Első emeleti folyosó

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Első emeleti folyosó - Page 2 Empty Re: Első emeleti folyosó

Témanyitás by Serena Davidson Pént. 22 Jún. 2012, 10:13

A kérdésre elmosolyodtam, mindig megkapom ezt a kérdést, ahogyan mindenki más is, aki jövő történelmet tanít. Ez nem volt egzakt tudomány és folyamatosan változott, de arra jó volt, hogy a diákoknak nagyjából legyen elképzelésük és hogyan számíthatják ki, hogy mi is következhet.
- Nekik nem történt meg, nekik a jövőjük a tananyag, de nekem a múltam – mondtam. – Én már megéltem és a másik tanár is. 2044-ből érkeztem – mosolyodtam el. – Alternatív jövők.
Mint megtudtam Gunnhild Morsusék jövője meglehetősen hasonlatos volt a mienkhez, persze voltak benne változások, de attól függetlenül hasonlóak és így voltak olyan pontok, amik most is megfognak történni, még mindig voltak. De az is elképzelhető, hogy én ebben az idősíkban nem fogok megszületni.
Mikor indultak tovább, még biccentéssel köszöntem el tőlük és én maradtam egyelőre a folyosón járőrözve, hogy a diákokat visszazavarjam a szobájukba, vagy ha valakinek kíséret kell, akkor azt átkísérhessem egyik helyről a másikra.

//Folytatás: Jake Hamilton szobája//


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Első emeleti folyosó - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Első emeleti folyosó - Page 2 Empty Re: Első emeleti folyosó

Témanyitás by Cassandra Kerst Szomb. 23 Jún. 2012, 19:42

A legutóbb érkező lányt is üdvözlöm:
-Szió! A nevem Delyth, Delyth Lloyd-Ellis. Mivel csak pár napja érkeztem, nem hiszem, hogy találkoztunk már. - köszöntöm mosolyogva, és próbálom nem megbámulni a cigit a szájában. Az biztos, hogy nem szívbajos a csaj, ha itt dohányzik.

Közben a lány, aki váratlanul megjelent mögöttem elárulja, hogy nem tanár, és így kicsit megnyugszok. Lehet megúszom büntetés nélkül ezt a kis felfedező akciót. A rossz kislányos megjegyzésre csak ártatlanul vigyorgok. Peter is mondta már rám számtalanszor, mikor valami csínyt hajtottunk végre valamelyik ismerősünkön. Nagyon hiányoznak a srácok, remélem jól megvannak...
Ezután a lány bemutatkozik EssEx néven. Gondolom ez valami becenév, megpróbálom az agyamba vésni, hátha sikerül megmaradjon. A névmemóriám tényleg szörnyű.

Jonah, az EssExel érkezett srác nevét is próbálom memorizálni. A láthatóan Irisre irányzott megjegyzés zavar, és a lány védelmében megszólalok:
- Iris rendes lány. Csak nehezen fejezi ki az érzelmeit, és enged közel embereket magához. - mondom mosolyogva.

Ekkor érkezik az ablakon keresztül egy szőke ciklon. Ő már semmi kétséget nem hagy bennem arról, hogy tanár-e, ahogy szépen kioszt minket. Túl hamar örültem... Persze nem mindenki szeppen meg annyira mint én. A cigiző lány, bizonyos Ms. Havana, Stephnek hívja, és így világossá válik nekem, hogy ki ő (meg hogy a dohányzó lány téényleg nem szívbajos). Az órák listáját böngészve kiszúrtam már a tárgyat amit tanít. Stephanie Danielson, a jövő történelem tanárnő. Az egy hét szobafogságot beletörődően fogadom. Annyira nem vészes, és amíg a vész el nem múlik, amúgy is a szobákban fognak minket tartani.

Közben áthalad még egy tanárnő, szép kék hajjal, de ő csak gyorsan jó magaviseletre utasít minket, és már siet is tova.

Iris elárulja, hogy a többiek Alex szobájában vannak, majd eltűnik mint a kámfor, gondolom hogy további letolást elkerüljön. Ez úgy néz ki sikerül is neki, mert a tanárnő figyelmét leköti Jonah feleselése. EssEx megmenthette volna a büntetéstől, de ahogy látom a srácot amúgy se hatja meg a szobafogság gondolata. Amikor a tanárnő a várost megszálló démonokat említi, leesik az állam. Na ne..ez már nekem kicsit sok. De abban nem értek egyet a hölggyel, hogy a szobáink fala annyival több védelmet adna, mint a folyosóké, de ezt nem merem megemlíteni. Végül a tanárnő bemutatkozik, és rájövök, hogy nem Danielson, hanem Davidson...Oops.

A közösségi szoba jól hangzik, amúgy is kezdek éhes lenni, szóval szerintem csatlakozok a bandához, és majd később megyek tovább Alex szobájába, esetleg néhány szendviccsel megrakodva, hátha ők is éhesek már.
- Megyek én is, ha nem baj. - mondom Aliciának (Jonah így hívta a cigiző lányt), EssExnek és Jonahnak, és megindulok a nyomukban, majd észbekapok és visszafordulok a tanárnő felé: - Viszontlátásra - köszönök el félszegen integetve kettőt.
//Folytatás ; sajnálom, hogy csak most postoltam, csak a szóbeli érettségimre való készülés, meg maga az érettségi miatt nem igen értem rá//
Cassandra Kerst
Cassandra Kerst
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 41
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 29.
Age : 31

Karakteradatok
Főkarakter: Cassandra Kerst
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Delynir

Vissza az elejére Go down

Első emeleti folyosó - Page 2 Empty Re: Első emeleti folyosó

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 07 Feb. 2013, 20:20

A lépcsőn felérve egy folyosón áll meg Lex, hogy bevárja Raint, közben válaszol a kérdésére.
-Hogy miben segíthetne? Talán azt gondolod, hogy már az erőd teljében vagy? Nagyon kevesen képesek egyből kihasználni azt, amire képesek, a legtöbben nem is ismerik igazán a határaikat, és akkor még ott vannak a másodlagos mutáció. A mutáció nem olyan, mint egy kalapács, amivel szöget lehet beverni, és kész. Ha így gondolsz rá, mindenhol szögeket keresel majd. A képességed inkább olyan, mint egy vers, amit elemzel irodalomórán, és neked minden alkalommal meg kell kérdezned magadtól: mire gondolt a költő? Így a képességed újabb és újabb felhasználási módjait ismered meg, és rájöhetsz, hogy a verset nem kötik olyan határok, mint a kalapácsot. Egy kalapáccsal áttörhetsz egy farostlemezt, talán egy vastagabb deszkát, és ha nagyon erős vagy, behorpaszthatsz egy acéllapot is. Egy versbe viszont [i]bármit[/] beleláthatsz! Ha elszakadsz a fizikai megvalósítástól, a logikus érveléstől és az ésszerű ötletektől, akkor a lehetőségeid végtelenek lesznek. Ez persze a filozófiai háttere az egésznek, a gyakorlatot nem én tanítom majd neked.
Közben elér egy szobához, amin egy üres névtábla áll.
-Íme a szobád. Odabent megtalálod, amire szükséged lehet az első napokban: egy térképet a termekhez és a birtokhoz, egy listát a tanárokról és tantárgyaikról, tankönyveket és persze egy üres órarendet, amit te állíthatsz majd össze. Biztos vagyok benne, hogy találni fogsz tetszetős dolgokat, és nem lesz gondod a beilleszkedéssel. Hidd el, sok olyan fiatal van itt, mint te, akik megnyíltak, és sikerült barátkozniuk.
A szöveget kissé robotikusan mondja a férfi, láthatóan egy olyasmi, amit gyakran elpróbál.
-Ha van bármilyen kérdések, akkor fordulhatsz bármelyik tanárhoz, és felteheted akár most is nekem! Lehetek még valamiben a segítségedre?

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Első emeleti folyosó - Page 2 Empty Re: Első emeleti folyosó

Témanyitás by Akerman Szomb. 09 Feb. 2013, 12:40

Tudom én, hogy nem ez minden. Tudom, hogy a határaim is úgy hol lehetnek, emlékszem még tisztán az incidensre, hogy mi történt amikor véletlenül használta azt és egyáltalán nem vágyom arra, hogy megint megtörténjen pedig akkor csak kis poharak voltak azok amiket véletlenül elteleportáltam a helyükről. A filozófiai része, költő mit akart dolog... Nem igazán értem, nem tiszta, hogy mire akart ezzel most kilyukadni. Minden véges, semmi sem megy a végtelenbe. Csak a határok nincsenek meg tisztán.
Az ajtóhoz érve ránézek arra. A névtábla még üres, gondolom így lesz a szoba is. Kissé robotikusan elmondja, hogy mi van a szobában nekem. Megnyílni, barátkozni... Én nem akarok barátkozni velük, senkivel.
A kérdésén láthatóan elgondolkozok a válasz előtt.
- Mik a szabad mozgás szabályai? Kell valakinek mellettem lennie és mennyi időt lehetek kint?
A kérdéseim nekem ésszerűek, nem volt sok mozgástér az előző helyen és egyedül nem is mehettem sehova sem. Sok mindenkit nem is láttam még sétálgatni szóval gondolom, hogy van valamiféle tilalom rá.
Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Mutant
Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Első emeleti folyosó - Page 2 Empty Re: Első emeleti folyosó

Témanyitás by Godlaw / Tao Szomb. 09 Feb. 2013, 13:45

-A mozgás... Szabályai? -Kérdez vissza értetlenül Lex, és megszívja a pipáját, majd kipöfékeli a füstöt, amiből egy kicsi a fiú arcába is jut.
-Öhm, ez nem valamiféle börtön, vagy javítóintézet. A birtokon belül akkor és oda mész, ahová tetszik, leszámítva persze tanári helyiségeket, és mások magánszféráját, ezekbe azért jobb, ha engedélyt kérsz előbb, úgy illendő! A birtok elhagyásához engedélyre van szükséged, de hidd el, megtalálsz itt mindent, ami csak kellhet. És nem kell senkinek sem melletted lennie... Viszont tudom ajánlani, mert a magány hosszú távon unalmassá válik - tanácsolja mosolyogva.
-No... Későre jár, te pedig biztos kimerült vagy az utazástól. Érezd magad otthon, pakolj ki, rendezd be otthonosra a helyet, ahogy tetszik. Holnap már mehetsz órákra, a tanárok tudnak az érkezésedről, remélem zökkenőmentes lesz minden. Ó, és ha éhes vagy, a közös konyha rendelkezésedre áll bármikor. Ha nincs más, akkor én vissza is vonulok. További szép estét!

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Első emeleti folyosó - Page 2 Empty Re: Első emeleti folyosó

Témanyitás by Akerman Szomb. 09 Feb. 2013, 15:06

Megleptem a tanárt a kérdésemmel. Látszik az arcán, hogy nem érti a dolgot. Nekem viszont ez annyira hétköznapinak hat, hogy van ilyen, már úgy érzem tőle, hogy lennie kell itt is ilyennek. A válaszán viszont én is ugyan úgy reagálok. Meglepve nézek rá. Értetlenül csöppet, hogy nincsenek ilyen szabályok, csak jócskán elenyésző számú. A füstöt ami arcom felé szált el ellegyezem heves kézmozdulatokkal majd a már mosolygó tanárra nézek vissza miközben újra két kézzel a táskámat szorongatom. Nem mondanám, hogy magány kedvelő vagyok, inkább azt, hogy már hozzá szoktam, hogy mindenki annyit beszélt velem míg a gyógyszereimet adta, hogy szedjem be azokat. Tényleg másnak tűnik ez a hely. De nem akarok előre rohanni bármilyen reménykedéssel. Biztos, hogy itt is ugyan az lesz mint bárhol máshol. Viszont tényleg későre jár már és fáradt is vagyok tényleg. A kilincsre teszem a kezemet és arra fókuszálva válaszolok a tanár úrnak.
- Köszönöm, hogy felkísért. Jó éjszakát.
Majd még hezitálva az ajtóban várok egy kicsit majd végül benyitok és becsukom magam után azt. Nem tudom, hogy mit kéne várnom ettől a helytől. Tényleg más mint ahol voltam és félek is emiatt tőle.
Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Mutant
Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Első emeleti folyosó - Page 2 Empty Re: Első emeleti folyosó

Témanyitás by Zed is dead Pént. 29 Márc. 2013, 15:30

Az órámra nézek és talán elgondolkoznék az életről, hogy mennyi idő telt el tétlenül. De aztán csak elteszem, felhúzom a sliccet és alaposan kezet mosok mielőtt vissza mennék a gólyához:

- Shane, Maguire? Az ír srác? - Kérdezem elgondolkozva, majd összegyűröm a papírtörlőt egy kis golyóba és beledobom pattanóból a sarki kukába. Már bemutatkoztunk, de férfiasan megvallom nem volt időm előtte kiugrani a mosdóba és a kényelem érzet teljessége miatt kértem egy lélegzet vételnyi szünetet a sráctól.
Kéne neki tartanom valami féle körutat, de hol is kezdjük...
- Hol kezdenél szívesen? - Túl jófej vagyok ma, talán a sok alvás vagy, hogy rég nem láttam az a három imádva gyűlölt szerencsétlent.
avatar
Zed is dead
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 140
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Első emeleti folyosó - Page 2 Empty Re: Első emeleti folyosó

Témanyitás by Maverick Pént. 29 Márc. 2013, 16:19

Ma reggel érkeztem meg az X-suliba, úgyhogy még nem igazán vagyok tisztában az itteni dolgokkal. A tanár, aki bekísért és megmutatta a szobámat azt mondta, hogy rövidesen jönni fog valaki, aki körbevezet. Kényelmesen kipakoltam és elrendezkedtem, majd leheveredtem az ágyra, hogy kicsit kipihenjem a komoly munka fáradalmait. Nem volt sok időm a plafont bámulni, mert rövidesen bekopogott Alex, aki elméletileg a kísérőm lesz. Rövid bemutatkozás után még kiszaladt wc-re a túra előtt, én pedig kimentem a folyosóra, hogy ott várjam meg.
A falnak támaszkodva nézelődöm, amíg kijelölt körbevezetőm visszajön. Amikor a fekete, afro frizurás osztálytársam megérkezik, megkérdezi hogy mit szeretnék először látni. Elgondolkozom egy kicsit a lehetőségeken, aztán válaszolok:
- Hát a kajáldára kíváncsi lennék, magamat ismerve úgyis ott leszek a legtöbbet!- mondom vigyorogva.


A hozzászólást Gabriel Cavendish összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 30 Márc. 2013, 15:43-kor.

_________________
Reneszánsz: Gabriel Cavendish/Maverick, Dr Joshua Bradley
X-diák: Shane Maguire
Légió: Daibhead
Rezervátum: Tyson Blue/Dash
Élőhalottak: Keith MacFadden
Az Elveszett Világ Napjai: Marcus Cornutus
Maverick
Maverick
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 107
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Mar. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Staten Island

Karakteradatok
Főkarakter: Gabriel Cavendish
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Első emeleti folyosó - Page 2 Empty Re: Első emeleti folyosó

Témanyitás by Zed is dead Szomb. 30 Márc. 2013, 00:02

~Még egy rettentő laza gyerek az iskolának~ Röppen át a gondolataim között a megjegyzés mikor meglátom a falnak támaszkodva. Olyan lazán, hogy majd szét esik. ~ Vagy csak engem parodizál... a kettő nem zárja ki egymást. Sápadt majom ~ Mosolygok fáradtan a válaszára. Amíg szükséges, utána eltűnik a mosoly és visszatérek a dolgomhoz.
- Arra lesz.... - Mutatok készségesen az étkező irányába balra. Nem vagyok benne biztos, hogy a konyhában akar kontárkodni vagy az étkezőt akarja látni, de inkább az utóbbi. Ott különben is könnyebb dolgom van.
- Addig is, majd elejtem az infókat az úton ha valamit érdemes tudnod. De amíg ilyen nincs kérlek mesélj magadról... - Ejtem könnyedén, majd várom a választ közben a folyóson futtatva a tekintetemet. A zsebemben gondolati úton bekapcsolom a diktafont. Az ír srácnak is elkészítem az aktáját, mert biztos vagyok, hogy jobbat tudok mint a mostani vezetőség. Egyszer majd talán hálásak lesznek...
avatar
Zed is dead
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 140
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Első emeleti folyosó - Page 2 Empty Re: Első emeleti folyosó

Témanyitás by Maverick Szomb. 30 Márc. 2013, 00:50

A srác eleinte nem tűnik túl lelkesnek szerény személyemmel kapcsolatban, de ezen egyelőre nem akadok fenn. Nyilván nem mindenkinek megy olyan egyszerűen a barátkozás, mint nekem, vagy valami ilyesmi. Elindulok hát vele az étkező felé. Kellemes meglepetésként ér, hogy arra kér, beszéljek magamról. Nem tudom tényleg érdekli-e életem története, vagy csak udvariasságból, esetleg kötelességtudatból kérdezte meg, de igazából egyre megy. El is kezdek mesélni:
- Azt biztos hallottad, hogy Írországban születtem, és ott is laktam eddig, de ha nem is, a beszédemből már nyilván rájöttél. A családom nem túl érdekes, bár sokan meg szoktak lepődni azon, hogy hatan vagyunk testvérek, és mindannyian fiúk. Képzelheted mekkora bunyók voltak otthon! Amúgy én vagyok a negyedik a sorban. Aztán kábé két éve kiderült hogy mutáns vagyok, úgyhogy végül itt kötöttem ki.- Ezt az egészet majdhogynem egy levegővel darálom el, csak néha pillantok rá két mondat között Alexre. De nem akarok beképzeltnek tűnni, meg azért tényleg érdekel is, szóval visszakérdezek:
- És te honnan származol?


A hozzászólást Gabriel Cavendish összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 30 Márc. 2013, 15:44-kor.

_________________
Reneszánsz: Gabriel Cavendish/Maverick, Dr Joshua Bradley
X-diák: Shane Maguire
Légió: Daibhead
Rezervátum: Tyson Blue/Dash
Élőhalottak: Keith MacFadden
Az Elveszett Világ Napjai: Marcus Cornutus
Maverick
Maverick
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 107
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Mar. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Staten Island

Karakteradatok
Főkarakter: Gabriel Cavendish
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Első emeleti folyosó - Page 2 Empty Re: Első emeleti folyosó

Témanyitás by Zed is dead Szomb. 30 Márc. 2013, 01:03

A srác nagyon komolyan veszi a kérdést. Legalábbis úgy vélem sok mindenről beszélhetett itt. De az akcentus és a hadarás hozzásegít pár másodperc koncentrált figyeléshez és után örülök, hogy a lényeget ki tudom bogarászni. Egyesek a fekete angolt szidják, hogy érthetetlen, pedig ez az akcentus hadarással legalább olyan érthetetlen hablatynak hangzik elsőre.
Lehet több másodperc is eltelik mire rájövök, hogy kérdeztek, majd hogy mi is volt az. Talán vissza is kérdezte a diktafonnak. De végül úgy gondolom, hogy én is megnyílok, ha már kedvesen kérdeztek.
- Manhattanből. - Túl a megnyilatkozáson befordulunk jobbra . A folyosó ugyanolyan kellemes, nyugtató színű falak és sok sok barna ajtó a szobákhoz. A változatosság gyönyörködtet.
avatar
Zed is dead
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 140
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Első emeleti folyosó - Page 2 Empty Re: Első emeleti folyosó

Témanyitás by Maverick Szomb. 30 Márc. 2013, 15:34

Alex az elhadart monológomra csupán egy szóval felel, ami bár válasznak tekinthető a kérdésemre, mégsem vagyok vele elégedett. Felvonom a szemöldököm, és a fiúra nézek:
- Ennyi? Ennél azért biztos sokkal érdekesebb gyerekkorod volt!
- mondom egy leheletnyi szemrehányó hangsúllyal. Nem örülök neki különösebben, hogy egy ilyen szociálisan alulfejlettnek tűnő gyereket osztottak be mellém. A viselkedéséből azt érzem, hogy csak teher vagyok a számára, és ez nem esik jól. Azonban egyelőre nem adom fel, hogy kétirányúvá tegyem a kettőnk közti beszélgetést. Közben befordulunk a folyosó végén, de egyelőre csak egy másik folyosón lyukadunk ki. Gondolom ez vezet az étkezőhöz, mert már szinte érzem a helyiségből kiáradó illatok, de lehet hogy csak képzelődöm. Remélem hogy hamar odaérünk már, főleg hogyha továbbra is ilyen érdekesen folytatódik ez a társalgás.

_________________
Reneszánsz: Gabriel Cavendish/Maverick, Dr Joshua Bradley
X-diák: Shane Maguire
Légió: Daibhead
Rezervátum: Tyson Blue/Dash
Élőhalottak: Keith MacFadden
Az Elveszett Világ Napjai: Marcus Cornutus
Maverick
Maverick
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 107
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Mar. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Staten Island

Karakteradatok
Főkarakter: Gabriel Cavendish
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Első emeleti folyosó - Page 2 Empty Re: Első emeleti folyosó

Témanyitás by Zed is dead Hétf. 01 Ápr. 2013, 23:56

Befordulunk és a körbenézelődés után még el kell gondolkoznom, hogy pontosan mit kéne válaszolnom a srácnak. Ránézek egy két másodpercre, hunyorítok kicsit a szemüvegem mögött majd visszatérek a menetünkre.
- Manhatteni születés, szülők üzletemberek, mondhatni... Megjelent a képesség, kijelentettem, hogy itt fogom befejezni a középiskolát... - Részletezem szépen út közben, a távolba bámulva. Nem csalnak belőlem elő különösebb érzéseket az emlékek. Ezek csak tiszta adatok, nem hiszem, hogy erre várt a srác. De amit még nyújtani tudtam volna maximum bunkón tehettem volna. De most a srácot én elvállaltam, jó gyerek leszek... Mondjuk.
- Van még kérdés? - Teszem még hozzá nem kevésbé szürke hangon. Mindjárt megérkezünk az étkezőbe. Most így belegondolva lehet én is bekapok valamit. De a sok beszédtől legalábbis kiszáradtam...


Kövi körtől ide írok: Étkező
De te most még ide válaszolj.
avatar
Zed is dead
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 140
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Első emeleti folyosó - Page 2 Empty Re: Első emeleti folyosó

Témanyitás by Maverick Kedd 02 Ápr. 2013, 00:31

Bár Alex továbbra sem túl lelkes attól, hogy beszélgetnie kell velem, legalább sikerült egyszerre egy szónál többet kihúznom belőle. Nem túl nagy sikerélmény, de kezdetnek legalább nem rossz. Unott magyarázatából kiderül, hogy gazdag szülök gyermeke, és testvérekről sem beszélt, tehát valószínűleg egyke volt. A lelkesedése alapján arra következtetek, hogy a szülei nem foglalkoztak vele túl sokat, máskülönben biztos sokkal nagyobb szeretettel beszélt volna a családjáról. Bár persze nem lehetek biztos benne, hogy tényleg ez az oka, de így talán már jobban megértem egy kicsit a fásultságát.
Közben kiderül hogy nem tévedtem, valóban közelítünk az étkezőhöz. Közben be is fejezi a rövidre szabott monológját, és a szokásos unott hangján megkérdezi, kíváncsi vagyok-e még valamire. Gondolom akkor lenne a legboldogabb, ha nemmel válaszolnék, de ezt az örömöt nem szerzem meg neki. És ha már amúgy is szóba került, rákérdezek arra, amire az elejétől kezdve leginkább kíváncsi voltam vele kapcsolatban:
- És neked mi a képességed?

_________________
Reneszánsz: Gabriel Cavendish/Maverick, Dr Joshua Bradley
X-diák: Shane Maguire
Légió: Daibhead
Rezervátum: Tyson Blue/Dash
Élőhalottak: Keith MacFadden
Az Elveszett Világ Napjai: Marcus Cornutus
Maverick
Maverick
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 107
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Mar. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Staten Island

Karakteradatok
Főkarakter: Gabriel Cavendish
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Első emeleti folyosó - Page 2 Empty Re: Első emeleti folyosó

Témanyitás by Tyler Kedd 01 Okt. 2013, 16:42

-Persze mindenkinek elújságolom, hogy te biztattál a művészi pályára...-
Mosolyog egy kicsit, majd a konzervet felemelve, Charles-féle meglepetések elkészültét nézi. Amit kicsit gyerekesnek gondol. Tényleg nem néz ki ilyenkor olyan idősnek, mint amilyen. Ilyeneket az óvódások csinálnak és inkább bosszantó, mint vicces. De inkább hagyja annyiban a dolgot. Csak megjegyzi magának, hogy inkább alaposan ellenőrzi a helységet amiben Charles is járt.
A dobozt forgatva sétál mellette a folyosón.
-És most merre? Van itt még valami érdekes terem? Amiben persze nem helyeztél el valami meglepetést?-
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Első emeleti folyosó - Page 2 Empty Re: Első emeleti folyosó

Témanyitás by Szürke Eminenciás Kedd 01 Okt. 2013, 18:19

Miután készültem kellő meglepetéssel a konyhába érkezőknek, már mehetünk is. Úgy megnézném a fejüket, mikor belefutnak ezekbe. Azt hiszem, úgyis visszajut a fülembe. Már annyi mindent rám fogtak és nem csak azt, amit én csináltam. Tuti, hogy erről is fogok még hallani. De hát olyan unalmas lenne, ha nem csinálnék semmi érdekeset...
Felkapom a papagájokat, akik már befejezték a babkonzervet, ami kiborult a kövezetre. A takarítás nem a mi dolgunk, itt hagyjuk az egész trutymót.
Jason csatlakozik és tesz is egy megjegyzést. Nem tetszik neki, amit csinálok. Ezen a folyosón még nem csináltam balhét. De hát ami késik, az nem múlik.
- Úgy hallottam, hogy itt laknak azok, akik benne vannak az Angyal-programban. Azt ismered? Kiképzik őket világmegmentőnek. Nem csak mutánsok, vannak itt mezei emberek is, akik úgy gondolják, hogy ezzel akarják tölteni a fiatalkorukat.
Végignézek ezen a folyosón, amit ablakok és ajtók szegélyeznek. Nincs messze innen a Gyengélkedő sem, ahol a táposokat helyezik el. Szerencsére én nem voltam beteg mostanában. Nem is tudnék unalmasabbat elképzelni, mint egy rakás szerencsétlen között gyógyulni. Bár ahogy magamat ismerem, szerintem meglelném a lehetőségeket.
- Meg itt van a Gyengélkedő is. Ott elég gyakran meg lehet találni Bestiát. Tudod, McCoy. Én nem kedvelem, túl szigorú, azt hiszem. Amúgy amit mondtál arról, hogy ha a szüleim gazdagok, akkor ráérek a továbbtanulással... Ide úgy küldtek, hogy ha ezt se fejezem be, akkor magamra hagynak. Szóval megkaptam az ultimátumot...

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Első emeleti folyosó - Page 2 Empty Re: Első emeleti folyosó

Témanyitás by Tyler Hétf. 07 Okt. 2013, 19:43

-Angyal-program? Hát nem igazán hallottam róla....nagyon-nagyon le vagyok maradva, úgy általában azt hiszem minden ilyen szuperhősös témában....-
Talán nem is volt baj, hogy a nyakába borult az a fazék, így legalább jut némi információhoz, milyen iskolába is jár tulajdonképpen. Meg nem csak egyedül kuksol, még ha az iskola egyik fenegyerekével is lóg jelenleg.
-Bárki jelentkezhet vagy kiválasztásos alapon működik a dolog?-
Dr. McCoy neve immár ismerősen hangzik neki.
-Őt legalább ismerem, megvizsgált mikor idekerültem, vagyis jöttem. Szerintem elég barátságos figura...-
Kérdően pillant Charlesra.
-Neked legalább van valami jövőképed, és ha befejezed a sulit akkor nem hagynak magadra....szóval nem igazán látom a probléma lényegét....-
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Első emeleti folyosó - Page 2 Empty Re: Első emeleti folyosó

Témanyitás by Szürke Eminenciás Kedd 08 Okt. 2013, 04:09

Jason le van maradva. De nagyon, úgy, ahogy mondja. Most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán mi az, ami érdekli. Eddig mindenre csak azt mondta, hogy hát nem tudja, de érdekli. De mi lehet az, amivel saját maga is foglalkozik anélkül, hogy mások kérnék rá? Biztos, hogy van valami. Mindenkinek van valami hobbija vagy mániája.
- Szerintem kiválasztásos. Könnyen beépülhetne akárki, ha csak úgy lehetne jelentkezni. Aztán fene tudja, nem sokat beszéltem még velük. Amúgy Jason...mi az, amiben nem vagy lemaradva? Amit nem csak mások miatt csinálsz, valami hobbi? Például mik a választott tárgyaid?
Bírja Bestiát. Na ja, akit nem zavar a drákói szigor, az még barátságosnak is találhatja. A problémámat nem mondtam el túl részletesen, nem is érti. Ha tudná, milyen társasággal lógok, mikor kint vagyok és hogy miket fogyasztok... Egyelőre elég annyi, hogy a pia nem idegen tőlem, ezt meg már mondtam is.
- Megnézzük a gyengélkedőt?

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Első emeleti folyosó - Page 2 Empty Re: Első emeleti folyosó

Témanyitás by Szonár Csüt. 17 Ápr. 2014, 11:10

A doktornő ki akarta mondatni a gyerekkel, ami akkor járt a fejében, mikor felkereste a zsarukat. Nem erre a válaszra számított, de elraktározta a fejében és megpróbálta ehhez igazodva folytatni, miközben sétáltak a folyosón.
- John, sajnálom, ami Alberttel történt. De te élsz és ez a legfontosabb! Mit szólnál, ha lehetne megint egy hely, ahol nyugodtan lakhatsz, lesznek barátaid és még ételt sem kell "szerezned"? Hanem kapsz kérés nélkül. És fürödhetsz rendesen, zuhannyal vagy kádban, kényelmes, puha ágyon alhatsz, nézheted a tévét, a meséket. Hmm?
Eközben John más gyerekek hangjait hallhatta és ha lenézett az emeletről, láthatott is egy hozzá hasonló korú társaságot. Három lány ment át éppen az aulán és arról beszéltek, hogy milyen jót fognak játszani és hogy milyen vicces volt a legutóbbi tanóra, amin dalokat tanultak.

_________________
X-suli igazgatóhelyettes: Szonár
X-diák/mesélői NJK:
Charlie Jackson
Akva

Első emeleti folyosó - Page 2 Listen
Szonár
Szonár
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 213
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 01.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Első emeleti folyosó - Page 2 Empty Re: Első emeleti folyosó

Témanyitás by David Wolfie Csüt. 17 Ápr. 2014, 11:49

Agy, tiszta lakas, TV, rendes etel! Johnnak a szulei haza remlett fel, ahol melegben es szarazban aludt, es mindig volt valami finomsag a hutoben. Aztan az este mikor a katonak rajuk tortek az ajtot, es megoltek mindenkit aki szamara fontos volt akkoriban. A felelemtol ismet megborzongott, es mintha a Kuria is hidegebbnek tunt volna egy percre.
-De ugye oda nem fognak katonak jonni? - bukott ki belole a kerdes, ami egyik legnagyobb felelme volt. - Vagy rendorok, vagy demonok, vagy ember alaku demon-mutansok?
Vegre lenne ismet lenne meleg otthona, es Emilie lenne a pot mamaja, mert o mindig olyan szepen mosolyog, es biztos akkor lenne sok gyerek akivel tud jatszani, es akkor minden boldog lenne. Aztan eszebe jutottak a patkanyok.
-Ugye a patkanyokat is magammal tudom hozzni, hogy ok se fazzanak es legyenek ehesek tobbet?
David Wolfie
David Wolfie
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 79
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 08.
Tartózkodási hely : London

Karakteradatok
Főkarakter: David Wolfie
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

loke-loki

Vissza az elejére Go down

Első emeleti folyosó - Page 2 Empty Re: Első emeleti folyosó

Témanyitás by Szonár Csüt. 17 Ápr. 2014, 12:14

Johnnak az otthon kényelmét felidéző mondatok valahogy ellenséges katonákat juttattak az eszébe. Dr. Tenderton nem kívánta firtatni, hogy pontosan hogy is volt ez, bár az AIMre gondolt. Az mindannyiuknak nehéz idő volt. Ő ugyan regisztrált, de úgy is egy rémálomnak számított mutánsnak lenni abban az időben. A gyereket viszont igyekezett megnyugtatni.
- Nem, nem jönnek katonák. A rendőröktől miért félsz? Ők védenek meg a rossz emberektől téged és minket, mindenkit. Már elmúltak azok az idők, amikor ők vitték el a mutánsokat. Most már béke van, John. Senkinek nem kell félnie.
A patkányokkal kapcsolatos felvetésre Emilie válaszolt, kedvesen mosolyogva.
- Igen, nyugodtan! Ha megtaláljuk őket, itt lakhatnak veled. Több gyereknek is vannak kisebb állatai itt.
A nő egy pillanatra arra a rosszcsontra gondolt, akinek a madaraival legutóbb zűr volt. Talán ki lettek tiltva, de ebben nem volt biztos. A patkányokkal viszont nem lesz gond, ha rendesen vigyáznak rájuk.

_________________
X-suli igazgatóhelyettes: Szonár
X-diák/mesélői NJK:
Charlie Jackson
Akva

Első emeleti folyosó - Page 2 Listen
Szonár
Szonár
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 213
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 01.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Első emeleti folyosó - Page 2 Empty Re: Első emeleti folyosó

Témanyitás by David Wolfie Csüt. 17 Ápr. 2014, 12:53

Johnnak a rendorokkel kapcsolatba mas emlekei voltak. Ahogy uldoztek ot, mikor etelt szerzet, ahogy nek egyszer raismertek, es utana eredtek, es Albert intelmei is, hogy el kell eloluk menekulni, mert ha elkapnak, akkor bezarnak, es meghalsz. Nem, valahogy Johnnak a rendorok nem a jo megnyilvanulasai voltak.
-Mert a rendorok rosszak. Mindig megprobalnak elkapni, es ha elkapnak, akkor bezarnak es meghalsz. -mondta ketsegteg nem turo hangon.
Keves dologba volt annyira biztos mint ebben. Latot masokat akar TV-n keresztul, akar az eletben amikor elkaptak, es betuszkoltak a kocsiba. Legtobbjuket sose latta ujra, akit meg igen, azt hallotta hogyan dicsekedett hogy le tudott lepni a "hulye fakabatok" elol. E mellett eleget futott rendorok elol, hogy egy eletre az eszebe vesodjon, hogy a rendorok rosszak.
David Wolfie
David Wolfie
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 79
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 08.
Tartózkodási hely : London

Karakteradatok
Főkarakter: David Wolfie
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

loke-loki

Vissza az elejére Go down

Első emeleti folyosó - Page 2 Empty Re: Első emeleti folyosó

Témanyitás by Szonár Csüt. 17 Ápr. 2014, 16:19

Szegény Johnnak sok gondja volt a rendőrökkel. Hiába fogta fel, hogy már nem az AIMet szolgálják, merthogy az nincs (ha egyáltalán ezt felfogta úgy igazán), elég volt arra gondolnia, mit csinálnak a tolvajokkal. Az a bizonyos Albert rászoktatta a gyereket a bűnözésre és a legfogékonyabb éveiben ez eléggé rögzült is nála a jelek szerint. Ha annyira megszokta a lopást, még több gond lehet vele az iskolában, gondolta Susanne. Talán már nem rombolja szét az épületet és nem menekül egyfolytában, de sorra el fognak tűnni a diákok, tanárok holmijai, ha nem tesznek valamit ez ellen. Hosszadalmas folyamat lesz leszoktatni erről, ha egyáltalán le lehet. Mindez nagyon gyorsan végigfutott a doktornő fején és meg is próbálta a gyermeket rávezetni. Egy pillanatra megállt mellette és leguggolt hozzá.
- John, itt nincsenek rendőrök sem. És nem is muszáj olyat csinálnod, amiért haragudnának rád. Nem muszáj mástól elvenned az ételt, itt kapsz sajátot. Ha nem elég, kérhetsz repetát. Nem kell bujkálnod, lesz saját szobád. Nem kell ruhákra vadászni, mert olyat is kapsz.
Ezután még rámosolygott a gyermekre. A lentiek közben észrevették a társaságot és nem túl halkan tárgyalták ki.
- Nézzétek, a doktornő és Emilie! Ki az az új fiú velük?
Az egyik lány vidáman, de kissé félénken integetett is, mire a hölgyek visszaintegettek. Emilie pedig megdörgölte John fejét és így szólt hozzá:
- Látod, ők is itt laknak.

_________________
X-suli igazgatóhelyettes: Szonár
X-diák/mesélői NJK:
Charlie Jackson
Akva

Első emeleti folyosó - Page 2 Listen
Szonár
Szonár
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 213
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 01.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Első emeleti folyosó - Page 2 Empty Re: Első emeleti folyosó

Témanyitás by David Wolfie Csüt. 17 Ápr. 2014, 17:17

John ahogy latta a holgyek is integetnek, o is visszaintegetett. Johban ekkor felmerult a kerdes.
-O nekik is megoltek a szuleiket, azert vannak itt?
Kozben azert a doktorno szavain is gondolkodott.
-En nem csinalok olyant, amiert haragudniuk kellene. En is a boltbol veszem el az etelt es a ruhat, mint a tobbi ember. De ram valahogy mindig mindenki duhos. Albert azt mondta, ez azert van, mert mutansok vagyunk, es az emberek utaljak a mutansokat. Ezert hivjak ki a rendoroket.
Albert ezt valojaban nem igy egybe mondta, de o rajott hogy ez ossze tartozik, hiszen mi masert lennenek ra mergesek, mikor nem csinal mast, mint a tobbi ember.
David Wolfie
David Wolfie
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 79
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 08.
Tartózkodási hely : London

Karakteradatok
Főkarakter: David Wolfie
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

loke-loki

Vissza az elejére Go down

Első emeleti folyosó - Page 2 Empty Re: Első emeleti folyosó

Témanyitás by Szonár Pént. 18 Ápr. 2014, 13:47

A doktornő Emilie-re nézett, mert arcról ismerte ugyan a kislányokat, de ennyire pontosan nem tudta, hogy ki milyen háttérből jött. A szőke nő arcán látszott, hogy ő sem tudja. Emilie válaszolt Johnnak.
- Itt nagyon sokan tanulnak, nem is ismerünk mindenkit név szerint. Sokan vannak olyanok is, akiknek a szülei jól vannak, de ide küldték okosodni a gyerekeket. 
Albert rendesen elintézte John gondolkodását a jelek szerint. Úgy tűnt, hogy a lopás fogalma nagyjából ismeretlen volt a gyereknek és csak faji megkülönböztetésnek lett beállítva, ha a rendőrök üldözték emiatt. Az az apróság, hogy mások is visznek el dolgokat a boltból, de pénzért, nem csak úgy, el lett mismásolva vagy legalábbis így hangoztt, amit a gyerek mondott. A doktornő ezt már végképp nem erőltette, mivel a gyereknek nem moralizálásra volt szüksége. Előjönni azzal, hogy mit nem szabad, John esetében nem lett volna célravezető, így vélte.
Susanne még mindig ott guggolt John mellett és így beszélt hozzá, az arcát is megsimogatva egy kicsit.
- Volt ilyen időszak, John. Mikor feljelentettek minket csak azért, mert mutánsok vagyunk. De ennek vége. Emlékszel, mikor azt mondtad, hogy elkaptak és mindent elmosott a víz? John, te akkor aludtál. Nagyon hosszú ideig aludtál és mire felébredtél, ez a sok rémálom el is múlt. Elmentél a rendőrökhöz. És bezártak? Bántottak? Nem, ugye? Hanem elhoztak más mutánsok közé, hogy kapj ellátást.
A doktornő ekkor lapozgatni kezdte a papírjait és elővett egy újságot. A New York Times tavaly áprilisi száma volt, a címlapon az elnökkel, aki kitüntette a hősöket. Odaadta Johnnak:
- Ez az újság tavalyi, John. Akkor csinálták, mikor a démonok el lettek űzve. Sok mutáns is segített akkor.
Susanne kinyitotta a vezércikknél és tényleg volt néhány fotó a nagy fényvillanásról, ami New Yorkot érte és különböző lényekről, akik épp kitüntetést kaptak az elnöktől. Állt köztük farkasszerű, sárkányféle, páncélos és sok olyan is, aki sima embernek nézett ki. És ott volt az a híres fénykép is, amin Osborn elnök az amerikai zászlóval döf le egy démont.
Első emeleti folyosó - Page 2 Korszakvege2
Első emeleti folyosó - Page 2 2883003-thunderbolts__125___page_3
Mivel olvasni nem tudott, a képekre támaszkodhatott. A doktornő ezután mutatott egy friss újságot is, amiben már kevésbé borzasztó dolgokról esett szó. A Hydra-ról nem volt említés, csak hétköznapi ügyekről és sok bulvárhír is volt benne. Susanne a színes újságon mutatta a dátumot, amit John ugyan nem érthetett, de megpróbálta elmagyarázni.
- Látod, John, ennyi idő telt el! 2024. április van, már egy éve tiszták az utcák. Az újságokat neked adom, lapozgasd őket nyugodtan. Mondd csak, szeretnél megtanulni olvasni?
Eközben lent a kislányok még összesúgtak egymás között, ahogy a hármast nézték, majd egy kis kacarászás után elvonultak.

_________________
X-suli igazgatóhelyettes: Szonár
X-diák/mesélői NJK:
Charlie Jackson
Akva

Első emeleti folyosó - Page 2 Listen
Szonár
Szonár
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 213
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 01.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Első emeleti folyosó - Page 2 Empty Re: Első emeleti folyosó

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.