjává akar tenni minket! Oldalra pillantok, és meglátom, hogy Alex elindul. Néhány pillanat alatt azt is észreveszem, hogy miért. Egy újabb diák kerül elő, Charles Dialin. Ő sem volt ott az előző Murderworldön, és nem tudom, hogy miért jött ide, de az biztos, hogy bajban van, ugyanis egy bohóc rángatja a karjánál fogva. A műsor elkezdődött, Arcade akcióba lépett.
- Ööö, nem, erre ... nem gondoltunk. - hebegem a lánynak. - Köszi, és jó munkát, szia!
A gyors elköszönés után, ha nem lép közbe senki, Alex után indulok.
- Szerintem Arcade tudja, hogy itt vagyunk. -suttogom neki. Bár igazából belegondolva valószínűleg ez az első pillanattól így volt. Össze kell szednem magam, ha ennyire parázok, nem tudok segíteni a többieknek!
- Van valami terved? - kérdezem, ahogy követjük Dialint és a bohócot.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 2 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Akerman on Hétf. 02 Feb. 2015, 21:30

Már egy jó ideje itt vagyok az iskolában. Úgy talán két éve de még mindig teljesen idegen nekem az Iskola. Szerencsém, hogy megengedték, hogy először csak hozzá szokjak a környezethet így tudtam még húzni halasztani az egészet. Tudom, hogy nem húzhatom a végtelenségig, de azért amíg tudom addig jó lenne... A többi bentlakót nagy általánosságban próbáltam meg elkerülni amennyire sikerült, diák vagy tanár az mindegy volt. De mivel a legtöbb időt a szobámban töltöttem ez gyakran könnyű volt de így sem voltak elkerülhetetlen pillanatok mint az evésekkor a konyhába menetel vagy épp akkor amikor az orvosiba kellett lemennem. Az is furcsa volt, hogy csak úgy hagyták, hogy magam intézzem el a beszedését mindennek. Persze ez nem volt vissza ütés nélkül se mert a rutin ami a szedéséből volt az mind azért volt meg mert valaki hozta és adta előtte. De most már nem így van és gyakran kimaradtak szemek, hiába az a két év még most is. Mint egy lázadás lenne ellene.
Mivel általában nem mozdultam ki a szobámból eléggé felborítottam a saját alvási szokásomat is így bőven dél körül ébredtem fel aznap amikor eltűntek a tanárok. Elsőre ilyesztő volt a dolog mert minden diák felhőtlenül tombolt már már az iskolában, hogy nincsenek tanárok, nem igazán tetszett nekem ez de másnapra a még mindig nem előkerülő tanárok már aggasztó volt.
Reggel bevettem többnyire amiket kellett aztán meg nekiálltam vándorolni a suliban. Láttam, hogy páran elmennek de nem foglalkoztam vele elsőre különösebben hanem akkor még. Csak kicsivel később mentem arra megint, amikor már nem sétálgattak arra és akkor láttam, hogy cirkusz van a közelben. Megfogtam az egyik plakátot és vissza sétáltam vele a szobámba. Amikor össze szedtem nem is néztem meg jobban még csak a cirkusz feliratot. A szobámban viszont leülve megnéztem már jobban és ismerősek voltak a cirkuszosok rajta. Nagyon furcsa. Biztos valami paródia vagy vicc az egész. Valószínűleg a többiek is ide mehettek el.
Jó pár percig csak bámulom a plakátot majd össze gyűröm a kezemben. Ha sosem veszem rá magamat, hogy az emberek közé menjek akkor sose fogok tudni! Le is teszem az éjjeli szekrényre a papírt és megfogom a nyugtató pirulával töltött gyógyszeres dobozomat. A biztonság kedvéért ezt magammal hozom.. Megfogom a pulcsimat és annak a zsebébe teszem bele. A pulcsi egy hosszú ujjú, egyszerű cipzáros pulcsi, kapucni nélküli, sötét kék. Még elteszek egy kis pénzt is a belépő miatt, de valószínű, hogy csak arra meg egy üdítőre lesz elég az. Még az irataimat teszem el aztán elindulok a cirkusz felé. Elsőre igen lelkesen, elhatározottan, hogy jó lesz, nem lesz semmi gond se. De ahogy sétálok és közeledek a cirkuszhoz egyre idegesebb is leszek. Nem jó ötlet, nem lesz rendben... Forog fojton ezen az agyam de ahogy elég közel érek már, hogy halljam a cirkusznak a zsivaját a kíváncsiság is egyre erősebb lesz bennem. Még sosem láttam cirkuszt... Amikor pedig már látó távolságba is érek akkor a lépéseim egy pár méter erejéig megszaporázódnak ahogy ámulok a látványon és lassan a bejáratához is érek így, már már el is felejtve, hogy mennyien vannak itt.

cuccaim:

-Nyugtató, úgy 30 szem körül egy áttetszős, narancssárgás műanyagú, henger dobozban, fehér tetővel.
- $5
Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Mutant
Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 2 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Kira Sign on Hétf. 02 Feb. 2015, 23:41

Túl nagy falatnak bizonyult amire elsőre gondoltam. Ehhez sajnos még nem voltam elég képzett így a légyrobot végül nekirepült a falnak, majd eltűnt.
~ Hmm ezen még marhára dolgoznom kell. Majd ha ennek az egésznek vége talán felkeresem a veszélytermet.
Ahogy tűnődöm hirtelen egy ismerős hang csapja meg a fülemet.
~ Charles Dialin? Te meg mit keresel itt?
A hang irányába fordultam és megerősítettem magam, hogy tényleg őt hallom. Épp egy nagydarab bohóc próbálta meg elhúzni a srácot, aki láthatóan nem örült ennek.
~ Úgy látom megint bajt.
Odasétálok hozzájuk és rosszalló tekintettel a srácra nézek.
- Charles, te meg hol voltál?
Kérdem a srácot pedig már sejtem a választ, de most muszáj előadnom a szigorú tanárnőt. Charles fel fog ismerni a bálról, úgyhogy ezzel szerintem nem lessz majd gond, főleg ha sejti, hogy épp ki akarom szedni a bohóc karmaiból.
Majd rögtön mosolyogva a bohóc felé nézek.
- Köszönöm, hogy megtalálta a diákomat. Állandóan elcsatangol. Remélem nem okozott túl nagy bajt.
Mondom és megfogom a srác másik kezét remélve, hogy a bohóc elengedi, majd mikor megismerem a smink mögött rejlő arcot kissé megrökönyödöm.
- Logan? Mit keres maga itt?
Teszem fel a kérdést, bár remélem addigra már elengedte a srácot.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Parkok és terek - Page 2 Sexymechanicbyparkleggy Parkok és terek - Page 2 Girloffantasybymanofins Parkok és terek - Page 2 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Parkok és terek - Page 2 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Parkok és terek - Page 2 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 2 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 03 Feb. 2015, 09:00

Résztvevők: Charles Dialin / Zűrzavar, Dylan James O'neill, Rachel Burrow, Tina Leia Sign, Antoine Alanian, Alex Wilder és Rain Akerman
Következő körváltás: 2015. február 7. (szombat)

10:30

Tony és Alex úgy döntöttek, hogy követik Charles-t és a bohócot, hogy hova mennek. Szerencsére ezt könnyedén megtudták tenni, a tömegben annyira nem volt feltűnő. Az hamar feltűnt nekik, hogy a fősátor felé tartottak, azonban nem jutottak el odáig, mert Tina betoppant és megállította a Charles és a bohóc duóját. A két fiú pedig elég közel jutott, hogy hallhassa is a beszélgetést, mind a ketten meglátták, hogy a bohóc az Logan. Azonban a férfinak nem maradt ideje válaszolni, mert egy dühös apuka megragadta Tina vállát és maga felé fordította.
- A maga diákja? – kérdezte dühösen. – Rendben, akkor maga fizet nekünk ötven dollárt, amit az az alak okozott. Szétrobbantott a lufikat, a gyerek emiatt leejtette a fagyiját és a plüss mackója is beleesett a sárba!
Többen helyeslően bólogattak, hogy valóban ez történt, még ketten hoztak fel hasonlót, ebből az egyik egy lufi árus volt, hogy ott egy lövéssel hat lufit robbantott szét, nagy károkat okozva, főleg a kisgyerekeknek, mert azok közül még mindig bömböltek a félelemtől és ijedtségtől.
- Ezek szerint te is jössz az igazgatóhoz, majd ő eldönti, hogy garázdaságért tesz-e feljelentést mindkettejük ellen! – morogta a bohóc.
Arra, hogy Logan-nek hívták semmilyen reakciót nem mutatott, mintha nem is lett volna ismerős neki mindez. mindezen beszélgetést már Taz és Rachel is hallotta, mert ők is elég közel voltak már.

Rain is megérkezett a cirkuszhoz, a jegy kifizetése után ő is megkapja a térképet és bejut a helyszínre. minden teljesen megszokottnak és átlagosnak tűnt, nagyon sokan voltak. A fiú is tudta, hogy ez csöndes kisváros, így egy efféle mulatság igencsak nagy port kavar és a kisváros felbolydul. Most is ez történt. Ezenfelül semmi nem megszokott dolgot nem látott, hacsak nem azt, hogy az egyik X-ment Tina Sign-t meglátta az egyik bohócnál, aki az iskola egyik bajkeverőének a karját fogta és húzta valamerre.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Parkok és terek - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 2 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Kyle Collins on Kedd 03 Feb. 2015, 09:26

-/// Dylan James O'neill - Taz ///-

A jósnőnél álltam Rachel társaságában, így ő is hallotta amit nekem mondott a jövendőmondó. Össze kell szedni mindenkit aki itt van az iskolából. Rachelre tekintettem és oda hajoltam hozzá közel, hogy csak ö hallja amit mondani akarok neki. 
-Mi van ha ezek nem az igazi tanárok hanem csak klónok?
Furcsaságra lettem figyelmes, ahogy Racher is szerintem mer elégé nyilván való volt. Egy bohóc húzza magával Charles Dialint. Igaz személyesen nem voltam ismeretségben vele ahogy a lánnyal se aki haza akart küldeni engem. Mind kettejüket csak az iskolából ismerem, de látszólag ennyi is elég, hogy leszidják a másikat és haza parancsolják. Kicsit arrébb mentem, hogy láthassam mi is sül ki ebből a dologból, vagy hogy hova akarja vinni. Ekkor láttam, hogy más is van itt az iskolából. Tina állított oda a bohóchoz, hogy beszéljen vele. Elég közel próbáltam menni, hogy halljam mit beszélnek, de ne vegyen észre. Nincs kedvem még egy leszidáshoz, hogy menyek haza.

_________________
Parkok és terek - Page 2 2jb9kqr
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice."

Kyle Collins/Gép Farkas = Caedes
Kyle Collins
Kyle Collins
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 183
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 26.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hajdú Bihar megye

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 2 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Akerman on Kedd 03 Feb. 2015, 14:04

A kapunál megvettem a belépő jegyet, nem került sokba és még térképet is kaptam mellé amit egyenlőre csak fogtam, nem néztem rá. Inkább az ember tömeget és magát a cirkuszt figyeltem. Kisváros, nem sok ilyennel. Mióta itt vagyok nem volt még ilyenre alkalom szóval teljesen érthető, hogy ennyire sok ember jött el. Biztos jó sok érdekes látnivaló is lesz. A tömegben megláttam az egyik X-men tagot egy bohóc mellett. A bohóc meg az egyik iskolai bajkeverőt fogta és vitte. Bohóc... Máskor ideges lennék szerintem ha ilyesmit látnék, nem is kéne közelebb lennem mint most hozzá de valahogy az arcfestése miatt nem, nem zaklat fel az egész esemény. Biztos csinált valamit aztán megfogták, Tina meg biztos próbálja kiszedni a gödörből amit ásott magának a gyerek. Elrontani így másnak a szórakozását nem szép... Nézem őket még egy ideig de nem megyek közelebb hozzájuk. A vándor cirkuszra vagyok kiváncsi most szóval kinyitom a térképet és nézegetem azt, hogy mi merre van.
Az állat simogató itt van rögtön mellettem, el is nézek arra. A hangját lehet is kicsit hallanai meg a szagát is érezni. Mutatványosok is biztos érdekes lehet. Valami üdítőt is akarok...
Hümmögök egy kicsit ahogy vizsgálgatom a térképet, hogy merre kéne menni először de végül az állat simogató mellett döntök. Vajon milyen állataik lehetnek? Össze hajtogatom a térképet és bele teszem a far zsebembe és elindulok az állat simogató felé, közben nézelődgetve. Elkerülöm azt, hogy nagyobb tömegen át keljen verekednem magamat bár jó sokan vannak ezért biztos nem lesz könnyű sem, de a szélen haladva talán könnyebb lesz. Nem igazán sietek sehova szóval nem zavar az se ha időnként meg meg kell álnom, hogy ne kelljen átverekednem magam tömegen.

_________________
Parkok és terek - Page 2 Evilac12
Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Mutant
Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 2 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Kira Sign on Szer. 04 Feb. 2015, 15:16

Úgy tűnik azzal hogy segíteni próbáltam csak sikeresen belenyúltam a dolgokba. A srácot nem engedik el. Sőt még én is bajba kerülök. A szülők dühösen rajtam akarják behajtani a kárt amit a srác okozott. Az összeget mikor meghallom ledöbbenek, de nem mutatom ki, inkább próbálok higgadt maradni és nyugodtnak tűnni.
~ 50? Tanár vagyok nem bankrabló. És ez még csak egy ember kára lesz ebből 150is ha így folytatjuk.
Türelmesen végighallgatom a követeléseket majd egy szúrós tekintetet eresztek meg Charlie felé, majd visszafordulok a dühös tömeghez.
- Jelenleg sajnos nincs nálam annyi pénz, hogy mindenki kárát kifizessem, de biztosan meg tudjuk ezt a dolgot oldani. Írjuk össze,mindenki nevét, címét és a kár mértékét amit a srác okozott, és hamarosan orvosolni fogjuk a gondokat. Charlie pedig ki fogja venni belőle a részét. Igaz Charlie?
Teszem fel a kérdést. Bár valószínű, hogy morgás lesz csak a válasz. a bohóc engem is az igazgatóhoz akar vinni és feljelentést emleget ellenem is.
~ Ó remek. Én ellenem garázdaságért? Csak mert azt mondtam, hogy ismerem a srácot.
- Persze megyek, bár szerintem az utóbbira nem lesz szükség. Biztosan meg fogjuk tudni beszélni a dolgot.
Mondom majd megindulok a bohóccal. Közben pedig Charles arcát fürkészem.
~ Na ennyit az észrevétlenségről.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Parkok és terek - Page 2 Sexymechanicbyparkleggy Parkok és terek - Page 2 Girloffantasybymanofins Parkok és terek - Page 2 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Parkok és terek - Page 2 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Parkok és terek - Page 2 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 2 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Caedes on Pént. 06 Feb. 2015, 19:45

-/// Doku  Lawliet - law - Lawi///--


Már, már lassan egy éve, hogy át jöttem a kontinensre, pontosabban az iskolába. Annak érdekében, hogy elég erős legyek, és meg szerezzem a megfelelő tudást ahhoz, hogy meg találjam a bátyámat. 
Az időm nagy részében edzek, fejlesztem magam, és a hatalmam. 
Nem mondható unalmasnak az életem. Az iskolában igyekszem barátkozni, hogy ne legyek egyedül. Majd csak minden rendben volt. Felkeltem, letudtam a reggeli edzéseimet, majd elindultam a képesség fejlesztő órámra. Mert én nem kívántam haza utazni a családomhoz. Inkább edzésre akartam fordítani az időmet. Nem azért jöttem ide, hogy szórakozzak. 
Mikor kimentem a szobámból az edző terem felé a folyósokon mindenki örült, és rohangált. Az egész ház csak úgy zajongott az élettől. Kíváncsiságom miatt le állítottam egy lányt a folyóson, hogy meg érdeklődjem mi ez a nagy ricsaj. Ö árulta el nekem, hogy a legtöbb tanár eltűnt mindenféle üzenet nélkül.
Én inkább folytattam az utamat az edzőterem felé. Tartottam magam a napi tervemhez. Az első nap tanárok nélkül hamar eltelt. Szinte csak egy szempillantás volt az egész. Este még egy bokken gyakorlatot is végre hajtottam, mielőtt lefeküdtem. 
Más nap reggel. Az iskolában már nem a jó kedv és a vidám élet hangja és légköre terjedt, hanem a félelem, az aggodalom, és a letörtség terjed a levegőben. Mindenki felfogta, hogy valami nem stimmel ezzel a tanármentességgel. Ahogy körbe néztem az arcokon láttam, hogy páran jobban felfogják ezt mint a többiek. Úgy döntöttem inkább levegőzök egyet akkor találkoztam pár tanuló társammal akik plakátokat nézegettek, és szóltak, hogy én is nézzem meg azokat. Meg lepő volt a plakátok mondani valója. Az eltűnt tanárok, és még itt lévő diákok. 
Valamiért a bátyám jutott az eszembe, hogy lehet az rabolta el aki a tanárokat. Ennek utána kell járnom. Muszáj meg tudnom van e összefüggés a két dolog közt. 
Be rohantam a szobámba és össze pakoltam egy két dolgot magamnak, tettem oda pénzt és elindultam a park felé ahol a cirkusznak kell lenni a plakát alapján. 
Az utat harminc perc alatt meg is tettem. Nem volt nehéz kijutni ide. Miután meg érkeztem egyből be álltam a sorba, hogy meg vegyem a jegyemet és bejussak. A sorban állás tovább tartott mint maga az ide út. Tiszta fárasztó, hogy ilyen lassan halad ez a sor. 
De végre megszereztem a jegyemet, amit be is lehetett váltani egy két dologra, ajándékba még egy térképet is kaptam a cirkuszról. Mikor bejutottam végre a cirkusz belterületére pár groteszk bohócon kívül semmi szokatlant nem láttam, egy sima cirkusznak tűnt. Arrébb álltam az útból, hogy át nézhessem a térképet. Az volt a célom, hogy a főnököt keresem meg annak céljából, hogy megtudjak pár dolgot. 
Felszerelés::

Ruházat: fehér hosszú ujjú póló, kék farmer, tornacipő.  
Pénz: 28 $
Felszerelés: egy mobil telefon, az egyik bokken kardja

_________________
Parkok és terek - Page 2 Avangers_by_draghengfx-d3vy9rm
A halállal játszhatsz, fricskázhatod közelségét, ám ne feledd, mindig a halál győz.
                                         
CAEDES ~~ Kyle Collins
Caedes
Caedes
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 192
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 08.
Age : 27
Tartózkodási hely : Debrecen

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://demos13.deviantart.com/ caedes1919@freemail.hu

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 2 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Zed is dead on Pént. 06 Feb. 2015, 23:08

Úgy tűnik, hogy valami nézeteltérésbe keveredtek a diákkal, igazából az egész olyan gyermetegnek tűnik, de megpróbálok koncentrálni. Ez csak Arcade műve lehet vagy valami másolóé, de inkább Arcade. Nem lehet, hogy más a helyzet de Charles összetűzése a Logan bohóccal szimplán csak... gyermeteg. Arra emlékeztet mikor valakit felcipelnek az igazgatóhoz. Mikor a csodatanárunk közbe lép akkor is inkább a csürhe tűnik rá veszélyesnek. Kicsit csalódottnak érzem magam de továbbra is a közelben maradok. Mégsem tudom komolyan venni, keresem a hibát, néha körbe pillantok hátha valaki figyel-e minket. Akármit ami még cirkuszhoz képest is furcsa, lehet mondjuk azt hívják majd fő attrakciónak. Megigazítom a szemüvegemet, épp mikor Tony megszólal.
- Kétség sem fér hozzá. - Motyogom csak a tudjuk ki tudja hogy itt vagyunk és tudjuk. Meg is fakarom a halántékom az átvezetett mozdulatban.
- Ötletem sincs Tony, semmi... - Kicsit kizökkent a helyzet, maradok megfigyelő és felmerül az is, hogy máshol keressünk nyomot. De egy Logan küllemű bohóc túl forró nyomnak tűnik. Hiába nem lehet komolyan venni ezt a sminkelt szőrkupacot. Zavarba ejtő...
avatar
Zed is dead
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 140
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 2 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Danny Long on Pént. 06 Feb. 2015, 23:52

Ahogy távolról figyelünk, a furcsa jelenet tovább bonyolódik. Alexnek sincs semmi ötlete, ezért görcsösen próbálok kitalálni valamit, hiszen a bohóc nyilván Arcade játékának része, és ha el tudja vinni a srácot oda, ahova akarja, azt valószínűleg nem éli túl. Ezt nem vagyok hajlandó hagyni. Viszont amíg mi gondolkozunk, hogy mit kéne tenni, Tiona megjelenik, és azonnal cselekszik. Meg kell hagyni, de ezt most jobban csinálta, mint mi, de a végeredmény nem annyira sikeres. Ahogy felé fordul, mi is észrevesszük, hogy a bohóc nem más, mint Logan. Rajtam is úrrá lesz egy pillanatra a döbbenet, de ez csak egy másodpercig tart, hiszen ezért jöttünk. Megtaláltuk az első tanárt. Tina viszont láthatóan nem számított erre. Azt, hogy nem tudja, hogy mi folyik itt, igazából csak dühömben mondtam, nem hittem volna, hogy tényleg, nem tudja, hogy mire számítson. Hiszen rajta voltak a plakáton a tanárok! Az sem annyira meglepő, hogy Logan nem ismeri meg sem Tinát, sem a saját nevét. Nyilván valahogy manipulálva van, nem magától játssza itt a bohócot, akkor meg már nem teljesítmény teljesen más személyiséget adni neki. Már ha tényleg ő az, és nem csak valami másolat. Bár Arcade kegyetlenségét ismerve meglepődnék, ha nem valódi emberekkel játszana.
A következő percekben aztán elszabadul a káosz. A hangzavarból azt veszem ki, hogy Dialin szórakozott valami gyerekek lufijaival, de hogy ez garázdaságnak minősülne, az elég fura ötlet. De persze Arcade-et aligha érdeklik a jogi kifejezések.
Végeredményben Tina aktív közbelépéssel csak annyit ért el, hogy Logan őt is el akarja rángatni az igazgatóhoz. De vajon ki az igazgató. Arcade? Vagy ő nem vesz részt személyesen a színdarabban?
Lehet, hogy egy jól irányzott füstbombával ki tudnánk menteni a többieket, de ezzel valószínűleg még nagyobb káoszt okoznánk, és egy lépéssel sem lennénk közelebb ahhoz, hogy megmentsük a tanárokat. Néhány pillanat alatt rengeteg lehetséges forgatókönyv lejátszódik a fejemben, és őrlődöm a lehetőségek között. Az tűnik a legjobb ötletnek, hogy nem lépünk most közbe, hanem lemaradva követjük őket, de ezzel veszélynek tesszük ki Tinát és Charlest, és ez az, amit mindenáron el akartam kerülni. Viszont ha most bevetjük a füstbombát, itt kitör a pánik és a hadiállapot. Ha lenne időm tovább tépelődni, talán másképp döntenék, de a kockázatosabb döntést hozom, és csak reménykedem, hogy nem bánom meg:
- Nincs értelme most közelebb menni. Távolabbról kövessük őket, az igazgatónál talán találunk valamit.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 2 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 07 Feb. 2015, 00:08

Résztvevők: Charles Dialin / Zűrzavar, Dylan James O'neill, Rachel Burrow, Tina Leia Sign, Antoine Alanian, Alex Wilder, Rain Akerman, Vaszilij Dragunov és Doku Lawliet
Következő körváltás: 2015. február 11. (szerda)

10:35

Dylan odasúgott Rachel-nek, de a lány egyelőre nem reagált minderre, csak figyelte ő is azt, ami a közelben zajlott. Mivel elég sokan gyűltek már oda, így ő maga is oda tud menni észrevétlenül olyan közelségbe, hogy mindent halljon.

Tina, Charles és a bohóc köré egyre többen gyűltek ide. Senki sem repesett amiatt, hogy majd később megoldják a helyzetet, egy páros ugyan belement ebbe, de a maradék két családnak esze ágában sem volt ezt, és ők egyre hangosabban a kérték, hogy Tinát és Charles-t is hajítsák ki innen páros lábbal és mindenki mást is, ha még volt itt velük valaki. De mivel szerencsére senki sem ment oda hozzájuk, hogy velük lenne, így csak kettejükre volt mindez érvényes.
- Megbeszélni, persze! – szólt egy szülő. – A nyomorult korcs mutánsok miatt! Csak baj van, amióta ide jött az az iskola!
Ez azaz ideges szülő volt, akinek a csemetéje még mindig ott bömbölt mellette félelemben. A bohóc azonban ekkor fordult meg, Charles-t a kezénél fogva húzta, a fősátorba, míg Tinának csak az utat mutatta. Bent egy megszokott hatalmas sátor fogadta őket, itt voltak őrök is, akik nem engedték be az esetlegesen bejönni akarókat a műsor kezdete előtt. A porond és ülőhelyek másik oldalára kísérte a párost a bohóc, ahol egy kisebb lakókocsi állt. Vladimir Andrews név állt rajta.
- A főnök odabent van, indulás kölykök! – mordult fel a férfi.

Rain úgy döntött, hogy elmegy és megnézi az állatsimogatót. Ezt most könnyedén megtudta tenni, hiszen a közelből mindenki a kirobbant balhéval van elfoglalva. Ott főleg gyerekeknek lovaglási lehetőséget lát, voltak az állatsimogatóban kecskék, birkák, lovak, lámák és tevék. A megszokott dolgok. Kissé beljebb haladva ketrecekben megtekinthetőek voltak a fellépéseknél használt medvék, illetve nagymacskák is. Őket értelemszerűen bármennyire is szelídek nem igen lehetett simogatni, csak nézni őket, mint az állatkertben. A ketrecek között Akerman egy ismerős alakot pillantott meg, a kék bundáját egyébként sem lehetett félretéveszteni, dr. Hank McCoy volt az, Bestia.
Bestia:
Parkok és terek - Page 2 10zwimq

Doku megérkezett és bejutott a cirkusz területére. Amit egyből látott, hogy nem messze a fősátortól kisebb tömeg gyűlt össze és valakit, valakiket közrefogtak ott és jó páran heves mozdulatokkal mutogattak, beszéltek. De ennyi, mindenhol máshol teljesen nyugodt volt a hely. A térképet nézve talán az információhoz kellene elmennie, mivel arra belegondolva minimális esély van, hogy a cirkusz igazgatója egyáltalán szóba állna vele.

// Vaszilij még nem érkezett meg.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Parkok és terek - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 2 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Kira Sign on Szomb. 07 Feb. 2015, 14:23

// Emberi iskola nincs is Salemben? hogy rögtön mutáns léttel gyanúsítják őket? Amúgy meg pont jókor nyúltam bele Charles dolgaiba, pont mikor Zield inaktív lett XD //

A tömegnek nem tetszett az ötlet, hogy később törlesztünk, de ha akartam volna se tudtam volna kifizetni a kárt. Főleg mert Charlesnak is több pénze volt diákként mint nekem tanárként, ebben biztos voltam. Majd ha visszaérünk a szüleivel beszélni fogok és kötelezni a srácot, hogy fizessék ki az okozott károkat.
A bohóc beterelt minket egy nagy sátorba ahova már az ideges szülők már nem tudtak követni minket. Kissé félve haladtam a Logan kinézetű bohóc mellett, de a félelmemet igyekeztem palástolni. Én alapból is nagyon rég kerültem olyan bajba amit én okoztam, legutóbb akkor mikor még az árvaházból kiszöktem akkor volt ilyen.
A sátorban egy lakókocsi állt, melyen a következő név állt: Vladimir Andrews.
Rögtön filózni kezdtem, hogy ismerős lehet e nekem valahonnan a név mire a bohóc felszólított, hogy menjünk. 
Én meg is indultam és kopogtattam a lakókocsi ajtaján, majd ha jele kaptam, hogy beléphetek, akkor bátorságot gyűjtve kinyitom azt.

//Salem néhány ezer fő lakosú, 1 iskola van ergo, mindenki ismer mindenkit, azonfelül Charles családja gazdag és híres, pontosan tudni, hogy mutáns. A sulinak is van honlapja, konkrétan egy teleportálással került át a full iskola ide, de nem... emberek vagytok, akiket nem ismernek az X-men miatt és honlapja sincs a sulinak, nem szerepelt a médiában stb...//

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Parkok és terek - Page 2 Sexymechanicbyparkleggy Parkok és terek - Page 2 Girloffantasybymanofins Parkok és terek - Page 2 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Parkok és terek - Page 2 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Parkok és terek - Page 2 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 2 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Kyle Collins on Kedd 10 Feb. 2015, 11:20

-/// Dylan James O'neill - Taz ///-


Mivel Rachel nem felelt nekem, hátra hagytam, és kellő távolságba mentem a balhéhoz, hogy jól hallhassam a beszélgetést, és figyelhessem az eseményeket. Úgy, hogy ne vegyenek észre, vagy ha még is akkor is csak Tinának tűnjön fel, hogy az iskolából való vagyok.
A táskámból elő vettem még egy energia italt és elkezdtem inni, mint ha csak egy nézelődő gyerek lennék a sok közül. Hallottam mit mondanak a szülök. Már a látványuktól is felfordult a gyomrom. A sok rohadt ember, a nagy egójukkal. Szánalmasak, és undorítóak. Egyből jönnek az elő ítéleteikkel. 
Már éppen be fejeztem az inni valómat amikor elhangzót egy bizonyos mondat: "A nyomorult korcs mutánsok". Dühömben ökölbe szorítottam a kezeimet, de az energia ital doboza össze nyomódót ettől. A szemeim is kezdtek meg változni, ahogy a karmaim is megnőttek. A hatalmas nagy ember ilyent mond, nézzen előbb a tükörbe, gondoltam magamba. Nem akartam fel fedni magam, de nagyon nehezemre esett, hogy ne menjek oda és ordibáljak azzal az emberrel. Tia, és Charlest végül tovább kísérték, én igyekeztem feltűnés nélkül követni őket. A fősátorba kísérték kettőjüket.
Oda sajnos már nem tudtam követni őket. Így hát úgy döntöttem körbe járom a sátrat hát ha hallok valamit. Ha bárki jönne velem szembe igyekszek úgy cselekedni mint ha csak a cirkuszban nézelődnék.

_________________
Parkok és terek - Page 2 2jb9kqr
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice."

Kyle Collins/Gép Farkas = Caedes
Kyle Collins
Kyle Collins
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 183
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 26.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hajdú Bihar megye

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 2 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Caedes on Kedd 10 Feb. 2015, 11:45

-/// Doku  Lawliet - law - Lawi///--

Meg érkeztem a cirkuszba, már a jegyet is megszereztem, amihez kaptam egy térképet. 
Bent a cirkusz területén a fősátor közelében egy kisebb tömeget láttam. Egy rakás ideges ember, őket nagyban el akartam kerülni. Annak ellenére, hogy milyen ez a hely, és valószínűleg nem az aminek látszik igen tetszetős volt. Kedvemre való hangulattal. 
A térképet nézegettem, hol is kezdjem az információ gyűjtést. Végül, úgy döntöttem, hogy elnézek az információs sátorhoz. Meg kérdem nem látták e a bátyámat, a telefonom levő fénykép segítségével. Zsebre vágtam a térképet a jeggyel és elindultam. A sátorhoz érve elő vettem a telómat, és érdeklődni kezdtem:
-Elnézést, nem láttam erre a képen látható fiút? Vagy valakit aki hasonlít rá, akár a cirkusz alkalmazottjai közt is?
Szerettem volna meg tudni, hogy ennek a cirkusznak van e valami köze a testvéremhez. 

_________________
Parkok és terek - Page 2 Avangers_by_draghengfx-d3vy9rm
A halállal játszhatsz, fricskázhatod közelségét, ám ne feledd, mindig a halál győz.
                                         
CAEDES ~~ Kyle Collins
Caedes
Caedes
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 192
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 08.
Age : 27
Tartózkodási hely : Debrecen

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://demos13.deviantart.com/ caedes1919@freemail.hu

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 2 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Jack Gammer on Szer. 11 Feb. 2015, 00:08

X-BLOG BEJEGYZÉS - MURDERWORLD II #4 - 2026. tavasza

Kész cirkusz volt ez az egész, szó szerint, képletesen szólva, a kifejezés minden létező értelmében. Pedig az elmúlt hónapok tényleg jól teltek, váratlanul jól, eszméletlenül jól, ironikus módon azóta a szörnyű Murderworld-ös éjszaka óta. Igazi kis kollégiumi és sulis celeb lettem, sőt, nem csak a suli környékén, de egész Salemben elhíresült a műsor. Ennek megvoltak a maga előnyei és hátrányai. Imádtam a népszerűséget, teljesen új élmény volt, de volt hozzá érzékem. De néha azért fárasztó volt, pláne, hogy nem volt elég egyszer hírnevet szerezni, az hamar lecseng, szépen be kellett fektetni és tovább építkezni. Talán ezért is voltam megint a dolgok közepében. Vagy tényleg segíteni akartam. Piros pont annak, aki rájön, mik is a szándékaim, pláne, hogy még én se voltam velük teljesen tisztában. De azt tudtam, hogy nagy kavalkád készült. Kellemes tavaszi napok teltek éppen, mikor is a tanárok szőrén-szálán eltűntek. Amúgy se voltak éppen rekord létszámmal a suli területén, de még akiknek ott kellett volna lennie, azok is felszívódtak. Természetesen jó darabig ment a parti, őrültködés, amiből eleinte még én is kivettem a részem. De egy bizonyos idő elteltével már kezdett gyanús lenni a dolog, a szabadság persze király volt, de a tanárok eltűnése aggodalomra adott okot. De ami igazán elindította a dolgokat, azok a bedobott plakátok voltak a közelben székelő vándorcirkusztól. Az első képen az eltűnt tanárok szerepeltek, a másodikon pedig sulis diákok, akik ugyan megvoltak, de hiába kerestem fel és kérdezgettem ki őket, semmit nem tudtak az egészről. Roppant gyanús volt az egész, csapda szagtól bűzlött és már első perctől fogva jó barátunk, Arcade kezét sejtettem a dologban. Tanárok nélkül semmiféle felszereléshez nem volt hozzáférésünk, de szerencsére a saját X-Men szerkómat a szekrényemben tartottam. Az erdő óta ez volt az első éles bevetése. Természetesen vettem fel rá kényelmes civil öltözetet, sportcipő, farmer, póló, bőrdzseki, baseball sapka, minden megvolt az elvegyüléshez. Amivel nem tudtam mit kezdeni, az a vörös hajam, a rubinkvarc szemüvegem és a kiemelkedően vonzó kinézetem volt, de hát ennyi baj legyen. Kis költőpénz, egy búcsúlevél, még pár apróság, vizor a zsebben, mehetett is a menet, bevetésre készen álltam. Senkinek nem szóltam, senkit sem hívtam, de volt egy sanda gyanúm, hogy nem én leszek ott az egyetlen önjelölt igazságosztó. Azt viszont tudtam, hogy a múltkori után addig terveztem egyedül dolgozni, ameddig csak lehetett, nem voltam éppenséggel csapatjátékos, a többiek általában csak visszafogtak, ez most se lett volna másképpen. Egyedül indultam hát el gyalog, az idő amúgy is tökéletes volt némi sétára, a nagy hacacáré előtt.

Fél órás gyaloglás, addig volt időm kidolgozni a stratégiámat. Nem mintha nagyon lett volna mit kidolgozni. Megérkezés, körbeszimatolás, feltűnés elkerülése, tanárok megmentése, hazamenetel, ünneplés. Ennél sajnos bonyolultabb volt az ügy, sokkal, de valahol el kellett kezdeni a dolgokat. Hamar meglett a hely, elég keményen reklámozták. Jól kihasználták a kiválasztott parkot, elég méretes helyre rendezkedtek be a cirkuszosok. Egy lufis bohóc fogadott a bejáratnál, akitől megtudtam, hogy óra egészkor lesz majd a nagy előadás, ami első sorban érdekelt, illetve ezen kívül még emlékeztetett arra, hogy ez volt az első cirkuszi látogatásom. A sor hatalmas volt, rengeteg civil volt, ennek nem örültem, hiszen bármikor elszabadulhatott a pokol. Plusz, várni kellett a bejutásra. De végül meglett a belépő, hozzá egy tombola, két beváltható játékjegy, és ami legfontosabb, egy térkép. Meg is álltam tanulmányozni a hely felépítését, közben megállapítottam, hogy a környéken abszolút nem volt semmi gyanús. Ha nem lettek volna a plakátok, semmi nem adott volna okot a gyanakvásra. Még az is felmerült bennem, hogy az egész csak egy trükk volt, egy rossz vicc, vagy ahogy már említettem, egy csapda. A hangulat minden esetre fergeteges volt. A vidéki életet teljesen felbolygatta a látványosság, mindenféle emberek járkáltak, szórakoztak, ettek, ittak, jól érezték magukat. Néhányan fel is ismertek, naná, nekik jó fej módon kiosztottam az autogramokat, öleléseket, fényképeket, ahogy azt egy rendes hírességnek szokás. Még nem jutottam el arra a pontra, hogy idegesítsen az ilyesmi. Nem is akartam, szerettem, hogy szerettek. Miután elfogyott a körém gyűlt tömeg, visszatértem a feladatomhoz. Ezen kívül továbbra sem keltettem feltűnést, egész jól beolvadtam a tömegbe. Ettől függetlenül, ha Arcade állt az egész mögött, bizonyára már tudott róla, hogy egy régi ismerőse is meglátogatta. Mindegy, sokat nem tehettem ellene. Az órámra pillantottam, bőven volt még idő a műsorig, úgy döntöttem, kicsit körbeszimatolok, hátha ráakadok valami finomságra. A fősátortól nem akartam eltávolodni, a figyelmem nagy része arra irányult, így egy közeli célpontot választottam első állomásként, a jósdát. Nem is sejtettem, hogy rendesen beletrafáltam, rögtön az elején.

De mielőtt eljutottam volna a jósdáig, még szembe kellett néznem egy váratlan problémával. Összeakadtam egy diáktársammal, egy Taz nevezetű sráccal, aki tasman ördöggé, vagy mivé tudott változni. Nem ismertem igazán, de sulis sztár lévén elég sok embernek sikerült bemutatkoznom, vagy így, vagy úgy. Nem csak azt szerettem, ha engem ismernek minél többen, hanem ha én is minél több embert ismertem. Sose lehet tudni, melyik kialakított kapcsolat jön majd jól egyszer a jövőben. Most azonban nem a barátkozás ideje volt, egyből bele is vágtam a közepébe. Tényleg nem akartam bunkózni vele, körülbelül ezért is szólítottam meg és próbáltam hazaküldeni, az adott helyzetet illetően a tőlem telhető legbarátságosabban. Mintha a falnak beszéltem volna. Kerek-perec megmondta, hogy ő bizony nem megy sehova és nekem bele kell törődnöm. Felőlem aztán azt csinált, amit akart, én figyelmeztettem, később senki sem róhatja fel nekem, hogy nem próbáltam megvédeni a srácot a ránk váró rémségektől. Forgattam a szemecskéimet a szemüvegem mögött a férfiúi makacsságon, majd tovább indultam a jósda felé, ezzel be is fejeztem a sráccal való interakciót. Maradhatott, ha akart, de arra nem kényszeríthetett, hogy csapatosdit játsszak vele. Egyedül dolgoztam, ameddig csak lehetett. De ez alapján én se tilthattam meg neki, hogy beálljon mögém a jósnőhöz álló sorba. Ott ugyanis várt már ránk az első döbbenetes nyom, ami tovább bonyolította az ügy eseményeit. A jósnő ugyanis nem más volt, mint Stephanie Miller. Simán felismertem, hiába volt a megtévesztő öltözet és smink. A hosszú szőke haj rövid vörösre lett festve és vágva, vörös csíkok az arcán, cigány jósnőre emlékeztető öltözet, a hófehér bőréhez nem igazán illet ez az imázs. A WAND vezetője, a SHIELD igazgatójának felesége, idegen nyelvek, történelem és mágiaismeret tanár, csak hogy párat említsünk a nő pozíciói közül. Ehhez képest most itt ült és gyanútlan látogatóknak mesélt be mindenféle borzalmas vagy kevésbé borzalmas jövőképet. De legalább megvolt, ez egy volt, a sok közül. Bíztam benne, hogy egy rövid beszélgetés esetleg fényt derít az idekerülésük körülményeire. Vagy legalábbis kiderül, miféle turpissággal is van dolgunk errefelé.

Az út szabad volt a jósnőhöz, egyből oda is léptem a pulthoz és odacsúsztattam az egyik játékjegyemet, jelezve, hogy én jöttem. Hiába neveztem nevén a nőt és köszöntöttem régi ismerősként, mint egy diák a töri órájáról, teljes luft. A név hallatán kérdően nézett fel a nő, semmi nem volt neki ismerős, se belőlem, se abból, amiket mondtam. Hangot is adott annak, hogy bizonyára összekevertem valakivel és mi sosem találkoztunk, és ha ez még nem lett volna fura, mindezt tőle idegen északi akcentussal tette, ami egyáltalán nem volt rá jellemző, de nem is megjátszott volt. Mintha egy teljesen más személyiség került volna a tanárnő testébe. Végül is ez is egy lehetőség volt. Vagy szimplán agymosásnak esett áldozatául. De meg is játszhatta magát, bár ezt nem tartottam valószínűnek, valami bizonyosan nem stimmelt neki odabent. Nem erőltettem a dolgot, valószínűleg csak rám hívta volna a biztonságiakat, vagy még rosszabbat, inkább átadtam neki a jegyet és megkértem, kápráztasson el. Bevallom, kicsit sikerült is neki. Le kell szögeznem, sose bíztam az ilyen jósdás dolgokban, horoszkópokban, sarlatánokban. De nem felejthettem el azt az aprócska tényt, hogy Stephanie Miller mágiahasználó volt, amihez ugyan nem konyítottam, de tuti hogy legitimebb volt, mint az utcai jós kezdemények. Érdekes dolgok hangzottak el, ami nehéz bevallani, de elgondolkodtattak. Az a rész tetszett, hogy amit most csináltam, abban sikeres leszek, még több rajongóm lesz, imádni fognak, bálványoznak majd, itt meg is állhattunk volna. De ami utána jött, az már nem tetszett. Konkrétan megkaptam, hogy ha továbbra is beleütöm az orrom mindenféle sötét dologba, akkor előbb-utóbb megszívom. Nem árt észben tartanom ezt a figyelmeztetést, bármiféle eredetből is származott, nem lehetett véletlen, hogy ezt most megkaptam. Kicsit ledöbbentem, így álltam pár lépésnyit félre, utat engedve a mögöttem jövő Taznak. Ugyanazt kapta, amit én. Plusz még annyit, hogy figyelmeztetnünk kéne a társainkat. Ezek szerint többen is beleütötték az orrukat ebbe az egészbe, ahogy azt előre sejtettem. A jósda mellett álltam és gondolkodtam a hallottakon, mikor Taz elkezdett filózni, hogy esetleg klónokkal volt dolgunk. Nem láttam értelmét a dolognak. Ha az igaziakat is elfogták, miért készítettek volna külön, itt-ott módosított klónokat? Sokkal valószínűbbnek tűnt az agymosás, vagy hasonló manipuláció, de ezt nem akartam a sráccal is megosztani. Továbbra sem akartam közösködni, ezt ő is hamar megérthette, mert elsétált kivizsgálni valamiféle perpatvart. De egyelőre még nem mehettem a magam dolgára, ugyanis engem is elkezdett érdekelni a kialakult helyzet.

Meg se lepődtem azon, hogy egy diáktársam okozta a felfordulást. Charles Dialin, más néven Zűrzavar. Na azt okozott, az biztos. Az egyik bohóc láthatóan nagyon berágott a srácra, nem is csodáltam, elég nagy bajkeverő hírében állt, valószínűleg megint valami ostobaságot művelt. A fősátor felé kezdték el őt rángatni Revolto, a bohóc, aki kísértetiesen hasonlított… te jó szagú atya ég, ez Logan. Ezt nem fogják elhinni a srácok odabent. Óvatosan körbe pillantottam, majd elővettem a mobilomat. Egy ilyen lehetőséget nem lehet kihagyni. Levettem a vakut és a hangot is, hogy némán és észrevétlenül gyűjthessem a bizonyítékokat. Kattintottam egy párat Logan úrról, és ha már itt voltam Stephanie kisasszonyról is, bár volt egy sanda gyanúm, hogy előbbi lesz a népszerűbb, ha sikerül kijuttatni a nagyvilágba. De nem csak ördögi magáncélokra igyekeztem felhasználni a lehetőleg észrevétlenül elkészített fotókat. Nem ártott dokumentálnom, kinek milyen szerep jutott, hogy majd az esetleges mentőakció után könnyebb legyen őket beazonosítani. Na jó, kit hülyítek, csak terhelő bizonyítékokat akartam a tanárok ellen, emiatt aztán senki nem vethet meg. Elvégre kimenteni jöttem őket, egy kis szórakozás nekem is jár. Miután megvoltak a lesi fotók, le is ellenőriztem őket, hogy sikerültek. A lényeg az volt, hogy mindenki felismerhető legyen. Egy bohóc senkit nem érdekel. Egy Logan bohóc, na az már annál inkább. Ha ezekkel megvoltam, elraktam a telómat a következő látványosságig, majd érdeklődve néztem a kialakult helyzetet, de nem állt szándékomban feladni az álcámat dilis diáktársam miatt. Ezt megtette helyettem Tina Leia Sign, aki „hősiesen” közbelépett a kialakult helyzet kezeléséért. Tipikusan az az eset volt, amikor sokat akar a szarka, de baromira nem bírja a farka. Hihetetlen, hogy csak azért, mert valaki tanársegéd, vagy hivatalos X-Men, vagy bármiféle kirakat rangot kap ebben az iskolában, hirtelen legyőzhetetlennek képzeli magát. Night is ugyanilyen volt, elkezdett pofázni, fenyegetőzni és okoskodni, aztán le lett robbantva a nyelve és örülhetett, hogy túlélte azt az éjszakát. Ez a kiscsaj se tűnt sokkal okosabbnak. Hiába próbálta kihúzni Charlest a csávából, csak ő maga is belekeveredett. Ötven dolláros kár, szétrobbantott lufik, leejtett fagyik, sáros plüssmacik, óriási dráma bontakozott ki. Mindenki meg akarta lincselni az ünneprontókat, mintha minimum lemészároltak volna valakit. Gyerekek bömböltek, szülők rikácsoltak, ráadásul egyre nagyobb tömeg gyűlt az eset köré. Garázdaság, feljelentés, kitoloncolás, volt itt minden az ajánlatok között. Azért a nyomorult korcs mutánsok résznél kicsit felvontam a szemöldököm a szemüvegem mögött. Nem vagyok egy agresszív fajta, de ott és akkor nagyon szívesen megsütöttem volna a sugaraimmal az idegeskedő szülőt és a bömbölő taknyos porontyát. Szerencsére ennél jobban neveltek. A műsor véget ért, a vandál párost pedig bevezették a fősátor területére. A bohóc szavai alapján az igazgatóhoz mentek. Arcade lett volna az? Talán nekem is bajba kéne kerülnöm. Nem, gyorsan elvetettem a dolgot. Ha csak egy pici esély is volt rá, hogy észrevétlenül mozoghattam ezen az ellenséges területen, akkor ragaszkodnom kellett az álcámhoz a végsőkig. Így hát maradtam a minél tovább megőrzött észrevétlenségnél és nem próbáltam meg követni a bohócot és a többieket a fősátor felé, Amúgy is tele volt őrökkel, akik a fő attrakcióig senkit nem engedtek be, ameddig még volt 25 perc. Valahogy hasznosan kellett eltöltenem az időmet.

A legcsábítóbb ajánlat az volt, hogy járjak körbe minden pavilont és keressek még több tanárt, akiket lefotózhatok vicces körülmények között. Gyorsan emlékeztetnem kellett magam, hogy ez nem játék volt, hanem komoly küldetés. Itt-ott némi móka egy dolog, egy bohóc Logant mindenki szeretne a falára, de valamit ki kellett találnom. Hiába beszéltem a tanárokkal, valószínűleg azt kaptam volna, mint Stephanietól, vagyis semmit. Egyikük se valószínű, hogy felismert volna vagy engem, vagy a saját nevét, vagy hogy nem ide tartozott. És valószínűtlen volt, hogy bármi, amit mondok, meggyőzte volna őket. Ki kellett derítenem, mi zajlott itt. Ahhoz pedig be kellett jutnom a fő pavilonba. Ahhoz pedig meg kellett várnom az előadást. Ahhoz pedig türelem kellett. Amiről aligha voltam híres. Na várjunk csak, támadt egy ötletem, miközben a térképet tanulmányoztam. Nem akartam túlságosan eltávolodni a fő sátortól, továbbra is bőszen tekintgettem arra, hátha felfedezek valamiféle lehetőséget a bejutásra. De addig is, úgy éreztem abból nem lehet baj, ha meglátogatom az arcfestésért és jelmezkészítésért felelős bodegát. Ha mázlim van, akkor ott esetleg találhatok valamiféle cuccot, ami segítségével sikerülhet elvegyülni a személyzet között. Valószínűleg eléggé ismerték egymást és kitűntem volna a tömegből, de elegendő sminkkel talán volt rá esélyem, hogy átcsusszanjak pár ellenőrzésen. Persze az is elképzelhető volt, hogy csak sima állatos meg hasonló arcfestéseket árultak gyerekeknek, ez esetben csalódottan tovább álltam, mondjuk a késdobálók felé, érdekelt, oda kit oszthattak be. Az óriáskerék is csábító javaslat volt, onnan rendesen beláthattam volna az egész területet és kitalálhattam volna valami okosat. De ha esetleg a jelmezes bódé kínált valamiféle jó álcát, amit hasznosíthattam, akkor alaposabban is ráálltam a témára.

Nem volt éppenséggel egyszerű helyzet. Az nem tűnt járható útnak, hogy egyesével felkerestünk minden tanárt és elbeszélgettünk velük. Valamiféle befolyás alatt álltak, amit meg kellett törnünk. Erre a legjobb esélyem az volt, hogy kiderítem mi történt. Ehhez pedig a fő pavilonba kellett bejutnom. Az előadás jó alkalmat kínált erre, ha nem találtam módot a bejutásra, akkor azt kellett megvárnom. Ha viszont találtam valami megfelelő álcát, amivel bejuthattam észrevétlenül, akkor átértékeltem ezt a beszivárgási akciót, hiszen egyelőre nem láttam más megoldást a körbenézésre odabent, mint ez a kettő. Az egyikhez várnom kellett, a másikhoz pedig felmérni a kínálatot. Időm végül is bőven volt. Nekem nem volt tervbe véve a garázdálkodás és az elfogás, én inkább nyugodtan körbenéztem és igyekeztem a kezemben tartani az irányítást, amennyire csak lehetett. Még mindig nem volt a környéken semmi gyanús, az agy mosott tanárokat leszámítva, de bármikor elszabadulhatott a pokol, erre megpróbáltam mindig készen állni, szerencsére még mindig nyugi volt, remélhetőleg minél tovább. Nyugalomra volt szükségem, hogy megoldjam ezt a bonyolult helyzetet. mert hogy nekem kellett megoldani, ebbe szinte biztos voltam. Elvégre ki más oldotta volna meg, mint Rachel Burrows…a…valami…nem tudom...még nem találtam ki...de tuti, hogy kelleni fog valami kódnév. Valami menő. Még dolgozom rajta. Továbbra is várom mindenkitől az építő jellegű javaslatokat.

_________________
Reneszánsz:
Jack Gammer - SHIELD ügynök
Arnold Braun - HYDRA katona
Rachel Burrows - X-diák
Doktor Julius Amadeus Chaos - a Ravencroft intézet egy őrültje

Gótika:
Jack Gammer - rendőrhadnagy
Jack Gammer
Jack Gammer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 71
Korábbi szint/kredit : 1.szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 3.szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Mar. 20.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Jack Gammer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 2 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Danny Long on Szer. 11 Feb. 2015, 01:20

Egyre jobban elmérgesedik a vita Charles és Tina körül. Elfintorodom, amikor az egyik szülő elkezd mutánsozni. Tényleg így gondolkodnak rólunk a város ember lakói? Persze, amit Dialin csinált, az nagy p*csfejség volt, és nyilván a képessége miatt adódott a lehetősége, de ez mégsem jelenti azt, hogy az iskola egy rossz dolog lenne  városnak. Vagy tévedek? Végülis azért van itt egy pszichopata gyilkos cirkusza, mert itt van a mutáns suli, és nem ez az első hasonló eset... De mégis, ugyanúgy emberek vagyunk, mint ők... De most nem ez a legfontosabb. Azért vagyunk itt, hogy ezeket az embereket is megvédjük attól, amire Arcade készül, bármi is legyen az, még akkor is, ha ebből csak annyi fog lejönni nekik, hogy újra veszélyt hoztunk rájuk.
Amikor Logan és a többiek elindulnak, Alex-szel tisztes távolságban haladunk a nyomukban. Viszont ahogy megérkezünk a fő sátorhoz, rögtön látszik, hogy hiba csúszott az elképzeléseimbe, ugyanis őrök állnak a bejáratnál. Gondolnom kellett volna rá, hogy nagyon könnyen elvághatják őket tőlünk. Most mindketten Arcade kezében vannak, és lehet, hogy azt sem tudják, mire számítsanak. Nem lett volna szabad hagynunk, hogy bevigyék őket! Gyorsan ki kell találnunk valamit.
- Menjünk körbe, hátha találunk valami rést a sátron, ahol legalább hallgatózni tudunk! - mondom Alexnek, és elindulok a sátor körül, jelezve neki, hogy jöjjön velem.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 2 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 11 Feb. 2015, 08:41

Résztvevők: Charles Dialin / Zűrzavar, Dylan James O'neill, Rachel Burrow, Tina Leia Sign, Antoine Alanian, Alex Wilder, Rain Akerman, Vaszilij Dragunov és Doku Lawliet
Következő körváltás: 2015. február 15. (vasárnap)

10:40

Ahogyan bekopogott Tina szinte azonnal hallatszott bentről egy férfi hang.
- Jöjjön be! – mondta.
Ha a lány benyitott, akkor egy átlagosan berendezett iroda tűnt fel neki. Kissé régimódi, semmi modern dolog, minden az 1990-es évekre emlékeztethette. Az azonnal látszott, hogy nem lakásnak van használva, hanem tényleg csak irodának. A lakókocsi végében egy asztal mögött egy idősödő férfi ült, aki éppen papírokat olvasott. Mikor Tina belépett, akkor lépett fel és intett a lánynak, hogy fáradjon beljebb. Mögötte pedig Charles is belépett.
az igazgató:
Parkok és terek - Page 2 24o5310
- Üdvözlöm Miss…és Mr… - megvárta, amíg bemutatkozik a lány és Charles is. – Szóval miért is küldték magukat ide?

Egyébként mindenki érezhette, hogy valószínűleg csak a düh miatt mondta a férfi ezt és lehet, hogy másnapra megbánja, de Charles-al mégis roppant toleránsak voltak a suliban. Máshonnan már fix, hogy kicsapták volna. Ezt Tony és Tas is tudta. Tony, Alex és Tas is elindulnak a sátort körbejárni, pontosan az ellentétes oldalról, így nagyon sokáig nem is tudnak egymásról. Mindkét fél a saját oldalán semmit sem talál, teljesen nyugodt volt minden a fősátor bejáratának másik oldalán viszont összetalálkoznak és felismerik azt, hogy mindannyian a suliba járnak.

Doku könnyedén eljutott az információs sátorhoz és ott a telefonon levő képet is megtudta mutatni. A pultnál levő középkorú férfi megnézte és megrázta a fejét.
- Nem, sajnálom ez a hely évtizedek óta családi vállalkozás – magyarázta. – Itt biztosan nem fogja őt megtalálni. Sajnálom.
Szabadkozott még egyszer.

Rachel könnyedén letudta kapni fényképezéssel mindkét személyt, Steph-et és Logan-t is. A balhé vége után úgy döntött, hogy elindul körbenézni, az arcfestésnél bekövetkezett, amitől tartott, itt nem volt egy tanár sem, ráadásul tényleg a gyerekeknek való állatos sminket vitték fel, vagy épp különféle kislányos mintákat rajzoltak fel nekik. Jelmezeket is ők maguk készíthették. Kellően jó időtöltés volt a kisgyerekeknek. Ezért indult el végül a késdobálókhoz, ami már kellő sikerrel járt. Hangos tapsolás fogadta, könnyedén oda tudott férfi és éppen azt látta, hogy egy nő késeket dobál és egy másik ki sem tér előlük, mert átmennek rajta a pengék. Pillanatok kellettek, hogy felismerje őket. A shi’ar nőt könnyű volt még indiánnak beöltöztetve is, Lar’syee volt az, avagy Harcimadár, az egyik diáktársuk testőre és X-men tag, a másik pedig éppen paróka volt rajta, vagy befestették a haját, Stephanie Davidson volt, avagy Zaphire, tanár, X-men és beugró F4 tag, azonfelül a Fantasztikus négyesből Fáklyának a barátnője.
Harcimadár és Zaphire:
Parkok és terek - Page 2 Dvm15i

//Vaszilij továbbra sem érkezett meg.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Parkok és terek - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 2 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Akerman on Szer. 11 Feb. 2015, 11:59

Mivel sokan a nézelődőkből a balhé felé mentek el és ott gyűltek egy kicsit jobban össze is az emberek ezért nem volt nagy akadájom és kényelmesen át tudtam menni az állatsimogatóhoz és meg tudtam nézni azt. Volt lovaglás is, kicsiknek. Azt csak meg lestem miközben mentem tovább inkább az állat simogató felé. Úgy sem már nekem való volt szóval nem is ámulgattam nagyon ott sokat. Az állat simogatóban pedig már ott voltak a szokványosabb állatok akiket lehetett szeretgetni is. Sok féle van. Kecske, birka, ló meg mások. Itt azért megálltam és a lovakat megsimogattam. Tök jó idekinn lenni. Nyugalom van, leszámítva a kis balhézókat és az állatokat simogatni is nyugis.
Tovább megyek végül azért mert még meg lehet itt nézni a cirkuszi vad állatokat is, nincs simogatásuk de azt a részét nem is bánom. Már megnézni ezeket is elég, még sose láttam ilyen állatokat élőben, szóval megnézni őket is már egy élmény magában. A sima vadállatok meleltt viszont egy bizonyos fogja meg a tekintetemet szinte rögtön amikor oda érek. A kék szín már önmagáért beszél, hogy csak egyvalaki lehet az. Méghozzá a Doktor McCoy az. A képen még azt hittem amikor láttam a plakátokat a suliba, hogy a cirkusznak attrakciója lehet csak az, hogy így néznek ki a bohócaik mint az x-men tagok és a sulival kapcsolatos. De a ketrecben az igazi van, az biztos. Őt láttam a legtöbbször a suliban a tanárok közül, szóval ebben biztos vagyok most.
Értetlenkedve állok a ketrec előtt és figyelem, hogy mit csinál a doktor odabenn. Azért...mókás valahol. De ilyesztő is.

_________________
Parkok és terek - Page 2 Evilac12
Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Mutant
Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 2 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Kira Sign on Pént. 13 Feb. 2015, 19:47

Amint hallom a szavakat, nyelek egy nagyot idegességemben, majd benyitok. Egy idősödő férfi ült egy íróasztal mögött és intett, hogy menjünk közelebb. Én félve közelebb léptem, bár ezt igyekeztem nem mutatni, mivel itt most határozottnak kéne tűnnöm, nem pedig egy félős kislánynak.
Az iroda 90-es évek stílusában volt berendezve és látszott hogy inkább iroda mintsem olyan lakókocsi amiben alszanak.
Az igazgató megszólít minket és megkérd mi történt. Persze Charles meg se szólal, így ez a rész a jelek szerint rám marad majd.
- Sign és Dialin.
Mutatom be mindkettőnket, míg a neveknél arra mutatok akihez tartozik. Veszek egy mély lélegzetet, majd nekivágok a dolognak.
- Tisztelt Igazgató, azért vagyunk itt, mert a fiatalember itt mellettem, anélkül, hogy bárkinek szólt volna, idejött az iskolából, és elkezdte kipukkasztani a lufiárus bohóc lufikészletét. Én mint tanár a srác után jöttem, de sajnos mire megtaláltam már az egyik bohóc dolgozója kísérte önhöz. A kárt természetesen rendezni fogjuk.
~ Ja főleg Charles! Ha tudd rombolni, akkor tudjon utána fizetni is.
Mondom a kerettörténetet, és remélem, hogy nem lesz feljelentés a dolog vége. jelenleg marhára nincs sok kedvem ilyesmihez, pláne, hogy én jóformán semmit sem csináltam.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Parkok és terek - Page 2 Sexymechanicbyparkleggy Parkok és terek - Page 2 Girloffantasybymanofins Parkok és terek - Page 2 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Parkok és terek - Page 2 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Parkok és terek - Page 2 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 2 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Szomb. 14 Feb. 2015, 14:06

Charles nem akarta volna elhinni a szavakat, de muszáj volt. Rozsomák nem szokott ilyen trükkökkel élni. Egyenes, nyers ember volt, aki inkább elküldött bárkit az anyjába, minthogy letagadja, amit csinált.
~Revolto? Nem ismer senkit és itt dolgozik régóta. Ki tud ilyen agymosást csinálni? Kell tőle a recept, ez már jobb, mint apokalipszis! Ő csak gyilkológépeket csinál, ezek a bohócok legalább viccesek lennének~
- Most meglepődtem, Revolto. Vicces bohóc vagy - mondta Charles.
A felháborodott szülőkön és Tinán a fejét fogta, hogy ilyen rövid ideig tartott a szórakozása. Híres lesz, ha ezt megírják az újságok, az nyugtatta. Muszáj volt belépnie és egy újabb nagyon furcsa alakot látott. Gondolkodott rajta, hogy hasonlított-e valakire. Csúnya, szürkebőrű ember volt, dühös és fegyelmező. Tina szavait Charles kiegészítette.
- Charles Dialin vagyok a mutáns iskolából. Nem tilos kijönni, ha nincsenek ott a tanárok. Tehát engem nem küldtek ide, hanem jöttem megnézni a cirkuszt. Még a lakókocsihoz sem küldtek, hanem hoztak cibálva. Revolto nem egy kedves ember, hallja-e, igazgató! Úgy húzott, mint egy rongyot! Mióta dolgozik itt ez a bunkó?
Az apja, az ismert politikus nem lett volna büszke erre. Semmi diplomácia, csak kusza és ingerlő beszéd volt, Dialin ráadásul vigyorogva mondta el az egészet.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 2 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Danny Long on Szomb. 14 Feb. 2015, 19:28

Ahogy elindulunk körbe, semmi furcsát nem fedezünk fel. Már túlságosan is rendben van minden, hiszen semmi rést, se mást nem találunk, amin keresztül valahogy be tudnánk lesni, hogy mi történik a sátor belsejében. Ahogy haladunk, egyre feszültebb, és idegesebb leszek, ahogy kezd elhatalmasodni rajtam az az érzés, hogy nem lett volna szabad engednünk, hogy Logan bevigye Tinát és Charlest a sátorba.
Nagyjából a sátor hátánál azt veszem észre, hogy valaki hozzánk hasonlóan halad a sátor fala mentén, csak éppen velünk szemben. Azonnal rá is jövök, hogy ő is a suliból jött, de még nem régen érkezett, ezért nem ismerem személyesen, hirtelen a neve sincs meg. Az biztos, hogy jópár évvel fiatalabb, mint Alex és én, és valami állatszerű képessége lehet, legalábbis a karmai és a fogai erre engednek következtetni. Ötletem sincs, hogy mennyit tud a helyzetről, arra gondolom csak rájött, hogy valami nem stimmel. Az sem kizárt, hogy azért járja körbe a sátrat, amiért mi is. Eszembe jut, hogy a képessége hasznunkra lehet, ha harcra kerülne a sor, mert sem Alex, sem én nem vagyunk nagy harcosok, másrészt viszont nem akarok egy ekkora gyereket veszélybe sodorni. Bár valószínűleg már így is épp elég nagy veszélybe sodorta magát, és akkor már talán jobb, ha nem hagyjuk egyedül, mint Tinát...
Akárhogy is, most már nem tehetünk úgy, mint ha nem vettük volna észre egymást, szóval megpróbálom kideríteni, hogy milyen megfontolásból jött ide.
- Hello! Te is az X-suliba jársz, ugye? Hogyhogy itt?

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 2 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Zed is dead on Vas. 15 Feb. 2015, 00:59

A sátor körüljárkálás nem tűnik olyan jó ötletnek, de nem akaródzik kitalálni semmi forradalmi. A tehetetlenség letaglóz, tökéletes hely ez annak a szociopata, félcédulás, istenkomplexusos idiótának. A káosz mindent elfedhet, mire megtudjuk, hogy valami valóban történt már rég a határon túl értékesítenek mutáns géneket vagy tudom is én. Egyetlen ötlet jut eszembe, ami talán nem nagy baromság. Az igazgató környékén próbálok a képességeimmel meglelni valami mikrofon félét, legyen az a porondon használt vagy a telefonja mikrofonja. Talán a jelek közt ugrálva azt fel tudom lelni és rákapcsolni az én fülesemre.
Amíg ezt megpróbálom tartom magamat Tony tervéhez még ha kicsit szótlan is vagyok a fülelés közben. Eléggé elfoglalja magát most ahhoz, hogy nagyon ezen pánikoljon, gondolom vagy éppen remélem. De a behatolás nem tűnik briliáns ötletnek. Az álldogálás pedig még sem való, így már csak ki kell találnom valamit és rávezetni barátomat aki további szövetségeseket gyűjt a sátor másik felénél. Nem akarok nagyon beleszólni a beszélgetésbe, szóval csak kedvesen biccentek és tovább figyelek szemet forgatva.
avatar
Zed is dead
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 140
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 2 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Caedes on Vas. 15 Feb. 2015, 08:03

-/// Doku  Lawliet - law - Lawi//

Az információs pultnál nem jártam sikerrel. Ennek okául tovább indult a cirkusz belseje felé. Ez az egész hely úgy bűzlik ahogy van. Az információs pultnál azt mondták, hogy ez egy családi cirkusz és, hogy évek óta nem volt felvétel. Még is a plakáton a suli tanárjai voltak. Ha ez nem valami beteg átverés akkor nem tudom, hogy mi. 
Utamat ezúttal a mutatványosok sátra felé vettem. Szét akartam nézni, gyors egyesével minden lehetséges helyen.  Még igen szerencsém van, hogy nem találkoztam senkivel se a suliból. Vagy nem kérdi meg senki se mi az a valami fehér vászonba tekerve a hátamon. Az emberek mind a cirkusszal vannak elfoglalva. Ami igen hasznos, ha valaki el akar vegyülni, kevésbé kelt figyelmet ezen a helyen. Leszámítva azt a pár embert akik vitatkoztak mikor meg érkeztem, de mindegy.

_________________
Parkok és terek - Page 2 Avangers_by_draghengfx-d3vy9rm
A halállal játszhatsz, fricskázhatod közelségét, ám ne feledd, mindig a halál győz.
                                         
CAEDES ~~ Kyle Collins
Caedes
Caedes
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 192
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 08.
Age : 27
Tartózkodási hely : Debrecen

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://demos13.deviantart.com/ caedes1919@freemail.hu

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek - Page 2 Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.