Éden

3 / 22 oldal Previous  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22  Next

Go down

Éden - Page 3 Empty Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne Csüt. 18 Május 2017, 18:13

Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök

Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black

~ Lillith, a Sötétben Rejtőző ~
Lilith úgy látta, hogy jól tette, hogy nem mozdult, révén így is túlságosan sokan voltak már a Mester körül. Annak azonban nem tetszett sem az, hogy orvost akartak hívni, vagy az, hogy segítettek neki. Az undor és megvetés arckifejezést könnyedén letudta olvasni a Mesterről, ahogyan azt sem volt nehéz kitalálnia, hogy nekik szólt mindez. Tehát ezek voltak a valós gondolatai és érzései a Mesternek az irányukba, nem pedig az atyai büszkeség. Úgy tűnt számára, hogy mégis Jubliee-nak volt igaza, hogy valamit akart tőlük és az egész maszlag csak azért van, hogy magához édesgesse őket. de ehhez nagyon-nagyon rossz módszert választott, akinek nagyobb volt az intelligenciája, mint az átlagos, az nem vette be ezt. Éppen ezért nem is csodálkozott azon, hogy voltak, akik már teljesen el is fogadtak mindent úgy, ahogyan volt, azonban még mindig voltak olyanok, akik nem. Lett volna tippje, hogy kik nem, de mivel nem ismerte őket, így nem mondhatta volna mindezt pontosra. Mikor fojtogatni kellett magukat, akkor ő is megtette teljesen érzelmetlenül. Ez volt az a pont, amikor rájött ő maga is, hogy a Mester mégsem olyan mesés és csodálatos, mint aminek próbálja eladni magát, csak egy remek(?) politikus, de semmi több, egy önkényúr. Ezzel mutatta ki a valódiságát, amikor a hatalmát fitogtatta. Szerencsére elég sok mindent tudott, elég sokat olvashatott életében, ebből tudta tényleg pontosan, hogy az efféle személyek roppant hamar képesek romlásba dönteni mindent, és most láthatóan nem volt a hatalma teljében. Vajon mikor jön az a lépés, ami a diktátoroknál megszokott volt, hogy a saját embereit küldi halálba csak azért, hogy magát mentse? Egyvalamiben biztos volt Lilith, hogy nem akarja azt az időt itt kivárni, addigra messze akar lenni, mert nem fog egy ilyen alakot elvakultan követni. Szerencsére végre távozhattak, így ő is visszasétált a liftbe, ott pedig a szobák kérdése is elhangzott. Odafordult Luna irányába.
- Szeretnél közös szobát? – érdeklődött.
A lány válaszának fényében fog Jubliee-tól egy, vagy két ágyas szobát kérni.

felszerelés:

template nélkül:

Éden - Page 3 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Tyranis Csüt. 18 Május 2017, 18:13

Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok

Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia és Syn Lora Black

~ Celeste, a Sosemérző ~
Celeste is csak várta azt, hogy mi történik a folytatásban, sikerült Dracula-t felültetni vissza a trónjára, azonban senki sem azt a köszönetet kapta meg, amit várhatott volna a számításai szerint, hanem csak megvetést és haragot. Nem volt logikus, hogy még ekkor is érzelmekkel reagáljon valaki. Mindez őt magát teljesen hidegen hagyta, ahogyan a közjáték is, ami zajlott. A parancsnál megragadta a saját torkát és fojtogatni kezdte magát. Erőfitogtatás, ezzel még ő is tisztában volt. Felmerült benne, hogy vajon mindenkivel szemben ekkora hatalma van a Mesternek, vagy pedig csak azokkal szemben, akik tőle származnak, a vámpírokon? Minderre valamilyen bizonyosságot kell majd találnia, talán majd a vizsgálódásai során, amikor igyekszik megfejteni a vámpír fiziológiát talál és kap is választ, de addig még csak mint egy teória volt ez meg. Így ezt el is helyezte az elméjében, így már nem is fogja elfelejteni mindezt. Akkor tért vissza a gondolataiból a valóságba, amikor intett a Mester, hogy elengedhetik a torkukat. Az a mondat azonban megmaradt benne, hogy azért gyengült el, mert érzi azt a társaságon, hogy még mindig nem fogadják el azt a helyzetet, amibe kerültek. Ez még számára is logikátlan volt, hogy a Mester azt várta, hogy azonnal elfogadják. Maximum egy gyenge akaratú személy fogadja el, egy alárendelt, könnyedén irányítható, aki imádja, hogyha parancsolnak neki és elnyomva tartják, egy domináns személyiség soha sem fogja elfogadni, maximum a rákényszeríttet erővel, de az pedig nagyon gyengítette a Mestert. De most már úgyis el lettek engedve, vajon mikor kapja meg a laborját, amit ígértek neki? Számára ez volt a leglényegesebb kérdés ebben a pillanatban. Amikor engedték őket távozni, akkor csatlakozik a többiekhez a liftben. Itt figyelmesen hallgatta végig, hogy ki mit is válaszolt a kérdésére. Noha neki már megvolt a sajátja, az eddigi jelleméből adódóan úgy érezte, hogy egyedül sokkal jobban kitudná használni a helyet, és nem lenne zavaró tényező sem, amikor éppen dolgozik, vagy gondolkodik.
- Én is egyedüli szobát kérek – mondta végül. – De amennyiben megoldható, hogy a tudományos munkámat a szállásomon folytassam, akkor egy kétágyast kérek, amiben egyedül lennék.

felszerelés:

template nélkül:

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 3 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Ammon Einarson Csüt. 18 Május 2017, 22:19

>> Luna, az Éji Angyal /Sakura/
>> Játékos társak: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black
Felszerelés/egyéb:

Többen is odasietünk a Mesterhez, hogy segítsünk neki és a trónjába sikerül vissza ülnie is. Viszont, nem boldog, hogy segítettünk vagy úgy egyáltalán nem is "kedvel" most minket hanem épp ellenkezője, dühös ránk, nagyon is. Ahogy megvetően nézett ránk egyáltalán nem értettem, hogy miért hiszen csak segíteni siettem ide. És mégis idegesen zavar minket el onnan magától. Az engedetlenségünk meg az értetlenségünk fárasztja. A...gondolataink? Figyeli a gondolatainkat folyamatosan? Miért? Még mindig értetlenkedek és kérdéseim vannak, de hát mégis mit kéne csinálnom? Nem tudok csak úgy nyugodtan elfogadni mindent. Végig gondolni se volt időm még mindent amit eddig hallottam és a mostani újat se amit mond, parancs szóra ragadom meg a saját nyakamat meg én is és teljes erőmből szorítani kezdem azt. Nem kezdek el fuldokolni, hiszen nem veszek levegőt amiért kapkodhatnék viszont ettől függetlenül fáj ahogy szorítom a saját nyakamat. A vállaim pattognak párat, rémültség miatt is, hogy ilyen egyszerűen csak mondta és már fojtom magam, hogy ilyen könnyen tud irányítani is, ez teljesen más mint a letérdelni, meg nem vissza beszélni! Minden, az egész helyzet. Még az előbb tényleg azt hittem, hogy akár még akarhattam is ide jönni meg ezt az egészet, de kizárt, hogy ilyenért én jöttem volna ide, hogy nem is emlékszek semmire sem belőle is biztos vagyok. Csak mikor int a kezével, hogy már hagyjuk abba engedem el a nyakamat. A "ne kelljen kétszer mondani" más fogalmat nyert a Mester jelenlétében. Így arra sem kell sarkallni sokat mikor a lift felé vagyunk meglódítva, hogy most már menjünk és Jubilee pedig majd megmutatja a szobáinkat, pihenjünk meg igyunk.
A lift felé sétálás közben a nyakamat kezdem meg kapargatni a balommal az ujjaim nyomán. Nem is haraggal, inkább morcossággal nézek fel Jubilee-re amikor elkezd így hirtelen nagyon is meglepően ugyan olyan kedélyesen mint eddig beszélni, kérdezni minket a szoba elosztásunkról. A többiek kezdik mondani, hogy egyszemélyes szobákat akarnak majd, nem kettőt. Nem tudom, hogy hogyan akarok most lenni. Magamban is lennék és nem is, ahogy azt se tudom, hogy egyáltalán bármelyikük akar-e valaki mással egy szobában lenni ezek után amik történtek meg, hogy nem is ismerjük igazán egymást. Ebből az zökkent ki, hogy Lilith odafordul hozzám és megkérdezi, hogy akarok-e ugyan abban a szobában lenni mint ő. Abba hagyom a nyakam kaparását most már észbe kapva, hogy még mindig csináltam.
- Ih-Igen.
Kicsit bele akadva az első szóba mert nem jött ki a hang elsőre rendesen és elég rekedtes is lettem. Így belegondolva még nem nyitottam ki a számat eddig, mármint nem is mert még levegővétellel sem kellett foglalkoznom így teljesen elment a hangom is közben és ki tudja mióta feküdhettünk azon a szaron ott még vissza ahol keltünk.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Témanyitás by Phobia Pént. 19 Május 2017, 12:53

Damien

A Mester hirtelen erővesztése elég rémisztően hat rám, akárcsak a többiekre is. Az azonban sokkal félelmetesebb, mikor a Mester a segítségre elég haragosan reagál. Szinte tombol, tele gyülölettel az irányunkban, mert szerinte kételkedünk benne, gyanakszunk, szervezkedünk ellene. Ez is biztosan a többi féreg, meg az ostoba kérdései miatt van. Főleg Cass, az a keménykedő, makacs ribanc. Nem képes felfogni semmit se, akármilyen választ is ad a Mester, csak tovább jártatta a száját. Idióta, de nem csak ő, majdnem mindegyik ilyen.
Mikor a Mester megparancsolja, hogy fojtsuk meg magunkat, reflexszerűen el is kezdem. A karmaim miatt az erős szorítás még kínzóbb, hiába nem fulladok meg. Nem figyelem, okozok-e magamnak sebeket, csak arra tudok fókuszálni, hogy minél erősebben szorongassam a torkomat. Csak jobban, és jobban, és jobban, egyre erősebben...majd a Mester intésére abbahagyhatom.
Térdre is rogyom a nyakamat dörzsölve, miközben csak a Mester ereje nagyságára tudok gondolni. Egy szavába kerülne, hogy megöljük magunkat, ezt épp most bizonyította. Még sose éreztem magam ennyire kiszolgáltatva, sose éreztem ennyire a hurkot a nyakam körül, ami bármelyik pillanatban kivégezhet. És nem a Mester miatt érzem ezt, hanem a kis "családom" miatt, azok a tetves férgek miatt. Egy család vagyunk sajnos, a Mester pedig mindegyikünkel végezhet, ha valaki még egyszer hibázik. Rohadt, alávaló férgek. Mindegyikük!
Cass, Cain, a gépagyú, meg a többi. Mind a rohadt múlttal vannak elfoglalva, nem értékelik az ajándékot, feleselnek a Mesterrel. Még Luna, meg Malik is ilyen, az egyik a túlzott gyengeségével, a másik meg a primitív agyával. Szerintem fel se fogják, mit tesznek. Miért nem kaphattam normálisabb rokonokat? Inkább ezer Jubi, mint ezek közül egy.
A Mester elküld minket, a szobámban majd végre lesz időm kigondolni valamit, mert hogy én nem megyek vágóhídra pár nagyszájú miatt, az tuti.
~ Értettem, Mester. ~ felelem gondolatban, erősen a Mesterre gondolva. Megszólított. Engem, és csak engem. Mert én vagyok ebben a társaságban az egyetlen, aki elfogadta az ajándékot. Mindenben egyetértek a Mesterrel, a többiek valóban gyanúsak, kiszámíthatatlanok, és veszélyesek. Igaz, nem tudok még annyit az Édenről, de amit eddig megtudtam és láttam, abból világosan látom a Mester kemény munkáját. És ha itt fogok ezentúl élni, akkor pláne nem hagyom, hogy néhány marha csak úgy tönkretegye.
- Egyágyas. - felelem kurtán a szobakérdésre, a többiekre azonban már jobban odafigyelek; ez a feladatom. Figyelni és jelenteni a Mesternek, meg tudom tenni.

5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Témanyitás by Ványa Pént. 19 Május 2017, 12:55

Malik

Malik nem tudja, mit is gondoljon a Mestere hirtelen rosszullétéről, de mikor a Jubilee nevű emberkorcs rájuk parancsol, azonnal ott terem segíteni. A Mester azonban korántsem úgy reagál rá, ahogy azt Malik hinné. Kiakad, nyílván a felsőbbrendűségét akarja bizonyítani azzal, hogy aggresszíven viselkedik. Aztán, ahogy azt Malik sejtette, a Mester támadni kezd, de nem a saját kezeivel. Parancsot ad arra, hogy fojtsák meg magukat, Malik pedig akarva akaratlanul el is kezdi. Nem tehet mást, nem is akar mást tenni, csak fojtogani saját magát. Nem érzi közben a levegő hiányát, de a fájdalmat már annál inkább. És megaláztatást. Malik, aki a Mester szerint egy csodálatos teremtmény, most pont az Alfája parancsára okoz kárt magában, akár egy szánalmas korcs.
A Mester intésére abbahagyja, a szavaira pedig nem is fordít figyelmet. Túlságosan is haragos, ezt pedig le kellene vezetnie valakin. Ha a Mester nem lenne olyan hatalmas, akkor kivégezné őt, méghozzá kegyetlenül. Aztán mindenki mást is.
- Egyágy. - felel a feltett kérdésre, ugyanis alapból nem osztaná meg a vackát ezekkel a korcsokkal, a mostani után meg pláne nem. Eszik, aztán pihen, most csak ennyit akar tenni.

Ványa
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108

Karakteradatok

Témanyitás by Shadow Vas. 21 Május 2017, 01:35

Morgana, at Árny Szülöttje

Sikerül a Mestert felsegíteni, aki a segítségre eléggé durván reagál, és nem hálásan, ahogy Atyánktól várható lenne. Bűntetni azt aki segíti és aggódik érte? Nyakamat szorongatom, a parancsára, de nem szenvedek tőle. Mitől is kéne? Nem élek, ahogy a többiek se.
Szavai visszhangoznak elmémbe, amik több fájdalmat okoznak, mint az amit most teszek.
Eleresztem a nyakamat, mikor megtehetem. Tekintetem elfordítom, majd mikor Jubi megindul, akkor csendesen haladok a lift felé, majd szállok be a hátamat a lift falának támasztva. Mi volt ez az egész? Tényleg csak ezért fáradt és képtelen mozogni rendesen, mert kimerült, vagy más miatt? Ha ő legyengül, akkor mi lesz velünk? Még sok kérdés lenne ami kavarog bennem, de úgy se lesz rá könnyen válasz, annyi biztos, azonban van ami világos: Ha nem sikerül új testvéreimmel összeszoknunk, akkor csak rosszabb lesz a dolog. Nem szólok senkihez se egy kis ideig míg a gondolataimba merülök jobban. Akkor el kéne döntenünk hogyan is leszünk, és egy ideig még várok, míg mindenki elmondja mit szeretne, majd Jubira pillantok.
-Ha van akkor egy kétszemélyes ágyast egy főre... köszi.... – teszem hozzá, majd a többiekre pillantok. – Hátha később még jól jön... Ha nem akkor is kényelmesen alszok – tekintek vissza Jubira, majd várom a reakcióját, bár most nem nagyon érdekel. Az előbb történtek hagytak egy nyomot bennem. Talán hálát adok a parancsnak, hogy senkiben se tehetek most kárt... talán jobb is. Így egyenlőre nincs más dolgom, mint kapjak egy szobát, ahol el lehetek egy kis ideig legalábbis.

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 21 Május 2017, 10:09

35 perccel a Születés után.

Résztvevők: Cassandra (Stephanie Lyesmith), Cain (Jonathan Miller), Damien (Phobia), Malik (Howard Saint), Lillith (Meadow Kerr-Osborne), Luna (Sakura Hyuchia), Celeste (Tyra Rel Brahe) és Morgana (Syn Lora Black).

Jubilee bólint, miközben a lift már halad is felfelé.

Éden - Page 3 Jubile10 – Tehát… Cassandra, egyágyas… Cain, egyágyas, de ha nem szokik le a „Ms. Lee”-zésről, csak egy szalmakupacot kap! Heh, csak viccelek… Lillith és Luna, kétágyas… Celeste, kétágyas, de egyedül lesz… Damien, egyágyas… Malik, egyágyas… Morgana, kétágyas, de szintén egyedül lesz… és ennyi. Remek! Izgalmas kalandnak néztek elébe, szinte irigyellek is benneteket! Minden új, minden más… ráadásul még egyedi nevet is kaptatok! A Mester csak a számára legfontosabbaknak és legkedvesebbeknek ad új nevet. Becsüljétek meg!

Ezzel a lift megérkezik a hálókörletek szintjére. A folyosó első ránézésre hasonló, mint azon a szinten, ahol felébredtek, ám itt nem üvegfalak, hanem hétköznapinak tűnő ajtók láthatók a folyosó mindkét oldalán. Szinte a végtelenségig húzódik a folyosó a távolba, ami azt jelenti, rengeteg szoba lehet itt, benne még több vámpírral.

Egy-két perc séta után Jubilee megáll, és kezével elkezdi számolni a szobákat, az ajtókra mutatva.

Éden - Page 3 Jubile10 – Jó, akkor ez lesz itt, a bal oldalon Cassandráé, mellette Cainé, aztán ez Damiené, ez Maliké, a jobb oldalon pedig egy kétágyas Lillithnek és Lunának, egy újabb Celeste számára, majd mellette még egy Morganának. Kiváló. Mint látjátok, kilincs nincs egyiken sem, csak egy tenyérnyi méretű érzékelő. Ezt hamarosan a technikusaink átírják a ti kézlenyomatotokra, addig az enyémmel most ki tudjuk nyitni a szobákat. Az átírás után csakis a szoba lakói tudják majd nyitni az ajtókat. Menő, mi?

Ezzel Jubilee, rátéve a tenyerét minden leolvasóra, kinyitja az összes szobát, majd az egyikbe, amelyiket Cassandrának jelölt ki, be is lép.

Éden - Page 3 Jubile10 – Gyertek, nézzetek körül. Mindegyik ugyanígy néz ki, csak a kétágyasokban értelemszerűen két ággyal, nem eggyel.

Odabent, nem meglepő módon, sötét van, ahol mindenhol máshol is, bár vannak ugyan lámpák, de azokból rendkívül kevés fény jön. Igazából nincs is rájuk szükség, talán csak a megszokás miatt szerelték fel őket. Meglehetősen minimalista és kissé futurisztikus az egész szoba: a fekete, sötétkék és szürke színek dominálnak, az egyik falnál van egy nagy, kényelmes ágy, a falra pedig egy város éjjeli képe van kivetítve.

Éden - Page 3 Room10

Éden - Page 3 Jubile10 – A kivetített képet úgy változtathatjátok, ahogy akarjátok, hatalmas a választék. Akár még napos tengerpartot is választhattok, nyilvánvalóan a kivetített napfény nem árt senkinek. A szoba irányítópanele ott van a sarokban, a bejárat mellett, de vannak távirányítók is, ezekkel szabályozhatjátok a világítást, a kivetített képet, meg persze a tévét és egyebeket.

Ezzel Jubilee egy másik sarokba mutat, ahol egy hatalmas, modern televízió van a falra szerelve, térhatású hangfalakkal körben a szobában, Blu-ray lejátszóval, játékkonzolokkal, ami csak kell. Még egy régi, de szépen felújított bakelitlejátszó is van.

Éden - Page 3 Jubile10 – A fürdő szintén mindennel fel van szerelve, onnan nyílik. Zuhany, kád, mosdó, mosógép, ami kell… kivéve persze tükrök. Igen, nos… Nincs tükörképünk. Eleinte így nem lesz könnyű a tisztálkodás, belátom… de majd megszokjátok. Mi van még, mi van még… Ó, igen, egy kis konyhasarok! Természetesen nincs megtiltva, hogy a halandók által kedvelt ételeket és italokat fogyasszatok és készítsetek, úgyhogy itt is van minden a szekrényekben. Turmixgép, kenyérpirító, tálak, tányérok, sütő, mosogatógép, fagyasztó… és persze itt a hűtő, megpakolva finomságokkal!

Ezzel Jubilee a hűtőhöz lép, amit kinyitva bezacskózott vércsomagocskákat láthat mindenki. Egyelőre senki nem éhes annyira, hogy rávesse magát a vérre, de már a látványtól összefut a nyál a szájukban, és alig várják, hogy megkóstolhassák, úgy vonzza őket.

Éden - Page 3 Blood10

Éden - Page 3 Jubile10 – Nyami, igaz? Hehe. No, mi van még… Bármilyen könyvet, filmet, zenét, illetve egyéb eszközt kérnétek, szóljatok bátran, mindent megkaphattok. Illetve majdnem mindent… A Mester szigorúan betiltotta az Alkonyat-sorozatot bármilyen formában, azt ne is kérjétek. Gyűlöli. Továbbá a tévén is csak filmeket nézhettek, tévécsatornákat nem, és internet-hozzáférést sem kaphat senki, ezért sincs számítógépetek vagy laptopotok. Oké! Kérdés, kérés, óhaj, sóhaj? Csak szaporán, még sok dolgom van, a technikusok pedig pillanatokon belül itt lesznek beállítani a tenyérleolvasókat.

Moderátor

Hozzászólások száma : 4515
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Síkok: Ultimate / Újvilág

Témanyitás by Thorhalla Vas. 21 Május 2017, 14:22

Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök

Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black

~ Cassandra, az Tűz Kegyeltje ~
A szobák kikérése úgy történt, ahogyan azt hittem, de legalább meg sem próbált szinte senki sem a másikkal jópofizni. Ha tudtam volna, hogy kaphatok kétágyast, akkor lehet, hogy út teszek, de most már nem érdekes, jó lesz az egyszemélyes is. Nem fejezné be végre Jubliee ezt a megjátszott örömködést? Roppantul kezdtem unni az egészet, de jó nekünk, hogy saját nevet kaptunk? Nem! Én a sajátomat akartam volna visszakapni, nem pedig egy megerőszakolt trójai libáét viselni! De akkor jó tipp volt, hogy ő a sajátját kaphatta vissza. Az első dolog ami ezen a helyen tetszett az a szoba volt. Az tényleg lenyűgöző, ahogyan kinézett, még az egyszemélyes is igencsak tágas volt, a képek, amiket ki lehetett vetíteni pedig impozánsak. Szerintem életemben is elfogadtam volna egy ilyen szobát, bár lehet, hogy volt hasonló. Bár… a véglényekre kár volt ezt a luxust pazarolni. És végre lesz némileg privát szféránk és senki sem jöhet be a szobába csak, akit beengedünk. Hurrá! Ez volt a nap legjobb híre eddig. Nem mintha ettől nem akartam volna elhúzni a fenébe innen, de legalább… Minden más is olyan volt, mintha valami luxushotelben lennénk és nem pedig fogságban, de jöttek a kitételek, hogy miért is érezzük magunkat annak mégis. Nem volt se telefon – bár ezt megértem ez itt amúgy sem kéne – se laptop, se számítógép, nehogy internetezni tudjunk.
- Nem lett volna egyszerűbb a routert kihúzni, hogy ne legyen internet és ne használhassuk, de számítógépet ezáltal mégis? – kérdeztem.
Reméltem azért mégis lehet majd kapni a visszakapott szakértelmeim szerint szoktam írni, egészen sokat, így ezt itt is megtartanám, nehogy már kézzel kelljen a modern időkben. Egy adag vér is volt a hűtőben, annak ellenére, hogy összefutott a nyál a számban örültem, hogy nem vagyok annyira éhes, hogy ebből most egyek. Az egyetlen kérdésemet feltettem már, így most nem is volt más dolgom, mintsem bevárjam a technikusokat, akik beállítják azt, hogy csak én jöhessek be ide. Amíg ki nem szabadulok innen ez egy roppant hosszú és kínkeserves időszak lesz. Valahogyan muszáj lesz internetet szerezni, rájönni, hogy ki voltam és felvenni a kapcsolatot a korábbi ismerőseimmel… De most egyelőre csak megálltam a szobám ajtajánál a hátamat a falnak támasztva és várakoztam, hogy megérkezzenek a technikusok.

felszerelés:

template nélkül:

Éden - Page 3 00120

Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök

Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black

~ Cain, a Hódító ~
Cain kissé kényszeredetten mosolyodott el, kissé széttárta a karjait pár pillanatra, miután Jubliee magázódva felelt neki.
- Sajnálom hölgyem – mondta. - Valahogy ez és a magázódás esik kényelmesebben, nem pedig a közvetlen, tegeződő stílus.
Lehetséges lett volna, hogy ilyen sótlan, merev, karót nyelt személyisége lett volna, vagy pedig pusztán csak udvarias és nem túl bizalmaskodó? Örült volna annak, hogyha mindezt tudja, hogy miként volt. Nem értette, hogy miért lelkendezik ennyire a lány, hogy egyedi nevet kaptak, ő maga nem örült ennek, ez is alátámasztotta, hogy tényleg el akarja Dracula, vagyis a Mester titkolni a valódi kilétüket, másoknál nem fáradt mindezzel. Még mindig kíváncsi volt arra, hogy miért pont ők. A Mester direkt nem felelt erre a kérdésre, de a lány folyamatosan ezt mondta. Amint odaértek a szobákhoz az idegenvezetést érdeklődve hallgatta végig Jubliee-tól, hogy mi merre van. A szoba igencsak tetszetős volt a számára a roppant modern megoldásokkal. Azonban újra előjött a magyarázkodás közben az, hogy foglyok és nem tudhatnak meg semmit sem a külvilágból, mindezt az támasztotta alá, hogy nem tájékozódhatnak arról, hogy mi zajlik a világban és nem is léphetnek senkivel sem kapcsolatba. Ami az ujjlenyomat, vagy tenyérlenyomat védelmet illette, nem kételkedett abban, hogy odabent lesznek kamerák, vagy poloskák, amikkel minden lépésüket figyelik, nem is beszélve arról, hogy a Mester így is nyomon követheti a gondolataikat. Az aranykalitka is börtön volt ugyanúgy, mint bármelyik másik, csak nagyobb szabadságillúziót adott. Az „Alkonyat” sorozat nem mondott neki semmit sem, hogy mi lehet az. Azokat a dolgokat, amiket Jubliee mondott megjegyzett, hogy mi hol van, mit kérhetnek, mik az elrendezések, a vértől egyszerre kezdett éhes lenni és hányingert kapni, még jó, hogy nem akarta azonnal rávetni magát. Kérdése nem volt most így hirtelen, így egyelőre semmi kérdése sem volt, a szobába sem ment be, hanem a folyosón szándékozott megvárni a technikusokat, hogy azok elvégezzék majd a szükséges beállításokat, amihez feltételezhetően ő maga is kell majd.

felszerelés:

template nélkül:

Éden - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne Vas. 21 Május 2017, 14:22

Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai

Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black

Lilith-nek végre sikerült Lunából egy szót kiszednie, amivel bele is ment abba, hogy közös szobájuk legyen. A többiek mind egyágyast kértek, vagy éppen kétágyast, de azt is csak annak nagysága miatt. Ahogyan a nála láthatóan fiatalabb lány kimondta, hogy elfogadja a közös szobát, akkor bíztatóan, és kedvesen rámosolygott, noha továbbra sem volt egyetlen egy érzelme sem. Annak ellenére, hogy nem kellett többé megjátszania magát, tudta, hogy most ezt kell tennie ahhoz, hogy a lány megnyugodjon és esetlegesen jobban érezze magát.
- Helyes! – mondta határozottan. – Majd választhatsz elsőként ágyat magadnak.
Úgy érezte, hogy ez valahogy talán jót tesz majd Lunának és megszólal majd többet is. Megfordult a fejében, hogy megkéri Jubliee-t, hogy maradjon csöndben, mert már kezdett zavaró lenni, hogy továbbra is ennyire lelkesen beszél és össze-vissza mindent. Mármint pontosan a tökéletesen az ellentét annak, amit a Mester mondott. A lány még mindig azt szajkózta, hogy különleges feladatuk lesz, mondjuk ebben nem kételkedett úgysem, hogy a Mester letagadta mindezt. De a neveket hozta fel ismét, hogy újakat kaptak, ami pedig az ő gyanúját is újra megerősítette, hogy direkt nem mondják meg az előzőeket, mert talán felismerhetnék őket. A megérkezés után a szoba modernsége teljesen hétköznapinak tűnt a számára, semmilyen érzelmet nem váltott ki belől ez sem. Inkább otthonosnak és megszokottnak tűnt a számára, mintsem idegennek. Talán hasonlóan modern szobája lehetett az életében otthon is. Figyelmesen hallgatta végig a „tárlatvezetést” is, tudnak majd sütni és főzni is, bár a legjobb tudomása szerint, amit eddig visszakapott nem volt nagy konyhaművész. Bár még így is minden jobbnak tűnt számára, mint a vér. Azon, hogy nem kapnak internetet nem is csodálkozott, az lett volna a meglepő, ha igen, de azért a számítógépek megvonását kissé túlzásnak érezte, ahogyan azt Cass is mondta, megoldhatták volna, hogy kapjanak internet nélkül. Mikor felmerült, hogy van-e még kérdés ő Lunához fordult.
- Kérjünk valamilyen társasjátékot? – érdeklődött a szobatársától.

felszerelés:

template nélkül:

Éden - Page 3 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Karakteradatok

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Tyranis Vas. 21 Május 2017, 14:23

Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok

Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia és Syn Lora Black

~ Celeste, a Sosemérző ~
Celeste annyira nem figyelte, hogy ki milyen szobát kért, viszont azt nyugtázta, hogy megkapja a kétágyas szobát, amit kért. Akkor ebből logikusan következett, hogy ott is berendezhet magának egy labort, addig, amíg itt vannak és nem távozhatnak, vagy történik valami, ami miatt már nem lesznek itt. A többivel nem foglalkozott most, hogy miket is mondott tovább Jubliee, már úgyis megvoltak a következtetései, amiket a szavak csak alátámasztottak. Bár azok alapján, amit róla mondott a Mester még a régi nevével se nagyon biztos, hogy tudna mit kezdeni keresés alapján. De ettől függetlenül nem értett egyet, nem találta továbbra sem logikusnak a Mester gondolkodását. Ahogyan végigmutogatta Jubliee a szobákat, azt ő maga is megnézte, minden berendezéssel együtt. Azt azonnal látta, hogy elég tágas volt a hely, így kényelmesen el fog férni és a kért dolgai is beférnek majd oda. Maga az, hogy milyen technológia, milyen képek és hasonlók vannak nem volt fontos a számára. Ahogyan a konyha sem, számára nem volt fontos az élelem sem, azonban nem tudta, hogy a vérrel mi a helyzet. Az az ő figyelmét sem kerülte el, hogy a világtól teljesen elvannak vágva és nem is szabad tájékozódniuk arról, hogy mi zajlik odakint. Elszigetelik őket, ingerszegény környezetbe, ami csak egy kis populációra korlátozódik. A filmek pedig nem igen nyújtottak túl sok ingert, mert egyik sem valóság, a hírek azok lettek volna. A számítógépre, vagy tabletre mindenképpen szüksége lesz, azok nélkül nehezen tudná a tudományos munkáját is folytatni, vagy hazugság volt, amit a Mester mondott és mégsem lesz neki ez engedve. Mivel az internet megvonást és a gépek kapcsolatát Cass már említette, így ő ezt nem tette szóvá. Azonban valami más volt, amit most már tényleg megkérdezett.
- Nekem lenne egy kérdésem – szólalt meg ismét gépiesen. – A Mestertől visszakaptuk a képességeinkhez tartózó tudásunkat. Nekem életemben néhány havonta egyszer volt szükségem élelem, illetve ital fogyasztására. A vér esetében is helytálló marad mindez a képességem fényében?
Ez fontos információ volt, hiszen még egyikük sem tudta, hogy mennyi időnként kell táplálkozniuk. Ezen felül nem volt más, amit most hirtelen tudni akart, így mozdulatlanul várta, hogy a technikusok megérkezzenek.

felszerelés:

template nélkül:

Éden - Page 3 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Ammon Einarson Vas. 21 Május 2017, 23:12

>> Játékos társak: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black
Felszerelés/egyéb:

Talán reflex szerűen de ugyan úgy vissza mosolyogtam Lilith-re ahogy ő is rám mikor elfogadtam, hogy legyünk egy szobába. Megnyugtató, hogy legalább nem mindenki akar teljesen elhúzódni mindenkitől. Bár az állatosak meg színesek... hát meg kell majd még őket szokni, nagyon is. Az, hogy választhatok ágyat elsőnek nem igazán érdekes. Kétlem, hogy lennének ablakai a szobánknak. Meglátom majd úgy is, hogy hogyan néz ki a szoba de annyira sokat nem számít, de majd úgy is meglátjuk a szobák milyenek lesznek, lehet, hogy még megváltozik a véleményem rá addigra.
A lift megállt kis idő után és mi meg végig sétálunk egy folyosón egy pár percig csak. Ugyan úgy néz ki ez is mint a többi amin eddig sétáltunk csak ez még extrában, mintha a semmibe nyúlna el végig a folyosó. Két oldalt pedig végig ajtók, kilincs az nincs hanem érintős olvasós a bejárat nyitása. Végig mondja és mutogatja Jubilee, hogy kinek melyik lesz majd a szobája, jobbra az első amire mutat lesz a miénk. Az egyik szobába be is megyünk, hogy körbemutassa a dolgokat Jubilee, hogy mi merre van mert az mindegyik szobában meglesz. Persze, mint mindenhol itt is sötét van, már kezdek hozzá szokni is valamennyire de mostanra már csak az egyetlen egy indokom, hogy nem sétáltam el az első villanykapcsolóért az az, hogy fogalmam sincs, hogy van-e egyáltalán bárhol egy. Meg a többiek is nagyon rám figyelnének akkor ha odasétálnék egyhez és felkapcsolnám.
Fürdő megmutatva, hogy merre, nincs tükör sehol mert úgyse látszódunk benne. Remek! Úgy se akartam soha többé látni az arcomat ugye... Az hogy főzhetünk nem hat meg, érzésre valahol a müzli és a dobozos kávé között érzem a szintemet, hogy tudnék bármit is csinálni. Viszont amikor kinyitja a hűtőt és megmutatja, hogy már fel van készítve nekünk vérrel a látványára össze fut a számban a nyál. Aztán már inkább elfordulok és a szobát nézegetem, bár úgy is sokat fogom látni úgy fest.
Egy váltogatható fali képen kívül van még tévé filmezéshez meg a konzolok, ha akarunk játékot akkor meg kérhetünk. Nincs internet, se hírek... kezd dezsavűm lenni, teljesen mintha, szobafogságba raktak volna.
Lilith kérdésére vissza zökkenek.
- Kártyát?
Hirtelen nem jut eszembe semmilyen társas, pláne nem, hogy valamelyik fajtát kedveltem-e vagy volt-e kedvencem így elég fél lelkesen válaszolok neki. Fúh, na ez is elég béna válasz lett. Na meg annál is bőbb... Még elég feszengős az egész attól függetlenül, hogy már egy ideje ébren vagyunk meg császkálunk fel alá sokkal többet nem tudtam meg... Majd ha mehetünk a szobánkba és végre magamba tudok szállni egy kicsit akkor remélem jobb lesz. Vagy legalább a fejemet kicsit rendezni tudom.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Phobia Hétf. 22 Május 2017, 20:02

Damien

Szinte hihetetlen az egész. Még mindig alig hiszem el, hogy a Mester bízik bennem. Persze ez várható volt, hiszen csakis én fogadtam el az ajándékot. De hát ki lenne olyan ostoba, hogy ne örülne a halhatatlanságnak? Bolondok mind, de ez most már nem számít. Feladatom van, amit tökéletesen tervezek végrehajtani.
Mialatt a szobák felé tartunk, összefoglalom magamban a gyanús elemeket.
Elsőként Cassandra, na ő határozottan gyanús. Már az elejétől kezdve, a kérdésein át, az állandó pofajártatásig. Határozottan gyanús, szóval rá oda kell figyelnem. Aztán Cain, Lilith, meg Morgana, ők is gyanúsak, de nem annyira. Talán Cainra jobban oda kell figyeljek, de ők nem elsődlegesek. A Sosemérző is gyanús, nem hinném, hogy poénból akar annyira tudományoskodni. Végül ott van a maradék, vagyis Luna és Malik. Ők nem igazán gyanúsak, Luna inkább gyáva, Malik meg primitív. A kutya szerintem hozzá fog szokni a helyzethez, de Luna sajnos gyanús elemmel került egy szobába, szóval ő lehet, hogy később veszélyes lesz. Ez persze majd kiderül, de a szög előbb, vagy utóbb kibújik a zsákból.
A szobák nagyon tetszenek pláne, mert a fő gyanúsított, Cass közelében van az enyém. A vérkészletek is tetszenek, amint lehetőségem lesz rá, befalok egyet. Nyami.
Amíg a szobák végérvényesítése meg nem történik, a karmaimat bámulom, közben persze odafigyelek a többiekre.

5. szint - 12 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Ványa Hétf. 22 Május 2017, 20:04

Malik

Nem törődik vele. Se a szobákkal, se az állítólagos falkatagokkal, semmivel se. Túl sok dolog történt már vele ezen a napon ahhoz, hogy bármi is érdekelje az ölésen kívül. Sajnos azonban nem ölhet meg egyetlen emberkorcsot se, mert a Mester megtiltotta. A Mester, aki nevet adott neki, erőt adott, célt. A Mester, aki úgy esett össze, mint egy kártyavár, aztán a segítségre fojtogatással reagált. Tisztelnie kellene a Mestert, de egy falkában egy gyenge Alfát nem lehet tisztelni. Egy hálátlan Alfát nem lehet tisztelni, hiába hasznos az erődemonstráció egy falkában. Ha egy Alfa képes megölni az összes követőjét, mert azok segíteni akartak rajta, akkor az Alfa nem méltó a pozíciójára. Malik ezek tudatában nem tudja, hogy álljon a Mesterhez. Gondolkodnia kell, az pedig nem szokása.
A szobák beosztása nem érdekli, se a felszereltségük, egyedül a vérkészlet ami kíváncsivá teszi. Vajon vámpírként milyen lehet az íze? Mennyire laktat? Mikor ehet már belőle?
Amíg meg nem kapja a szobáját, addig csak várni tud. Csak várni.

Ványa
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Shadow Hétf. 22 Május 2017, 23:24

Felérünk megfelelő emeletre, majd némi séta következik, miközben végig pillantok testvéreimen, majd Jubira, aki talán kissé túl sokat beszél megint, de egyenlőre csak ballagok, a lenti események hatása alatt és csak néha pillantok jobbra-balra a folyosó két oldalára, és az ajtókra, de csak úgy futó pillantást vetve feléjük. Aztán pár perc lassú sétálgatás után megérkezünk oda, ahol szobáink lesznek. Szóval jobb oldalon a harmadik az enyém. Remek. Ráadásul csak én juthatok be oda, meg akit beengedek. Kissé hitetlenkedve vonom fel a szemöldökömet erre. Valahogy azaz érzésem, hogy ez nem lesz teljesen igaz azért, hiszen, a Mesternek biztos mindenhova bejárása van és tuti nem ő itt az egyetlen.
Ezután kezdődik egy kisebb szoba bemutató Cassandra leendő szobáján, ami elég jól fest úgy első pillantásra. Szép tágas, és úgy fest, hogy a kétágyas még nagyobb, szóval el leszek benne, még akkor is ha később valakivel osztozkodnék én is. Egyenlőre figyelem a szoba bemutatását, majd a vér készletet. Azért az jó, hogy még tudunk más kaját is csinálni és így fokozatosan szokhatunk át, mert ha tényleg nem laktat más, akkor úgy is át kell szoknunk a vérre is. Szóval bármit kérhetünk vagy nem... eljön az a rész, ami már kezd egy kicsit bosszantani, de még csak egy enyhe vicsor ül a pofimra kivillantva szemfogaimat. Hogy mi is zavar pontosan? Elég egyszerű, hogy minek felemlegetni azt amit nem lehet ha úgy sincsenek ilyen emlékeink, akkor csak kérdéseket vet fel, na de mindegy. Várok egy kicsit, majd Jubira tekintek.
-Hé Jubi... mi lenne ha befejeznéd ezt és nem emlegetnéd fel a dolgokat, hogy új nevet kaptunk, meg hogy mi az ami nem lehet és miért? Csak egy csomó kérdést vet fel mindannyiunkba, amiért Mester csak minket fog leteremteni folyamatosan... Van mikor a tudatlanság kisebb fájdalmat okoz és kevesebb kérdést. Bocs, de ezek után tényleg ne érezzük azt, hogy csak el akartok zárni minket mindentől? – vicsorgok Jubira már eléggé összeszűkült szemekkel – Jobb lenne ha fékeznéd a pörgő nyelved és gondolkoznál előtte egy kicsit, vagy a családba való beilleszkedésünket nehezíted csak ezzel. De ha már itt tartunk, Alkony? mi a fene az és mi a baja vele a Mesternek? Miértnem nézhetjük, olvashatjuk, vagy tudom is én.. totál jogos kérdés ezek után nem, ami csak újabb szidást okozna a Mestertől. – eléggé hidegen hagy, hogy mit is szólnak a többiek, vagy Jubi az egészhez, mert folytatom, de már nyugodtabban ahogy száll el a mérgem, mert most na, ha már egyszer ne zaklassuk a múltat Atyánk akarata szerint, akkor ne legyünk már visszalökve folyton és ne kapjunk rá alapozást, hogy Cainnek igaza van, szóval jelképes mély levegő vétel után folytatom. - Meg nézhetünk filmeket... oké... őőő van egy kis gond, milyen filmek vannak? Egyre se emlékszem, hogy láttam volna, egy zene se rémlik, ahogy könyv se, azon kívül, hogy tuti olvastam sok műszaki könyvet a tudásom alapján, de ennyi. A következőknek mond azt inkább, hogy Mester majd megmondja a nevüket, nem kell hogy tudják, hogy új vagy sem... és hogy vannak zenék, filmek és könyvek... emlékek nélkül ők se fognak tudni másból kiindulni csak amit ajánlsz, vagy az orruk előtt van. – végére már sokkalta nyugodtabb a hangom és már nem is vicsorgok. Érzelem kitörés, tuti nem az első, és biztosan volt régebben is.

Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Ultimate Guru Kedd 23 Május 2017, 11:28

40 perccel a Születés után.

Résztvevők: Cassandra (Stephanie Lyesmith), Cain (Jonathan Miller), Damien (Phobia), Malik (Howard Saint), Lillith (Meadow Kerr-Osborne), Luna (Sakura Hyuchia), Celeste (Tyra Rel Brahe) és Morgana (Syn Lora Black).

Jubilee kissé meghökken a sok kérdéstől, melyeket kap, megvakarja a fejét, és próbál válaszolni.

Éden - Page 3 Jubile10 – Hát, ööö, Cassandra… igazából fogalmam sincs, miért nincs alapból mindenhol számítógép vagy laptop, én… még sosem kérdőjeleztem meg a Mester döntéseit. De semmi gond, ha szeretnétek netkapcsolat nélküli gépet, szerintem elintézhető! A tudományos körletekben is láttam már, biztos ki lehet bulizni valahogy! Na? Jó lesz? Te pedig, Cain, ha ennyire szeretnél magázódni, hát, felőlem… bár nekem nagyon fura.

Majd Lillith és Luna felé fordul.

Éden - Page 3 Jubile10 – Úúú, igen, társas- és kártyajátékok! Nekem is van pár, majd cserélgethetünk! Ha nincs róluk emléketek, segíthetek válogatni, vannak jó javaslataim! Esetleg… játszhatnánk majd együtt is…? Persze csak ha szeretnétek, és nem zavarok…

Ezután Jubilee Celeste kérdésére próbál válaszolni, nem sok sikerrel.

Éden - Page 3 Jubile10 – Hát, ööö… Heh, fogalmam sincs! Nem értek annyira a biológiához sem, bocsi… de szerintem tutira ugyanolyan rendszerességgel kell táplálkoznod, mint nekünk, többieknek. A Tanítóitok majd mindenre választ adnak, ők sokkal bölcsebbek, mint én valaha is lehetnék. Addig is, javaslom, igyál egy kicsit ma, aztán ha legközelebb megéhezel, azt tutira érezni fogod.

Végül Morgana következik, akinek a szavaitól a lány kissé összerezzen.

Éden - Page 3 Jubile10 – Én… Ne haragudj, nem is tudom… Van egy listám filmekről, könyvekről, mindenféléről, majd elhozom nektek, igyekeztem mindent összegyűjteni a többiektől, mert én sem emlékeztem semmire Újszülöttként… Csak szóljatok, és igyekszem segíteni… Mindig elfelejtem, milyen zavaros lehet most nektek minden. Ha… túl sokat fecsegek, bocsássatok meg. Elragadott a hév, mert ti voltatok az elsők, akiket én vihettem a Mesterhez. Jól elszúrtam… Most… megyek, rendezkedjetek be nyugodtan. Próbáljatok meg hozzászokni ehhez, mert ez az új életetek.

Ezzel Jubilee elviharzik, de ekkor már a legkevésbé sem mosolyog, és bármennyire is próbálja rejtegetni, látni az arcán a csalódottságot és bánatot.

Ekkor már a technikusok is megérkeznek, és szó nélkül elkezdik beállítani a tenyérleolvasókat.

Éden - Page 3 Line10

A következő körben egy kis időugrás után kapcsolódunk vissza a kalandba! Most még persze mind írhattok egy-egy záróreagot ehhez a színhez.

Moderátor

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Kedd 23 Május 2017, 17:36

Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai

Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black

Soha sem kérdőjelezte meg a Mestert, mindjárt hányok. De legalább úgy vélte, hogy megszerezhető. Ez egy jó pont, most komolyan erre senki sem játszik számítógépes játékokkal?! Legalább is biztosan vannak, eléggé biztos, jó lenne, ha még emlékeznék is rá. Ez a hely dög unalomnak tűnt, nézzünk filmeket és sorozatokat, vagy olvassunk. Mintha az őskorban lennénk!
- Nagyszerű! – mondtam.
Ha sikerülne megszerezni, akkor legalább kevésbé unatkoznék addig a pontig, amíg ki nem szabadulok innen és rájuk nem gyújtom a helyet. Társasjáték, komolyan ilyen mélyre kell még süllyednünk ezen a helyen? Felvontam a szemöldökömet, amikor a gyík kifakadt. Lényegében tökéletesen leírta, kimondta azt, amit én magam is éreztem, jó volt tudni, hogy ezzel a hellyel kapcsolatban egyre többeknek van fenntartásuk és nem tetszik nekik az, amit itt látnak és hallanak. Helyes, előbb vagy utóbb együtt könnyebb lesz megtörni a Mester hatalmát. Talán még Jubliee is meg-meginog a dolgokkal kapcsolatban. Azt hiszem ezért veszélyes idegeneket bevonni egy társadalomba, mert képesek megbontani az ottani rendet, mi pedig azt hiszem, hogy pontosan ezt fogjuk tenni. Most már nem is vigyorgott és nem volt lelkes, hanem sikeresen le lett törve. Helyes! Fog még a közeljövőben, nem is keveset. Beletörődni, új élet? Lesheted, előbb kerülök ki innen, mint hinnéd. Vajon a Mester irányítása nagyobb távolságra is működik, vagy csak itt ebben a kommunában? Közben végre megérkeztek a technikusok és ezek végre nem is próbáltak velünk beszélni, hallelúja! Amint készen volt a szobám, akkor be is mentem, reméltem, hogy nem kell senkit se látnom egy jó darabig most és addig is több szálon tervezgethetem azt, hogy miként jussak ki. csak nem figyelhet a Mester minden egyes pillanatban a fejemben. De előtte! Nekiláttam meditálni, hogy a mentális pajzsomat megépítsem az elmémben levő tudás alapján.

felszerelés:

template nélkül:

Éden - Page 3 00120

Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai

Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black

~ Cain, a Hódító ~
Az számára is örömteli volt, hogy megpróbálható volt az, hogy szerezzenek internet nélküli számítógépeket, vagy tabletet.
- Ön tegezhet, ha az kényelmesebb, de én maradok a magázódásnál – mondta a lánynak.
Azt észrevette, hogy némileg zavarban volt ettől Jubliee, de saját maga meg nem akart úgy tenni, amit nem érzett kényelmesnek, egyébként pedig magázódással a tisztelet jobban át lehetett adni, mintsem tegezéssel. Plusz sokkal jobban érvényesült a számára a kényelmes távolságtartás, főleg, hogy senkiről sem tudott semmit, még saját magáról sem. Morgana szavaival egyetértett, ő maga is így érzett, bár úgy vélte, hogy lehetett volna a lány ennél valamivel finomabban fogalmazott volna. A társasjáték részhez nem szólt hozzá, őt magát nem hívták meg, inkább azon törte a fejét, hogy vajon mikor lesz lehetősége arra, hogy felmérje, hogy mit is tud ebben a testben. Bízott benne, hogy még a tanítókkal való találkozás előtt erre lesz lehetősége. Igaz nem azért, hogy megszokja, bízott benne, hogy igaz az, amit Celeste mondott és képes visszafordítani ezt a folyamatot és újra élővé tenni őket. Tekintve esze ágában sem volt itt maradni, vagy vámpírnak lenni. Igaz mással ellentétben ő maga nem annyira hangoztatta mindezt, sőt semennyire. Inkább csöndben figyel és tervez, ha szükséges, akkor bevon másokat még úgyis, hogy esélyes, hogy a Mester most is figyelte minden gondolatukat. Közben a technikusok is megérkeztek, Ms. Lee pedig szomorúan és csalódottan távozott, Cainnak pedig esze ágában volt az, hogy megszokja ezt az életet, talán majd ha tisztában lesz a korábbival és úgy ítéli meg, hogy ez jobb, akkor marad, de kételkedett benne. Amint a szobájához megkapta a belépést és a tenyérlenyomattal végeztek, akkor be is ment és elsőre pihenéssel, gondolkodással, tervek fabrikálásával próbálta elütni az időt, utána próbált olvasni, hátha valamilyen emlék, vagy hasonló beugrik neki.

felszerelés:

template nélkül:

Éden - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne Kedd 23 Május 2017, 17:38

Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai

Igazából fogalma sem volt róla Lilith-nek, hogy miként is viszonyult a társasokhoz, vagy éppen a kártyákhoz, amit Luna felhozott, de végül is azt is jobbnak vélte, mint az unalmas semmittevést.
- Akkor legyen kártya, bár nem tudom, hogy mivel tudok játszani.
Valószínűleg ez is beugrik majd, ha nekilátnak játszani, hiszen a szabályok is tudásalapúak voltak, azaz ismernie kellett. Szerencsére még Jubliee-nak is voltak efféléi és máris roppant lelkes lett ezt említve. Volt egy olyan abszurd gondolata Lilithnek, hogyha lehetséges lett volna, akkor Jubliee tuti, hogy még az ő érzelmeit is megkapta. Már ha voltak valaha is, de a Mester szerint nem, de a Mester természetesen hazudhatott, most, hogy távolabb voltak tőle sokkal könnyebb volt ezt gondolni, mint amikor ott voltak vele szemben.
- Ha Luna is szeretné, akkor lehet róla szó. Bár attól félek, hogy egyikünk sem tudja, hogy mit „szerethettünk” életünkben, így bármilyen tanácsot elfogadok.
Csak a saját nevében mondta, mert nem volt benne biztos, hogy Luna be szeretné vonni Jubliee-t a játékba. A kevés étkezés érdekesnek tűnt, de sajnos nem tudott erről mit mondani. Amikor Morgana kifakadt, akkor teljesen egyetértett vele, saját maga is mondhatta volna mindezt, igaz teljesen érzelemmentesen. A végén nem volt nehéz észrevenni, hogy mennyire rosszulesett Jubliee-nak az egész és a korábbi jókedve pillanatok alatt repült el, majd ott is hagyta őket, amint a technikusok megérkeztek. Itt ő maga is megadta a saját lenyomatát, majd hagyta, hogy Luna menjen be elsőként a szobába és mint ígérte neki, hogy ő válassza ki elsőként az ágyat, amin aludni szeretne. Önmaga számára teljesen mindegy volt, főleg mert ő sem szándékozott sok időt tölteni, sem pedig elfogadni ezt új életnek, ahogyan Jubliee azt távozáskor mondta, hogy tegyenek így.

felszerelés:

template nélkül:

Éden - Page 3 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Tyranis Kedd 23 Május 2017, 17:39

Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai

~ Celeste, a Sosemérző ~
Celeste továbbra is csak álldogált az ajtóban és még onnan figyelte a válaszokat. Az, hogy megpróbálhatnak netnélküli tabletet, vagy laptopot szerezni még őt is érdekelték, hiszen neki is szüksége volt mindezekre, hogyha a kutatásait folytatni akarta. Egészen pontosan nagy eséllyel újra azokba fog belefogni, amikkel korábban is foglalkozott, révén nem tudja egyelőre, hogy miket is csinált. Némileg látott rá matematikai esélyt, hogyha belefog valamibe, akkor rájön a tudása alapján, hogy ezt már tudja és csinálta, ha nem, akkor az egész óriási energiapazarlás és felesleges. Arra pedig nem számíthatott, hogy a Mester majd kisegíti, így mindenképpen szüksége volt internetre és arra, hogy hozzáférjen valamilyen módon a saját adataihoz, legyenek azok bárhol a világban. Jelenleg ugyanis nagyon sok információ keringett az elméjében, csillagászat, anatómia, mechanika, fizika, matematika többek között. Szükségesnek érezte, hogy a hiányzó helyeket kitöltsék, itt viszont erre nem volt lehetősége, az előző helyen, még ha igaz is, amit mondtak, hogy rabként tartották, akkor is volt esélye, hogy adatokhoz férjen hozzá. Ahhoz, hogy mindent megtudjon, amit akar, ahhoz pedig nem maradhatott itt. Mivel a többiekkel nem foglalkozott különösebben, így nem is tudhatta, hogy lényegében talán egyvalaki elégedett csak az itteni helyzetével, a többiek nem. Az étkezésére vonatkozó résznél pillantott fel Jubliee-ra és bólintott.
- Akkor ez majd kiderül a táplálkozás folyamatánál, de az lenne az optimális, ha a képességeim megmaradtak volna, az emberek túl sokat töltenek élvezetek hajszolásával ahelyett, hogy normális és hatékony feladatokat végeznének.
Ahogyan Morgana kifakadt, arra csak a fejét fordította arra, de nem reagált rá, logikusabban is elmondható lett volna mindez. Amint megérkezett a technikus és beállították a kézlenyomatot, akkor be is ment a szobájába, aminek ajtaját magára is zárta, majd elsőként nekilátott végignézni a helységet főként poloskák és kamerák után.

felszerelés:

template nélkül:

Éden - Page 3 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Ammon Einarson Kedd 23 Május 2017, 20:12

Felszerelés/egyéb:

Pörög végig a válaszokon egyesével Jubilee, már szeretnék megszabadulni a többségtől mert az ez a családod szöveg ide vagy oda nem sokat ér ha a legtöbb az vagy ijesztő vagy idegbajosnak néz ki de legalább is ha a kettőből egyik sem akkor meg nem embernek. Mármint nem normálisnak néznek ki. Farok meg és egyéb.
Az utolsó dolog amit lehet ebben a légkörben most csinálni az az, hogy csak jobban feszülté tesszük saját magunkat esküszöm. Persze nem azt mondom, hogy nincs igazuk, tényleg zavaró, hogy ennyire lelkes Jubilee miközben azt se tudjuk, hogy mi van velünk meg a világok de azért nem kellett volna így rá förmedni se. Mármint megértem de még is, ahogy nézem elkullogni kicsit sajnálom is, de azért meg is érdemelte és most nem érdekel más baja annyira, hogy azt mondjam neki, hogy persze majd kártyázunk. Most már csak tényleg be akarok menni a szobánkba ezért pedig csak várni kell amíg a technikusok megcsinálják az ajtókat nekünk és akkor be is mehetünk majd leszakadva végre a többiekről. És így is teszek rögtön hogy megcsinálták mindkettőnk tenyerére a leolvasót és Lilith előre engedett. Bemegyek hát a szobába és az ajtótól messzebbi ágyhoz sétálok oda.
- Ez jó lesz.. - mondom majd ha be is csukódott mögöttünk az ajtó akkor sóhajtva egy nagyot hassal ráesek az ágyra. - Miért történik ez velem...
Mormogom magam elé, vagy inkább az ágyba, szóval nem tudom ebből mennyit fog hallani Lilith mondjuk, miután most aztán tényleg lehet arccal feküdve az ágyba maradni, végre valami előny talán, hogy nem kell levegőt venni.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Phobia Csüt. 25 Május 2017, 18:40

Damien

Mindent összegezve, végeztem. Mára, legalább is. Elég sűrű nap volt a mai, szóval amint bejutok a saját szobámba aludni fogok, persze csak egy kis vérivás után. Meg kell tartanom az erőmet, főleg a megbízásom miatt, valamint ki akarom tapasztalni az új életem előnyeit. Gondolom a többiek majd csak ülnek, fortyognak, bánkódnak, vagy épp tervezgetnek. Számomra még mindig érthetetlen, hogy miért nem képesek felfogni a csöppnyi eszükkel mekkora áldásban részesültek. Úgy viselkednek, mintha levágták volna a töküket, azt pedig biztos, hogy nem én fogom észhez téríteni őket. Nekem csak a figyelem a feladatom, és azt hiszem, szereztem némi hasznos információt. Cassandra, na vajon miért akar annyira netezni? Biztosan nem az emailjait akarja megnézni, vagy vicces videókat keresni. Mondjuk nem értem, mihez is kezdene pontosan, hiszen nincsenek emlékei. Nem tudja a régi nevét, lakhelyét, családját, munkahelyét, szóval biztos más jár a fejében. De vajon mi? Mit akarhat annyira? Mit tervezhet vajon az a szuka?
További információ híjján, amint a szerelők megcsinálják a dolgokat, bevonulok a szobámba, majd egy kis vérivás után ledőlök aludni.

5. szint - 12 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Ványa Csüt. 25 Május 2017, 18:41

Malik

A nyavajás emberkorcsok már lassan az idegeire mennek. Egyre érthetetlenebbül viselkednek, feleslegesen beszélnek, ráadásul még a túlpörgött egyed is látszólag sarokba szorul. Ezt Malik meg is érti, ugyanis az emberkorcsok kérdései őt is kiakasszák. Fel nem tudja fogni, mégis minek kérdezgetnek ennyit, semmi értelme az egésznek. A fontosabb dolgokra kellene koncentrálniuk, mint a táplálékszerzés, vadászat, falkán belüli szerepek elrendezése, némi szocializáció, de nem ostoba kérdések formájában.
A további dolgok egyáltalán nem érdeklik őt, csak várakozik, amíg be nem jut a szobájába.
Bejutás után rögtön a vérkészleteket veszi célba, majd bevackolja magát az ágy mellé.

Ványa
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Shadow Pént. 26 Május 2017, 00:57

Szavaim után úgy fest, hogy szavaim keményebben csattantak Jubin, mint ha ténylegesen lekevertem volna neki egy pofont, amit nem tehetek meg fizikailag, de úgy fest, ennek is meg lett a maga hatása. Nem tudom azt mondani, hogy sajnálom. Lehet csak jót akart, de a jelen helyzetben sokkalta több kárt okozott, mint hasznot. Ahogy végig nézek a többieken, valahogy senki se állított meg, vagy csesz le, tehát a többiek is hasonlóan vélekednek, vagy épp csak nem akarnak most ebbe belefolyni. Igaz, hogy nem is lenne mibe, mert Jubi inkább „menekülőre” fogja a dolgot és elhúz igen gyorsan lógó nózival. Nem kísérlek meg utána szólni, vagy bármi más gesztust tenni. A technikusokra pillantok, majd a többieken végig nézek. Gyötör a kétség, hogy össze állunk e egy egységgé, vagy sem. Vannak köztünk harcos, tudós, ráadásul Cain aki az elmondásoka lapján született vezető is, tehát őt szánta a Mester annak aki a kis csapatunkban a követendő, azonban biztos van erre más jelölt is. Talán Cassandra, hiszen őt is erősnek mondta atyánk, de vajon így van ténylegesen?
Visszapillantottam a technikusra, majd a mancsom rátettem a tenyér leolvasóra mikor kérte, aztán ahogy végzett kinyitottam szobámat, hogy bemenjek.
-Jó pihenést testvéreim – fordultam a többiek felé, majd egy lépést tettem hátra. Kicsit vártam míg az ajtó becsukódik és csak ezután néztem körbe a szobámban.
Lassú léptekkel haladtam, majd végig néztem a bent lévő dolgokon.
-Ez az új élet – motyogtam magam elé, miközben megálltam a képes fal előtt a távirányítót magamhoz véve és elkezdtem keresgélni, mielőtt rá nem találtam egy tengerpartos képre, amin a telihold tükröződött a vízen. Sóhajtottam egyet, majd a távirányítót az ajtótól messzebb lévő ágyra dobva a fürdő felé ballagtam ledobva a ruhát amit kaptunk, hogy vegyek egy forró zuhanyt.
Miután beálltam a zuhany alá, egy ideig, csak álltam a forró víz alatt. Kérdések foglalkoztattak belül, gyötört az, hogy mi volt, és legszívesebben most kerestem volna meg és vertem volna meg jó alaposan Jubit. Miért nem volt képes hallgatni... miért kellett olyan dolgokat mondania, ami miatt gyötör a kétely egyre jobban, hogy vajon miért akarnak távol tartani minket a múltunktól? Tényleg foglyok vagyunk? Tényleg megöltek minket? Miért kaptunk új nevet? Voltak társaink?
Vicsor ül ki az arcomra egyre jobban, s összeszűkült szemekkel nézek magam elé a forró zuhany alatt.
Mit keresek itt? Mire kellek, hiszen nem vagyok más, mint egy sofőr, egy autó szerelő... legalábbis amit megkaptam tudást erre utal, s arra, hogy részben képes vagyok a külsőmet változtatni.
Lehunyom a szemeimet, majd veszek pár mély levegőt.. nem mintha szükségem lenne rá, de most jól esik.
Befejezem a zuhanyt, majd törülközőt ragadok, hogy azt tekerjem magam köré, és a fejemre egy kis törülközős után. Lassan ballagok a konyhába és megnézem a hűtő jobban kutakodva, hogy valami ”vérszegény” ital van e benne, majd mivel még nem érzem túl éhesnek magam az ágyhoz sétálok amire a távirányítót dobtam és némi törülközés után a vizes törülközőket bevittem a fürdőbe és felkaptam a köntöst amit kaptunk. Nincs kedvem most ruhát keresni, csak az ágyhoz sétálok, majd belefekve nézem a falra kivetített képet, miközben teljesen lekapcsolom a világítást. Sajnos máris lett egy hátrány, ami miatt perpill még kevésbé tetszik a vámpír lét. Örülnék, ha nem látnék ilyen jól sötétben és meglenne az a hatás, mintha csak tényleg a hold világítana és a szoba többi részét sötétség burkolná teljesen, mintha kint lennék ott, de így inkább egy idő után lehunyom a szemeimet és úgy fekszek tovább. Nem tudom mivel is kéne kezdenem igazán eme új életet, mert egyenlőre úgy fest, hogy a jelen tudásomnak sok hasznát nem fogom venni. Talán egyenlőre magányomban helyre kellene tennem a dolgokat magamban, és talán egy idő után Jubival is kibékülni, hiszen, ha így maradnak a dolgok, mégis csak ő is a testvérem lett.. Igazából a Nővérem, ha mondhatom így, hiszen elvileg idősebb eme létben, mint mi.

Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Ultimate Guru Pént. 26 Május 2017, 17:40

Újvilág – II. korszak

8. fejezet: A vér rabjai – 2. szín: Gyermekkor

Két héttel a Születés után.

Meglepően eseménytelen két héten vannak túl az Újszülöttek.

Ez idő alatt szinte alig kerültek kapcsolatba más vámpírokkal. Senki nem kereste őket, és csak akkor jött a szobájukba bárki, amikor rendeltek maguknak valamit. Ahogy Jubilee mondta, valóban szinte bármit megkaphattak: ételt, italt, filmeket, könyveket, játékokat, ruhákat, tisztálkodószereket, bútorokat… viszont friss újságokat, internetet, fegyvereket és háziállatot nem. Hiába kaphattak számítógépet és van televíziójuk, a külső világgal kapcsolatban semmilyen információhoz nem juthattak hozzá, így a múltjukról sem tudhattak meg többet.

Szabadon választhattak immár öltözéket is maguknak, nem kell tovább a fehér köntösöket viselniük.

Egyelőre nem osztották be őket semmilyen munkára, így még nem helyezkedhettek el sehol, de ettől függetlenül Éden nagy részét feltérképezhették.

Éden - Page 3 Map10

A növénykert éjjel-nappal nyitva mindenki előtt (nem mintha könnyű lenne idelent követni, mikor van éjjel, és mikor nappal), aki szeretne egy kicsit kikapcsolódni egy olyan helyen, ami a legközelebb áll az anyatermészethez ebben a föld alatti városban. Gyönyörű virágok, zöldellő fák, kellemes zene, sőt még egy kis mesterséges patak is folyik itt.

A központi társalgó gyakorlatilag egy hatalmas csarnok, amelyből több folyosó is nyílik – az egyik a szintén jókora könyvtárba vezet, de van itt még játékterem, áruelosztó a vámpírok által rendelt termékeknek, pihenőszobák, sportpályák…

A lakókörleteket már jól ismerheti mindenki, rengeteg ajtó vezet innen a vámpírok szobáiba, de mindegyik csak az azokban lakók kézlenyomatára nyílik.

Az edzőterem magáért beszél: egy újabb méretes csarnok tele a legmodernebb és leghatékonyabb edzőtermi gépekkel, valamint egyéb részlegek elkülönítve harci gyakorlatokhoz.

A laboratóriumok és munkakörletek szintjén ébredtek a kis csapat tagjai két hete, ám az annál jóval nagyobb, mint amennyit akkor láttak belőle. Mivel jelenleg még nincsenek semmilyen munkakörbe beosztva, ez a szint egyelőre le van zárva előttük.

Az étkező és kistársalgó a központi társalgó kisebb változata asztalokkal, székekkel, díványokkal, valamint egy önkiszolgáló vérbárpulttal középen.

A vértartályok szintje ugyancsak lezárt terület, ide csakis a vérellátmányt ellenőrző és adagoló Érettek és Tanítók léphetnek be. Innen nem ritkán hallani emberi és állati sikolyokat, amint az itt dolgozók éppen a frissen begyűjtött áldozatokat csapolják vérükért. Olyan is előfordult már, hogy a felszínről visszatért, súlyosan sérült vámpírokat szállítottak ide, hogy egy nagyobb adag vérrel ellátva próbálják felgyógyítani őket.

A legalsó csarnok, a Mester lakhelye, szintén nem megközelíthető, csakis engedéllyel, ahogy a felszínre vezető utak is tiltottak mindenki előtt, aki nem kap utasítást a távozásra.

Őrök igazából sehol sincsenek – szükségtelen is lenne, hiszen a tiltott területek listáját a Mester mindennap legalább egyszer felsorolja telepatikus úton a gyermekeinek, akik ezáltal még akkor se tudnának ellenszegülni neki, ha akarnának. Engedelmeskedniük kell, és nem léphetnek be oda, ahova Drakula nem akarja. Bár itt-ott kamerák is fel vannak szerelve, ezek javarészt nincsenek is bekapcsolva, ugyanezen okból kifolyólag. A Mester tökéletes rendet tart mindössze az akaraterejével, a hatalma alól egyetlen vámpír sem szabadulhat Édenben.

Egyébiránt a teljes város elképesztően modern, szinte minden automatizált és számítógép által vezérelt. Bámulatos – ezt még annak is el kell ismernie, aki mindenáron ki szeretne szabadulni innen.

Bármennyire is próbáltak ellenállni, mostanra már minden Újszülöttnek legalább kétszer, azaz hetente egyszer el kellett fogyasztania egy-másfél liternyi vért. Ha túl sokáig vonták meg maguktól a vörös nedűt, akkor a végén azon kaphatták magukat, hogy ösztönösen, vadállati módon vetik rá magukat a hűtőjükben elhelyezett vértasakokra, csak hogy ihassanak belőlük. Bármennyire is különös eleinte, a vér rendkívül ízletes mindnyájuk számára, és megfelelő mennyiség fogyasztása után képesek csak újra tisztán gondolkodni. Bármiféle más ételt vagy italt is ettek-ittak az elmúlt két hétben, azok mind íztelenek voltak számukra – semmi sem hasonlítható a vér édes, megnyugtató ízéhez.

Ahogy a Mester parancsolta, a kis csapat tagjai eddig egyetlen más vámpírra sem támadhattak rá, illetve a képességeiket sem használhatták ellenük, és persze mások sem támadhattak rájuk – nem mintha bárki is megszólította volna őket, gyakorlatilag teljesen békén hagyták őket a testvéreik.

Most, két hét elteltével érkezett egy újabb telepatikus üzenet a Mestertől mind a nyolc Újszülöttnek, miszerint az étkezőben kell várniuk Jubilee érkezését, aki majd eligazítja őket a továbbiakat illetően. Drakula utasítására persze mindnyájan oda is kell menjenek. Semmit nem kell magukkal vinniük, és olyan ruhában mehetnek, amilyenben csak szeretnének.

Az étkező teljesen üres, mintha direkt kiürítették volna az ő kedvükért, és egyelőre Jubilee sincs sehol… Nincs más hátra, várni kell.

Moderátor

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 27 Május 2017, 00:43

Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai

Esküszöm, hogy ennél sz*rabb két hetem tuti, hogy életemben sem volt, egyrészt dögunalom, másrészt ez a hely percről percre gázabb lesz és egyre jobban ki akarok innen jutni. Az egy dolog, hogy totálisan ingerszegény, semmi, de tényleg semmi sem történik, de csinálni sem lehet semmit. Kérek egy pisztolyt és öngyilkos leszek. Kijutni nem lehet, hírek semmi, csesszék már meg ezt az egészet! És még felgyújtani sem lehet, siralmas! Egyszer körbenéztem ezen a porfészken és itt kifújt. Nem volt mit tenni… kértem könyveket, filmeket, edzőfelszerelést, de ahhoz, amik kellettek nekem még ez sem kellett. Íjászkodni nem tudtam, mert fegyvert sem lehetett kapni. Ki akarok innen jutni, ha szükséges, akkor egész nap gondolatokban fogom üvölteni a Mesternek, amíg el nem unja. Beszélni nem volt kedvem senkivel sem, igazából ki sem mozdultam a szobámból, edzeni és meditálni ott is tudtam, más meg nem kellett. Enni csak akkor ettem, amikor nagyon muszáj volt. A harmadik nagy este? Nem tudom az időt, hogy miként telik itt, de meghallottam, hogy valaki nagyon a nevemet mondogatja. Kiderült, hogy Cain tudja, hogy miként kell egy telapata figyelmét felkelteni és nem szokatlan neki a gondolatok útján való beszélgetés. Érdekes, benne is felmerült, hogy ismerhettük-e egymást, végül is egy korosztály vagyunk, mind a ketten élharcosok… lehetséges. Kiderült az is, hogy ő is le akar lépni, ha már szóban nem beszéltünk, mind a ketten a saját szobánkban voltunk és telepatikusan, amíg el nem fáradtam benne. Kényelmesebb volt és nem kellett senkit se látni, egy idő után már figyeltem is, hogy érzem-e, hogy beszélgetést kezdeményezzek, vagy éppen ő szólongatott „hangosan” a nevemet gondolva. Így vagy úgy már ketten voltunk az ellenállás tagjai. Így ez volt az összes kommunikációm, mással nem beszéltem és nem mentem ki a szobából addig a pontig, amíg nem kellett menni. Sokáig vacilláltam a kirívó ruci mellett, ami kiemelte a bájaimat, de végül egy kellően darkos darabot vettem fel, legalább jól illik a hangulatomhoz és ehhez a helyhez. Főleg, ha már úgysem áll velünk szóba senki Cain szerint, akkor meg különösen, és tuti, hogy két véglény is ott lesz… bár maradhattam volna a szobámban.

felszerelés:

template nélkül:

Éden - Page 3 00120

Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai

~ Cain, a Hódító ~
Cain-ben is egyre jobban növekedett az érzés, hogy el akar menni innen, ez nem javult az elmúlt két hétben sem. Nem tudta és nem is akarta elfogadni ezt az egészet, a mindennapos agymosásnak hála pedig úgy érezte magát, mintha Orwell 1984-ének világába csöppent volna bele. Ő maga nem csodálkozott azon, hogy nem próbálnak az idősebb vámpírok velük szóba állni, a katonáknál is gyakran van, hogy az első bevetésig, küldetésig mintha az újonc nem is létezne, majd ha átesik a tűzkeresztségen, akkor lesz csak közülük való. Ő maga is végigjárta az épületet, ahol voltak, amit engedtek és örült, hogy megtalálta az edzőtermet. Így ettől kezdve minden nap itt volt, erősített és edzett, bokszot, futott, és egyéb erősítőgyakorlatokat végzett, amiket a teste ismert, azaz máskor is végzett effélét. A harmadik nagy környékén a tudását/szakértelmét felhasználva sikerült Cass-el telepatikus üzenetváltásba bonyolódni, amit a két hétben végig meg is tartottak. Lényegében főleg a lánnyal beszélt így, hogy más ne hallja őket, bár nem voltak illúziói, hogy ezt is figyelik. Egyébként, ha a többiek, a többi „testvére” nem ment oda hozzá, hogy ismerkedne, beszélgetne vele, akkor ő maga sem erőltette mindezt, egyvalakivel már sűrűbben beszélt, így elsőre jó volt ez, főleg, hogy Cass is ugyanazokat a nézeteket vallotta, mint ő, hogy mindenképp meg kell innen szökniük és eltűnni a lehető legmesszebb. A társaságból egyedül a másik két férfitagot igyekezett elkerülni, velük, ha próbáltak is beszélni vele minimálisra igyekezett rövidíteni. Amikor épp nem az edzőteremben volt a szobájában olvasott, esetleg katonai filmeket nézett és persze Cass-el beszélt. Ami a vérivást illette, ő maga csak akkor evett először, amikor már nem bírta és muszáj volt szinte állatként rávetnie magát, ennek ellenére az egész végén meghánytatta magát, mert noha ízletes volt undorítónak találta az egészet. Persze végül muszáj volt innia, de minden egyes alkalommal a jó íze ellenére is a hányás kerülgette utána. Ha Malik figyelte, mert őt elég könnyű volt, akkor semmi gyanúsat nem csinált, ami az lett volna az meg úgyis fejben zajlott és a saját szobájában, amikor Cass-el beszélt. A két hét dögunalom után végre valami történt, bár sajnos nem a szökéssel kapcsolatban, de ő is megjelent az étkezőben, teljesen átlagos utcai öltözetben, nem a többiekhez ült le, hanem egy külön asztalhoz, vagy székre távolabb a többiektől.

felszerelés:

template nélkül:

Éden - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne Szomb. 27 Május 2017, 00:44

Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai

Lilith számára valahogy természetesnek tűnt a bezártság azonban már a második nap nem nagyon tudott mit kezdeni magával. Talán unalom kerítette hatalmába, bár nem szó szerint, hiszen ez is érzelem, ő maga meg nem rendelkezett vele. Igyekezett körbejárni a helyet, így talált rá az edzőteremre, ahova ezentúl napi szinten lejárt. Beszélgetni nem nagyon beszélgetett senkivel a formális dolgokon kívül, egyedül Luna volt az, akivel, ha már úgyis szobatársak voltak, akkor próbált valamilyen szociális életet kialakítani. Ebbe természetesen beletartozott a kártyázás, társasozás, ha tudták és Luna-t sem zavarta, akkor igyekezett felkeresni Jubliee-t, hogy őt is elhívja magukhoz, ha már a lány úgyis igencsak lelkes volt és beszállt volna. De filmeket, meséket és sorozatokat is nézett, úgysem nagyon váltott ki egyik sem belőle semmit, de időűzésnek jó volt. Az a dolog nem hagyta nyugodni, hogy teljesen korlátozva vannak, híreket akart tudni, zavaró volt számára, hogy semmiről sem értesülnek és lényegében teljesen ingerszegény állapotban vannak. Az egy dolog, hogy nem voltak érzelmei, de ettől még információkat akart. Nagyjából a harmadik napon tudatosult benne 100%-n, hogy ki akar innen jutni, ha belehal, hát belehal, de a tényleges halál is jobb lehet ennél a helyzetnél. A folyamatos agymosás, amit hallgattak, de akkor sem fogadta el ezt a tényt, hogy ez van és kész. A két hét alatt kétszer fogyasztott vért, de azt is csak muszájból. Járt a könyvtárban is többször főként klasszikus könyvekért, úgy a hatodik nap után fordult meg először a fejében, hogy karót szúr a szívébe és felgyújtja önmagát. Saját magukban úgyis tehettek kárt, erre nem gondolt Dracula. Az egész helyzetet nem volt továbbra sem képes elfogadni, neki ez az „élet” nem kellett, mondhatott akárki bármit, az első hét után pedig, ahogyan először vért is ivott egyre gyakrabban, napjában többször fordult meg a fejében az öngyilkosság gondolata. Ez tűnt az egyelten logikus és járható útnak a számára. De előtte még a szökés és az információszerzés is szerepelt a teendők között. Ezeknek semmilyen jelét nem mutatta kintre, főleg, mert szinte csak Luna-val beszélt, illetve az edzőteremben Cain-nal időnként, ha a férfit is ott találta. A megbeszélésre megérkezett egy elegánsabb katonás ruhában – sapka nélkül, kép a spoilerben, mint Tyra-nál – és leült az egyik üres asztalhoz, még várakoznia kellett, hogy megérkezzen Jubliee is.

felszerelés:

template nélkül:

Éden - Page 3 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

3 / 22 oldal Previous  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.