New York Times

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

New York Times - Page 3 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 01 Jún. 2015, 00:00

Hírek!
2015. május és június

Kedves játékosok!
A találkozó ugyan hét fővel kellemesen családi hangulatú volt és nagyon jól éreztük magunkat, de meg is néztük a filmet. Amit itt eldöntöttünk, hogy majd mindenki úgy készüljön, hogy karácsony előtt tervezzük megnézni majd közösen fórummal a Star Wars 7-et is. Szóval, ha valaki akar jönni, majd úgy tervezzen.
Ebben a hónapban valószínűleg elkezdjük majd írni augusztusra az újabb kvíz kérdéseket, amik az elmúlt években is nagy kedvencei voltak a társaságnak, remélhetőleg idén is sokan játszotok majd.
A korábban beharangozott Csatavilág dolgai kezdenek szépen alakulni, hála annak, hogy a képregényekben is elkezdődött az event. Sok mindent megtartunk majd onnan, de nagyon sok változás is lesz annak érdekében, hogy a világ játszhatóbb legyen. A kérdéseket a sík topicjában lehet máris feltenni.
Mivel megint sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
AIM Birodalom Felső Tanácsának pályázatára végre valahára érkezett pályázat, Emily előtörije remek volt, így meg is kapja a pozíciót.
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Továbbra versenybe lehet szállni Apokalipszis lovasának címéért, továbbra is Éhség rangjára lehet pályázni.

A Gótika 3.évad kalandra Z még mindig várja a jelentkezőket a kiírt karaktercímekre, illetve a Fantasztikus 4-es tagjainak szerepére.
Apokalipszis Kora síkon az ”Az idő kifut” kalandra vár Z még jelentkezőket.
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának negyedik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a minden meghal címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Outsiders síkon az ezüstkor kalandra lehet jelentkezni. Ahogyan a szuperhumánok kalandra is
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra.

New York Times - Page 3 00120


Hírek!
2026. május

Hydra (titkos)
Reena továbbra is a másik realitásban van, a sziget, ahova került továbbra is teljesen lakatlannak látszik, sehol egy élőlény, se ember rajta és az orosz nőn kívül. A párosnak sikerült a távolban egy bázist találniuk, amin a Hydra logója látszott.

Knowhere (kozmikus)
A csapat végül mindenkit elfogott, akit csak lehetett és átadták őket a Kyln-nek. Kam és Yalvis a Védelmezőknek hála amnesztiát kapott és szabadon távozhattak. Miller pedig csatlakozott a Védelmezőkhöz addig, amíg haza nem fog térni.

Kree-Lar (kozmikus)
Knowhere eseményei után a Védelmezők egy része a kree császárnőt Lady Nephthys Boltagont kísérték el a bolygóra, amit nem sokkal korábban Annihilus és csapatai támadtak meg. A bolygó lakossága visszaverte a támadást, de a planétán levő városok nagy károkat szenvedtek.

Angyal Program
A csapat újabb két terroristát semlegesített és három túszt is kiszabadítottak. Jelenleg a tető felé mennek a lifttel, amin ennek az ötösnek kellett volna mennie. Egyelőre a hármasnak fogalma sincs arról, hogy mi fog odafent várni rájuk, bár valószínűleg remélik, hogy a terroristák vezetője is a tetőn van.

Murderworld
A diákokat végül kihajították a parkból több cselekménynek köszönhetően. Végül pedig hazamentek és semmit sem értek el és nem is igen jöttek rá semmire. A SHIELD jött ki a kihívásuk után, akik nagyon hamar rendet tettek. Kiderült, hogy a teljes várost agymosták, nem csak a diákokat. Néhány nap alatt pedig helyreállt a rend a Salem Center városában.

Sup’ Club
Raten Chromixen a bárjában megismerkedett egy fiatal lánnyal, aki úgyszintén vámpír, mint ő. Irina Shane a leányzó neve. A páros megállapodott abban, hogy a lány munkát kap a klubban, mert Ratent annyira nem érdekli már ez és Irina lesz a hely vezetője, partnerként. 50-50%-os részesedéssel.

Angyal Temető
Kiderült, hogy a temetés, vagyis inkább megemlékezés éppen ekkor van a kórház kápolnájában. A csapat próbálta rávenni Cilly özvegyét, hogy menjenek el innen a saját biztonságuk érdekében, de egyelőre nem nagy sikerrel. A nő hisztérikusan próbálta meg őket elzavarni.

Ravencroft
Hárman, Adrian, Yeb és Hannah végül is megérkeztek a titokzatos szellem nő útmutatásával JJ szobájához. A férfit megtámadták és így a végső összecsapás megkezdődött. A cél, a tét pedig nem kisebb, mint az, hogy megmentik-e a világot, vagy pedig nem.

Ketrecharc
A döntőt végül is a SHIELD emberei zárták le azzal, hogy megérkeztek Kyle miatt. A férfit letartóztatták, mert használta a páncélját fegyvernek, ezt később elfogják belőle távolítani. Junkbotot pedig bezárták, amíg át nem programozzák, mivel ő android, így nem ítélhet ő el.

Harlem
Az akció végül is véget ért, a SHIELD és a SAS közös munkájával. Iant kórházba szállították és szerencsére csak az álmaiban tudta a támadását végrehajtani, így nem igen tudják semmivel sem bíróság elé cibálni, maximum eljárás indul irányába felbujtás vádjával, de csak némi pénzbüntetésre számíthat.

Maffiaháború
Barbara Wiedler összehívott több alvilági és nem alvilági személyt, hogy szerződést kössön velük a Kingpin, azaz Matsumoto nevében. Nem sikerült azonban eljutni a szerződésig, mert az Orvgyilkosok Ligája megtámadta a Pokoltűz Klub főépületét és lényegében hadat üzent azoknak, akik meg voltak hívva.

SHIELD / ARMOR / Hydra / Kocka (titkos)
A Hydra elővette újra a jól megszokott Kocka projectet. Ám ezúttal nem csak halottakat tettek be a játékba, hanem elrabolt személyeket is. többek közt két AIM alkalmazottat, Emily Jonahnson-t és a miniszter Zield Jones-t is. A feladatuk pedig nem volt más, mint megsemmisíteni az ARMOR monitorozó helységét.

Osborn Angyalai (titkos)
A másik realitásban Ultron nekilátott szerveszkedni, továbbra is nagy erőkkel. De ezen felül is kellemetlenséggel kell szembenézniük. Még nem tudják, de hamarosan Galactus hírnöke is megérkezik a bolygóhoz, mialatt Kira Sign az egészségi állapotával kapcsolatban kellemetlen hírekkel szembesült.

Tian
Miközben mindenki ünnepelte Magnato visszatértét Gunny otthagyta a társaságot, szerencséjére Junior, Logan fia követte őt. Noha a nő azért ment el, hogy Danny-t megkeresse még nem is tudta, hogy Daniel Long eltűnt megmagyarázhatatlan körülmények között.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 3 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Szer. 01 Júl. 2015, 00:00

Hírek!
2015. június és július

Kedves játékosok!
A hatalmas pangás közepette, hála a sok nyaralásnak azért remélhetőleg olvassátok majd a híreket is. örömmel jelentem, hogy a jövő hónapi születésnapi kvíz mind a 100 kérdése már meg van írva, így már készen várja a kezdést.
A korábban beharangozott Csatavilág dolgai kezdenek szépen alakulni, holnap találkozom Z-vel és meg is fogjuk teljes egészében csinálni a dolgokat, hogy már júliusban elindulhasson a sík. A kérdéseket a sík topicjában lehet máris feltenni.
Mivel megint sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
Örömmel jelentem be, hogy ezen felül is elindult egy új síkunk, az Ékkövek Birodlama címen, amit teljes egészében a ti a játékosok tettetek össze, építettétek fel a világot abból. Remélhetőleg sikeres, és jó játékok helyszíne lesz a Game of Thrones szerű intrikálós, középkori fantasy világ.
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
A hónapban indult még egy X diák kaland is, ahol a fiatalság Vadföldre ment el büntetés/jutalom kirándulás gyanánt, mindenki döntse el, hogy minek gondolja.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Továbbra versenybe lehet szállni Apokalipszis lovasának címéért, továbbra is Éhség rangjára lehet pályázni.

A Gótika 3.évad kalandra Z még mindig várja a jelentkezőket a kiírt karaktercímekre, illetve a Fantasztikus 4-es tagjainak szerepére.
Apokalipszis Kora síkon az ”Az idő kifut” kalandra vár Z még jelentkezőket.
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának negyedik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a minden meghal címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Outsiders síkon az ezüstkor kalandra lehet jelentkezni. Ahogyan a szuperhumánok kalandra is
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra.
Ezeken felül az Ékkövek Birodalmán is lehet folyamatosan gyártani a kisházakat a különböző területekre, mindenkit, akár más oldalról – vagyis, akinek nincs karaktere XMR-en – is örömmel látunk itt.

New York Times - Page 3 00120

Hírek!
2026. június

Új diákok (titkos)
Két új diák érkezett a Xavier intézménybe, az érkezésük azért lényeges, mert félig tündérek, az anyjuk az MI:13 egyik alapítója és ezáltal a mágikus pajzs is tovább bővült, mert a nő is segítette a mágiával a pajzsot, hogy mégjobban védve legyenek a gyermekei.

Kree-Lar (kozmikus)
A bolygót váratlan új támadás érte, civilek, valamilyen oknál fogva megfertőződtek és ők támadták meg a központi épületeket, és indultak el a Vádló palotája felé. Még Eyjolf Miller sem látott hasonlót, pedig ő 6000 évvel későbbről jött a jövőből.

Phalanx (titkos, kozmikus)
Senki sem tudja egyelőre a Kree-Lar-on, de az őket megtámadó dolog a Phalanx nevet viseli és Tyranis készítette el ezt a bio-organikus fajt, a terveket még a szent küldetése előtt. Magát a fajt pedig később a Titánon, innen küldte őket az Annihilus által megtámadott bolygóra, mielőtt ő maga a harmadik ékkő után indult volna a Szörnyek bolygójára.

Angyal Program
A csoport tagjai végül megtalálták Weyt a tetőn. A férfi lelőtte Wayonkát, akit Shanon végül leküldött a lifttel. A nőt is valamivel meglőtték, így nem képes az állatias alakját, ettől kezdve pedig a teljes harc Zack-re, a csoport legifjabb tagjára maradt, akinek egyedül kell felvennie a harcot a védőpajzsos férfival.

Angyal Program – távozás
Szabó Éva – a jövőből érkezett – eldöntötte, hogy otthagyja az Angyal Programot, mert ez az egész szuperhősködés nem neki való és nem tudja tovább csinálni. Annak fényében sem, hogy milyen sérüléseket, veszteségeket szenvednek el az ellenfeleikkel szemben.

Kirándulás
A fiatalság Vadföldre ment el büntetés/jutalom kirándulás gyanánt, mindenki döntse el, hogy minek gondolja. Logan, Harcimadár és Gunny vitték el őket, majd minden felszerelést elvettek a diákoktól és egyetlen egy térképet hagytak meg nekik. Ezen a térképen a célpontok voltak, hogy hova kell eljutni, majd magukra hagyták őket, hogy egyedül boldoguljanak.

Sup’ Club
Raten és Irina nagyon jól kijöttek egymással, nem volt elég, hogy a férfi bevette a nőt a társtulajdonosnak, de azóta még szexuális kapcsolatba kerültek és már több napot egymással töltöttek. Így úgy tűnik, hogy Chromixland királya egy ideig még New Yorkban marad a kastélyában.

Angyal Temető
Az idézett voodoo lény megjelent, amikor Cilly felesége végre elhitte, hogy a férje szelleme küldte a csoportot azért, hogy megvédjék őt és a fiát. A Carter testvérpár egyelőre biztonságba vitte a nőt és a gyereket, a lény súlyosan megsebesítette Caedest és a gazdatestet, míg Jeanne néz farkasszemet a lénnyel és próbálja a pokolba visszaküldeni mielőtt másokban is kárt tehetne.

Ravencroft (titkos)
Adrian végül is sikeresen megmentette a világot azzal, hogy legyőzte JJ-t. A férfit kihajították ismeretlenek a SHIELD negyed elé, így az örökkévaló a Raft omega szintre került. Mindenki életben maradt és kórházban, vagy az utcán tértek magukhoz, a Ravencroft pedig a bűnözők kezén maradt, noha erről senkinek sincs tudomása.

Salem (titkos)
Furcsa személyek tűntek fel Salem utcáin, egy android, aki magát élő személynek adja ki és Allison Carter, akit valamilyen leletekért küldtek oda. A két személy összetalálkozott és talán együttes erővel, közösen próbálják elérni a céljaikat. Ami az android személyében az, hogy csatlakozhasson az X-menhez.

Találkozás
Johanne és Imamu, az új AIM miniszter első találkozása nem éppen hivatalosra sikeredett. James – Johanne fia – beteg lett és az új minisztert hívta el magához, aki orvos is, hogy ő nézze meg a fiút, így megragadva a lehetőséget is arra, hogy elbeszélgessen legújabb alkalmazottjával.

Maffiaháború
Aegis értesítette a SHIELD-et, így azok kiszálltak, hogy letartóztassák Auaritia-t, akit felismert a férfi. A csoport másik fele közben megérkezett a Harlemi vízerőműhöz, ahova a nyomok vezették őket. Itt meg is találtak, érzékeltek egy csoport maffiózót, illetve a túszaikat. Most tervezgetik, hogy miként tudják őket kiszabadítani és a haramiákat elfogni, vagy megölni.

SHIELD / ARMOR / Hydra / Kocka (titkos)
A csoport szerencsésen, igaz nagy veszteségekkel lerázta az ARMOR ügynökeit és egy folyosóra jutottak át Emily vezetésével. Itt azonban a SHIELD két speciális ügynökébe botlottak bele, Rómeóba és Júliába. A páros nem sokkal a feltűnése után kiütötte a páncélokat és súlyosan megsebezték Emily-t, illetve Svarogot.

Vásárlás
Steph Miller betért Darren Cain, az aktuális Szellemlovas boltjába vásárolni viking ereklyéket, tárgyakat. Ha már ott járt, akkor munkalehetőséget ajánlott fel a férfinak, hogy csatlakozzon akár részmunkaidőben is a WAND-hoz. Darren egyelőre nem tudott dönteni és még nem adott választ a nőnek.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 3 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 01 Aug. 2015, 00:00

Hírek!
2015. július és augusztus

Kedves játékosok!
Újra születésnapi hónapunk van, most 7-n lesz 4 éve, hogy az új oldala megnyitotta a kapuit. Ezen okból is szeretnénk minden játékosnak köszönetet mondani, hogy vagytok nekünk, mert nélkületek nem lennénk ilyen sikeresek.
Az elmúlt hónapok passzívsága után öröm volt látni, hogy a sok éves átkot megtörve egy nyári hónap ennyire aktív és sikeres volt.
Egy kis variálás lett a fórumon a témaköröket illetően, mivel túl sok lett volna az alternatív síkok rész a Csatavilággal, így a nem a multiverzumba (azaz nem Marveles) tartozó síkok, Ékkövek, Epic és FSK külön kis részlegbe került az átláthatóság miatt.
Mivel születésnapos hónap van, igencsak sok meglepetéssel készültünk nektek. Elsőként is, végre valahára beérett a munkánk és a Csatavilág megnyitja a kapuit, megannyi új játéklehetőséggel. Illetve ez a hely lesz az, ahol a kalandmester jelöltek mesélnek majd próbaként. Ezenfelül bárki mesélhet a síkon, aki csak szeretne. A kérdéseket a sík topicjában lehet máris feltenni.
Most augusztusban ismét lesz/van születésnapi kvíz is lesz, 5 héten keresztül 20-20 kérdéssel, mint az előző években. Mindenki nyugodtan vágjon neki, hiszen aki néhány kérdésre tud csak választ is értékes nyereményeket kap. A többi részlet a kvíz topicjában.
A hónapban kellene találkozót is tartani, amit próbálunk egy hónapja összehozni már. Így kérlek titeket, hogy a találkozók topicban nyilatkoztatok, hogy kinek mikor lenne jó mindez.
A fülecskés felső menü is frissült, az első menüablakba bekerült a Csatavilág, illetve az Ékkövek birodalma, illetve az utolsó kibővült, ezentúl a Csatavilág kalandjai ott is számon lesznek tartva, hogy még könnyebben tudjátok nyomon követni mindezeket.
Mivel megint sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
Örömmel jelentem be, hogy ezen felül is elindult másfél hónapja egy új síkunk, az Ékkövek Birodlama címen, amit teljes egészében a ti a játékosok tettetek össze, építettétek fel a világot abból. Remélhetőleg sikeres, és jó játékok helyszíne lesz a Game of Thrones szerű intrikálós, középkori fantasy világ.
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Továbbra versenybe lehet szállni Apokalipszis lovasának címéért, továbbra is Éhség rangjára lehet pályázni.
Van új Hydra kaland, a Tükörvilág, még mindig lehet ide is jelentkezni, ha szeretne valaki.
Ezenfelül a diákoknak augusztus 31-ig bál van a bálteremben, oda is nyugodtan mehetnek a diákok és X-men tagok.

A Csatavilágra is kezdésnek minimum 3 új kaland indul, a 3 kalandmesteri címre pályázó jómadárnak hála. Így ide is tessék benézni és jelentkezni.
A Gótika 3.évad kalandra Z még mindig várja a jelentkezőket a kiírt karaktercímekre, illetve a Fantasztikus 4-es tagjainak szerepére.
Apokalipszis Kora síkon az ”Az idő kifut” kalandra vár Z még jelentkezőket.
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Outsiders síkon az ezüstkor kalandra lehet jelentkezni. Ahogyan a szuperhumánok kalandra is
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve ettől a hónaptól kezdve Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Ezeken felül az Ékkövek Birodalmán is lehet folyamatosan gyártani a kisházakat a különböző területekre, mindenkit, akár más oldalról – vagyis, akinek nincs karaktere XMR-en – is örömmel látunk itt.

New York Times - Page 3 00120

Hírek!
2026. július

Nova Hadtest (kozmik)
Két új tagja lett a Nova Hadtestnek a Kree-Lar-on. Az egyik Kam Flyrthibate / Töltés, a másik pedig Carl Morrow / Jelly lett, miután a bolygón tartózkodó három Nova halálát lelte. Kal-Ger nem fogadta el ezt az ajándékot.

Kree-Lar (kozmikus)
A Galaxis Védelmezőinek késlekedése miatt a Phalanx nagy erőkkel tud támadni, és Yalvis mesterséges Intelligenciája, Zoé, avagy Rozsda is áldozatul esett az új ellenségeknek.

Kirándulás
A diákok egyelőre nem állnak túl jól a kiránduláson. Négyen már megsebesültek egy raptortámadás során, bár a többségnek élő és támadó növények okoztak sérülést nem pedig a hüllők, mert azokat két hüllőszerű diák sikeresen eltűzte.

Nyomozás
Natalie Pezzini sikeresen felgöngyölített egy kettős gyilkossági ügyet, aminek a hátterében a maffia és drogügyeletek álltak. A két gyanúsítottat végül a nő a SWAT segítségével a George Washington híd New Yorki oldalán sikerült elfognia őket. Mind a ketten kórházban kötöttek ki, majd végül el is ítélték mindkettőt. Natalie pedig kitüntetést kapott.

Letartóztatás
Auaritia nem tudott megszökni, amikor a civilek közé próbált visszajutni ott egy álló ember két golyót lőtt belé. A démonnő súlyos sebeket szenvedett, deréktól lefelé lebénult és a Raft omega szintre került a tárgyalásáig, ahol szinte minden bizonnyal halálra ítélik majd.

Maffiaháború
A csapat végül minden tagja megérkezett a Vízerőműhöz. Connor úgy tűnik, hogy elrontotta a helyzetet, hogy idő előtt felhívta magukra a figyelmet, mire Jenna otthagyta őket, majd kint leült várakozni a megérkező Lerois-val és Sammel. A csoport minden telefonnal rendelkező tagja nem sokkal később üzenetet kapott, hogy megtámadták az érdekeltségeiket.

SHIELD / ARMOR / Hydra / Kocka (titkos)
A csoport elbukott, így visszateleportálták őket a Kockába, ahol a két Hydrás külön került a többiektől. Úgy tűnt, hogy a Kockát támadás érte, a Hydra Angyalai is feltűntek és egyelőre elég sok jel mutat arra, hogy ők okozták a gondokat. A csoport Hydra fele éppen vadászik a többiekre, akik pedig próbálnak kijutni a Kockából és megmenekülni.

Tükörvilág (titkos)
A Hydra egy alternatív realitást támadott meg, ahol egy műholddal valamilyen tetsztet hajtanak végre. Egyelőre csak annyi biztos, hogy a kísérlet főpróba a Reneszánsz realitás előtt és a mutánsokat fogja érinteni.

Űrbonyodalom (titkos)
Az egyelőre a Csúcs űrállomáson levő Szatmári Annáról kiderült, hogy semmi köze sincs semmilyen ellenséges űrfajhoz. Így nagy valószínűséggel a SWORD vezetője Balthazar Morsus átadja az ügyet az ARMOR-nak.

Star-wars felvonulás
A Kínai negyedben igencsak meglepően scifi felvonulás van, többek között Star Wars is. ezt a helyet és időpontot választotta ki Charles Wilson, hogy egy terroristákhoz köthető személyt kövessen, illetve Natalie is egy kontaktjával itt szándékozott találkozni.

MI:13 és WAND
A két úgymond lényegében mágikus szervezet szövetséget kötött egymással, hogy segítik egymást, hogyha szükségessé válik mindez. Ez azért jött létre, mert a WAND vezetője Steph Miller engedte, hogy az MI:13 vezetőinek lányai a Xavier iskolába jöjjenek féltündér létükre.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 3 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Kedd 01 Szept. 2015, 00:00

Hírek!
2015. augusztus és szeptember

Kedves játékosok!
Roppant kellemes hírrel tudok beszámolni, 1 év 3 hónap után végre ismételten volt 1000 reagunk egy hónapban. Mindez nektek köszönhető, révén egy roppant aktív hónapot zártunk most augusztusban megtörve egy közel nyolc éves átkot, hiszen eddig mindig nyáron volt kihalt a fórum. A staff nagyon bízik benne, hogy mindez az iskolai időkre is megmarad.
A hónapban sok dolog történt az oldalon, többek közt az új oldalon most volt a 4.születésnapunk (összességében ez a 10, vagy a 11. volt már), a kvíz utolsó fordulójában járunk, ahova még mindig bárki beadhatja a válaszait, hiába nem volt az előző fordulókban.
A Csatavilág megnyitja a kapuit, megannyi új játéklehetőséggel. Illetve ez a hely lesz az, ahol a kalandmester jelöltek mesélnek majd próbaként. Ezenfelül bárki mesélhet a síkon, aki csak szeretne. A kérdéseket a sík topicjában lehet máris feltenni. Itt várjuk a kalandokra a jelentkezőket, több is ki van írva, jó lenne miattatok is a kalandmestereket tesztelni, hogy Reneszánszon mindenki hamar kaphasson mesélőt és ne kelljen várni, mert amúgy is túl vagyunk terhelve.
Az új Hydra kalanddal egy időben egy újabb játéktér válik elérhetővé New Yorkban, egészen pontosan alatta, a Maffiaváros lesz a neve.
A hónapban kezdődik egy event, ami hasonlatos lesz a korábbi hőséghez, azzal a különbséggel, hogy most nem forró nyár lesz az oldalon, hanem egy csapadékos, hűvös ősz, és roppant hideg, hűvös tél. Ősszel a víz alapú képességgel bírók könnyebben, erősebben tudják használni a képességüket, télen a fagy alapúak.
A hónapban volt kellemes hangulatú találkozó is, ami mint mindig most is jól sikerült.
Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül is jó páran.
Mivel megint sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Továbbra versenybe lehet szállni Apokalipszis lovasának címéért, továbbra is Éhség rangjára lehet pályázni.
Van új Hydra kaland, a Tükörvilág, még mindig lehet ide is jelentkezni, ha szeretne valaki. Ez alternatív kaland, és még mindig be tudok játékosoka tmesélni.
Szeptember elején fog indulni a másik Hydra kaland, ami ezúttal már a mi világunkban játszódik, a Titkok és Árnyak címet viseli, Avalon és a görögök lesznek középpontban és a diákok is jöhetnek.
Ezenfelül az új kozmikus kalandra is lehet jelentkezni, ami Az ellenség földjén címet viseli.

A Csatavilágra is kezdésnek minimum 3 új kaland indul, a 3 kalandmesteri címre pályázó jómadárnak hála. Így ide is tessék benézni és jelentkezni.
Svarog kalandja az 1602-es világon: Az Aranygyapjú nyomában
Bio kalandja a Western világon: A nagy vonatrablás
Raten kalandja az Átok világon: A báróért mindent
Nem kalandmesteri pályázat kalandja:
Maniac-től az Ultimate világon: Kataklizma

A Gótika 3.évad kalandra Z még mindig várja a jelentkezőket.
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Újra van kaland az Ultimate világon, Maniac az Új mutánsok című kalandjára várja a jelentkezőket.
Outsiders síkon az ezüstkor kalandra lehet jelentkezni. Ahogyan a szuperhumánok kalandra is
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve ettől a hónaptól kezdve Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Ezeken felül az Ékkövek Birodalmán is lehet folyamatosan gyártani a kisházakat a különböző területekre, mindenkit, akár más oldalról – vagyis, akinek nincs karaktere XMR-en – is örömmel látunk itt.
- Illetve a di Avigon ház Lovagi tornát és bált készül tartani a közeljövőben, a részletek és jelentkezés az egyeztető topicban.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Csatavilágon is. Játékra fel!

New York Times - Page 3 00120

Hírek!
2026. augusztus

Nova Hadtest (kozmik)
A Kree-Laron végrehajott küldetés után  Kam Flyrthibate / Töltés és Carl Morrow / Jelly megtartották az ajándékot, amit kaptak és mind a ketten a hadtest tagjai maradtak annak minden előnyével, hátrányával.

Kree-Lar (kozmikus)
A Phalanx elhagyta a bolygót hátrahagyva a fertőzötteket, amikkel nem is tudtak a kree erők mit kezdeni és mindet megölték. A császárnő teljesen sértetlenül tudta elhagyni a bolygót. A helyiek sikeresen nyomon követték, hogy hova is ment a Phalanx hajója, így utána mennek a Titánra.

Kirándulás
A diákok továbbra is a bukás szélén állnak a kiránduláson. Találtak egy bázist, oda húzódtak be. A bázison belül egyelőre nem találtak semmilyen utalást arra, hogy kié lehetne a hely, de furcsa zebracsíkos humanoidokra leltek az egyik helységben tartályokban lebegve.

Szövetségek (titkos)
Jenna és Sam végül is úgy döntöttek az őket ért támadások után, hogy engednek a Kéz „nyomásának” és szövetségre lépnek velük a saját érdekükben. Mindennek meglett az eredménye, Jenna egy új boltot kapott a Kéztől, és Sam pedig sokkal jobb körülmények között folytathatja az alvilági ügyleteit immáron a Kingpin védelme alatt.

SHIELD / ARMOR / Hydra / Kocka (titkos)
Végül sikeresen megtették a menekülést, révén a Hydra elengedte őket a teljesen használhatatlan kockát pedig „átadták” a SHIELD-nek, akik úgysem tudnak meg onnan sok mindent. A következmények rosszak lettek, Svarogot és Zield-et halálra ítélték, Emily szerencsésen megúszta. Végül Zield és Svarog egy időre megúszták az ítéletet, de komoly megszorításokkal.

Tükörvilág (titkos)
A főpróba egyelőre igencsak nagy sikerrel zárul, az előzetes adatok szerint a világon élő mutánsok mintegy 99.9%-a belehalt a nanobotokba, aki pedig túlélte azok is vagy részben, vagy teljesen elvesztették a képességeiket.

Látogató (titkos)
Egy szimbionta érkezett a Csúcs űrállomásra, Atum, aki korábban is járt már a bolygón. Az érdekessége, hogy ő az eredeti szimbionta világról jött, hogy a Földön élő társait visszaterelje a kaptártudatba.

Maffiaváros (titkos)
A város Maffiái végül is nagyjából egy nagy szövetségbe tömörültek az Orvgyilkosok ligája miatt. New York alatt találtak egy elhagyott várost, oda költöztették át a központjukat, hogy védve legyenek. Ez a földalatti város kapta a Maffiaváros nevet.

Utazó a múltból (titkos)
Vergerin, aki egy alternatív realitásból érkezett az időgépével Salem hegyeibe csapódott be, a gép teljesen megsemmisült, de a férfi megszökött mire az ARMOR erői kiértek volna a helyszínre. A férfi menekülés közben megölt két rendőrt és elkötötte az autójukat. Jelenleg Salem városa felé tart.

Látogatás
Imamu végre megtehette, amit szeretett volna és elment meglátogatni dr. Strongholl-t, az elődjét, hogy megismerje, a segítségét kérje, hogy belerázódhasson az ügyekbe, illetve felajánlja a segítségét a férfinak, akit mindenki skizofrénnak hisz.

Angyal program
Az Angyal program résztvevői majdnem teljes sikerrel jártak, azonban Hjuan Shen Wey, aki a támadást vezette sikeresen megszökött a teleportációs kütyüjével. Minden más terroristát sikeresen elfogtak és a túszokat is kiszabadították.

Voodoo átok
A WAND emberei időben kiértek, így még Jeanne-nak sem kellett felfednie magát, a WAND emberei elpusztították a megidézett lényt, amíg a Carter testvérpár megmentette Cilly feleségét és gyermekét. A halott férj végtelenül hálás volt a segítségért, a lelke pedig végre megpihenhetett és békében nyugodhatott, hogy nem fenyegette a családját immáron semmi sem.

Angyalok
A Bosszú Angyalai végre kiérkeztek a helyszínre, Los Angeles városába, ahol azonnal tájékoztatva lettek a helyzetről és neki is láttak annak, hogy megoldják a helyzetet.
A csapat egy része NY-ban maradt, hogy technológiai és pszichológiai kérdéseket onnan válaszolják meg.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 3 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 01 Okt. 2015, 00:00

Hírek!
2015. szeptember és október

Kedves játékosok!
Ebben a hónapban is bőven 1000 reag felett voltak a hozzászólások a fórumon, roppant aktív hónapot zártunk. Remélhetőleg mindenki kellemesen érezte magát az oldalon és azért is született ennyi hozzászólás.
A hónapban véget ért a kvíz és a résztvevők meg is kapták a jutalmukat érte. Még egyszer gratulálok nekik. Raten pedig a poszterét megkapja, ha legközelebb jön találkozóra.
Azonban nem maradunk versenyek nélkül ebben a hónapban sem. Még szeptemberben került kiírása a Halloween-i bannerverseny, mindez 14-n éjfélig tart, aztán 21-n éjfélig szavazás, hogy melyik banner legyen az oldal tetején a hónap végéig.
A Csatavilág megnyitotta a kapuit, megannyi új játéklehetőséggel. Illetve ez a hely lesz az, ahol a kalandmester jelöltek mesélnek majd próbaként. Ezenfelül bárki mesélhet a síkon, aki csak szeretne. A kérdéseket a sík topicjában lehet máris feltenni. Itt várjuk a kalandokra a jelentkezőket, több is ki van írva, jó lenne miattatok is a kalandmestereket tesztelni, hogy Reneszánszon mindenki hamar kaphasson mesélőt és ne kelljen várni, mert amúgy is túl vagyunk terhelve.
Az új Hydra kalanddal egy időben egy újabb játéktér válik elérhetővé New Yorkban, egészen pontosan alatta, a Maffiaváros lesz a neve.
Előző hónapban kezdődött egy event, ami hasonlatos a korábbi hőséghez, azzal a különbséggel, hogy most nem forró nyár lesz az oldalon, hanem egy csapadékos, hűvös ősz, és roppant hideg, hűvös tél. Ősszel a víz alapú képességgel bírók könnyebben, erősebben tudják használni a képességüket, télen a fagy alapúak.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül is jó páran.
Mivel megint sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Z várja főleg az újoncokat egy Halloween-es kalandra.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében.
Október 1-n indul az X Halloween event, november 30-k tart, ide is jöhetnek a diákok és az X-men tagok. Párhuzamos „kaland”.
Továbbra versenybe lehet szállni Apokalipszis lovasának címéért, továbbra is Éhség rangjára lehet pályázni.
Szeptember elején fog indult a másik Hydra kaland, ami ezúttal már a mi világunkban játszódik, a Titkok és Árnyak címet viseli, itt a Maffiaváros részre továbbra is jöhetnek a maffia érintettségű karik.
Ezenfelül az új kozmikus kalandra is lehet jelentkezni, ami Az ellenség földjén címet viseli.

A Csatavilágra is kezdésnek minimum 2 új kaland indul, a 2 kalandmesteri címre pályázó jómadárnak hála. Így ide is tessék benézni és jelentkezni. Itt Bio visszalépett, de Svarog még mindig várja a jelentkezőket.
Svarog kalandja az 1602-es világon: Az Aranygyapjú nyomában
Raten kalandja az Átok világon: A báróért mindent
Nem kalandmesteri pályázat kalandja:
Maniac-től az Ultimate világon: Kataklizma
Darrentől a Mangaverse világon: Ellenség a falakban

A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Outsiders síkon az ezüstkor kalandra lehet jelentkezni. Ahogyan a szuperhumánok kalandra is
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve ettől a hónaptól kezdve Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Ezeken felül az Ékkövek Birodalmán is lehet folyamatosan gyártani a kisházakat a különböző területekre, mindenkit, akár más oldalról – vagyis, akinek nincs karaktere XMR-en – is örömmel látunk itt.
- Illetve a di Avigon ház Lovagi tornát és bált készül tartani a közeljövőben, a részletek és jelentkezés az egyeztető topicban.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Csatavilágon is. Játékra fel!

New York Times - Page 3 00120

Hírek!
2026. szeptember

Titán (kozmik)
A vállalkozó szellemű csapat, akik a Vádló kérésére mentek el a Titánra, megérkeztek a bolygóhoz. Azon mindössze két életjelet fogtak a bolygó két ellentétes részén. A Tardist valami lelőtte, a becsapódást a holdra mindenki túlélte. A hajó elhagyása után láthatta mindenki, hogy a bolygó felszíne teljesen elpusztult.

Kirándulás (titkos)
A bázist egy mutáns csoport is megtámadta, akik jó ideje követték a diákokat. Az események innen nem tisztázottak. Annyi biztos, hogy a diákok már csak a Xavier iskola gyengélkedőjén tértek magukhoz mintegy három héttel később, az eseményekről pedig úgy hiszik, hogy hallucinogén gomba okozta. A Sign unokatestvérek halálukat lelték – a szerveiket felajánlották másoknak több legalább egy tucatnyi életet megmentettek ketten ezáltal –, róluk úgy tudni, hogy hazatértek a saját realitásukba.

Maffiaváros 1. (titkos)
Jenna és Sam meg lettek hívva a Maffiavárosba, hogy jelentést tegyenek az elmúlt időszakról. Jenna vásárolt odalent egy rókakölyköt, Sam pedig kis híján megölette magát, amikor Michael-re fegyvert rántott. Szerencséjére egy leütéssel megúszta a dolgot.

Tükörvilág (titkos)
Blokk visszatért a Hydra bázisra a saját realitásába, hogy jelentést tegyen arról, hogy mi történik a Tükörvilágon. Ott világra szóló természeti katasztrófák indultak. A világ egyébként is sérülékeny volt a sok realitásbeli utazástól, Charles Wilson mágiáját pedig felrobbantották, ez indította el a dimenzionális összeomlást.

SWORD (titkos)
A Csúcs űrállomáson Szatmári Anna végzett a hivatalos ügyekkel és Balthazar Morsus elengedte a Földre. Ott már csak annyi várna rá, hogy megkapja a hivatalos papírjait és elkezdhesse életét a bolygón.

Utazó a múltból (titkos)
A SHIELD korábbi ezredese Dorten Blackwing egy alternatív realitás múltjából a jelenbe került. Abból a pontból, ahol a SHIELD éppen veszített az AIM-el szemben és nem sokkal utána meg is szűntek. Szerencsére az ARMOR időben megtalálta és megmentett az életét.

Támadás Avalonból
Morgan emberei ezúttal két helyről támadtak, a Xavier iskolából eltűntek a Moore ikrek, illetve New Jersey-ben Mordred tűnt fel újra. A lányok segítésére indult diákok egy része és egy tanár, illetve NJ-ből többen ismételten Avalonba kerültek.
Ahogyan Charles Wilson is oda került, aki a városban éjjelente kutatott már pár hete Arcade és egyéb terrorista akciók után, de semmit sem talált mindeddig.

Nyomozás
Patrick H. Brandt újabb nyomozói feladatot kapott, egy eltűnt feleséget kellett felkutatnia, aki eltűnt. A nyomok a Maffiavárosba vezettek, ahol úgy tűnt, hogy a magánnyomozó nyomra is akadt a hölggyel kapcsolatban. Úgy tűnik, hogy az embere kereskedelemmel foglalkozók maffiózók keze ügyébe került.

Maffiák
További maffia csoportok kerültek színre, hogy a Maffiavárosban többen szorultak egy helyre. A Triád – kínai Maffia – maradéka is megtalálható New Yorkban, illetve mint kiderült az ír maffia is igencsak erősnek mondható a kicsi szervezetek között.

Kínai szekta
Mint kiderült Kínában van egy mutáns szekta, vagy csoport, akik ott rejtőzködnek. A Kína „SHIELD”-je rajtaütött a szentélyen, de egyelőre úgy tűnik, hogy az akció teljes bukás, mert az ott élő mutánsok megállítják őket.

Bál
Idén is megrendezésre kerül a Xavier birtokon a Halloween-i bál az X-men és a diákság részére.

Több bentlakó diák
A Xavier iskolába idén minden eddiginél több bentlakó diák van. Ugyan az iskola alig 40km-re van New York város északi határától, de mégis nehéz és megterhelő lenne egy diáknak ekkora utat mindennap megtenni. Így most szinte minden diákjuk bentlakó lett és egyre több szuperhumán diák is van az iskolában és idén már általános iskolai osztályok is indultak, nem csak gimnáziumi. Többek között Haley és Hope Miller is itt kezdte szuperhumánként a tanulmányait.

WAND és feladat
Darren Cain végül is igent mondott a felkérésre és csatlakozott a WAND-hoz, ezen felül Steph Miller-től régészeti feladatokat is kapott megrendelésre, amin nem kevés pénzt kereshet.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 3 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Vas. 01 Nov. 2015, 00:00

Hírek!
2015. október és november

Kedves játékosok!
Ebben a hónapban lezajlott a képregénybörze, amire végül sajnos csak kevesen tudtak elmenni. A résztvevőktől azonban úgy hallottam, hogy jól sikerült mindaz.
Készült a részemről egy tutorial az oldalra, Cerebro központi adattára néven. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
A hónapban véget ért a bannerpályázat, amit Nautia nyert meg, 3-ig az ő bannerét csodálhatjátok az oldal tetején.
Novemberben sem maradunk kreditgyűjtési lehetőség, bár ténylegesen majd csak decemberben fog érte járni. Karácsonyi bannerverseny majd november közepén kerül kiírásra, hogy bőven legyen mindenkinek ideje elkészíteni a pályázatát.
Mint mindenki láthatta voltak kisebb átalakítások az oldalon, Genosha és Mardipoor a fontosabb helyszínekből átkerült az egyéb helyszínek alá. A központi helyszínekbe pedig az USA nyugati-partja és a többi Észak-Amerikai helyszín  került.
A Csatavilág megnyitotta a kapuit, megannyi új játéklehetőséggel. Illetve ez a hely lesz az, ahol a kalandmester jelöltek mesélnek majd próbaként. Ezenfelül bárki mesélhet a síkon, aki csak szeretne. A kérdéseket a sík topicjában lehet máris feltenni. Itt várjuk a kalandokra a jelentkezőket, több is ki van írva, jó lenne miattatok is a kalandmestereket tesztelni, hogy Reneszánszon mindenki hamar kaphasson mesélőt és ne kelljen várni, mert amúgy is túl vagyunk terhelve.
Két hónapja kezdődött egy event, ami hasonlatos a korábbi hőséghez, azzal a különbséggel, hogy most nem forró nyár lesz az oldalon, hanem egy csapadékos, hűvös ősz, és roppant hideg, hűvös tél. Ősszel a víz alapú képességgel bírók könnyebben, erősebben tudják használni a képességüket, télen a fagy alapúak. December 1-től február 29-ig ez átvált majd a fagyalapú képességekre.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül is jó páran.
Mivel megint sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében.
Október 1-n indul az X Halloween event, november 30-ig tart, ide is jöhetnek a diákok és az X-men tagok. Párhuzamos „kaland”.
Továbbra versenybe lehet szállni Apokalipszis lovasának címéért, továbbra is Éhség rangjára lehet pályázni.
Szeptember elején fog indult a másik Hydra kaland, ami ezúttal már a mi világunkban játszódik, a Titkok és Árnyak címet viseli, itt a Maffiaváros részre továbbra is jöhetnek a maffia érintettségű karik.

A Csatavilágra is kezdésnek minimum 2 új kaland indul, a 2 kalandmesteri címre pályázó jómadárnak hála. Így ide is tessék benézni és jelentkezni. Itt Bio visszalépett, de Svarog még mindig várja a jelentkezőket.
Svarog kalandja az 1602-es világon: Az Aranygyapjú nyomában
Raten kalandja az Átok világon: A báróért mindent
Nem kalandmesteri pályázat kalandja:
Maniac-től az Ultimate világon: Kataklizma
Darrentől a Mangaverse világon: Ellenség a falakban

Alternatív kalandoknál, Z még mindig fogad jelentőket a Gótika kalandra.
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Outsiders síkon az ezüstkor kalandra lehet jelentkezni. Ahogyan a szuperhumánok kalandra is.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az Új mutánsok kalandra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve ettől a hónaptól kezdve Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Ezeken felül az Ékkövek Birodalmán is lehet folyamatosan gyártani a kisházakat a különböző területekre, mindenkit, akár más oldalról – vagyis, akinek nincs karaktere XMR-en – is örömmel látunk itt.
- Illetve a di Chromixen ház Olimpiát és bált készül tartani a közeljövőben Ratenus eljegyzése miatt, a részletek és jelentkezés az egyeztető topicban.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Csatavilágon is. Játékra fel!

New York Times - Page 3 00120

Hírek!
2026. szeptember

Titán (kozmik)
A csapat végül nem talált semmilyen információt a bolygón, sőt a TARDIS hibája miatt segítséget kellett hívniuk. A Titánról a Sacroscantról mentették ki a csapatot és vitték el őket az Egyetemes Igazság Egyházának anyabolygójára, hogy onnan mehessenek az útjukra. A TARDIS-t is megjavították ott.

Bál
A Xavier iskolában ezúttal is megrendezésre került a Halloween-i bál, ahol jó hangulatban megannyi diák is elment szórakozni.

Maffiaváros 1. (titkos)
A városban egyre több mindenre derül fény, úgy tűnik, hogy a görögök egyik magasabb rangú személye, egy bizonyos Fürtöske igencsak sok személynél kihúzta a gyufát és kellemetlen helyzetbe került. Patrick és Michael is utána indult.

Tükörvilág (titkos)
A világ felvette végleges alakját, amit az Összeomlás formált meg. A világ egybeolvadt a múltjával, jövőjével és minden dimenziójával hála Krangnak, aki sikeresen felébresztette Seth-et, az ősi istent, az atlantisziak és lemúrok titkos/tiltott istenét.

Utazó a múltból (titkos)
Egy másik személy is átkerült a jelenbe a múltból, a 900-as évekből, Malacus Quai és itt is ragadt. Így a SHIELD felügyelete mellette, itt kezdett új életet és próbálja teljesíteni a mestere kérését, amivel megbízta a mágiahasználó fiatalembert.

Támadás Avalonból
A csoport Avalonban két részre szakadt, az egyik diák levált a többiektől és az erdőbe ment, míg mindenki más be a megérkezés közelében levő hatalmas épületbe. Ott megannyi irányba lehet menni, de a társaság nem tudott még dönteni, de az idő sürgeti őket, mert támadás érte őket.

Stark pláza
A Stark plázában Szatmári Anna és Sign gazdatestének egymásra találását kellemetlen események zavarták meg és lövöldözés tört ki ott. A legtöbben menekültek, míg néhányan el is indultak a hangok irányába, hogy megnézzék mi történt.

Orvgyilkosság és eljegyzés
Allison és Éva eljegyezték egymást, azonban Ally nagymamája nem nézte jó szemmel mindezt és bérgyilkost fogadott Éva megölésére. A felbérelt személy meg is találta a hölgyeket az egyik Brooklyni parkban, ahol meg is próbálta már őket ölni, Szabó Évát sikeresen gyomron lőtte.

Angyal Program
Az Angyal Program kőkemény edzőtábort tart a frissen megkapott bázisukon a nyugati parton. Hihetetlen modern létesítmény, benne mindennel, ami kellhet az ifjú és kevésbé ifjú szuperhőstanoncok, jelöltek számára.

Mississippi
Meglepően sokan tartanak éppen arrafelé, mindenki valamilyen oknál fogva, de ahova hirtelen ennyien tartanak, ott minden bizonnyal történni is fog valami.

Kerekasztal lovagjai (titkos)
Jason Weltman a Gameslab-hoz ment állásinterjúra, míg Niklaus Blackwood az egyik egyetemi épületbe interjút készíteni. Még egyikőjük sem tudja, hogy egy-egy Arthur király idejében élt lovag lelke él bennük, várva arra, hogy felébredjenek.

Vérdíj lista
Hivatalosan is megjelent a legújabb vérdíj lista, ami a fejvadászok és kormányzati személyek számára teljesen legálisan elérhető. Még mindig Apokalipszis vezeti, de sok kevésbé veszélyes személy is rajta van jó pénzért.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 3 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Kedd 01 Dec. 2015, 00:00

Hírek!
2015. november és december

Kedves játékosok!
Készült a részemről egy tutorial az oldalra, Cerebro központi adattára néven. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
November közepén kikerült a Karácsonyi bannerverseny, ide lehet december 14-n éjfélig beadni a pályaműveket, hogy utána 21-n éjfélig szavazni lehessen. A győztes banner kerül ki az oldalra jan. 1-ig.
December 13-n vasárnap fórumtali is lesz, szokásos helyen és időben. Esetleges kérdéseket a találkozók csoportban, vagy pedig itt a facebookon lehet feltenni. Minden újoncot is örömmel látunk, akik még soha sem voltak. Nem kell aggódni, nem eszünk újakat ebédre Smile
A Csatavilág megnyitotta a kapuit, megannyi új játéklehetőséggel. Illetve ez a hely lesz az, ahol a kalandmester jelöltek mesélnek majd próbaként. Ezenfelül bárki mesélhet a síkon, aki csak szeretne. A kérdéseket a sík topicjában lehet máris feltenni. Itt várjuk a kalandokra a jelentkezőket, több is ki van írva, jó lenne miattatok is a kalandmestereket tesztelni, hogy Reneszánszon mindenki hamar kaphasson mesélőt és ne kelljen várni, mert amúgy is túl vagyunk terhelve.
Egy új event kezdődik, ami február 29-ig fog tartani. Az event hasonlatos a korábbi hőséghez, azzal a különbséggel, hogy most nem forró nyár lesz az oldalon, hanem roppant hideg, hűvös, fagyos, nagy havas tél tél. Emiatt a fagy alapú képességgel bírók könnyebben, erősebben tudják használni a képességüket.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
Mivel megint sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Közel vannak a hónapokban az ünnepek, így egy eszement kalanddal kedveskedünk nektek a Télapó ellopta a karácsonyt címen, ami mikulástól dec. 24-ig tart.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében.
december 1-n indul az X karácsonyi event, január 31-ig tart, ide is jöhetnek a diákok és az X-men tagok. Párhuzamos „kaland”.
Továbbra versenybe lehet szállni Apokalipszis lovasának címéért, továbbra is Éhség rangjára lehet pályázni.

A Csatavilágon Svarog még mindig várja a jelentkezőket.
Svarog kalandja az 1602-es világon: Az Aranygyapjú nyomában
Nem kalandmesteri pályázat kalandja:
Maniac-től az Ultimate világon: Kataklizma
Darrentől a Mangaverse világon: Ellenség a falakban

Alternatív kalandoknál, Z még mindig fogad jelentőket a Gótika kalandra.
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Outsiders síkon az ezüstkor kalandra lehet jelentkezni. Ahogyan a szuperhumánok kalandra is.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az Új mutánsok kalandra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve ettől a hónaptól kezdve Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Ezeken felül az Ékkövek Birodalmán is lehet folyamatosan gyártani a kisházakat a különböző területekre, mindenkit, akár más oldalról – vagyis, akinek nincs karaktere XMR-en – is örömmel látunk itt.
- Illetve a di Chromixen ház Olimpiát és bált tart Ratenus eljegyzése miatt, a részletek és jelentkezés az egyeztető topicban.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Csatavilágon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!

New York Times - Page 3 00120

Hírek!
2026. november

Látogató az űrből
Eyjolf Ragnar Miller miután az elmúlt időszakot az űrben töltötte a Galaxis Védelmezőivel, eljött a Földre a nagyszüleit meglátogatni. Mivel most egy ideig a bolygón marad, így lényegében ezen időre beállt a SHIELD-hez is, hogyha kell, akkor besegít nekik.

Bál
A Xavier iskolában ezúttal is megrendezésre került a Halloween-i bál, ahol jó hangulatban megannyi diák is elment szórakozni. A hónap végén a bál véget ér és a Karácsonyi bál fogja váltani azt.

Maffiaváros 1. (titkos)
A legtöbben már lassanként végeznek a feladatukkal, amit kitűztek maguk elé, vagy kaptak. Legutoljára Cahal, Jenna és Patrick végeztek. Tulajdonképpen már csak Michael az, akinek még bármilyen feladata is van ott jelenleg, amit rendeznie kellene.

Támadás Avalonból
A támadást végre valahára leverték, noha kisebb-nagyobb gondjaik akadtak az őket megtámadó lényekkel. Egy fiatal hölgy az életét is veszítette, többen pedig súlyosan megsérültek az ütközet során. Egyelőre továbbra is a főcsarnokban vesztegelnek, semerre sem jutottak tovább.

Stark pláza
A plázában történt eseményeket végül néhány személy lélekjelenlétének köszönhetően, nagyban Clockwork és Blacktear voltak ezek, sikeresen megoldották. A hatóságok is kiérkeztek és a támadás, felbolydulás is megnyugodni látszik.

Orvgyilkosság és eljegyzés
Szabó Éva nem sokkal a lövést követően a kórházban életét veszítette, menyasszonya Ally gyászolja őt. Az elkövető Ermac Quinn, akit Ally nagymamája bérelt fel sikeresen elmenekült a helyszínről, noha látták az arcát, most körözés alatt áll és a fején levő vérdíj igencsak megemelkedett.

Angyal Program
Az Angyal Program helyszínén egy nap szünetet kaptak a gyakornokok, tagok, amit szabadon eltölthették azzal, amivel csak akarták. Azonban mindez nem volt sem kellemes, sem pihentető, ugyanis a délelőtti órákban egy sorozat robbanás következett be a központi épületben.

Vadászat egy programozó után
Timofei nekiállt annak, hogy keressen egy programozót magának, aki képes arra, hogy nanobotokat programozzon, ezáltal fejlődni tudjon.

Mississippii kalandok
Az ikrek és Adrian roppant kellemetlen helyzetben találták magukat, útközben elrabolták őket, majd megkötözve tértek magukhoz és egy igencsak furcsa lény fogadta őket örömködve ennek hatására.

Titkos feladat (SHIELD)
Fuchida Kenjirou feladatot kapott a SHIELD-től miután az elmúlt hónapok továbbképzései és gyakorlatai után visszatért az aktív szolgálatba. A két lehetőség közül a fedett akciót vállalta el, ennek keretében a távol-keletre fog utazni egy feladat végrehajtása érdekében.

AIM ügyek
Shawn Morris-t szeretnék egy könnyed külföldi kiruccanásra kellene mennie. Találtak valamilyen tárgyat és mivel Shawn képességei tökéletessé teszik arra, hogy azonosítsa és megértse mindazt, ezért kérték fel őt erre a feladatra.

Orvosi ellenőrzés, kilépés
Theon Lupin a szokásos implantátum ellenőrzésre ment a kórházba és meghozott néhány fontosabb döntést is. Kilépett az AIM Birodalom szolgálatából és az USA szolgálatába állt be helyette, egy "független tanácsadóhoz".

Feladat a határvidéken
Mo-Fell és Fenn-Lee a Kree-Laron elvállaltak egy feladatot, aminek a fényében egy másik peremvidéki bolygóra mennek el, hogy egy prototípust szedjenek össze és vigyék el a tudósoknak.

Gyámság alá kerülés
Lynn Jean Carter a fiatal 4 éves kislány az anyukája halála után Allison Carter és Szabó Éva (azóta elhunyt) gyámsága alá került. Ő talán segít majd Ally-nak a gyász fájdalmán is túljutnia, amit Éva elvesztése jelent.

Téli fagyok (EVENT!)
December kezdetével egy roppant hideg és kemény tél csapott le a Keleti partra. Az ősz is már igencsak nyúlós, nyálkás, esős idő volt, a folytatásra sem jósolnak jobbat a meteorológusok. A téli hónapokra roppant hideg, csapadékos tél lelet jósolnak, ami szerint tavaszig enyhülés sem látható. A jó hír legalább, hogy az ünnepek alatt is biztosan lesz hó, nem is kevés.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 3 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Pént. 01 Jan. 2016, 00:02

Hírek!
2015. december és 2016. január

Kedves játékosok!
Boldog új évet minden kedves játékosunknak az oldal staffjainak nevében!
Készült a részemről egy tutorial az oldalra, Cerebro központi adattára néven. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
A hónapban remekül zajlott a találkozó ismét, mint általában szokott.
A karácsonyi bannerverseny is véget ért, a pályázók meg is kapták a jutalmakat és a mostani ünnepi banner vasárnap éjfélig lesz kint, hétfőn 4-n a díszek, havazás minden lekerül.
A hónapban a játéktéren is az egész oldalra kiható terrorcselekmény volt az új korszakkaland kezdetekor, így az oldalon történt dolgokat érdemes átnézni, hogy mindennel tisztában legyetek.
FONTOS! Ne felejtsétek el, hogy 2016. január 1-től az oldalon elértük a 2027. évet és a játéktéren is mostantól 2027 lesz.
A Csatavilág megnyitotta a kapuit, megannyi új játéklehetőséggel. Illetve ez a hely lesz az, ahol a kalandmester jelöltek mesélnek majd próbaként. Ezenfelül bárki mesélhet a síkon, aki csak szeretne. A kérdéseket a sík topicjában lehet máris feltenni. Itt várjuk a kalandokra a jelentkezőket, több is ki van írva, jó lenne miattatok is a kalandmestereket tesztelni, hogy Reneszánszon mindenki hamar kaphasson mesélőt és ne kelljen várni, mert amúgy is túl vagyunk terhelve.
Az új event tovább zajlik, ami február 29-ig fog tartani. Az event hasonlatos a korábbi hőséghez, azzal a különbséggel, hogy most nem forró nyár lesz az oldalon, hanem roppant hideg, hűvös, fagyos, nagy havas tél. Emiatt a fagy alapú képességgel bírók könnyebben, erősebben tudják használni a képességüket.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
Mivel megint sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Az új korszakkalandra, az Első hullámra még mindig lehet jelentkezni, mindegyik szálra, még be tudom mesélni az embereket.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében.
december 1-n indul az X karácsonyi event, január 31-ig tart, ide is jöhetnek a diákok és az X-men tagok. Párhuzamos „kaland”.
Továbbra versenybe lehet szállni Apokalipszis lovasának címéért, továbbra is Éhség rangjára lehet pályázni.

A Csatavilágon Svarog még mindig várja a jelentkezőket.
Svarog kalandja az 1602-es világon: Az Aranygyapjú nyomában
Timofei kalandja, a 666-os világon: Gyilkos csapat
Nem kalandmesteri pályázat kalandja:
Maniac-től az Ultimate világon: Kataklizma
Darrentől a Mangaverse világon: Ellenség a falakban
Nefi-től az Elveszett világ napjai világon: Titkok

Alternatív kalandoknál, Z még mindig fogad jelentőket a Gótika kalandra.
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Outsiders síkon az ezüstkor kalandra lehet jelentkezni. Ahogyan a szuperhumánok kalandra is.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az Új mutánsok kalandra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Ezeken felül az Ékkövek Birodalmán is lehet folyamatosan gyártani a kisházakat a különböző területekre, mindenkit, akár más oldalról – vagyis, akinek nincs karaktere XMR-en – is örömmel látunk itt.
- Illetve a di Chromixen ház Olimpiát és bált tart Ratenus eljegyzése miatt, a részletek és jelentkezés az egyeztető topicban.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Csatavilágon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!

New York Times - Page 3 00120

Hírek!
2026. december

Új Bosszú Angyal
Eyjolf Ragnar Miller a Bosszú Angyalaival is megállapodott, ha éppen a bolygón tartózkodik és szükség van a segítségére, akkor az angyaloknak is besegít a későbbiekben.
A Pokoltűz Klubban megállapodott Aegissel, hogyha szüksége van szuperpáncél alkatrészekre, akkor őt tudja megkeresni ez ügyben.

Bál
A Xavier iskolában ezúttal is megrendezésre került a Karácsonyi és Újévi bál, ami január végéig tart, utána február elején a Valentin napi bál fogja váltani, ahogyan az minden évben szokás.

Maffiaváros 1. (titkos)
A korábbi feladatokkal mindenki végzett, Michael is, végül is rendeződtek a dolgok Szellem és Fürtöske között. Nem sokkal utána, mert mindenki ismerte Michael arcát egy arcműtétre vállalkozott, aminek köszönhetően új külsőt és személyazonosságot kapott.
Patrick a feladatát elvégezte, megtudta, hogy a keresett nő meghalt, azonban a férjnek hazudott és azt mondta, hogy a nyomok kihűltek.

Maffiaváros 2. (titkos)
A Maffiavárost karácsony estélyén igencsak felborzolta az a hír, miszerint hihetetlen brutális és kegyetlen módon megölték a Cinnamon család jobb kezét, Liam O'Keeffe. A városban mindenki gyanúsított, de az elsőszámú Michael Nikostratos lett, aki közvetlen Liam alatt volt a ranglétrán.

Támadás Avalonból
A csapat végre tovább indult a helyről, ahol végül egy csapdába futottak bele. Szerencsére senkinek sem lett komolyabb baja, maximum a büszkeségük sérült a pöcegödörbe való beeséskor. Jelenleg uruk'hai-ra hasonlító lényekkel küzdenek és a folyosón feltűnt egy mágikus robot is, amikkel a Másik Világ Britannia kapitánya rendelkezik.

Gyász vége
Ally igencsak hamar túltette magát a szerelme és menyasszonya halálán, alig egy hónappal Éva halála után összejött a tolókocsis fiatal Szabó Évával, akinek a jövőbeli énje halt meg Ally karjai között nem is olyan sokkal korábban.

Vadászat egy programozó után
Timofei nekiállt annak, hogy keressen egy programozót magának, aki képes arra, hogy nanobotokat programozzon, ezáltal fejlődni tudjon. Azonban mindez nem úgy sikerült, ahogyan remélte, a SHIELD nagyon hamar lecsapott rá és elfogta.

Mississippii kalandok
Mint kiderült a család, aki elfogta az ikreket és Adriant részben az Akkaba klán tagjai és mindannyian Apokalipszis imádói. Az ikreknek emiatt ugyan részben szerencséjük van, de ki tudja, hogy a klán törvényei szerint is ennyire jól fognak-e járni.

Titkos feladat (SHIELD, AIM)
Fuchida Kenjirou feladatot kapott a SHIELD-től miután az elmúlt hónapok továbbképzései és gyakorlatai után visszatért az aktív szolgálatba. A két lehetőség közül a fedett akciót vállalta el, ennek keretében a távol-keletre fog utazni egy feladat végrehajtása érdekében.
Rajta kívül az AIM is titkos feladatot adott Shawn Morris-nak, mint kiderült a két férfi közösen fog dolgozni Theon Lupin-nel együtt Szomáliában.

Terrorakciók
Szerte a világon hatalmas terrorakciókat hajtott végre a Hydra szervezete. A legsúlyosabbakat olyan részeken, ahol a SHIELD alapból nem illetékes. A halálos áldozatok számra 98.237 fő, emiatt az ENSZ résztvevői kényszerlépéseket voltak kénytelenek megtenni. A Bosszú Angyalok is a világ minden táján segédkeznek 2-3 fős csapatokban, mert olyan sok helyen kell a segítségük, hogy ennyire szét kellett bomlaniuk.

Kényszer
A terrorakciók miatt Kína rájött, hogy jelen helyzetben nem boldogul, így kénytelen volt a korábbi elveit feladni és elfogadni a SHIELD segítségét a károm elhárításában, illetve a későbbi terrorakciók elhárításában egy rövid ideig.

Robbanás New Yorkban
New Yorkban a brooklyn-i kikötőtérségben is volt robbanás, ahol több tucatnyi halott mellett több tucat könnyebb és súlyosabb sérült is volt. A kikötőtérségben rengeteg cég központja van, többek közt Aegisé, Kőszívé is, egyetemi épület, mindegyikben súlyos károk keletkeztek.

Roxxon-i felderítés (részben titkos)
Köztudott: dr. Strongholl, aki korábban lemondott az AIM miniszteri állásából, otthagyta az AIM-et és átszerződött a Roxxon-hoz dolgozni tudósként.
Titkos: mindez csak álca, az AIM felsőtanács bízta meg a feladattal, hogy beépüljön a Roxxonhoz és lehetőleg tudjon meg a minél többet az Y és a többi titkos projectről. dr. Erwin Vayne is ott van a közelben, mint Pókember.

Hatalom átvételi tervek (titkos)
A Hydra nem kisebb célt tűzött ki magának ezúttal feladatként, mintsem visszafoglalja Németországot Zola-tól. Éppen ezért puccsra készülnek, ahol a parlamenttel leváltatják a kancellárt (aki titokban Zola) és Hate Mongert (Hitler klónja) teszik meg új kancellárnak, így Németország ismét Hydra kézre kerülhetne.

Los Angeles
Az Angyalok tovább haladtak a terroristákkal szembeni harcban, mint kiderült a pajzs, ami körbevette a pódiumot és a túszokat mágikus, ami az egyik ott levő személyből ered.

Téli fagyok (EVENT!)
December kezdetével egy roppant hideg és kemény tél csapott le a Keleti partra. Az ősz is már igencsak nyúlós, nyálkás, esős idő volt, a folytatásra sem jósolnak jobbat a meteorológusok. A téli hónapokra roppant hideg, csapadékos tél lelet jósolnak, ami szerint tavaszig enyhülés sem látható. A jó hír legalább, hogy az ünnepek alatt is biztosan lesz hó, nem is kevés.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 3 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 01 Feb. 2016, 00:00

Hírek!
2016. január és február

Kedves játékosok!
Az elmúlt egy hónap igencsak csöndes és kevésbé produktív volt, így igazából sok hír nincs is, amit említeni kellene.
A most futó hideg teles event tovább zajlik, ami február 29-ig fog tartani. Az event hasonlatos a korábbi hőséghez, azzal a különbséggel, hogy most nem forró nyár lesz az oldalon, hanem roppant hideg, hűvös, fagyos, nagy havas tél. Emiatt a fagy alapú képességgel bírók könnyebben, erősebben tudják használni a képességüket.
Ultimate Guru, azaz Maniac kiírt egy kérdést az Ultimate kalanddal kapcsolatban, így aki érintett, azt kérem, hogy írjon neki választ.
Március 13-n lesz az idei tavaszi képregénybörze, így ott a szokásos találkozót is megfogjuk majd ejteni.
Most ért véget a karácsonyi és újévi event a suliban és rögtön indul is a Valentin napi és farsangi event, bál.

Van két új pályázat, ahova várjuk a jelentkezőket:
Egészségügyi miniszternek - az AIM-ba, vagy
Igazgatóhelyettesnek a mutáns suliba.
A pályázatokat február 29-n éjfélig lehet beadni.

Készült a részemről egy tutorial az oldalra, Cerebro központi adattára néven. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
A Csatavilág megnyitotta a kapuit, megannyi új játéklehetőséggel. Illetve ez a hely lesz az, ahol a kalandmester jelöltek mesélnek majd próbaként. Ezenfelül bárki mesélhet a síkon, aki csak szeretne. A kérdéseket a sík topicjában lehet máris feltenni. Itt várjuk a kalandokra a jelentkezőket, több is ki van írva, jó lenne miattatok is a kalandmestereket tesztelni, hogy Reneszánszon mindenki hamar kaphasson mesélőt és ne kelljen várni, mert amúgy is túl vagyunk terhelve.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
Mivel megint sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Az új korszakkalandra, az Első hullámra még mindig lehet jelentkezni, mindegyik szálra, még be tudom mesélni az embereket.
Újra van kozmikus kaland, Lángoló titkok címen, még erre is lehet jönni egy-két embernek.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében.
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Február 1-n indul az Valenin napi és farsang event, március 31-ig tart, ide is jöhetnek a diákok és az X-men tagok. Párhuzamos „kaland”.
Továbbra versenybe lehet szállni Apokalipszis lovasának címéért, továbbra is Éhség rangjára lehet pályázni.

A Csatavilágon Svarog még mindig várja a jelentkezőket.
Svarog kalandja az 1602-es világon: Az Aranygyapjú nyomában
Timofei kalandja, a 666-os világon: Gyilkos csapat
Nem kalandmesteri pályázat kalandja:
Maniac-től az Ultimate világon: Kataklizma
Nefi-től az Elveszett világ napjai világon: Titkok

Alternatív kalandoknál, Z még mindig fogad jelentőket a Gótika kalandra.
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Outsiders síkon az ezüstkor kalandra lehet jelentkezni. Ahogyan a szuperhumánok kalandra is.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az Új mutánsok kalandra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Ezeken felül az Ékkövek Birodalmán is lehet folyamatosan gyártani a kisházakat a különböző területekre, mindenkit, akár más oldalról – vagyis, akinek nincs karaktere XMR-en – is örömmel látunk itt.
- Illetve a di Chromixen ház Olimpiát és bált tart Ratenus eljegyzése miatt, a részletek és jelentkezés az egyeztető topicban.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Csatavilágon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!

New York Times - Page 3 00120

Hírek!
2027. január

Bál
A Xavier iskolában véget ért a Karácsonyi és Újévi bál, mindezt a Valentin napi és farsangi bál váltja.

Maffiaváros 1. (titkos)
A városban igencsak elszabadultak az indulatok, hála annak, hogy Cahal és Michael egymásnak esett az utcán és Michael elsütött egy fegyvert. Nem elég, hogy a Cinnamon család jobb kezét megölték és még nincs meg a tettes, de most még a két férfi feje felett a kasza is lengedezik, hogy kiteszik őket a városból, a teljes Cinnamon családdal együtt.

Maffiaváros 2. (titkos)
A Maffiavárosról egyre több és több információ derül ki. Egyelőre nem tudni, hogy miért, de a piacon működhet egyetlen egy bár, a Devil's inn. Teljesen függetlenek, senkinek sem tartoznak adóval, vámmal, vagy egyéb szolgáltatással.
Kiderült az is, hogy a gyilkosság napján a Don nem volt a városban, csak a felesége. Michael-t a tette miatt büntetésből jogi egyetemre küldi a Cinnamon család.

Avaloni megmenekülés
A csapat végül sikeresen megtalálta a fiatal lányokat és kiszabadították őket a fogságból. Ennek köszönhetően visszakerültek a mi világunkba. A lányok rendben lesznek, ahogyan a mentőcsapat tagjai is, ellenben a Szellemlovasnak gondjai akadtak, az őt megmérgező méreggel valamiért nem képes boldogulni a teste.

Letartóztatás (titkos)
Timofei tervei nem úgy alakultak, ahogyan tervezte. A SHIELD ugyanis elfogta, kihallgatta. Majd úgy ítélték meg, hogy a "férfi" egy fegyver, ami veszélyes lehet másokra nézni, így úgy határoztak, hogy lefagyasztják és úgy fogják tárolni a későbbiekben egy gondosan őrzött helyen.

Szabadulás a Raftról (titkos)
Kyle Collinsnak esélye van arra, hogy szabaduljon a börtönből. A kormány egyik embere kereste fel, hogy dolgozzon nekik és legyen egy Osbon Angyalai közül. Egyelőre őt nem veszik be teljesen, hanem egy teszt feladatra küldik, ha azt teljesítik, akkor amnesztiát kap és a csapat teljes értékű tagja lehet.

Osborn Angyalai
A Project nem állt le egyébként sem, de most hivatalosan is újra fellendült a kezdeményezés és ismét lehetséges angyalnak jelentkezni, ahol valamelyik korábbi, vagy mostani Angyal jelmezét lehet megkapni, és hozzájuk hasonlatos képességet.

Költöztetés (titkos)
dr. Stephanie Miller úgy döntött, hogy a Zack Morsus-tól megörökölt mágikus könyvtárat a jobban védhetőség miatt elköltözteti a mutáns gimiből és az otthon kialakított saját könyvtárába vitte őket, mert ott jobban tudja őket óvni és védeni.

Robbanás New Yorkban
A helyzet tovább fokozódott ezen a helyen, már feltűntek ellenségek is, akik határozottan a Hydra emberei és egy nő is jelmezben, aki úgy tűnik, hogy szuperképességekkel rendelkezik. Peter Calm kezei között meghalt egy fiatal lány, akinek kitörte a nyakát segítségnyújtás közben, majd elejtette őt.
Luke és Burton felvették a harcot a nővel és a még megmaradt Hydra katonákkal.

Roxxon-i felderítés (részben titkos)
Titkos: Sakura-t leleplezte az egyik korábbi alkalmazottja, aki még az AIM időkben volt a tudományos részleg vezetője a nő tornyában. A férfi elfogta a nőt, aki végül egy laborban ébredt leszíjazva, maga körül csomó tárolót és abban növekvő embriókat talált. Egyelőre nem tudni, hogy mit is terveznek vele a kísérletezgetésen felül.

Hatalom átvételi tervek (titkos)
A Hydra csapásmérő egysége megérkezett Németországba, ahol megkezdték a Kancellária épületének elfoglalását. Egyelőre addig jutottak, hogy behatoltak az épületbe és nekiláttak annak az elfoglalására. Addig a pillanatig, amíg nem értek be az épületbe ellenséggel sem találkoztak, de ott bent már igen és az ellenség azonnal gránátokkal fogadta őket.

Gyermekrablás (titkos)
Dr. Zield Jones-t és a családját ezúttal sem kerülte el a veszedelem és a baj. Noha ezúttal el sem hagyta az otthonát, vagy került gondba, a baj mégis megtalálta őket. Arra ért haza, hogy a felesége, Hannah és az állatok eszméletlenül fekszenek a lakásban, a kis Theo, a fia pedig eltűnt. A felvételek alapján ő maga vitte el a gyermeket és távozott először AIMville-be Barbudáról, majd a gyermekkel New Yorkba távozott.

Lángoló Galaxis
Az űrben is zajlanak tovább az események. A Korbin bolygón rengeteg, ősi ereklye, lelet került elő a föld alól, így sok szerencsevadász, tudós, de még a Galaxis Őrzőinek tagjai közül is voltak, akik odamentek. Sokan a pénz reményében mentek, mások kutatás miatt, de olyanok is, akik azt remélik, hogy megtalálják a módját itt a Phalanx, vagy Annihilus seregének megállítására.

Téli fagyok (EVENT!)
December kezdetével egy roppant hideg és kemény tél csapott le a Keleti partra. Az ősz is már igencsak nyúlós, nyálkás, esős idő volt, a folytatásra sem jósolnak jobbat a meteorológusok. A téli hónapokra roppant hideg, csapadékos tél lelet jósolnak, ami szerint tavaszig enyhülés sem látható. A jó hír legalább, hogy az ünnepek alatt is biztosan lesz hó, nem is kevés

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 3 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Kedd 01 Márc. 2016, 00:00

Hírek!
2016. február és március

Kedves játékosok!
Ismét eltelt egy hónap, a téli event, azaz a fagyos, jéghideg tél, ami az elmúlt hónapokban New Yorkot és a keleti-partot sújtotta véget ért. Kezdődik a lassú felmelegedés és közeledik a tavasz. Így az eddigi fagyalapú képességek bonusza is véget ért és minden visszatér a régi kerékvágásba.
Március 13-n lesz az idei tavaszi képregénybörze, így ott a szokásos találkozót is megfogjuk majd ejteni. Most is a Kispesten lesz, mint az utóbbi időben. 10-től, az árusoknak 9-től, utána a plázában a találkozó.
Mivel mindkét pályázatra érkezett egy-egy pályamunka, így a jelentkezéseket lezártnak tekintjük, néhány napon belül pedig várható lesz az eredményhirdetés, hogy a pályázók megkapják-e a megpályázott karaktert. Amelyik pályázat nem lesz sikeres ott meghosszabbítjuk a lehetőséget, remélhetőleg nem lesz efféle.
Morsus éppen már lassan 1,5 hónapja írói válságban szenved, amint újra tud írni vissza fog térni, addig is türelmeteket kérjük, akik nála vannak kalandon. Bár mivel jellemzően szerencsére éppen csak alteron mesél így remélhetőleg olyan nagy fennakadást és gondot nem okoz a hiánya és reméljük a lehető leghamarabb visszatér közénk.

Készült a részemről egy tutorial az oldalra, Cerebro központi adattára néven. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
A Csatavilág megnyitotta a kapuit, megannyi új játéklehetőséggel. Illetve ez a hely lesz az, ahol a kalandmester jelöltek mesélnek majd próbaként. Ezenfelül bárki mesélhet a síkon, aki csak szeretne. A kérdéseket a sík topicjában lehet máris feltenni. Itt várjuk a kalandokra a jelentkezőket, több is ki van írva, jó lenne miattatok is a kalandmestereket tesztelni, hogy Reneszánszon mindenki hamar kaphasson mesélőt és ne kelljen várni, mert amúgy is túl vagyunk terhelve.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
Mivel megint sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Az X-diákoknál az új Murderworld kalandra lehet jönni minden érdeklődőnek.
Az új korszakkalandra, az Első hullámra még mindig lehet jelentkezni, mindegyik szálra, még be tudom mesélni az embereket.
Újra van kozmikus kaland, Lángoló titkok címen, még erre is lehet jönni egy-két embernek. Még mindig betudom mesélni a jelentkezőket.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében.
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Február 1-n indul az Valenin napi és farsang event, március 31-ig tart, ide is jöhetnek a diákok és az X-men tagok. Párhuzamos „kaland”.
Továbbra versenybe lehet szállni Apokalipszis lovasának címéért, továbbra is Éhség rangjára lehet pályázni.

A Csatavilágon Svarog még mindig várja a jelentkezőket.
Svarog kalandja az 1602-es világon: Az Aranygyapjú nyomában
Timofei kalandja, a 666-os világon: Gyilkos csapat
Nem kalandmesteri pályázat kalandja:
Maniac-től az Ultimate világon: Kataklizma
Nefi-től az Elveszett világ napjai világon: Titkok

Alternatív kalandoknál, Z még mindig fogad jelentőket a Gótika kalandra.
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Outsiders síkon az ezüstkor kalandra lehet jelentkezni. Ahogyan a szuperhumánok kalandra is.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az Új mutánsok kalandra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Ezeken felül az Ékkövek Birodalmán is lehet folyamatosan gyártani a kisházakat a különböző területekre, mindenkit, akár más oldalról – vagyis, akinek nincs karaktere XMR-en – is örömmel látunk itt.
- Illetve a di Chromixen ház Olimpiát és bált tart Ratenus eljegyzése miatt, a részletek és jelentkezés az egyeztető topicban.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Csatavilágon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!

New York Times - Page 3 00120

Hírek!
2027. február

Bál
A bál tovább folytatódik az iskolában, az elmúl bálokhoz képest igencsak nagy aktivitással és sok résztvevővel.

Maffiaváros 1. (titkos)
A nyomozás több szálon indult el, egyelőre nem sok sikerrel, a gyilkosság módját már sikerült megállapítani, csak azt nem, hogy ki követte el. Cahal és Sam kapott egy listát, hogy kik voltak Liam ellenségei, Michael-t és Jenna-t lényegében a Társaság kidobta a területéről, míg Kurama a Triád tagjaiból próbál információt kihúzni, Unaka és a másik bérgyilkos pedig sehol sem áll.

Feladat (titkos)
Kyle Collinsnak kiadták az első feladatát, hogy mit is kell végrehajtania, ami nem más, mint ellopni valamit a SHIED-től, egy fegyvert, noha még nem tudja, de a fegyver egy nanobotokkal teli személy; Timofei.

Tanulás
dr. Stephanie Miller úgy a mágikus könyvtár átköltöztetése után nekilátott annak, hogy a gyógyítómágiát teljes mágiaként tanulja ki, ehhez a saját könyvtárát használja és egy három (most már csak kettő) hónapos tanulási fázis áll még előtte.

Robbanás New Yorkban
A helyzet továbbra sem a legjobb, ugyan Luke a legtöbb ellenfelét elintézte, Burton összeverekedett a nővel, aki felbukkant. Az pedig valamilyen módon "megtörte" az angyalt, aki Luke ellen fordult és megtámadta a férfit, illetve a még megmaradt két Hydra ügynököt.

Roxxon-i felderítés (részben titkos)
Sakura kiszabadult a kísérletezés alól, rájött, hogy képes alakot váltani bizonyos mértékig, amikor ezt megtette - a fogvatatója éppen a vérét csapolta - képes volt megölni a tudóst, akinél a számítógépben néhány érdekes dolgot talált. Többek közt az Y projectről, és a korábbi AIM-es regenerációs szérumról.

Hatalom átvételi tervek (titkos)
Egyre jobban haladnak az előrenyomulásban, lassanként már a teljes épületet az irányítása alá vonja a Hydra, hogy utána majd a Parlament épülete következzen. Webster súlyosan megsérült a bevetés során, egy gránátot szorított a kezei közé, remélve, hogy az nem okoz benne kárt, de a gránát misztikus volt és úgy reagált Webster keze, mint egy sima ember és a petárda találkozása.

Gyermekrablás (titkos)
További információk derültek ki a gyerekrablással kapcsolatban, a gyermeket San Francisco-ba vitték Zield kártyájával együtt. Egyelőre semmit mást nem lehet tudni, csak ennyit, illetve, hogy lehetséges, hogy a Roxxon cég volt az, aki elrabolta a gyermeket. Zield ideiglenesen szigorú szabályokkal ugyan, de az USA területére léphetett.

Lángoló Galaxis
A kozmikus részen a csapat már látott néhány leletet, amik igencsak furcsák voltak, nem csak az, hogy nem látott még ilyet senki Miller-en kívül,de az is, hogy asgardi és kilencvilágbeli rúnák voltak ezeken. Valamilyen oknál fogva úgy tűnik, hogy tűóriások és démonok voltak a Korbin titokzatos támadói és ők támadták az ásatókat, és kutattak a leletek között.

Nyaralás
A Fischer Pharmaceuticals Co. igencsak sikeres lett az utóbb időben, egyszerre szállítanak, mind a SHIELD-nek, mind az AIM-nek. A cég igazgatója és "atyja" most jól megérdemelt pihenésük és egyebek miatt a Maldív-szigetekre mennek nyaralni.

Aromata et commeatus
dr. Stephanie Miller megnyitotta New York és talán az ország első mágikus kellékeket - gyógynövényektől a mágikus ereklyékig - áruló boltját a régi X-men és X-suli Brooklyn-i birtokán. Március 1-től várja a bolt a kedves látogatókat, vásárlókat.

Szomália
Beesteledett Szomáliában, Lupin, Fuchida Kenjirou és az AIM-es társuk elindulnak, hogy teljesítsék a feladatukat, ami miatt az országba érkeztek nem sokkal korábban.

Madripoori kirándulás
Svarog miután az utolsó avaloni "kirándulás" után megkapta a jutalmát Roma-tól úgy döntött, hogy a kapott információk nyomán, amik Madripoorba vezették; elmegy oda és ott próbál utánajárni a dolgoknak, hogy megtalálja végre valahára az Álmodót és felébressze azt.

Démonvadászat
Tyler újra akcióban, még mindig a "zombidémon"kutyákkal verekedett a friss természetfeletti és a végén úgy döntött, hogy jobb, ha odébb áll és menekülőre fogja a dolgot, mielőtt még esetleges hátrányba kerülne az ellenfeleivel szemben.

Téli fagyok vége (EVENT vége!)
A hideg fagyos hónapoknak vége, a meteorológusok a roppant hideg és kemény tél után enyhe, kellemes tavaszt ígérnek, sok-sok napsütéssel és kevés csapadékkal. New York és a keleti-part fellélegezhet, bár a rengeteg hó és hirtelen jött jó idő miatt árvízveszély fenyeget.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 3 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Szer. 30 Márc. 2016, 00:27

A Hydra felemelkedése 12: Első hullám epilógusok

Epilógus 1. – Roxxon főépület, San Francisco
Niclas Richard Jørgensen a felvételeket és adatokat figyelte, olvasta, amiket azon a bázison szereztek, ahol Sakura-t is fogva tartották. Számára már csak azért is érdekes volt a nő, mert genetikailag is roppant furcsa, egyedi. Az utóbb tíz évben rengeteg asgardi mágiának volt kitéve, aztán Celestial technológiának. Először elvesztette a képességeit, majd visszakapta. Most pedig Richard is kísérletezett rajta, a doktor, akit megölt nem volt kár érte, a megölt katonákért, alkalmazottakért sem, tudta őket klónozni, hogy újra munkába álljanak. Visszatérve Sakura-ra, ő egy roppant érdekes kísérlet lett, kíváncsi volt, hogy miként fog végződni az egész.
- Uram - szólalt meg az egyik tudós. - Nem találjuk a nyomát, valószínűleg az AIM visszahívta.
- Nem gond - mondta Jørgensen. - Előbb vagy utóbb, ha nem akarja elveszteni a képességeit úgyis visszajön, hogy csináljunk vele valamit. A vére, a vírusok és az embriók pedig megvannak. Minden a terv szerint alakult.
Nyugodtan dőlt hátra a székben, a fia is megkapta a képességeket, roppant erős volt, ahogyan számított erre. És mindezzel a történetnek még koránt sem volt vége.

Epilógus 2. – Barbuda, AIM Birodalom
Johanne gondterhelten ült az irodájában és a történteken gondolkodott. Eddig is veszélyben érezte az AIM Birodalmat, de azok után, hogy a Hydra elfoglalta Németországot már méginkább. Így is hónapokkal korábban felmerült benne a kiugrás ötlete, végtére is egyetlen küldetésben sem vettek részt, ellenben a Hydra folyamatosan veszélyeztette az embereit és továbbra is a céljuk, hogy kiirtsák a mutánsokat. Johanne és rengeteg alkalmazottja pedig az volt. Az emberek és a Birodalom jóléte fontosabb volt, főleg, hogy most már a saját lábukon is képesek voltak megállni, nem úgy, mint az elején, amikor kényszerből lett az egyik fej. Hosszas több hetes, hónapos gondolat ért be ekkor, így üzenetet küldött Spartannak, hogy látni akarja.
- Madame Hydra - köszöntötte a férfi. - Miben állhatok a szolgálatára.
- Simon! - biccentett. - Tudasd a többi fejjel, hogy ezentúl sem én, sem pedig az AIM Birodalom nem része a Hydra-nak!

Epilógus 3. – SHIELD főépület, New York
Valaki összehívta a Bosszú Angyalokat, hogy személyesen óhajt velük az egyik védett tárgyalóteremben. Mindenkivel egytől egyig, még a beugró tagokkal is. A nő a lehető legnagyobb titokban érkezett meg, egyedül Vízió volt az, aki tudott róla, senki más. Ő adta az útvonalat is, hogy merre menjen. Egy feketehajú zöld egyenruhás nő lépett be a védett tárgyalóba. Ebben az alakban senki sem ismerte meg, hiszen ez volt a célja, amikor a képességével létrehozta ezt az külsőt.
- Önök ebben a külsőben nem ismernek, ez az alakom a közelmúltig Madam Hydra-ként volt ismert, a Hydra egyik feje voltam, noha semmilyen akcióban nem vettünk részt, igazából úgy lettem az, hogy nem volt más választásom, az emberiség érdekében. Lényegében döntenem kellett, hogy milliók halnak meg az Örökség II. vírusban, vagy ők segítenek... Így sem avattak be sokba, hogy az egyik tagjuk voltam, de Németország elfoglalása után már tényleg féltem az embereimet, akiket így is bedobtak többször a frontvonalba és életveszélybe sodorták őket. Mindez persze nem mentesít az alól, hogy egyikük voltam.
Ekkor vette le az álcáját és tűnt fel a szőke haja és az Angyalok által is ismert vonása, hogy ő nem más, mint Johanne Jones Tao, az AIM Birodalom és a Legfelsőbb Tanács vezetője.
- Teljes amnesztiát kérek, illetve védelmet az AIM Birodalomnak, és mindent, amit tudok, átadok maguknak a Hydra-ról - mondta.

Epilógus 4. – Maffiaváros, New York alatt
A Maffiavárosra végre újra némileges nyugalom ült, hála annak, hogy kiderült az, hogy ki ölte meg a Cinnamon család második emberét, ami egy baleset volt csupán. A várost uraló maffiacsaládok, szervezetek vezetői a dómban a megszokott megbeszélésüket tartották, amikor egy férfi toppant be hozzájuk, váratlanul. A Vezér érkezett meg, akinek főleg az Arénában voltak érdekeltségei és egyéb helyeken is. Azt senki sem tudta azonban, hogy ő maga is a Hydra alkalmazásában áll. Ha tudták volna, valószínűleg a férfi el sem jut ide, hiszen a New Yorki maffiára jellemzően a Cabalnak volt befolyása.
- Hölgyeim, uraim! - kezdte. - Azt hiszem, hogy tudom a megoldást a problémájukra, problémánkra, a Ligára. Én adom az információt és a pénzt, önök az embereket. Fejenként 10.000.000$-t adok azoknak, akik elmennek Madripoorba, ott megkeresnek egy templomot, ami a Liga titkát és eredetét rejti. Elhoznak mindent onnan, amit ott találnak. Úgy hiszem, hogy ez a hely rejti az elpusztításuk kulcsát és számomra megér ennyi pénzt mindez.

Epilógus 5. – Hydra bázis, Németország
A Hydra nem esett kétségbe amiatt, hogy az AIM Birodalom kiszállt a Hydra-ból, már úgyis megvolt, hogy ki lesz az utóda. Egyébként sem zavartak itt túl sok vizet, mert nem avatkoztak bele a dolgokba. Ellenben az új kiszemelt, nos az ő legalább merész volt és mert olyan dolgokat tenni, amikkel kivívta a figyelmet. Nem csak a legális dolgokkal, hanem az illegálisakkal is. Niclas Richard Jørgensen és a Roxxon. Sőt a következő elnökjelöltnek is őt szánták. Spartan kereste fel és ajánlott neki lehetőséget maguk között, amit rövid mérlegelés után el is fogadott. Üzleti út címén utazott el Németországba, ahol találkozhatott is a többi fejjel, akik kivételesen eljöttek ide, hogy személyesen üdvözöljék a férfit.
< - Herr Jørgensen remélem élvezni fogja a közös munkát - mondta Spartan németül ezúttal. >
< - Teljes mértékben biztos vagyok benne, hogy a közös munkánk roppant gyümölcsöző lesz minden téren. Hail Hydra!

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 3 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Pént. 01 Ápr. 2016, 00:00

Hírek!
2016. március és április

Kedves játékosok!
Ismét eltelt egy hónap, ebben a hónapban szerencsére igencsak sok minden történt, amiről érdemes beszámolni.
Március 13-n volt a képregénybörze, ahol ismét ott voltunk, igaz megtizedelve, mert nem tudott mindenki elmenni.
Noah Fischer-nek köszönhetően elkészült az oldal wikipédiája. Nyugodtan használhatjátok, ajánlhatjátok ismerősöknek, bárkinek, akinek lenne kedve játszani, teljesen publikus. Ki is került a fórumra részlegként, itt láthatjátok, hogy miként működik:
New York Times - Page 3 Cte7p
Az X-men igazgatóhelyettesi pályázatot elfogadtuk, a másik néhány napon belül kap értékelést.
A 11. korszakkaland végével igencsak sok változás állt be az oldalon. Többek között egy új faj jött létre és került játékba az Y-project tagjai. Az AIM Birodalom többé nem rész a Hydra-nak, a regenerációs szérum újra elérhető 2kredit/db áron.
Ismét Noah-nak köszönhetően egy általa kitalált új scifi faj is játszható lett, a Huzhara.
Ezeken felül az én jó voltamból az asgardiakhoz is került egy új alfaj, a képregényekből is ismert angyalok, a 10. világ lakói.
Úgy néz ki, hogy Morsus írói válsága enyhül és már a visszatérésen gondolkodik, ha megtörténik egy alternatív kalandot fog kiírni, hogy újra felvegye az oldal ritmusát.
A bál is véget ért, legközelebb májusban lesz majd esemény a diákoknál, ami egyben a diplomaosztó is lesz, illetve majd ismét július 4-i bál is lesz.
A szolgálgató által bekerült egy újdonság, amiről írtam korábban, de most is említést teszek:
Sponsored content! Egy új "funkció" a fórumon, a legutolsó reagok után látszik közvetlenül abban az esetben, ha vendégként nézi valaki a fórumot. Mivel sokan használnak adblock-ot, ami a fórum főoldalán lenne egyébként és így az nem látszik... És mivel a szolgáltató ingyenes alapvetően kell nekik a pénz, ami a reklámból jön be, ezért a topicoc végére kerül be ez a sponsored content. Úgy állítom be, hogy csak vendégként látszódjon, belépve már ne, a részletek pedig itt olvashatóak:
http://help.forumotion.com/t146308-sponsored-content-new-advertising-format-coming-soon-on-forumotion-forums

Készült a részemről egy tutorial az oldalra, Cerebro központi adattára néven. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
A Csatavilág megnyitotta a kapuit, megannyi új játéklehetőséggel. Illetve ez a hely lesz az, ahol a kalandmester jelöltek mesélnek majd próbaként. Ezenfelül bárki mesélhet a síkon, aki csak szeretne. A kérdéseket a sík topicjában lehet máris feltenni. Itt várjuk a kalandokra a jelentkezőket, több is ki van írva, jó lenne miattatok is a kalandmestereket tesztelni, hogy Reneszánszon mindenki hamar kaphasson mesélőt és ne kelljen várni, mert amúgy is túl vagyunk terhelve.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
Mivel megint sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Az X-diákoknál az új Murderworld kalandra lehet jönni minden érdeklődőnek.
Az új korszakkalandra, az További offenzívákra még mindig lehet jelentkezni, március 6-n és 7-n kezdődnek, utána még egy-két körig elfogadom a jelentkezéseket.
Újra van kozmikus kaland, Lángoló titkok címen, még erre is lehet jönni egy-két embernek. Még mindig betudom mesélni a jelentkezőket.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében.
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Továbbra versenybe lehet szállni Apokalipszis lovasának címéért, továbbra is Éhség rangjára lehet pályázni.

A Csatavilágon Svarog még mindig várja a jelentkezőket.
Svarog kalandja az 1602-es világon: Az Aranygyapjú nyomában
Timofei kalandja, a 666-os világon: Gyilkos csapat
Nem kalandmesteri pályázat kalandja:
Maniac-től az Ultimate világon: Kataklizma
Nefi-től az Elveszett világ napjai világon: Titkok

Alternatív kalandoknál, Z még mindig fogad jelentőket a Gótika kalandra.
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Outsiders síkon az ezüstkor kalandra lehet jelentkezni. Ahogyan a szuperhumánok kalandra is.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az Új mutánsok kalandra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Ezeken felül az Ékkövek Birodalmán is lehet folyamatosan gyártani a kisházakat a különböző területekre, mindenkit, akár más oldalról – vagyis, akinek nincs karaktere XMR-en – is örömmel látunk itt.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Csatavilágon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!

New York Times - Page 3 00120

Hírek!
2027. március

Eladott lélek (titkos)
Michael Nikostratos úgy oldotta meg, hogy ezentúl ne őt gyanúsítsák a gyilkosságért, hogy eladta a lelkét Mephisto-nak, a Sátánnak. Plusz ezeken felül azt kérte, hogy az emberek tiszteljék. Mindezt megkapta, így 15 éve van hátra az életből.

Maffiaváros (titkos)
Sikerült megtalálni a tettest, aki a gyilkosságot elkövette. Mint kiderült egy baleset volt az egész, Liam lánya teljesen véletlenül a képességével ölte meg az apját. Kurama és Cahal voltak azok, akik megtalálták őt.

Heven (titkos)
Egy több évezredes titokra derült fény, kiderült, hogy a Kilenc világ nem kilenc világból áll, hanem tízből és itt az Angyalok laknak, akiknek nem sok közük van a keresztény mitológia lényeihez. Még Odin zárta el őket annak idején, és most sem tudnak kijárkálni.

Tanulás
dr. Stephanie Miller tovább folytatja a tanulmányait, közben pedig sikeresen, egy baleset révén átkerült Hevenbe, ahol 10x sebességgel képes minden mágiát tanulni.

Robbanás New Yorkban
A nyomozás tovább folytatódott, miután ATHENA jelezte Burton irányába, hogy valami energiát érzékelt. Az angyal odament, hogy megnézze, kiderült, hogy egy fiú volt a forrás és a robbanást is ő okozta azok után, hogy valaki beadott neki valamilyen szert.

Roxxon-i felderítés (részben titkos)
Sakura végül sikeresen megszökött a Roxxon karmaiból Kames segítségével. Úgy tudta, hogy megsemmisített maga után mindent, de ez közel sem volt így. Ezenfelül kapott egy génkezelést, aminek hatására elkezdett átalakulni Y-projectessé.

Hatalomátvétel (részben titkos)
A Hydra végül Joseph Soltzbauer és Reena Reynolds nagybani közreműködésével sikeresen elfoglalta a Reistagot is, és Németországot.
Németország elszakadt az EU-tól és önálló államként működik tovább a Hydra befolyása alatt. Az új kancellár Hate Monger lett (Hitler klónja)

AIM Birodalom (titkos)
Az AIM Birodalom kivált a Hydra-ból, erre az elhatározásra jutott Johanne. Felfedte a múltját a Bosszú Angyalok előtt és amnesztiáért cserébe átadta az információkat, amiket tudott. Zield is amnesztiát kapott ennek következtében.

Lángoló Galaxis
A társaság tovább kutatott, sikerült is jó pár dolgot találniuk, többek közt egy síremléket, amiben ereklyék is lehettek. Azonban ezt egyelőre nem nézték meg, hanem haladtak tovább, ahol a hegye építve egy katedrálist és azon belül egy átjárót találtak, egyelőre ismeretlen helyre.

Találkozás
Az űrben egy igencsak váratlan találkozás történt meg. A Hydra egyik ügynökét, Jochem-et a nemrégiben felbukkant Huzhara faj egyik tagja Shriad mentett meg. A huzhara jelenleg a Korbin felé tart, így az újdonsült társát is oda viszi éppen.

Poseidon Energy
A cég Tony Price irányítása alá került, akinek szinte az egyik első dolga az volt, hogy Chromix-landre menjen és Ratennel tárgyaljon, hogy az ő cége legyen az, aki a szigetnek szállít olajat.

Hydra
A Hydra a kiszállt Madame Hydra helyére a Roxxon vezérigazgatóját Jørgensen-t vették fel, ezáltal tökéletesítve lett az Y-project is, aminek Joseph is a tagjává vált.

Madripoori kirándulás
A Vezér felkereste a Maffiaváros tanácsát, hogy üzletet ajánljon nekik, ez volt az első eset, hogy odalent megjelent Hydra érdekeltségű személy, hisz a maffiákon a Cabalnak van befolyása. A Vezér végül is 10.000.000dollárt ajánlott fel fejenként azoknak, akik elmennek Madripoorba és információkat szereznek a Ligáról.

Vérminta
Végül is a SHIELD ügynököknek sikerült vérmintát szerezniük a jégről a brooklyni kikötőknél és a nőt sikerült is azonosítani Lucy Reilly, azaz a Póknő személyében, akiről évek óta semmilyen adat sem volt.

Javítások
A kikötőtérségben március végére sikeresen befejeződtek a télen megrongálódott épületek felújítása, javítása. Mostanra egyik sem életveszélyes, mind lakhatásra alkalmas, így a lakók visszaköltözhettek és a cégek is újra birtokba vehették az épületeiket.

Erdei kirándulás
Felix és Anton kimentek a suliból az erdőbe, ahol végül is beszélgetés közben egy hosszabb és nagyobb túrát tettek, megtalálva az egyik erdei tavat is, amit muszáj volt kipróbálniuk a hideg idő ellenére is.

Murderworld
Arcade ismét akcióban, ezúttal nem csak a Xavier iskola hallgatóinak egy részét rabolta el, hanem a világ több másik iskolájának hallgatóit is, majd egy szigetcsoporton tette ki őket. Azaz iskola nyer, akinek hallgatóiból a legtöbb él túl harminc napot a szigeten; a többi meghal.

Nyomozás
Chryseis, jelen volt egy halálesetnél a városi könyvtárban, ahol egy fiatal fiú meghalt drogtúladagolásban. A rendőrség megkérte a lányt, hogy a nyomozás idejére ne hagyja el a várost, hanem maradjon New Yorkban.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 3 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Vas. 01 Május 2016, 00:01

Hírek!
2016. április és május

Kedves játékosok!
Ismét eltelt egy hónap, ebben a hónapban szerencsére igencsak sok minden történt, amiről érdemes beszámolni. Főleg újítások történtek, amik szépítik, megkönnyítik a játékosok életét, de minderről lejjebb olvashattok.
Előző hétvégén volt egy fórumtali, ami igencsak családiasra sikeredett, mert a többség végül lemondta, hogy jöjjön, remélhetőleg legközelebb többen leszünk már.
A játszható fajok jobban átláthatóak lettek, három külön részre lettek szedve, mint a Földi fajok, földön kívüli fajok és a más dimenzió fajai. Ezen felül bekerült a "Nem játszható fajok" részlege is, ide olyan fajok kerülnek, amik már felbukkantak a játéktéren valahol, azonban nem játszhatóak.
A másik pályázat is elfogadásra került, így az AIM-es miniszteri poszt is bekelt.
A hónapban újra lesz Diplomaosztás a diákoknál, akik ezennel befejezik az iskolát és teljes jogú NJK-vá válnak.
Bekapcsolásra került a fórumon a HTML részleg a reagoknál, ezzel egyidejűleg már tudtok sablonokat/templatet-t készíteni a hozzászólásaitokhoz. A tutorialt az előző linek olvashatjátok, segítséget ehhez pedig a dumaládában levő topicban kérhettek.
Tao visszatért nagyjából fél éves kihagyás után, ugyan egyelőre nem mesél, de a többi moderátori feladatát igyekszik visszavenni, így hozzá is lehet fordulni kérdésekkel.
Remélhetőleg mihamarabb lesz egy meglepetés is az oldalon, ugyanis egy új design is készül, ami remélhetőleg májusban már be is mutatkozhat majd.
Lassanként végéhez közeledünk a korszaknak, így majd a Ti véleményetek is ki lesz kérve, hogy mit szeretnétek folytatásnak, milyen irányba menjen majd tovább a történet. Valószínűleg nyáron kerül ki ezzel kapcsolatban kérdőív, vagy efféle.
Idén is lesz kvíz, a hónapban már neki fogok/fogunk állni annak, hogy a 100 kérdés meglegyen augusztusig ezen oldal 5. születésnapjáig. Smile

Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

A Csatavilág megnyitotta a kapuit, megannyi új játéklehetőséggel. Illetve ez a hely lesz az, ahol a kalandmester jelöltek mesélnek majd próbaként. Ezenfelül bárki mesélhet a síkon, aki csak szeretne. A kérdéseket a sík topicjában lehet máris feltenni. Itt várjuk a kalandokra a jelentkezőket, több is ki van írva, jó lenne miattatok is a kalandmestereket tesztelni, hogy Reneszánszon mindenki hamar kaphasson mesélőt és ne kelljen várni, mert amúgy is túl vagyunk terhelve.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
Mivel megint sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Diák kalandra és a korszakkalandra sajnos már nem tudok bemesélni senkit, így ki is húztam ezeket innen.
Most indult a Szalagavató bál párhuzamosnak az érintetteknek, június 30-n fog véget érni.
Idén is van Diplomaosztó, amire a kritériumoknak megfelelő diákok két hétig jelentkezhetnek, hogy a diákjaik teljesértékű NJK-k lehessenek.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében.
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Továbbra versenybe lehet szállni Apokalipszis lovasának címéért, továbbra is Éhség rangjára lehet pályázni.

A Csatavilágon a következő kalandok vannak kiírva KM pályázatra:
Ivántól, Ahol a gépmadár sem jár, a 35. gépuniverzumban.
Nem kalandmesteri pályázat kalandja:
Maniac-től az Ultimate világon: Kataklizma
Nefi-től az Elveszett világ napjai világon: Titkok

Alternatív kalandoknál:
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az Új mutánsok kalandra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Ezeken felül az Ékkövek Birodalmán is lehet folyamatosan gyártani a kisházakat a különböző területekre, mindenkit, akár más oldalról – vagyis, akinek nincs karaktere XMR-en – is örömmel látunk itt.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Csatavilágon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!

New York Times - Page 3 00120

Hírek!
2027. április

Kutatás egy apa után
Michael Nikostratos úgy döntött, hogy elindul megkeresni a vérszerinti apját, akinek a kilétét egyelőre nem ismeri. Elsőként Szellemhez ment, de ő házon kívül volt, így az útja egyből a görögökhöz vezetett.

Kutatás Madripoorban (titkos)
A Maffiavárosból többen elmentek Madripoorba, már csak a 10millió dolláros jutalomért. Kurama már a reptéren megsértődött, így ott is maradt, hogy bevárja a többieket, így csak Unka és Cahal mentek fel a felvidékre a romos templomokhoz

Eltűnés (titkos)
Cahal megmagyarázhatatlan okból eltűnt az Orvgyilkosok Ligájának templomából, és egy ősi kínai, vagy távolkeleti városban találta magát egyik pillanatról a másikra.

Heven (titkos)
dr. Stephanie Miller a mentálmágia tanulása közben a helyi trollok fogságából kimentett egy féltroll, félangyal 10 év körüli kislányt, akit a mágia segítségével visszaterelt a helyes útra és kitanított, Thyra Runa nevet kapta a kislány.

Tanulás, új SHIELD börtön (titkos)
dr. Stephanie Miller tovább folytatja a tanulmányait, és egy saját dimenziót hozott létre, hogy Tyhra-t kihozhassa Heven-ből. Ezt a dimenziót az USA egyik városáról Pleasant Hillről formázta, amit a későbbiekben a SHIELD fog börtönnek használni.

Újabb robbanás New Yorkban
Az Aromata et commeatus előtt történt egy mágikus robbanás, ahol feltehetőleg Morgan embereinek szándéka az volt, hogy a node-t beszennyezék és az ott levő mágikus személyeket, köztük Gawain-t is eltűntessék a világból. Mindez nagyjából sikerrel járt, többen (Aashirya Nakti Singh, Chryseis Anthis, Valdemar Seymour, Noah Fischer, Dane Montrose, Carl Morrow / Jelly, George Turner / Sir Gawain és Ulysses J. Forge / Aegis) átkerültek Avalonba.

Megszakadt állásinterjú
Jason Weltman egy állásinterjún volt, amikor hirtelen rosszul lett a váróban. Azt még látta, hogy mások is az épületben hozzá hasonlóan rosszul lettek, majd a következő emléke már neki is az, hogy Avalonban van.

Z Dimenzió (titkos)
A Hydra újra elküldött egy csapat embert (Joseph Soltzbauer, Klaus Randgris, Otto Meinhard Freisler és Reena Reynolds) a Z dimenzióba, hogy még több szövetségest találjana ott maguknak. Közben kiderült, hogy az ott létrehozott fajokhoz esélyes, hogy egy Hydra ügynök DNS-ét, Jochem Schallamach-ét is felhasználta Zola a kísérleteihez.

AIM Birodalom
Az AIM Birodalomnak új egészségügyi minisztere van, Dr. Peter Symus aka dr. Csótány személyében.

Lángoló Galaxis
A bolygót ismét támadás érte az ismeretlen támadóktól, akikről mostanra kiderült az ott levőknek, hogy a támadók idegen világból származó tűzóriások.
Shriad és Jochem is bolygón kötött ki a huzhara lezuhant hajója miatt, odakint őket is megtámadta három tűzóriás.

Posseidon Energy tárgyalás
A tárgyalás Tony Price Raten Chromixen között tovább folytatódik, már közel állnak egy megállapodáshoz az ország/sziget és a cég között.

Murderworld
Az egyik diák öngyilkos lett, Felix és Anton bejutottak a kerítés mögötti faluba, ami egyelőre eléggé kihaltnak tűnt. Jason pedig szövetséget kötött az egyik lánnyal, őket pedig beérte Cody. Egyik csoport sem tudja továbbra sem azt, hogy miért pont ők vannak itt és miért.

Iskolák találkozása (titkos)
Az iskolák találkozóját megzavarta egy, vagyis két támadás, amit Apokalipszis emberei, illetve Mr. Sinister és Slade okoztak. Az erős, életképes diákokért jöttek, a saját diákjainak védelme közben Serena és Adia életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Cold Springs Harbor (részben titkos)
A SHIELD emberei érkeztek ki ide, hogy terrorizmus után nyomozzanak, ezzel egy időben Black Talon két drogdílert követett ide, most pedig a SHIELD ügynökeinek követésével próbál további információkat szerezni.

Somalia (titkos)
Fuchida, Shawn, Lupin hármas egy szervezetek közötti (SHIELD, AIM, kormany) kooperatív küldetésben vesz részt. Mogadishuból Északra mentek, ahol sikeresen bevették azt a repteret ahol a szervezetek egy dimenzió kaput sejtenek. Már csak pár lépésre vannak a céltól.

Utcai dolgok
Tyler még mindig az élőholtakat irányító erőt kergeti, egészen pontosan vagyis nyomoz utána. Ehhez vett néhány fegyvert az utcán, hogy megtudja védeni magát és szembe tudjon szállni az eddig ismeretlen hatalommal, erővel.

Újra börtön (titkos)
Kyle Collins nem tudta teljesíteni a feladatot, amit kellett volna ahhoz, hogy Osborn Angyalai közé kerüljön. Súlyosan megsérült és így került vissza a Raftra, kómában.
Timofei testét pedig sikeresen biztonságos helyre szállított a SHIELD.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 3 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Szer. 01 Jún. 2016, 00:00

Hírek!
2016. május és június

Kedves játékosok!
Ismét eltelt egy hónap, ebben a hónapban most nem történt olyan sok minden, de azért vannak olyanok, amiket érdemesek arra, hogy említsük.
Z aka Morsus végre visszatért a hónapban, túljutott az író válságon és rögtön két kalandot is kiírt bemelegítésnek. Ezek alternatívak, így bárki tud rájuk jelentkezni attól függetlenül, hogy jelenleg éppen hol is van a karakter. Így nézzetek majd be oda, lejjebb lesznek majd a linkek a szokásos hol lehet jelentkezni.
A design készül az oldalhoz, így nyáron valamikor megkapjuk majd Smile
Másik örömteli hírem is van, többek közt az, hogy a múlt héten megírtam a 100 kérdést a kvízhez, így most már egészen biztosan lesz születésnapi kvíz augusztusban, amit igencsak sokan szerettek.
Most nyáron nem lesz event a meleggel, hűvössel kapcsolatban, pedig mennyire jó lenne egy hűvös, hideg nyár, legalább az oldalon... szóval nagyjából most a karik is a döglesztő megszokott melegre számítsanak.
A Kalandmester pályázat frissítve lett, így most már nem kötelező a Csatavilágon mesélni, hanem lehet sima alternatív kalandot is.
Ezt kint hagyom még erre a hónapra, mivel még mindig érkezett hozzám panasz, hogy nem látjátok a template-ket, pedig email és privát üzenet is ment ezzel kapcsolatban:
- Bekapcsolásra került a fórumon a HTML részleg a reagoknál, ezzel egyidejűleg már tudtok sablonokat/templatet-t készíteni a hozzászólásaitokhoz. A tutorialt az előző linek olvashatjátok, segítséget ehhez pedig a dumaládában levő topicban kérhettek.


Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
Mivel megint sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Most indult a Szalagavató bál párhuzamosnak az érintetteknek, június 30-n fog véget érni. Ide még mindig lehet menni, mert jelenleg senki sem játszik itt.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében.
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Továbbra versenybe lehet szállni Apokalipszis lovasának címéért, továbbra is Éhség rangjára lehet pályázni.

Alternatív kalandoknál:
Kalandmesteri pályázat Iván részéről a Vesztegzár című kaland, várja még a lelkes jelentkezőket.
Z/Morsus részéről, mint említettem két kalandunk is van:
- Polgárháború, ami a jelenleg moziban levő film hangulatkeltő kalandja, csak éppen az XMR-es karikkal
- Gótika-Apokalipszis a gótika saga legújabb része, amit pedig az X-men: Apokalipszis című film ihletett

A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az Új mutánsok kalandra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Ezeken felül az Ékkövek Birodalmán is lehet folyamatosan gyártani a kisházakat a különböző területekre, mindenkit, akár más oldalról – vagyis, akinek nincs karaktere XMR-en – is örömmel látunk itt.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Csatavilágon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!

New York Times - Page 3 00120

Hírek!
2027. május

Kutatás egy apa után
Michael Nikostratos egyelőre nem sokat haladt előre, azt már sikerült elérnie, hogy Fürtöske, aki a kuzinjának nevezte őt korábban fogadja és tudjon vele beszélni, így hátha előrébb fog jutni a kutatásban.

Kutatás Madripoorban (titkos)
A Maffiavárosból többen elmentek Madripoorba, a kutatás pedig tovább folyatódik, már ott vannak a templomnál és Jo, illetve Unka úgy döntöttek, hogy nem fogják megszakítani a feladatukat amiatt, hogy Cahal eltűnt, hanem utána járnak a dolognak és közben remélhetőleg találnak valami nyomot, amivel megtalálják az ír férfit.

Eltűnés (titkos)
Cahal-nak sikerült már megtudnia, hogy miért is került oda, ahova. A Mennyek hét fővárosának egyikében van, minden főváros egy-egy halhatatlan harcművészet központi városa. A legenda szerint neki kell átvennie az egyik harcművészet vezetői pozícióját.

Heven (titkos)
dr. Stephanie Miller tovább folytatja a tanulmányait itt, a kislányt sikerült kivinnie a börtöndimenzión keresztül, de a folyamat nagyon sokat kivett belőle, így továbbra sem megoldott az, hogy mások közlekedjenek Heven és a Föld között.

Új SHIELD börtön (titkos)
A börtöndimenzió, amit Pleasant Hull városáról formáztak immáron működésképes és kész arra, hogy a rabokat fogadja, akiket ebben a dimenzióban helyeznek el.

Szenvedés hegye
Az Avalonba átkerült személyek egy hatalmas völgyben találták magukat, ahol egy gigászi kastély is volt. Oda mentek, ahol találkoztak egy páncélos személlyel. Az alak Gawainnak és Jasonnek ismerős volt, a Fekete Lovag volt, aki még Arthur király első uralkodásának idején tűnt el, mikor összecsapott Morgan LeFay-el.

Z Dimenzió (titkos)
A tárgyalások sikertelenül zárultak, mivel már a csoportnak az első házaspárt sem sikerült meggyőzniük, így a többiek sem voltak hajlandóak szövetségre lépni velük. A négyes így teljes sikertelenséggel tértek vissza a Hydra főbázisára.

Lángoló Galaxis
A harcok a tűzóriásokkal tovább folytatódott, odakint a szabadban Miller bezárta az egyik térkaput azáltal, hogy átment Muspelheimbe (feltehetőleg), odabent pedig egyelőre úgy néz ki, hogy nyerésre állnak a "kutatók". Egy helyi pedig sikeresen felemelte a pörölyt, ami a fali képeken van és időlegesen be tudott segíteni a többieknek, mielőtt a varázslónő ki nem ütötte őt.

Murderworld
Cody, Jason és a wakandai Hadiya találtak egy föld alatti bunkert, ahol még egy diafilmet is megnézhettek a Dharma cégről, akik itt ténykedtek annak idején, az 1970-es években a szigeten, legalább is a felvétel szerint. Azonban egyelőre több mindenre nem igen jutottak.

Iskolák találkozása (titkos)
A diákok és Cody is kijutottak az épületből és visszaértek Serena-val a Black Birdhöz. Amíg a diákok itt maradtak, addig Cody nekilátott annak, hogy kiiktassa a generátorokat, amik pajzsot húztak a szigetre. Az elsővel végzett is, közben Hadiya és Jason újra találkoztak a repülőnél.

Cold Springs Harbor (részben titkos)
A SHIELD csapata három felé szakadt, miközben észlelték, hogy a kommunikációval hiba van, az üzenetek késnek. Az egyik csapat a kollégiumhoz ment - ide jött Talon is - egy másik a kórházba, a harmadik a generátorokhoz. Talon az első, aki észlelte, hogy az idővel valami gond van, mert pár perc alatt a páncélja közel 20 órányi anyagot rögzített.

Vírusterjesztés
Sakura, az eredeti született alakjában a Stark Plázába ment, hogy a legújabb fertőzését ott kezdje elterjeszteni és tesztelni, hogy mennyire működőképes és hatékony. Egyelőre nem tudja, de a rendszerek értesítették a SHIELD-et is.

Nyomozás Teddy után
Zield és Hannah nagy előre lépést tettek a fiúk megtalálásában. Eljutottak egy barlangba a tengerparton, ahol megérezték a fiúkat. A szagokat követve egy titkos folyosót találtak a barlang falban, amit korábban a rendőrség nem talált meg.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 3 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Pént. 01 Júl. 2016, 00:00

Hírek!
2016. június és július

Kedves játékosok!
Újra eltelt egy hónap, az előzőekben kissé inaktívabb volt a fórum, hiszen vizsgaidőszak/érettségi volt azoknak, akik még suliba járnak. De most remélhetőleg ismét fellendül a fórum forgalma. Smile
Először is üdvözlöm az újoncokat a fórumon, remélem jól fogjátok magatokat érezni nálunk és sokáig maradtok játszani.
Jövő hónapban lesz az 5.éve, hogy itt vagyunk a fórumon, így már most készülhettek, mert aug. 1-n indul az 5. születésnapi kvíz, aminek mind a 100 kérdése már készen van.
A szavazások újraindultak a megfelelő helyeken, így ha nem nagy kérés naponta egyszer kattintsatok a főoldalon található 2 hirdetésre (linkek egyébként lejjebb találhatóak), mert az frpg.hu-n nagyon csúnyán hátrazuhantunk.
Apokalipszis Lovasai címeit felszabadítottuk a diákoknak lezárult kalandon, így mind a négy pozíció pályázható most már újra, itt is részletek és linkek lejjebb lesznek.
Véget ért a diákoknak a szalagavató bál, ezen sajnos senki sem vett részt, így remélhetőleg a most induló július 4-i bálon többen lesznek, ami augusztus 31-n fog véget érni.
A Kalandmester pályázat frissítve lett, így most már nem kötelező a Csatavilágon mesélni, hanem lehet sima alternatív kalandot is.
Ezt kint hagyom még erre a hónapra, mivel még mindig érkezett hozzám panasz, hogy nem látjátok a template-ket, pedig email és privát üzenet is ment ezzel kapcsolatban:
- Bekapcsolásra került a fórumon a HTML részleg a reagoknál, ezzel egyidejűleg már tudtok sablonokat/templatet-t készíteni a hozzászólásaitokhoz. A tutorialt az előző linek olvashatjátok, segítséget ehhez pedig a dumaládában levő topicban kérhettek.


Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
Mivel megint sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Kozmikus kalandok alatt a Kartellek markábang című kalandra lehet jönni még.
A Földön Az Örök város c. kalandra még néhány kör erejéig.
Most indult a Függetlenség napi bál párhuzamosnak az érintetteknek, augusztus 31-n fog véget érni.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében.
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Mivel mind a négy lovas pozíció felszabadult, így újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának bármelyik pozícióra!

Alternatív kalandoknál:
Z/Morsus részéről, mint említettem két kalandunk is van:
- Polgárháború, ami a jelenleg moziban levő film hangulatkeltő kalandja, csak éppen az XMR-es karikkal
- Gótika-Apokalipszis a gótika saga legújabb része, amit pedig az X-men: Apokalipszis című film ihletett

A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az Új mutánsok kalandra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Ezeken felül az Ékkövek Birodalmán is lehet folyamatosan gyártani a kisházakat a különböző területekre, mindenkit, akár más oldalról – vagyis, akinek nincs karaktere XMR-en – is örömmel látunk itt.
Az Ékkövek Birodalma részlegen ki lett írva még egy kaland, az Új világ címen, ide továbbra is lehet jelentkezni.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Csatavilágon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!

New York Times - Page 3 00120

Hírek!
2027. június

Kutatás egy apa után
Michael tovább jutott a keresgélésben, megtudta az apja "nevét", illetve azt, hogy hol is van a férfinak cége. Azt felhívta, ahol egy titkárnővel tudott beszélni, aki rácsapta a telefont, amikor Mich közölte, hogy kicsoda és, hogy az apjával akar beszélni.

Kutatás Madripoorban (titkos)
Jo és Unka leereszkedtek a templom mélyére, ahol egy járaton keresztül megérkeztek egy hatalmas arannyal szegélyezett ajtóig. A nő az elmondása alapján csak eddig jutott korábban, így még számára is rejtély, hogy az ajtó mögött mi található.

Mennyek hét fővárosa (titkos)
Cahal úgy döntött, hogy elfogadja a végzetét és nem fog ellenállni neki, hanem végrehajtja a próbákat, aminek a végén ő fog az Árvák hercegévé válni. Az első próbája egy elhagyott ősi templomban zajlik, ahol három nagyon tipikus emberi jellemvonását kell legyőznie, hogy a teste és a lelke megtisztulhasson.

Szenvedés hegye
A Fekete Lovag megmutatott egy furcsa mágikus jelenséget a társaságnak, amit Aashirya megérintett. Ennek igencsak súlyos következményei lettek, a nő lelke kettőbe szakadt és lett egy familiárisa. Nem sokkal később a "kútból" ork és troll keveréke szerű lények jelentek meg és támadtak a társaságra.

Lángoló Galaxis
A társaságnak végül sikerült visszavernie a támadásokat és megóvni a bolygót ezúttal. Noha újabb támadások is várhatóak, de legalább van már egy bajnoka a bolygónak, aki szembeszállhat az ellenséggel. Az ásatások mindazonáltal sikeresek voltak és a csoport tucatnyi több leletet tudott kiásni, kiemelni addig, amíg ott voltak.

Murderworld (részben titkos)
Cody sikeresen beüzemelte a számítógépet a bunkerben, amin olyan adatokat találtak, amiket nem akartak elhinni. Kiderült, hogy nem is ebbe a realitásba tartoznak, hanem egy másikból rabolta el őket Arcade. Amint rájöttek erre a szigeten remegni kezdett a föld, majd egy éles villanás után az adás megszakadt.
Titkos: Nem tudták meg, de egy atombomba robbant fel a sziget alatt minden versenyzőt megölve

Iskolák találkozása (titkos)
Az iskolák találkozása végül is happy enddel záródott. Sikerült Cody-nak elpusztítania a generátorokat, így a sziget körül levő védőpajzs leomlott és a Bosszú Angyalok, illetve a SHIELD be tudott jönni rendet tenni. Senki sem halt meg az iskolákból és a végén még egy kölcsönös együttműködési szerződést is kötöttek egymással, amint minden rendeződött. Mr. Sinister és Slade eltudtak menekülni.

Lovasok (titkos)
A Lovasokat azonban sikeresen elkapták a Bosszú Angyalai. Mind a négyen időlegesen a Raftra kerültek, ahol aztán megszüntették az agymosásukat Steph Miller révén, illetve Tao visszakapta az eredeti külsejét. Amint a lovasok rehabilitációja véget ért mind a négyen visszatérhettek eredeti életükhöz, így Tao a családjához, Olaf pedig a Miller házaspárhoz, bár ő továbbra is fiatal testben maradt.

Cold Springs Harbor (részben titkos)
A kommunikáció időközben már teljesen megszakadt a teljes városban, Talon jött rá, hogy a generátorral lehet gond és valamiféle időgörbületet okoz, aminek hála vagy felgyorsult, vagy lelassult a benti idő. Betört a generátor épületébe, ami hermetikusan le is zárta magát, a páncélos lerohant a generátor szintjére, ahol megtalálta a Pegazus ügynökét átvágott torokkal és a teste falra vérrel felrajzolt Hydra jel volt a falon.

Vírusterjesztés
A SHIELD Logan-t és Valkűrt küldte ki a terepre, hogy kapják el Sakura-t. A nyílt utcán csaptak össze vele, a nőnek esze ágában sem volt megadnia magát, inkább menekült volna, bár egyelőre arra nem sok esélye volt a két angyallal szemben.

Nyomozás Teddy után
Zield és Hannah megtalálták a gyermeküket, aki teljesen jól volt. Véletlenül akadtak a nyomára, de meglett. A nyomozás sikertelenül zárult, noha a legtöbb nyom a Roxxon irányába mutatott, de semmit sem sikerült a cégóriásra rábizonyítani.

Földrengés közép USA-ban
Kansas és Nebraska határán hatalmas földrengés volt június végén, aminek a következtében a határon egy hatalmas Manhattan méretű város emelkedett ki a semmiből. Egyelőre nem tudni sokat a városról, mert egy az érzékelők számára áthatolhatatlan védőpajzs óvja azt.

Sámánok haragja
Szatmári Anna pár nappal korábban egy bizsu(?) ékszert vásárolt és azóta betegnek érzi magát, ezzel egy időben Wayonkát rémálmok kezdték gyötörni, amiben egy jaguár bosszóálló szellemet látott, ami ártatlanokat tép szét, mert egy maya, vagy inka sámán sírját megbolygatták és az ősi indián szelleme nem nyugodhat békében.

Sin
A Sin bolygóra több teljesen különböző személy érkezett, akik valószínűleg soha sem találkoztak volna, nem is tudták, hogy a sorsuk akkor megpecsételődött a helyi kartellek által, amikor a bolygó légkörébe értek.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 3 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 01 Aug. 2016, 00:00

Hírek!
2016. július és augusztus

Kedves játékosok!
Újabb hónap telt el és még ha a fórum nem is volt olyan aktív a staff azért nagyban dolgozott a háttérben főleg a következő korszakon.
Ebben a hónapban 5 éves ez az oldal, így a mai napon ismét elkezdődik a megszokott 5 héten át tartó heti 20 kérdést tartalmazó kvíz. Idén sem változnak a szabályok, azaz, aki indul rajta az a végén elért eredményétől függően választhat ajándékot/jutalmat magának. Smile A fordulók a versenyek alatt találhatóak, mint mindig.
Ez előbb ért véget a bannerverseny mivel Sakura volt az egyetlen, aki adott be pályaművet, így ő 2 kredittel lett gazdagabb és az ő bannere kerül ki.
Elérkeztünk a Hydra felemelkedése korszak záró kalandjáig, mindez most már biztos, hogy 24 körig fog tartani, 5 perces idővel ez ölel fel két órát, ami a teljes event időtartama.
A kozmikus karaktereknél volt egy kis változás a fegyvereket, felszerelést illetően, akit érint mindez, annak ajánlatos megnéznie a változásokat.
Apokalipszis Lovasai címei közül kettő betelt, a másik kettő Éhség és Pestis még mindig kiadó.
A diákoknak a Függetlenségnapi bál augusztus 31-ig tart, még mindig nincs játékos, de oda lehet menni folyamatosan, mert párhuzamos a játék.
A Kalandmester pályázat frissítve lett, így most már nem kötelező a Csatavilágon mesélni, hanem lehet sima alternatív kalandot is.
Mint ígérve lett, elkészült a következő korszak dumaládás topicja, amiben feltehetitek a kérdéseiteket, ötleteiteket. Ezenfelül mi is fogunk itt megosztani dolgokat, hogy mire számíthattok majd.


Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
Mivel megint sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Korszakzárásra a Győzelem, vagy bukás című kalandra lehet jönni még, és a leírásban szerepel, aki befolyásos személy, nagy rangja van, nagyobb cége, azt a helyet támadás érheti/éri majd, hogy érezzétek, hogy a teljes oldalra kihatással van a korszakzárás, mint lenni szokott.
Még lehet menni a Függetlenség napi bálra párhuzamosnak az érintetteknek, augusztus 31-n fog véget érni.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében.
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.

Alternatív kalandoknál:
Z/Morsus részéről, mint említettem két kalandunk is van:
- Polgárháború, ami a jelenleg moziban levő film hangulatkeltő kalandja, csak éppen az XMR-es karikkal
- Gótika-Apokalipszis a gótika saga legújabb része, amit pedig az X-men: Apokalipszis című film ihletett

A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az Új mutánsok kalandra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Ezeken felül az Ékkövek Birodalmán is lehet folyamatosan gyártani a kisházakat a különböző területekre, mindenkit, akár más oldalról – vagyis, akinek nincs karaktere XMR-en – is örömmel látunk itt.
Az Ékkövek Birodalma részlegen ki lett írva még egy kaland, az Új világ címen, ide továbbra is lehet jelentkezni.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Csatavilágon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!

New York Times - Page 3 00120

Hírek!
2027. július

Kutatás Madripoorban (titkos)
A keresés végül sikertelenül zárult, ugyanis egyik pillanatról a másirka a templom eltűnt és Jo, illetve Unka a kocsi mellett találták magukat, ahogyan már ott volt Cahal is. Mivel a feladatot nem sikerült teljesíteni és megszerezni a szükséges információkat, így jutalom nélkül kellett hazatérnie a keresőknek az USA-ba.

Árvák hercege (titkos)
Cahal ugyan elbukta a próbát, amivel megtisztulhatott volna a lelke, ennek ellenére az idő szűke miatt kiérdemelte az Árvák Hercege címet, ami egy a Halhatatlan harcművészetek közül. Jelenleg a testében két lélek lakozik, saját maga és az előző Herceg, aki segíti őt, amíg nem képes uralni teljesen a harcművészet erőit, utána valószínűleg megszűnik létezni.

Szenvedés hegye
A társaság végül is sikerrel járt, valamilyen oknál fogva visszakerültek a tóhoz, amit a Fekete Lovag is említett, hogy ott tért magához, amikor ide került. George/Gawain használta a mágikus képességét és rájött, hogy valamilyen furcsa energia van a tó közepén és annak a legalján. Így Aegis segítségével lemerültek oda. Az a mágikus közelségnek hála megnyílt és a csoport jelentős része visszakerült a rendes világba, ahol pillanatokkal később a SHIELD is megjelent.

Szenvedés hegye – Ottmaradtak (titkos)
Nem volt mindenki olyan szerencsés, mint azok, akik kijutottak innen. Fischer, Valdemar, Jason és Chryseis a mágikus börtönben maradtak Avalonban. Az átjáró, amin a többiek kiszabadultak bezárult, így egyelőre kiút sincsen, hogy miként juthatnának haza onnan.

Lovasok (titkos)
Miután Apokalipszis mind a négy lovasát elvesztette nem is vártak nagyon tovább, hogy újakat toborozzanak és találjanak. Golden Maiden a korábbi X diákot Ralf Shaw-t elvitte az Akkaba klánból. Ironikus módon pont kettejükből lett a következő két lovas, Serenity lett Halál és Ralfból Háború lett.

Cold Springs Harbor (részben titkos)
Talon és Leon mind a ketten beértek a generátorhoz, ahol egy elektromos embert találtak, aki éppen teljes mértékben leszívta a generátort. Végül sikerült legyőzniük és az időanomália is megszűnt. Kiderült, hogy az a 2-3 óra amit itt töltöttek valójában kicsivel több, mint három hónapnyi időnek felelt meg.

Vírusterjesztés
A szerencse egy ideig Sakura mellett állt, mert kihúzta egy ideig azt, hogy ne kapják el, mígnem végül Gunnhild uru lőszerrel terítette le, amibe bele is halt Sakura. Azonban mivel a képessége miatt képes volt feltámadni a Raft Omega szintre került. Valóban feltámadt, de az uru lőszer miatt közel két hónapba telt, mire regenerálódott. Ezen idő alatt a képessége is felemésztődött, így teljesen Y projectes lett.

Kapcsolatvesztés (titkos)
Amíg Gunny és Logan Sakura-val harcoltak a férfi megpróbált kapcsolatba lépni Vízióval, azonban nem volt kapcsolat irányába pár percen keresztül. Miután a harcnak vége lett a kapcsolat is helyreállt, ennek ellenére mindkét Angyal azonnali kivizsgálást kért, hogy kiderüljön mi okozta mindezt.

A búra / Örök város (részben titkos)
Titkos: Az X-ek és a letartóztatott Niteris is odaértek a búra lábánál levő bázishoz, ahol a tudósok, a kormány és a SHIELD is ténykedett. Valami azonban történt és egy villanás után egy sűrű erdős területen találta magát a csoport és megláthatták a hatalmas várost is búra nélkül.
Hivatalos: a fényrobbanás óta Jackson Godlaw, Alethea Faust, Jason Liam Norman és Szatmári Rita eltűntként vannak kezelve.

Sámánok haragja
Anna és Wayonka összetalálkoztak a strandon, ahol beszélgetésbe is elegyedtek egymással. Hamar kiderült, hogy Anna volt az, aki a nyakláncot vette egy mexikói személytől. A férfinak látomása volt ismét, ahol a nagymacska hangját hallja, ebben a pillanatban a valóságban Anna súlyos sérüléseket szerzett a lábán, a semmiből valami hatalmas macska végigmarta a vádliját, ami erősen vérzett.

Sin
A társaságot már letartóztatták különböző okok miatt, három személyt megvádoltak kaszinórablással – még ha nem is volt közük hozzá – a két kree lányt pedig életveszélyes testi sértés miatt. Mindannyian egy helyre kerültek, ahol egy egyszerű feladatot kaptak. Megölnek valakit, és a bűneik el lesznek felejtve, vagy pedig meghalnak mielőtt elhagyhatnák a bolygót.

Somalia
A Somaliai titkos akció befejeződött, a fedősztorit megkapták az ott levők és hazatértek az államból úgy, hogy mindenki annyit tud, hogy csupán nyaralni voltak. Az ügyet, ami miatt kiküldték őket sikeresen hajtották végre.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 3 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 01 Szept. 2016, 00:00

Hírek!
2016. augusztus és szeptember

Kedves játékosok!
Jelenleg a születésnapi kvíz ötödik, azaz utolsó fordulója zajlik, ennek szeptember 5-n lesz vége délelőtt. Volt a 3.fordulónál egy kisebb gond az oldallal, amikor lehalt, ezért tolódott ki az egész. Mindezt itt találhatjátok. Még mindig nem késő beadni rá válaszokat Wink
A Hydra felemelkedése korszak záró kaland már javában tart, az új játékosok ezt is vegyék figyelembe. Itt bármelyik linken eltudjátok olvasni a prológusokat és az újságokat, ezek amiket mindenki látott/hallott. Ezenfelül a játékosok megtalálhatják saját maguk neveit is, nekik is van pár körös kalandszál. Akiknek a neve át van húzva, ők már végeztek a saját kis részükkel.
Itt jegyezném meg, hogy az újak is kapnak pár kört, hiszen a korszakzárás mindenkire vonatkozik, mert globális szintű esemény.
Tao kieszközölt egy kisebb változtatást a páncélos karaktereknél, itt olvashatják az érintettek.
Z-t (Morsus) próbálom rugdosni, hogy írjon a 2 kalandjára, amit éppen mesél, a Polgárháborúra és a Gótikára. Egyelőre nem sok sikerrel, de nem adom fel! Smile
Apokalipszis Lovasai címei közül kettő betelt, a másik kettő Éhség és Pestis még mindig kiadó.
A Kalandmester pályázat frissítve lett, így most már nem kötelező a Csatavilágon mesélni, hanem lehet sima alternatív kalandot is.
Mint ígérve lett, elkészült a következő korszak dumaládás topicja, amiben feltehetitek a kérdéseiteket, ötleteiteket. Ezenfelül mi is fogunk itt megosztani dolgokat, hogy mire számíthattok majd.


Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
Mivel megint sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Korszakzárásra a Győzelem, vagy bukás című kalandra lehet jönni még, és a leírásban szerepel, aki befolyásos személy, nagy rangja van, nagyobb cége, azt a helyet támadás érheti/éri majd, hogy érezzétek, hogy a teljes oldalra kihatással van a korszakzárás, mint lenni szokott.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében.
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.

Alternatív kalandoknál:
Z/Morsus részéről, mint említettem két kalandunk is van:
- Polgárháború, ami a jelenleg moziban levő film hangulatkeltő kalandja, csak éppen az XMR-es karikkal
- Gótika-Apokalipszis a gótika saga legújabb része, amit pedig az X-men: Apokalipszis című film ihletett

A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az Új mutánsok kalandra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Ezeken felül az Ékkövek Birodalmán is lehet folyamatosan gyártani a kisházakat a különböző területekre, mindenkit, akár más oldalról – vagyis, akinek nincs karaktere XMR-en – is örömmel látunk itt.
Az Ékkövek Birodalma részlegen ki lett írva még egy kaland, az Új világ címen, ide továbbra is lehet jelentkezni.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Csatavilágon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!

New York Times - Page 3 00120

Hírek!
2027. augusztus

Hydra támadás
A Hydra megtámadta a teljes világot. Egyszerre augusztus 1-n, NY-i idő szerint délelőtt 10-kor a világ minden országában offenzívát indítottak, hogy átvegyék a teljes világ felett a hatalmat. Noha a SHIELD számított támadásra, de a teljes világot érintő offenzíva még őket is váratlanul érte.
Többek között egyelőre úgy látszik, hogy még Osborn elnököt is megölték élő egyenes adásban.

Átcsoportosítás (titkos)
A támadással egy időpontban Hershel Shepherd-et, azaz Goblint a Hydra a főbázisáról az Új-Zélandi bázisra küldte, amit még korábban a vezetésével foglaltak el, hogyha szükséges, akkor onnan irányítsa az offenzívát

SHIELD negyed támadása
A SHIELD negyedet is támadás érte, nem csak fizikailag, de kibertámadás is. A Hydra képes volt arra, hogy teljesen DDOS támadás alá vonja Víziót, aki így csak minimálisan tud működni a túlterheltség miatt.
A teljes negyedet támadás alatt, Riez-t a ARMOR igazgatóját is megpróbálták megölni. Nagyon sok SHIELD ügynökről derült ki, hogy valójában Hydra ügynök és most a társai ellen fordult.

Angyalok szerteszét
A Bosszú Angyalok egyesével, vagy éppen párban szerte a világban vannak, hogy segítsenek a legrászorultabb helyeken. Sokan közülük éppen a Hydrás klónjaikkal harcolnak.

Genosha (titkos)
Genosha-ban volt talán a támadás a legdurvább, a mutáns munkatáborokban nekiláttak kivégezni minden mutánst, így az X-men tagjai azonnal oda utaztak, hogy segítsenek a mentésben és a népirtást megakadályozzák.

Műhold (részben titkos)
A Csúcs is Hydra kézre került, így megszűnt az űrben az egyetlen fenyegetettség – a Destroyer épp nincs Föld körüli pályán – és ennek hála a műhold/űrállomás beteleportálhatott. Az állomásnak két órára van szüksége arra, hogy felvegye a geoszinkronos pályát, ez előtt kell a fent levőknek ezt megakadályozni.

Egyéb támadások (részben titkos)
Egyéb támadások is történtek, mindez vállalatok vezetői, politikusok és egyéb magas rangú, befolyásos személyek ellen. Ezekben az esetekben a személyekhez közeli illető támadta meg őket és próbálta megölni.
Részben titkos: Az Y-project tagok tették azért, hogy az érintett személyek helyét átvegyék titokban.
Adrian, Sam, Raten, Price és Riez már a szerencsések között van, akik megúszták a támadásokat.

Kitörés (titkos)
A Raft sem úszta meg a támadást, a sima egyszerű rabokat már sikerült visszaterelni a helyükre, akik Zord-ot meglátva hulkként inkább megadták magukat, vagy alapból szökni sem akartak. A rosszabb hír az, hogy az Omega szintről kitörtek a rabok és most érnek ki a biztosított területről.

A búra / Örök város (részben titkos)
Niteris megtapasztalhatta, hogy a helyieken nem képes meglenni, mert már nem emberek, vagy nem olyanok, ami neki megfelelő lenne. Közben az X-ek megtudták, hogy hol vannak, 65 millió évvel korábban a jelenhez képest és egyelőre fogalmuk sincs, hogy miként jussanak haza,

Sin
A társaság egyik fele a skrull G’hhhzz és Kya találtak adatokat és anyagot, amivel a célpont közelébe juthatnak. Ugyan a médiával való bejutás meghiúsult, de a skrull talált idénymunkát, hogy ilyeneket is keres a szálloda. Így el is indulnak, hogy ezeket a pozíciókat megpályázva bejussanak a szállodába.

Salem
Az iskolát is támadás érte, ott Veszély tartja a frontot, addig is két diák és két X-men/tanár elindultak Salembe, hogy a helyieken segítsenek. Valóban szükség is volt minderre, már Harry bárját is megtámadták a Hydra-sok. Szerencsére a kis csoport megmentette az egykori diákot és azokat, akik még életben voltam a bárban.

Kanada titkos (titkos)
A Hydra csapásmérő csapatának két tagja – Joseph és Reena – éppen egy katonai atombunkerbe törnek be, aminek a mélyén a Kanadai kormány rejtőzik. Feladatuk, hogy odabent likvidáljanak mindenkit, hogy a kormánytagok helyét Y-Projectesek vehessék át.

Maffiaváros
Pk voltak a legszerencsésebbek egyelőre, őket teljes mértékben elkerülte a felszínen zajló hatalomátvétel.

AIM Birodalom
Az AIM Birodalmat is támadás érte, de mivel ők ugye korábban Hydra tagok voltak – csak az Angyalok tudják – így ők a lehető legjobban felkészülve várták a támadást. Így egy pillanatra sem okozott meglepetést, hogy a Főtanács termet is megtámadta a Hydra, bár Póknő megjelenése kellemetlenül érintette őket.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 3 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 01 Okt. 2016, 00:00

Hírek!
2016. szeptember és október

Kedves játékosok!
A születésnapi kvíz véget ért, a játékosok meg is kapták a jutalmukat érte. Még egyszer gratulálok nekik.
Mint mindenki láthatta végre valahára megkaptuk az új design-t, vagyis a régi lett ráncfelvarrva, mert a készítőnek tetszett az alap és inkább annál maradt. Egyébként mindezt Bryan Donohan-nak köszönhetjük. Smile
Október lesz, így megszokott, hogy most is lesz képregénybörze. Ezúttal nem ott, ahol korábban megszokhattuk, hanem azon a helyszínen, ahol már a nyári is volt, a Váci úton. Részleteket itt találhattok.
Mint minden évben, most is lesz/van Halloween-i bannerpályázat, ahova várjuk a pályaműveket. Nem csak kredit nyeremények lesznek, de a győztes bannere kikerül az oldal tetejére az ünnepek alatt.
Ha már Halloween, kiírásra került a minden évben zajló Halloween bál a Xavier iskolában, nyugodtan lehet menni játszani Smile
Most október 1-n lép életbe az üzletembereknél és művészeknél az új szabályzat, ami a pénzt illeti mindenkinél, sajnos visszamenőleg túl sok számolással járna, de mostantól minden heti bevétel mögé plusz egy nulla kerül, így a korábbi 1000-2000-4000 dollár bevétel helyett 10.000-20.000-40.000$ lesz a heti bevétel. Ez fel lesz tűntetve a foglalkozások előnyénél, ahogyan az előtörténet-mintáknál is.
Phobia írt ki egy alternatív kalandot, a Hydra uralom címen, ide is lehet jelentkezni bátran, alternatív, így bárki jöhet rá.
A Hydra felemelkedése korszak záró kaland már javában tart, túl van a felén, az új játékosok ezt is vegyék figyelembe. Itt bármelyik linken eltudjátok olvasni a prológusokat és az újságokat, ezek amiket mindenki látott/hallott. Ezenfelül a játékosok megtalálhatják saját maguk neveit is, nekik is van pár körös kalandszál. Akiknek a neve át van húzva, ők már végeztek a saját kis részükkel.
Itt jegyezném meg, hogy az újak is kapnak pár kört, hiszen a korszakzárás mindenkire vonatkozik, mert globális szintű esemény.
Apokalipszis Lovasai címei közül kettő betelt, a másik kettő Éhség és Pestis még mindig kiadó.
A Kalandmester pályázat frissítve lett, így most már nem kötelező a Csatavilágon mesélni, hanem lehet sima alternatív kalandot is.
Mint ígérve lett, elkészült a következő korszak dumaládás topicja, amiben feltehetitek a kérdéseiteket, ötleteiteket. Ezenfelül mi is fogunk itt megosztani dolgokat, hogy mire számíthattok majd.


Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
Mivel megint sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Korszakzárásra a Győzelem, vagy bukás című kalandra lehet jönni még, és a leírásban szerepel, aki befolyásos személy, nagy rangja van, nagyobb cége, azt a helyet támadás érheti/éri majd, hogy érezzétek, hogy a teljes oldalra kihatással van a korszakzárás, mint lenni szokott.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében.
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.

Alternatív kalandoknál:
- Phobia írt ki egy alternatív kalandot, a Hydra uralom címen, ide is lehet jelentkezni bátran, alternatív, így bárki jöhet rá.

Z/Morsus részéről, mint említettem két kalandunk is van:
- Polgárháború, ami a jelenleg moziban levő film hangulatkeltő kalandja, csak éppen az XMR-es karikkal
- Gótika-Apokalipszis a gótika saga legújabb része, amit pedig az X-men: Apokalipszis című film ihletett

A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az Új mutánsok kalandra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Ezeken felül az Ékkövek Birodalmán is lehet folyamatosan gyártani a kisházakat a különböző területekre, mindenkit, akár más oldalról – vagyis, akinek nincs karaktere XMR-en – is örömmel látunk itt.
Az Ékkövek Birodalma részlegen ki lett írva még egy kaland, az Új világ címen, ide továbbra is lehet jelentkezni.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Csatavilágon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!

New York Times - Page 3 00120

Hírek!
2027. szeptember

Hydra támadás
A harcok tovább folytatódnak a világ minden táján, egyelőre az állás nagyjából teljesen egálnak mondható, de talán a SHIELD és az összes többi erő, ami a Hydra ellen van állnak kicsivel jobban.

SHIELD negyed támadása
Riez őrnagy és emberei teljes mértékben biztosítani tudták az ARMOR főépületét, amire egyébként azt a parancsot is kapták, hogy mindenáron tartsák meg a dimenziókaput, ha pedig nem képesek rá, akkor pusztítsák el. De semmilyen esetben sem kerülhet a Hydra kezére.

Műhold (részben titkos)
A társaság, akik feljutottak egyelőre vegyes sikerrel haladnak a cél felé. Jelly valamiért eszméletlenül feküdt a földön, Aegis lefagyott, de a többiek legalább haladtak. Sikeresen túljutottak az első adag adaptoidon és az űrállomás felét fel is tudták térképezni, sajnos a rossz felét, mert egyelőre nem találtak megoldást arra, ogy megállítsák az építményt.

Egyéb támadások (részben titkos)
További támadások is történtek, legutoljára például a Cinnamon családnak dolgozó Lucy/Phobia volt, akire rátörtek a Hydrások egy étteremben. A lány, hála a másik személyiségének elmenekült mielőtt mindenkit kivégeztek volna az étteremben, de még így is kapott egy lövést a lapockájába. Jelenleg pszichológusnál van, hogy feltudja mindezt dolgozni.

Kitörés (titkos)
A raboknak sikerült kitörniük, ahol már Sion és a néhány ügynök fogadta őket. Azonban nem ment minden a terv szerint, Vörös Íjász sikeresen ködöt teremtett a terembe, amiből kiszöktek, közben Fuchida minirakétákkal beomlasztotta a falakat, később pedig ennek következményeképp rájuk omlott a felettük levő szint.

A búra / Örök város (részben titkos)
Niteris és az X-ek már egy helyen vannak. Az egyik helyi tudósnő Diana segít nekik abban, hogy hazajussanak. De mivel egyelőre nem találtak semmilyen járható utat, így arra jutottak, hogy a Tiltott épületbe kell bemenni, hátha ott találnak valamit. Jelenleg ennek szervezése folyik.

Sin
G’hhhzz és Kya sikeresen bejutottak a hotelbe, a nő takarítóként, a férfi pedig konyhai felügyelőként. Jelenleg már csak meg kell tudniuk, hogy a hatalmas hotelben a célszemély hol is lakik, hogy levadászhassák.

Salem
A társaság a templomhoz érkezett, egyelőre nem tudták, de odabent egy diáktársuk is volt. A templomnál két ügynökkel és egy harci robottal találkoztak. Az ügynököket könnyedén letudták szerelni, a robot azonban megsemmisítette önmagát egy hatalmas robbanás kíséretében.

Kanada titkos (titkos)
A páros tovább haladt, már bejutottak az épületbe, ott pedig az egyik megfelelő szintre, ahol két őr is van. A tervük az volt, hogy semlegesítik őket, az egyiknek a helyét, alakját pedig felveszi Joseph. A férfi bolha képében ment ki és szerencséje volt, az egyik őr éppen távozott is a posztjáról.

Kutatás egy apa után
Michael Nikostratos próbálta felvenni a kapcsolatot Árész cégével, azonban elkövette azt a hibát, hogy ugyanarról a telefonról hívta fel kétszer a cég számát, így másodjára már feljelentéssel fenyegették meg. Egyelőre nem jutott közelebb ahhoz, hogy megtudja ki az apja.

Indián szellem
Wayonka sikeresen kórházba juttatta a sérült Annát, akinek elállították a lábvérzését is. Egyelőre azonban mindezt a Hydra támadása is nehezítette, így a nyomozás valószínűleg még nehezebb lesz a kinti események miatt.

Aromata et commeatus
A Brooklyn-i épületet is támadás érte, ami az ott levő mana node miatt igencsak veszélyes volt. Természetesen az ott dolgozó Kaylyn von Hessen nem hagyta annyiban és remélhetőleg Szehmet is segít neki abban, hogy a fenyegetést megszüntessék.

Új hatalom
A világ történéseibe egy új hatalom szállt be. Igazából teljes mértékben független, egy fiatal leányzó, aki az univerzumban létező összes isteni Pantheon avatarja. Az istenek által ráruházott hatalommal képes kártyákkal jósolni a jövőt egy kártyapaklival, ami folyamatosan a világ történései szerint változik.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 3 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Kedd 01 Nov. 2016, 00:00

Hírek!
2016. október és november

Kedves játékosok!
A képregénybörze lezajlott, ami igencsak családiasra sikerült, révén hárman voltunk a végéig és még Bio/Fuchida is beköszönt egy időre.
A szokásos halloween-i bannerverseny is lezajlott, aminek az eredményeképpen most láthatjátok a győztes bannerét az oldal tetején.
A Hydra felemelkedése korszak záró kaland a vége felé vagyunk, 4 kör van csak hátra játékosok ezt is vegyék figyelembe. Itt bármelyik linken eltudjátok olvasni a prológusokat és az újságokat, ezek amiket mindenki látott/hallott.
A hónapban véget fog érni a jó ideje tartó, több, mint 50 kalandos Hydra Felemelkedése, már nem titok, hogy a jófiúk győztek, hála Adriannak és Paci karaktereinek fent a műholdon. Így a két tervezett folytatásból a jófiúké fog érvényesülni.
Kikerült az új korszakkaland első két kalandja, a főszál, illetve a kozmikus és az általános kalandtopic, a korszakkalandoknál. A többit lejjebb megtaláljátok a jelentkezéseknél.
A Kalandmester pályázat frissítve lett, így most már nem kötelező a Csatavilágon mesélni, hanem lehet sima alternatív kalandot is.
Mint ígérve lett, elkészült a következő korszak dumaládás topicja, amiben feltehetitek a kérdéseiteket, ötleteiteket. Ezenfelül mi is fogunk itt megosztani dolgokat, hogy mire számíthattok majd.
Az említett topicban visszaszámlálás zajlik éppen a korszak végéig, minden nap új információ van megosztva veletek. Kellemes olvasást, és továbbra is tehettek fel kérdéseket ott Smile
Paci írt ki egy alternatív Halloween-es kalandot, oda is lehet menni játszani Smile
Phobia írt ki egy alternatív kalandot, a Hydra uralom címen, ide is lehet jelentkezni bátran, alternatív, így bárki jöhet rá.

Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
Mivel megint sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni: (köztük az új korszakkaland)
Az új korszakkaland, a Kree Invázió első része, a Prológus mind a hat részére örömmel várok minden kedves jelentkezőt.
A másik kaland, ami összeér a Prológussal a kozmikus karaktereknek szól Vészjelzés címen.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében.
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.

Alternatív kalandoknál:
- Phobia írt ki egy alternatív kalandot, a Hydra uralom címen, ide is lehet jelentkezni bátran, alternatív, így bárki jöhet rá.
- Paci írt ki egy alternatív Halloween-es kalandot, oda is lehet menni játszani Smile

Többi sík:
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az Új mutánsok kalandra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Ezeken felül az Ékkövek Birodalmán is lehet folyamatosan gyártani a kisházakat a különböző területekre, mindenkit, akár más oldalról – vagyis, akinek nincs karaktere XMR-en – is örömmel látunk itt.
Az Ékkövek Birodalma részlegen ki lett írva még egy kaland, az Új világ címen, ide továbbra is lehet jelentkezni.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Csatavilágon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!

New York Times - Page 3 00120

Hírek!
2027. október

Hydra támadás
A Hydra erői határozottan kezdenek alulmaradni a SHIELD, az X-men és egyéb a bolygót védő hatalmak által. Mindenhol kezdenek vereségeket szenvedni és az ellenállásukat is egyre könnyebben törik meg, szerte a világon.

Norman Osborn
Osborn Angyalai megérkeztek a Raftra, ahol az ott ténykedő Leon és Fuchida tudtára hozták, hogy Osborn él és csak egy hasonmás volt az, akivel a Hydra emberei végezni tudtak, nem a valódi elnök.

Műhold (részben titkos)
Itt nagyon jól haladtak azok, akik fent vannak, a csapat három felé vált és a három irányban próbáltak tenni valamit. Talon eljutott a vezérlőterem bejáratáig, ahol újabb robotok állták útját. George/Gawain az energiaforrásnál van a szélső részén a műholdnak, míg Lupin a másikon. Lupin volt az, aki berobbantotta az energiamezőt, aminek hála az egész műhold gyorsan kezdett zuhanni a bolygó felé.

Lucy/Phobia pszichológusnál
Lucy még mindig a pszichológusnál van, ahol továbbra is igyekszik rendbe szedetni magát. Az orvosa Beth egy egyedi technikával sikeresen kettőbe választotta a tudatokat és egyszerre, egy azonos időn belül tud mind a kettővel beszélgetni úgy, hogy Phobia nem tudja elérni Lucy-t.

Kitörés (titkos)
Segítségnek megérkeztek Osborn angyalai, akik részben azért is érkeztek, hogy Sakura-t kimentsék, mindezt Kames-nek sikerült is megtennie. A rabok többsége megszökött sikeresen csónakokkal, de a Hulkot, Siont sikerült Magninak kiütnie, így ő nem tudott megszökni.

A búra / Örök város (részben titkos)
Niteris volt, aki végül bement a Tiltott épületbe, de a riasztók megszólaltak. A csapatot és Diana-t a helyi rendfenntartó erő emberei elkapták és kiütötték. Egy sztázisba kerültek, amibe el is aludtak, majd felébredtek. Egyelőre fogalmuk sincs, hogy mikori időben történt mindez és mennyi időt tölthettek bezárva hibernált állapotban.

Sin
G’hhhzz és Kya hamar lebuktak a szállodában és elfogták őket. Egy rejtélyes alakhoz kerültek, aki igazából ultimátumot adott nekik, hogy vagy neki dolgoznak, vagy meghalnak. Így jobb híján a páros elfogadta az ajánlatot. Az ismeretlen személy neme ismeretlen, a faja is, csak annyit tudnak, hogy Átoknak hívják.

Salem
A helyzet felgyorsult, a robbanás után a még a városban levő összes Hydra katona – nagyjából egy tucat – és két robot indult a robbanás helyére, hogy kivizsgálják azt. Akerman lefagyott, így eltudta mellettük haladni, de az erdős, ligetes résznél az X-ek erősítése és Veszély rajta ütött a templom felé haladó Hydrásokon.

Kanada titkos (titkos)
A helyzetet nem sikerült Josephnek kihasználnia, a másik őr visszatért, Reena még mindig a liftaknában várja, hogy Joseph jusson valamire, vagy értesítse őt, hogy miként is kellene haladni tovább.

Aromata et commeatus
A támadás leverésében a hölgyek nagyon jól állnak, a nyolc berontó fegyverest szinte pillanatok alatt szerelték le. Valószínűleg a Hydra nem számított arra, hogy ilyen képzett ellenállásba fognak ütközni. Már csak a mágiahasználó van talpon velük szemben.

Emberrablás (félig titkos)
Felicia Paran, a Kártyák Mestere még a Hydra támadás napjának reggelén felhívta a SHIELD-et, hogy a Hydra támadni fog. Nem sokkal később a reggelizőt, ahol a kamasz lány éppen a reggelijét fogyasztotta, feltehetőleg Hydra ügynökök törtek rá és rabolták el azért, amit tud.

Újra akcióban
A fentebb említett telefonhívás után Jonathan Miller egyenesen Victor Montano-t hívta fel, hogy menjen el a lányért és juttassa biztonságba, révén ilyen információkkal nem rohangál minden második ember az utcán. Victor ki is ért a helyszínre, ahol szinte azonnal tűzpárbajba keveredett az emberrablókkal.

Bál
Idén is megrendezésre került a Xavier iskolában a Halloween-i bál, amin ezúttal a legfiatalabb korosztály is képviselteti magát, Ammon személyében.

Irányítók (titkos)
Kiderült, hogy Átok nem egyedüli a fajában, van egy társa, akit Táncosnak hívnak, mind a ketten egy olyan faj, vagy szervezet tagjai, akik a háttérből irányítják a történéseket, amik a kozmikus színtéren játszódnak.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 3 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 01 Dec. 2016, 01:09

Hírek!
2016. november és december

Kedves játékosok!
Elég sok minden történt az oldalon az elmúlt egy hónapban.
Az előző hónapokban nyomon lehetett követni a következő korszak topicban, hogy mikre is lehet számítani a korszakban, 34 napon át minden nap egy-egy kis hírt kaptatok a Hydra zárásáig.
Kezdjük azzal, hogy a Hydra felemelkedése korszak véget ért, amit végül is a jó oldal nyert meg. Ez volt az oldal eddigi leghosszabb korszaka, 2013 májusa óta tartott és nagyjából, vagy kicsivel több, mint 50 kaland volt benne. Itt a szálakat számoltam.
Így el is kezdődött az új korszak, ami a Kree Invázió címet viseli. Információkat az általános kalandtopic-ban lehet olvasni, a korszakkalandoknál.
Itt szeretném megjegyezni, hogy a Jövő szál teljesen független a többitől, így oda bárki, bármikor jöhet, hogyha a jelentkezésnél pár mondatban leírja, hogy mi is történt a karakterével az eltelt 5 év alatt. Tessék bátran jelentkezni, mert oda még mindig lehet jönni.
Phobia elő lett léptetve kalandmesternek, így hozzá is lehet fordulni 1-2 fős magánkalandok miatt, hogy meséljen nektek.
December van, így természetesen idén is van Karácsonyi bannerverseny, ahol a győztese banner a szokásunkhoz híven kikerül az oldal tetejére az ünnepek idejére.
Sokak kedve is lesz, azaz a havazás is visszatér a hónapra.
A karácsonyfa topic is újra aktív lesz, ahol ajándékozhattok egymásnak olyan dolgokat, amiket a karakterek egyébként is megtudnának szerezni.
A Kalandmester pályázat frissítve lett, így most már nem kötelező a Csatavilágon mesélni, hanem lehet sima alternatív kalandot is.
Paci írt ki egy alternatív Halloween-es kalandot, oda is lehet menni játszani Smile
Phobia írt ki egy alternatív kalandot, a Hydra uralom címen, ide is lehet jelentkezni bátran, alternatív, így bárki jöhet rá.

Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
Mivel megint sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni: (köztük az új korszakkaland)
Az új korszakkaland, a Kree Invázió első része, a Prológus mind a hat részére örömmel várok minden kedves jelentkezőt.
A másik kaland, ami összeér a Prológussal a kozmikus karaktereknek szól Vészjelzés címen.
A harmadik kaland a Sötét Jövő – Prológus, az érthetőség kedvéért külön szedtem, hogy lássátok ez független a többitől. Ide is várok még jelentkezőket.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében.
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.

Alternatív kalandoknál:
- Phobia írt ki egy alternatív kalandot, a Hydra uralom címen, ide is lehet jelentkezni bátran, alternatív, így bárki jöhet rá.
- Paci írt ki egy alternatív Halloween-es kalandot, oda is lehet menni játszani Smile

Többi sík:
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az Új mutánsok kalandra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Ezeken felül az Ékkövek Birodalmán is lehet folyamatosan gyártani a kisházakat a különböző területekre, mindenkit, akár más oldalról – vagyis, akinek nincs karaktere XMR-en – is örömmel látunk itt.
Az Ékkövek Birodalma részlegen ki lett írva még egy kaland, az Új világ címen, ide továbbra is lehet jelentkezni.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Csatavilágon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!

New York Times - Page 3 00120

Hírek!
2027. november

Hydra támadás
A Hydra támadás véget ért, végül is a jó oldal nyerte meg a csatát, így mindenhol visszaszorították a Hydra erőit és pár órával később teljes győzelmet arattak.

Norman Osborn
A támadás vége után sajtótájékoztatót tartott, ahol kiderült, hogy valóban túlélte az esetet és csak egy hasonmása, testőre lelte halálát. Megesküdött, hogy teljes mértékben kiirtják a Hydra-t az USA-ból.

Műhold (részben titkos)
A műhold mindkét energiaforrása felrobbant, Lupin és Gawain közreműködésének hála, majd nem sokkal később a Földbe csapódott. Az Északi sarkkörön túl tette mindezt Észak-Amerikában, teljesen elpusztult, a nanobotok megszűntek működni, így nem voltak kihatással a bolygón élő mutánsokra.

Kitörés (titkos)
A megszökött rabok jelentős részét sikerült levadászni, a Mesterbűnözők közül csak Vörös tudott végül megszökni. JJ-nek is sikerült, ahogyan Sakura-nak is, mindannyiukat teljes erővel keresik.

A búra / Örök város (részben titkos)
Kiderült, hogy 65 millió évet töltöttek a csoport tagjai hibernációban. A Végsők, mert így nevezik magukat végül is szabadon engedték őket, ami abból állt, hogy kikísérték a csoportot a város falain kívülre és hagyták őket távozni.
Niterist a Hydra sikeresen megszöktette és visszajutott a gazdatestéhez.
Az X diákokból és a Godlaw-ból álló csoport visszatért a suliba, Anna és Jason még mindig kómában vannak, Alaetha és Godlaw tökéletes egészségnek örvendnek.

Átok és Táncos (titkos)
Azóta kiderült, hogy Átok nincs egyedül, van egy társa is, akit Táncosnak hívnak. Ő volt az, aki megsebezte Kya-t, és ő kapta el a skrullt is. Egyelőre a céljaik ismeretlenek, annyi bizonyos, hogy nagyon sok kozmikus eseményt irányítottak a háttérből.

Salem
Az erősítéssel az X-ek és a diákok már könnyedén eltudták fogni az összes Hydra katonát, hamarosan pedig a SHIELD is megérkezett. Így ennek köszönhetően lényegében a diákok visszafoglalták a várost. Roppant büszkévé tették a teljes tanári kart, hogy ennyire felelősségteljesek és ügyesek voltak.

Kanada titkos (titkos)
Végül is nem sikerült a terv, nem tudták a Kanadai kormányt lecserélni Y Projectes ügynökökre. A páros épségben hazatért az Új-Zélandi bázisra nem sokkal a műhold becsapódása után.

Emberrablás (félig titkos)
Victor és Felicia immáron találkoztak, a férfi pedig kihozta a belvárosból a lányt. Jelenleg Albert Shear korábbi hajóján tartózkodnak, de valószínűleg nem maradnak sokáig itt, hanem még biztosabb helyre viszi a férfi a lányt. A Hydra támadás után Steph és Jon mentek el a lányért és a biztonsága érdekében az X-men iskolájában helyezték el őt.

Pálfordulás (titkos)
A Hydra események után, főleg, ami a Rafton történt, Fuchida Kenjirou-t pszichológushoz küldték, aki végül fel is mentette a labilis állapotú férfit a szolgálat alól. Fuchida ezek után kilépett a SHIELD-től és visszatért Szomáliába, ahol tervei szerint ő maga is egy Hadúr lesz a későbbiekben.

Sárkány (titkos)
Svarog közel áll ahhoz, hogy felébressze a Madripoor alatt alvó sárkányt. Próbálják megakadályozni azzal, hogyha megtesz, akkor nagyon sokan fognak meghalni. Bár Svarog eddig hajthatatlan és próbálkozik tovább.

Pajzs (titkos)
Zola és emberei még a Hydra támadás alatt sok kis aapró tenyér nagyságú szerkezetet helyeztek el szerte a világon. Mindez egyetlen egy célt szolgált, hogy ezek, miután aktiválva lettek lefedjék a teljes bolygót és egyfajta védelmet nyújtsanak a Hydra realitáson kívüli teleportációi ellen.

Hydra (titkos)
A Hydra Zola pajzsa miatt kint rekedt a világból, így Hershel Shepherd-et előléptették a Reneszánsz világ katonai parancsnokává. Katonai parancsok esetében a realitásban levő három Hydra fejet bármikor felülbírálhatja és kapott egy saját elit csapatot is a keze alá, akiknek a Hydra mintája különleges, vörös-fekete-szürke a megszokott zöld-sárga helyett.

SHIELD
A Hydra támadás után a SHIELD létszáma a harmadára csökkent, New York már nem teljesen lefedett a drone-k által, mert máshol is szükség volt rájuk. Ami pedig magát a végkifejletet illette, mivel még mindig lehetettek ügynökök a SHIELD-en belül, így komoly belső ellenőrzések indultak, hogy kipurgálják a megmaradtakat a soraikból. Így is a SHIELD elvesztette az ügynökeinek harmadát, így a szervezet a közeljövőben, amíg nem tudja pótolni az elvesztett munkaerőt, valószínűleg csak a legkomolyabb ügyekkel fog foglalkozni, minden más a rendőrségre marad.

Necrosha
Az X-men nagyon sok mutánst mentett ki a Genosha-i munkatáborokból, ahol a mutánsokat tartják fogva. A Genoshai kormány természetesen ezt nem akarta annyiban hagyni, megfenyegették az ENSZ-t, ha nem küldik vissza a kimenekített mutánsokat, mindegyiket megölik, akik itt vannak a szigeten. Természetesen nem adták ki a mutánsokat, így a Genoshai kormány napokkal később lebombázott és felgyújtott képeket küldtek az ENSZ-nek arról a helyről, ahol korábban a mutánsokat tartották… A holocaust miatt lett a térség neve Necrosha.

Elfogás
A három kree csatahajó abba a rendszerbe érkezett meg a hipertérben való utazás után, amelyikben az Arany Azúr is volt, rajta pedig Larua Sylen, akit lassan két éve raboltak el idegenek a Földről. Amint elfogták az Azúrt a kree elit haderő emberei benyomultak az Azúrra, hogy odabent mindenkit megöljenek és elfogják Laura-t, amit sikeresen végre is hajtottak.

Rémálom
A Sötét Istenek betörtek az Álomsíkra, annak is egy elfeledett részébe, ahol ki tudja, hogy mióta bezárva tartották Rémálmot, az álmok és rémálmok urát. Kiszabadították a börtönéből az entitást, aki azonnal neki is látott annak, hogy megfertőzze az álomsíkot. Ennek első körben többen a csapdájába is estek.

Vészjelzés
Több csatornán is vészjelzés, vészhívás fut be a rendszerekbe univerzum szerte. Egy kree vészjelzés, de mégsem teljesen, van benne valamilyen ismeretlen kódsor is. A jelzés a Szörnyek Bolygója nevű helyről jön, ami eléggé ismert az univerzumban. Furcsa mód a kree-k nem indítottak expedíciót ide, pedig szinte biztos, hogy az ő vészjelzésükről van szó.

Emberrablás (titkos)
A Földről egyik napról a másikra több tucat ember eltűnt szőrén szálán. Ugyan nem tudni, de a kree-k voltak, akik elrabolták őket, hogy utána a Szörnyek bolygójára vigyék őket. Egy tesztnek vannak alávéve, túl kell élniük a bolygón, ezzel vizsgálják a kree-k, hogy mire is számíthatnak, hogyha megtámadják majd a bolygót.

Eltűnések
Bandon (Oregon állam) kisvárosának teljes lakossága eltűnt egyik napról a másikra. Az utóbbi időben állítólag mutánsok voltak erre, vagy legalább is képességgel rendelkezők, így a SHIELD kérik meg az X-ment, hogy nézzenek körbe, mert jobb, ha a mutánsok teszik egy mutáns érintettségű ügyben. A csapat szétvált, a rendőrséget néző csoport pedig talált egy mutánslányt a fogdában.

Hydra akció (titkos)
A Hydra ezúttal New Jersey államba megy, ahol a Fekete Gém Fegyvertechnikai céget fognak megtámadni. Wakandai eredtű fegyver- és egyéb haditechnológiával foglalkozó cég ez, akiknek jó pár tagja korábban Hydra közelbe férkőzött és ügynök is volt, majd amikor ipari kémkedéssel megfelelő mennyiségű technológiát loptak tőlük kiváltak a Hydra-ból és meglapították a céget, hogy Hydra tech-el dolgozzanak. Ezt természetesen a Hydra nem tűrheti el, ezért is kell megtorolni mindezt.

Maffia (titkos)
Mivel mindenki számára nyilvánvaló, hogy kevesebb a drone New York felett, ami a maffiáknak kedvezett, így nekiláthat a New Yorki Maffia annak, hogy megpróbálja kiszorítani NY-ból az Orvgyilkosok ligáját és visszavegye azt, ami az övék. A maffiák összefogva a Falkának segítenek első körben, akiket a Liga támad a Bronxi parkokban.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 3 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Vas. 01 Jan. 2017, 00:00

Hírek!
2016. december és 2017. január

Kedves játékosok!
Boldog új évet kíván a teljes staff az oldal játékosainak.
Ismét egy új évet nyitunk, ebben az évben lesz 14 éves az XMR, és ne felejtsétek el, hogy január 1-től kezdve 2028-at írunk az oldalon!
A hónapban lezajlott a bannerverseny, amit sajnos diszkvalifikálni kellett egy nagyon kellemetlen esemény miatt. Ugyan nem avattunk emiatt győztest, de Niteris bannere került ki és kapott vigaszdíjként 2 kreditet.
Megnyílt az oldalon az első olyan játékrész, ahol a párhuzamos játék lehetséges! A Wrightworld nevet viseli. Ez crossovere a képregényes Arcade szórakoztató helyeknek és a Westworld-nek. A játéktér leírása ebben a topicban olvasható.
Idén is igyekszünk újításokat kieszközölni, mint az elmúl években. Az bizonyos, hogy idén is lesz majd születésnapi kvíz augusztusban. Az új korszak kalandjai fognak haladni, ahogyan a jövőben is. Ott, ha minden igaz Tao is és remélhetőleg Morsus is fog mesélni, mert mind a ketten ígértek effélét.
Már javában tartanak az új korszak, a Kree invzió első kalandjai.
Itt szeretném megjegyezni, hogy a Jövő szál teljesen független a többitől, így oda bárki, bármikor jöhet, hogyha a jelentkezésnél pár mondatban leírja, hogy mi is történt a karakterével az eltelt 5 év alatt. Tessék bátran jelentkezni, mert oda még mindig lehet jönni.A Kalandmester pályázat frissítve lett, így most már nem kötelező a Csatavilágon mesélni, hanem lehet sima alternatív kalandot is.
Paci írt ki egy alternatív Halloween-es kalandot, oda is lehet menni játszani Smile
Phobia írt ki egy alternatív kalandot, a Hydra uralom címen, ide is lehet jelentkezni bátran, alternatív, így bárki jöhet rá.

Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
Mivel megint sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
Itt pedig a Wrightworld-re kereshettek játékostársakat.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni: (köztük az új korszakkaland)
A Sötét Jövő – Prológus, az érthetőség kedvéért külön szedtem, hogy lássátok ez független a többitől. Ide is várok még jelentkezőket.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében. Itt majd csak a következő Avalonos kalandnál lesznek bemesélve a karakterek!
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.


Többi sík:
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az Új mutánsok kalandra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Ezeken felül az Ékkövek Birodalmán is lehet folyamatosan gyártani a kisházakat a különböző területekre, mindenkit, akár más oldalról – vagyis, akinek nincs karaktere XMR-en – is örömmel látunk itt.
Az Ékkövek Birodalma részlegen ki lett írva még egy kaland, az Új világ címen, ide továbbra is lehet jelentkezni.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Csatavilágon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!

New York Times - Page 3 00120

Hírek!
2027. december

Sárkány (titkos)
Svarogot nagy erőkkel próbálják megakadályozni abban, hogy felébressze a sárkányt, hiába mondják azt neki, hogy milliók fognak meghalni, ő nem hallgat senkire, hanem próbálkozik továbbra is.

Ismerkedés és törvényszegés (titkos)
Lucy és Raven összetalálkoztak egy bárban, ahol Raven annak ellenére, hogy 21 év alatti és SHIELD ügynök alkoholt rendelt. A pultos gyorsan kapcsolt és iratokat kért a lánytól, mikor kiderült, hogy fiatalkorú, elvitték az italát is.

Wrightworld
A Wrightworld – Noir megnyitotta 2027. karácsonyán a kapuját, mostantól fogadja a teljes park a látogatókat. Egy hatalmas kisebb országnak megfelelő nagyságú területen levő park ez androidokkal. Egyedülálló szórakozás főleg az unatkozó, felnőtt közönségnek.

Rémálom
Egyelőre mindenki a lehető legrosszabb rémálmát éli, vegyítve mások rémálmával is. Még senki sem jött rá, hogy mindez csak álom lenne, igaz volt, aki próbált felébredni, de nem tudták megtenni. Mindenki mindent teljesen valósnak él meg benne, éreznek mindent, mintha valóság lenne.
Fuchida már meghalt az álomban, ahogyan Malburg doktor is, hogy nekik mi lesz a sorsuk emiatt, még nem lehet tudni.

Vészjelzés
Többen megérkeztek a Szörnyek Bolygójához a vészjelzés miatt, a skrull, a kree és a foxiai elindultak a bolygóra, azonban a hajó, amivel jöttek felrobbant a hátuk mögött, a bolygó felszínén pedig a siklójuk lett működésképtelen.
Szikra menekülve jutott el a bolygóhoz Annihilus elől menekülve. Most ő maga is a bolygó felszín felé indult, hogy segítséget találjon.

Emberrablás (titkos)
Egyre többen ébrednek fel a Szörnyek Bolygóján a sztázisból, amibe betették őket. A társaságnak szomorúan kellett rájönnie, hogy valami idegen bolygón vannak, a hajó, amivel idehozták őket kettőbe tört. Itt még nem volt vége a szenvedéseiknek, amint kiértek egy jó harminc méter magas kétfejű szörny támadta meg őket.

Eltűnések
Az X-ek kiérkeztek a helyszínre és ott találtak túlélőket is, a városban található összes mutáns, azaz öt darab, és egy hatodik a börtönben volt, aki túlélte az esetet. Sikerült megtudniuk, hogy egyszerűen minden ember porrá omlott és még mindig van itt valami, amitől nem tudnak idegenek bejönni a városba, vagyis emberek, mert ők is porrá omlanak. Emily ezen annyira kiborult, hogy nem is tudott a többiekkel menni. A többiek a golf pályán találtak egy modern földalatti folyosót.
A repülőn Charles Dialin felébredt és egyedül találta magát.

Hydra akció (titkos)
A Hydra csapásmérő egysége megérkezett a Fekete Gém Fegyvertechnikai céghez. Hála a szervezésnek és Joseph alakváltó képességének bejutottak az épületbe. Ott a Mesterséges Intelligenciát kell majd megsemmisíteniük és az elrabolt Wakandai nagykövetüket kimenteni, akinek ez a cég központ a feltételezett fogva tartási helye.

Maffia (titkos)
A Bronxi parkba menő csoport találkozott egy meglőtt, nagyon sérült feline nővel, akit Michael meggyógyított és a nő cserébe értékes információkat árult el, hogy hol is vannak fogvatartva a többiek és kik a csoport. Ezt az útmutatást követve megérkeztek az állatkerthez, amin bekémlelve meg is látták az ellefeleiket.

Iskolakezdés
Teddy – Zield és Hanna gyermeke – azok után, hogy a Roxxon csinált vele valamit gyorsan kezdett fejlődni. Ennek köszönhetően pár hónap alatt a 3 év alatti gyermek kamasszá fejlődött. Most decemberben érkezett meg a Xavier iskolához, hogy ő is tanuló legyen.

A sámán szelleme
Augusztusban Wayonka elvesztette a nyomát annak az indián sámán szellemnek, aki jaguár alakban manifesztálódott és megsebezte Szatmári Annát is. Most azonban Staten Islanden újra hasonló támadás és gyilkosság történt, így talán köze lehet ahhoz az ügyhöz, amiben egyszer kihűltek a nyomok.

A maffia megismerése (titkos)
Szürke Eminenciást meghívta egy lehetséges üzletfél a ’Sup Clubba, hogy ott tárgyaljon az egykori vámpírból emberré lett férfival. Egyelőre még nem is sejtheti Szürke, hogy ismét túlságosan közel kerül a maffiához.

Nyomozás
Karácsony után Ravent behívták a WAND központba, hogy egy feladatot kapjon, egyúttal javítson az évvégi pocsék értékelésén. Egy civilruhás feladatot kapott a társával együtt, ahol ki kell nyomozniuk egy nagy erejű mágiaforrást.

Karácsonyi bál
Mint minden évben, idén is megtartja a Xavier iskola a Karácsonyi bált.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 3 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Szer. 01 Feb. 2017, 10:28

Hírek!
2017. január és február

Kedves játékosok!
Eléggé csöndes és passzív hónap volt a mostani híreket figyelembe véve, vizsgaidőszak is volt azoknak, akik még iskolába járnak, lehet sorolni tovább. Smile Remélem mindenkinek jól sikerült a féléve, akit ez érint.
Arra ismét felhívom a figyelmet, hogy immáron 2028-at írunk az oldalon, ez elég fontos.
Ma kezdődik a szokásos Valentin napi és farsangi bál az X-eknél, oda lehet menni, az event idén is párhuzamos.
Megnyílt az oldalon az első olyan játékrész, ahol a párhuzamos játék lehetséges! A Wrightworld nevet viseli. Ez crossovere a képregényes Arcade szórakoztató helyeknek és a Westworld-nek. A játéktér leírása ebben a topicban olvasható.
Már javában tartanak az új korszak, a Kree invzió első kalandjai.
Itt szeretném megjegyezni, hogy a Jövő szál teljesen független a többitől, így oda bárki, bármikor jöhet, hogyha a jelentkezésnél pár mondatban leírja, hogy mi is történt a karakterével az eltelt 5 év alatt. Tessék bátran jelentkezni, mert oda még mindig lehet jönni.
A Kalandmester pályázat frissítve lett, így most már nem kötelező a Csatavilágon mesélni, hanem lehet sima alternatív kalandot is.

Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
Mivel megint sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
Itt pedig a Wrightworld-re kereshettek játékostársakat.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni: (köztük az új korszakkaland)
A Valentin napi és farsangi bál az X-eknél most február 1-n veszi kezdetét és március 31-ig tart.
A Sötét Jövő – Prológus, az érthetőség kedvéért külön szedtem, hogy lássátok ez független a többitől. Ide várok még jelentkezőket.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében. Itt majd csak a következő Avalonos kalandnál lesznek bemesélve a karakterek!
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.


Többi sík:
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az Új mutánsok kalandra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Ezeken felül az Ékkövek Birodalmán is lehet folyamatosan gyártani a kisházakat a különböző területekre, mindenkit, akár más oldalról – vagyis, akinek nincs karaktere XMR-en – is örömmel látunk itt.
Az Ékkövek Birodalma részlegen ki lett írva még egy kaland, az Új világ címen, ide továbbra is lehet jelentkezni.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Csatavilágon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!

New York Times - Page 3 00120

Hírek!
2028. január

Sárkány (titkos)
Svarognak továbbra sem sikerült felébresztenie az Álmodót és lassan kifogy az ötletekből, hiszen elvileg mindent úgy csinál, ahogyan elmondták neki.

Rémálom
A rémálom már egyre mélyebb és mélyebb szinteket ér el a négy ott levőnek. Nem elég, hogy éppen egymást igyekeznek halálra marni, az ellenfeleik a legnagyobb félelmük és rémálmuk képében jelentkezik. Egyelőre nem tudni, hogy van-e egyáltalán kiút mindebből.

Szörnyek bolygója (részben titkos)
A többség végül is menekülőre fogta, miután rájöttek, hogy nincs esélyük megsebezni sem a lényt, nemhogy legyőzni. Mindenki egy irányba menekült a kozmikus fajok vezetésével pedig nekiláttak annak, hogy a korábban a lezuhant űrhajótól levő 25 kilométerre levő vészjelzés forrását megnézzék, ami miatt eredetileg is érkeztek.
A hatalmas monstrum lény pedig nekilátott teljes egészében tönkretenni a lezuhant űrhajókat.

Bandon, Oregon állam
Charles megérkezett Emily-hez és ketten indultak a többiek után a golfpályára.
A többiek pedig sikeresen megtalálták annak a forrását, ami Godlaw-nak és Tom-nak azt a furcsa érzést adta. Egy energiamező volt, ami egy időkapszulát, vagy emléklenyomatot tartalmazott. Láthatták, hogy ez egy börtön, egy bizonyos Lord Vanath nevű valószínűleg Végső számára. Az emlékkép után egy ismeretlen helyre kerültek át.

Hydra akció (titkos)
Sikerült lejutni arra a szintre, ahol az android található, közben Reena elfoglalta a biztonsági szobát. Lent a szinten azonban nem úgy alakult minden, ahogyan tervezték, révén ellenállásba ütköztek és egy Joseph által eldobott flashbang igencsak ledöntötte a két társát a lábáról.

Maffia (titkos)
A csapat Kuramát kivéve csapdába esett, a Vadász nevű alak pedig a lejáratot akarja megtudni a Maffiavárosba, ehhez pedig akár erőszakot is hajlandó alkalmazni.
Odakint Kurama a Vadász két emberével küzd, akik vagy meg akarják ölni, vagy elfogni, a céljaik még nem egyértelműek.

A sámán szelleme
Wayonka és a nyomozó társa felértek a lakáshoz, ahol a tetem megtalálható. Felfelé az ügynök tájékoztatta Waynonkát, hogy mit tudnak eddig, a lakás előtti helyszínelőcsapat pedig a két ügynökre vár, hogy ki is menjen be elsőre.

A maffia megismerése (titkos)
A testvérpár továbbra is csak kóstolgatja a férfit, egyelőre nem mondták meg, hogy mi is az üzlet, csak a beetetésnél tartanak, hogy kis kockázatú, de nagy haszonnal járó befektetésről van szó.

Nyomozás (titkos)
Leon-t, a SHIELD ügynököt ideiglenesen áthelyezték a belső ellenőrzéshez és így nekiláthatott annak, hogy már lezárt, de kérdőjeles ügyek aktáival foglalkozhasson. A feladata, hogy furcsaságokat keressen ezen aktákban, bármit, ami Hydrára, vagy bármi másra utalhat.

Démonok
Marli kiment Salembe, hogy néhány ügyet elintézzen és sétáljon egy nagyot, amikor a lányt démonok találták meg, valószínűleg azért, hogy behajtsák azt, amiért visszaküldték őt az elrablása után.

Bálok
A Karácsonyi bál lezajlott, igencsak mérsékelt résztvevővel, majd február 1.-n a Valentin napi és farsangi bál veszi kezdetét.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 3 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Szer. 01 Márc. 2017, 08:19

Hírek!
2017. február és március

Kedves játékosok!
Ez a hónap is csöndes volt a híreket figyelembe véve, az aktivitás némileg kezd visszazökkenni megszokott kerékvágásba, hála annak, hogy a vizsgaidőszaknak vége van.
Elég fontos, hogy márciusban a korszaknak több kalandja is véget fog érni, így a hónapban kiírásra fog kerülni a Kree Invázió második kalandja, előreláthatóan a Szörnyek bolygója az, ami nem fog véget érni, mert az a társaság van nagyon lemaradva.
A hónapban lesz fórumtali és képregénybörze a szokásos tavaszi. A börze hírei itt olvashatóak, a mi saját fórumos eventünk leírása pedig itt található.
A találkozó fórumos topicja pedig itt található.
Paci bevezetett egy új dolgot a saját meséléseihez, aminek már fizikai jele is volt, ha valakinek mesél magánkalandot és az eltűnik, nem szól 1 hónapon keresztül, akkor befejezi a kalandot és a delikvens valószínűleg rosszul jár. Lásd az első példa, Raven kirúgása a WAND-tól.
A hónap végéig tart a Valentin napi és farsangi bál az X-eknél, oda lehet menni, az event idén is párhuzamos.
A Kalandmester pályázat frissítve lett, így most már nem kötelező a Csatavilágon mesélni, hanem lehet sima alternatív kalandot is.

Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
Mivel megint sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
Itt pedig a Wrightworld-re kereshettek játékostársakat.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni: (köztük az új korszakkaland)
A Valentin napi és farsangi bál az X-eknél most február 1-n veszi kezdetét és március 31-ig tart.
A Sötét Jövő – Prológus, az érthetőség kedvéért külön szedtem, hogy lássátok ez független a többitől. Ide várok még jelentkezőket.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében. Itt majd csak a következő Avalonos kalandnál lesznek bemesélve a karakterek!
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.


Többi sík:
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az Új mutánsok kalandra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Ezeken felül az Ékkövek Birodalmán is lehet folyamatosan gyártani a kisházakat a különböző területekre, mindenkit, akár más oldalról – vagyis, akinek nincs karaktere XMR-en – is örömmel látunk itt.
Az Ékkövek Birodalma részlegen ki lett írva még egy kaland, az Új világ címen, ide továbbra is lehet jelentkezni.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Csatavilágon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!

New York Times - Page 3 00120

Hírek!
2028. február

Kirúgás
Raven feladatot kapott még az év végén, hogy fel kell derítenie egy ügyet, remélve, hogy így pozitívum is kerül az éves értékelésébe. Azonban a nő nem állt neki dolgozni az ügyön, így a WAND kirúgta a SHIELD-től.

Rémálom
Niteris felrobbant, egyelőre nem tudni, hogy mi lett a sorsa. Hanna rájött, hogy a szép álmok és emlékek lassítják azt a fertőzést, amivel Rémálom megfertőzte őket. Mivel Sakura-nak teljesen mások a szép emlékek, így nekilátott annak, hogy alaposan helybenhagyja Sam-et, aki még mindig nyüszögve, nyüszítve fetreng a földön.

Szörnyek bolygója (részben titkos)
A csapat úgy döntött, hogy elhagyja a helyet, ahol a lezuhant gép van és Szikra/Kam vezetésével neki is láttak annak, hogy a 25 egységre levő jeladás forrásához elmenjenek. Kitajo ott maradt, hogy megharcoljon a lénnyel és a életét vesztette. A csapat pár óra alatt elért a táv felére, de eddigre többen nagyon rosszul érezték már magukat.

Bandon, Oregon állam
Charles és Emily nem jutottak messze, mert Emily elájult átfagyva az egyik úton, amin próbált Charles és ő eljutni a többiekhez.
A többiek találkoztak Vanath-al, aki egyelőre igencsak szívélyesen fogadta őket és azt hiszi, hogy a társaság a megmentésére érkezett. Kiderült, hogy ő volt az, aki elpusztította a várost és ölt meg mindenkit ott. Felajánlotta, hogy kiviszi a táraságot innen, cserébe kölcsön kell adniuk a mutáns erejüket a férfinak, akinek így lenne elég ereje ahhoz, hogy mindenkit kijuttasson.

Hydra akció (titkos)
A harc tovább folytatódott, Joseph leszerelte a két őrt és sikerült bejutnia a szerver szobába is. Niteris azonban nem sokkal korábban elárulta, hogy a Hydra-tól vannak, így még a Mesterséges Intelligencia, avagy April is beszállt a harcokba, és Reena-t is megtámadták a biztonsági helységben. April kivégezte Rex-et a harcok közben, egyszerűen kettőbe tépte a nagy testű farkast.

Maffia (titkos)
A csapat benti fele nem volt túl segítőkész a Vadásszal szemben, így az sokkolta őket és még előtte közölte, hogy akkor átadja őket a munkaadójának. Odakint Kurama a korrupt rendőr kontaktjától kért segítséget, aki végül is igent mondott, így a Raptorok közül páran a nő segítségére fognak sietni. Addig is sikerült magát csapdába csalnia a telefonnal és azzal, hogy nem hagyta el a helyét, ahol korábban észlelték.

A sámán szelleme
Már átvizsgálták a lakást, bent megtalálták az idős hölgy tetemét és a macska tetemét is. Wayonka talált egy könyvet is, ami indián kultúrákra utal, de semmi többet. A néni lakása eléggé üres volt és semmi sem utalt arra, hogy mi végezhetett vele és a macskájával.

A maffia megismerése (titkos)
Szürke Eminenciás végül is beadta a derekát az ügyben és elfogadta a testvérpár ajánlatát, hogy elmegy velük és tárgyalhatnak az üzletről. Egyelőre nem is tudta/sejtette, hogy nagy eséllyel egy csapdába sétál bele.

Nyomozás (titkos)
Leon tovább folytatta a nyomozást a belső ellenőrzésnél az akták olvasásával, de továbbra sem jutott túl sokra benne.

Démonok
Valóban azért keresték fel Marlit, hogy megcsináljon a démonoknak valamit, azok el is mondták, hogy mit kell a lánynak tennie, ami közel sem volt veszélytelen. Kezdve azzal, hogy ének évadján ki kellett valahogyan szöknie a Xavier birtokról, plusz egyebet is kellett tennie. A lány most egy kávézóba ment, ahol figyelemmel kíséri a célpontját.

Távoli harcok
Thorhalla még mindig a badoon női testvériség bolygóján van, ahol két ősi egymással harcoló fél háborújába csöppent, akik a badoon fajt két oldalát használják a kicsinyes játszmájukban. Halla már ott tart, hogy otthagyja a bolygót, nem érdekli a hívás, de egyik félnek sem lesz a bábja az általa teljesen értelmetlennek tartott harcban.

Feladatok
Phobia, Lucy és Atya, hála annak, hogy már Atya is ott van a lány fejében ezúttal New Jersey-be kellett, hogy menjenek, mert a Cinnamon család ott adott a lánynak újabb feladatot. Mivel már Atya is ott van, így egy veszélyesebb és az eddigieknél nehezebb feladatot kapott a lány már mélyen az ellenséges vonalak mögött.

Új iskolások
Teddy és Sophia az iskola aulájában találkoztak, mind a ketten egyelőre újak és nem ismerősek az iskolában, így talán a legjobb páros került össze, hogy közösen ismerhessék meg az iskolát.

Hírszerzés
Az USA hírszerzési ügynökségeit összefogó hivatal jött létre még nem sokkal a Hydra puccskísérlete után. Az hivatal igazgatónője Meadow Kerr-Osborne lett. A nő korábban katonai hírszerző volt, majd Osborn testőre, biztonsági főnöke, majd katonai és hírszerzői tanácsadója mielőtt megkapta volna a kinevezést.

Bál
Február 1.-n a Valentin napi és farsangi bál vette kezdetét a Xavier iskolában

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 3 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 01 Ápr. 2017, 00:01

Hírek!
2017. március és április

Kedves játékosok!
Elég sok újonc volt ebben a hónapban szerencsére, itt is köszöntöm őket, remélem jól fogják magukat érezni nálunk.
A hónap végén elkezdődött a Kree Invázió második kalandja, amikre még mindig lehet jelentkezni egy-két körig. A részletek lejjebb lesznek láthatóak.
A hónapban volt képregénybörze is, sajnos kevesen voltak, akik voltak, de ők legalább jót tudtak beszélgetni Smile
Itt is szeretném megjegyezni, hogy hamarosan (majd májusban) megint lesz az X-diákoknak „kijutási” lehetőség, amikor a diákokból ingyen megkapott NJK lesz, ehhez a szabályok ugyebár, legalább 1 év a megalkotástól, 2 befejezett kaland/event, és természetesen minimum 18 év.
A médiában lett egy „újítás”, egy új topic, a Holonet, ahol a kozmikus játéktér hírei, információ lesznek szép grafikus formában. Kellemes szórakozást hozzá, remélem elnyeri a tetszéseteket.
A Wrightworld még mindig párhuzamos játéktér, így jöhet oda bárki bátran játszani.
A Kalandmester pályázat frissítve van, így most már nem kötelező a Csatavilágon mesélni, hanem lehet sima alternatív kalandot is.

Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
Mivel megint sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
Itt pedig a Wrightworld-re kereshettek játékostársakat.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni: (köztük az új korszakkaland)
Lehet jelentkezni a Kree Invázió 2. kalandjára, egyelőre bármelyik szálra még, ami összegezve a Kellemetlen Látogatók címet viseli.
Az új kozmikus kalandra is várok jelentkezőket aminek a címe: A fűszer.
A Sötét Jövő – Kutatás, az érthetőség kedvéért külön szedtem, hogy lássátok ez független a többitől. Ide várok még jelentkezőket.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében. Itt majd csak a következő Avalonos kalandnál lesznek bemesélve a karakterek! (ez éppen aktuális a mostani korszakkalandhoz)
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.


Többi sík:
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az Új mutánsok kalandra. Vagyis hamarosan az újra, mert ebből, ha minden igaz pár kör van csak hátra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Csatavilágon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!

New York Times - Page 3 00120

Hírek!
2028. március

Sárkány
Svarog még mindig nem tudta felébreszteni a sárkányt, aki Madripoor alatt alszik. A segítője mondta is neki, hogy nem fog menni, hacsak nem saját akaratából teszi, azaz nem a parancs miatt, hanem ő maga is akarja. Egyelőre azonban mindez nem történt meg.

Rémálom
A társaság végül is megmenekült(?) Rémálomtól, egészen pontosan hagyta Rémálom, hogy felébredjenek. Most mindannyian az entitás jelét viselik magukon és mindenkinek adják át azt, hogy nekik is rémálmuk legyen. Ennek köszönhetően Rémálom egyre nagyobb erőre tesz újra szert az álomsíkon.

Szörnyek bolygója (részben titkos)
Aashirya és a maci a fertőzésben életüket vesztették, a többiek azonban megérkeztek a helyre, ahonnan a vészjelzés jött. A legnagyobb meglepetésükre Ronan-ba, a Legfőbb Vádlóba és egy embertelen hercegnőbe futottak bele ott, akik itt raboskodnak a szigeten egy ideje. Mint kiderült a párosnak van hajója, már csak hajtómű kell, hogy elhagyhassák a bolygót.

Bandon, Oregon állam (részben titkos)
A csapat átadta a képességét végül Vanath-nak, aki saját magát és az X-eket is kiteleportálta a köztes börtöndimenzióból. Ezek után eltűnt. Napokkal később, nagyjából egy hét múlva szerezték csak újra vissza a mutáns képességeiket, akik adtak az erejükből, de legalább Bandon városának rejtélye megoldódott.
Részben titkos: A kiszabadulása után Lord Vanath a Fukushimai atomerőmű sérült reaktorblokkjában húzta meg magát.

Hydra akció (titkos)
Az akció teljes sikerrel járt, sikerült minden adatot töröltetni a Mesterséges Intelligenciával, és a nagykövetasszonyt is sikeresen kiszabadították. Ugyan a harcok közben ki kellett, hogy derüljön, hogy két Fekete Párduc áll a Fekete Gém cég mögött, ami egyet jelentett azzal, hogy a Hydra terveinek könnyedén befellegezhet Wakandában.

Maffia (titkos)
A Kurama segítségére érkező Raptorok kiszabadították a csapatot, akik távozhattak is a helyszínről. Az egészért cserébe a raptorok annyit kértek, hogy had mehessenek le ők is a Maffiavárosba, amit a Maffiacsaládok/szervezetek fejei el is fogadtak.

A sámán szelleme
Wayonka a kihallgatások elején kisebb gondba ütközött, de a végén eszébe jutott, hogy nem mutatkozhat be keresztnéven, mivel már nem gyerek, hanem egy SHIELD ügynök és Angyal Programos. Sikerült megtudnia, hogy az idős hölgy az egyik szomszéd anyával és gyermekével kapott össze nem sokkal a halála előtt.

Távoli harcok
Thorhalla végül otthagyta azokat, akik őt akarták használni arra, hogy megvívja a két fél közötti harcot és számoljon le a másik oldallal. Végül azok is, akik magukat jónak állították be otthagyták a bolygót, magára hagyták, aminek a következménye az lett, hogy a planéta felrobbant. Ennek következtében még a Férfi Testvériség bolygóján, a Mordon, akárcsak a teljes naprendszerben gravitációs anomáliák jöttek létre.

Feladatok
Atya tovább folytatta a feladatot, amit kellett, meg is érkezett a Somerville-i önkormányzati hivatalba. Az elején egészen jól haladt az ügyével kapcsolatban, azonban most elkövette a hibát, hogy fegyvert próbált szerezni a rendőröktől, így azok már látták, hogy nála van fegyver és ellenséges személy.

Hírszerzés
Meadow Kerr-Osborne az utóbbi időben folyamatosan lobbizott, hogy még több pénzt kapjanak a hírszerző szervezetek. Visszafelé tartott az irodájába, amikor Hewer megállította, aki úgyszintén az elnöknek dolgozik. A férfi elvitte a nőt a Pentagonba, ahol Meadow találkozhatott a hírszerzési igazgatókkal és az ügynökségek sorsa fog most itt eldőlni.

Genosha-i hadművelet (titkos)
A Genoshai kormány a még a szigetükön megbúvó mutánsokat is meg akarja ölni, így a Hydra-hoz fordultak, hogy segítsenek mindebben. Ők a saját szemszögükből feláldozható őrült Ványát, avagy Vörös Ivánt küldték erre a feladatra.

Wakanda (titkos)
Wakandában egyre jobban éleződik a polgárháborús helyzet. A két jogos örökös a Fekete Gém tulajdonosai a trónjukat akarják és gyanítják, hogy a jelenlegi uralkodó mögött a Hydra áll. Mind a két fél le akar számolni egymással. Az ikerpárt az USA kormánya támogatja, míg a jelenlegi uralkodót valóban a Hydra.

Gyilkos járvány
A Maffiavárosban egy járványszerűség ütötte fel a fejét, amibe már eddig is többen meghaltak, de nem tudni, hogy mi okozza. Éppen ezért magas pénzjutalom jár annak, aki megfejti a rejtvényt, azonban nem sokan mernek nyomozni, szerencsére Cahal és Kurama egyik embere elindult, hogy pontot tegyenek ezen ügy végére.

Felkeresés
Sakura, hála Rémálomnak teljes mértékben szerelmes lett Apokalipszisbe, teljesen kikészült mindettől és a napjai nagy része azzal telik, hogy a Devil’s Innben issza magát részegre. Thorhalla embere, Trisa kereste meg, hogy mindenképpen beszélni akar vele, egyelőre, hogy miért még nem tudni, de esélyes, hogy amiatt, hogy miért lett Rémálom avatarja.

Látogató az X-eknél
Március végén egy ismeretlen látogató érkezett az X-menhez, egyszerűn beteleportált a védőpajzsokon belülre, ami elméletileg lehetséges. Veszély azonnal riadót fújt, de kiderült, hogy az egyik Végső érkezett meg, aki egyelőre nem bizonyult agresszívnak. Még úgysem, hogy azt jött számon kérni, hogy az X-ek mit tettek Bandonban és hogyan engedhették meg azt, hogy Vanath megszökjön.

MI:13 felkérés (részben titkos)
Az MI:13 több SHIELD ügynököt kölcsön kért a SHIELD-től, hogy segítsenek kinyomozni valami furcsaságot Avalonban. Lionheart Roma szavait továbbítva Sir Gawain-t is felkérte a segítségre, aki igent mondott, így most ő is ott van az ügynökökkel Londonban.
Részben titkos: Az eligazítással egy időben megmagyarázhatatlan okokból egy időutazó és Niteris

Bál
A Valentin napi és farsangi bál a Xavier iskolában véget ért, a következő esemény a diplomaosztó és érettségi bál lesz.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 3 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 01 Május 2017, 00:00

Hírek!
2017. április és május

Kedves játékosok!
Elég sok frissítést csináltam az oldalon, friss lett teljesen a karakterek listája, a fenti fülecskés menü, a kronológia és a rövid kronológia is. Egy dologra nem maradt erőm/időm, ezt a következő sorban olvashatjátok:
A hónapban ki lett írva egy pályázat, ami a wikipédia fejlesztésére, frissítésére vonatkozik. Ide folyamatosan lehet jelentkezni, aki megcsinálna valamit benne, az bátran jelentkezzen a topicban.
Az X diákoknak, mint az előző években megszokhattátok kikerül a diplomázós kaland, aminek a végén teljes értékű njk-k lesznek a karakterek. Jelentkezni lehet rá a megfelelő kalandtopicban.
Maniac új kalandot írt ki az Újvilágra, lejjebb megtalálhatjátok a részleteket.
Az új kozmikus kaland is elkezdődött, ahogyan tartanak a Kree invázió aktuális korszakkalandjának részei is, ezeknek egy részére még lehet jelentkezni, az információkat lejjebb találjátok.
Most májusban, mint mindig nekiállok (Nefi) annak, hogy megírjam a 100 kérdést az augusztusban esedékes kvízhez, így igen, idén is megtartjuk mindezt, ez lesz majd a 6. születésnapi kvíz.

A Wrightworld még mindig párhuzamos játéktér, így jöhet oda bárki bátran játszani.
A Kalandmester pályázat frissítve van, így most már nem kötelező a Csatavilágon mesélni, hanem lehet sima alternatív kalandot is.

Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
Mivel megint sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
Itt pedig a Wrightworld-re kereshettek játékostársakat, akkor is, ha már kalandban vagytok vele.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni: (köztük az új korszakkaland)
Lehet jelentkezni a Kree Invázió 2. kalandjára, már csak a Hydra, maffia és Avalon szálakra, a többi már olyan, hogy nem tudok bemesélni ide senkit.
Az új kozmikus is elkezdődött, aminek a címe: A fűszer, ennek ellenére még mindig jöhetnek a játékosok, ha szeretnének.
A Sötét Jövő – Kutatás, az érthetőség kedvéért külön szedtem, hogy lássátok ez független a többitől. Ide is lehet még jelentkezni.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében. Itt majd csak a következő Avalonos kalandnál lesznek bemesélve a karakterek! (ez éppen aktuális a mostani korszakkalandhoz)
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.


Többi sík:
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az A vér rabjai című kalandra. Ez hamarosan fog kezdődni!
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Csatavilágon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!

New York Times - Page 3 00120

Hírek!
2028. április

Szörnyek bolygója (részben titkos)
A Szörnyek bolygóján levő csapat végül a régi, lezuhant űrhajóból összeszedtek nagyon sok alkatrészt, amiből aztán megcsinálták az új hajóművet. Ezzel már el is tudták hagyni a bolygót, majd hónapokat töltöttek egy kórházállomáson karanténban, a Földre hazatérők pedig a WAND-nál is. Nagyjából háromezer ember, mutáns, tulajdonképpen földi halt meg a bolygón, a legtöbbjük még sztázisban.

Hadüzenet (titkos a Földiek számára)
Acil, a jelenlegi Legfőbb Vádló – ő vette át a helyet miután Ronan-t eltették az útból – „kihallgatta” Laura Sylen-t, mindez hónapokig tartott, válogatott kínzásokkal. Végül a kree császárnő személyesen végzett a földi mutánssal, ezek után adták ki a parancsot, hogy a Kree flotta átszervezése kezdődjön meg. A fő cél az volt, hogy ki lehessen egy kisebb flottát vonni a meglévő hadban levő hajókból, hogy azok majd a Földre induljanak, ezzel egy időben a Kree Sztelláris Birodalom hivatalosan is hadat üzent a Földnek.

Feladatok
A feladat Somersetben közel sem alakult olyan jól Atya, Phobia és Lucy számára, mint az elején hitték. Nagyon sokáig nagyon jól haladtak és nem kellett volna sok, hogy megússzák az egészet. Elég lett volna Atyának lerepülnie a tetőről és megússzák, de Lucy a legrosszabbkor vette vissza az irányítást és így letartóztatták. Jelenleg a Raft női szárnyában raboskodnak és előreláthatóan rendőrgyilkosságért életfogytiglani büntetést fog kapni. Innen szállítják át őt NJ-be kihallgatásra és tárgyalásra.

Hírszerzés (részben titkos)
Meadow Kerr-Osborne és Hewer folytatták a tárgyalásokat a hírszerző alosztályokkal, ügynökségekkel. Egyelőre abban állapodtak meg, hogy a meglévő ügynökségek megmaradnak. Közben pedig hivatalosan is engedélyezte Meadow az USA hírszerzőinek a Wakandában kialakuló helyzetbe való beavatkozást, terepen és távolról is.

Genosha-i hadművelet (titkos)
A társaság Ványával együtt megérkezett a Dagabi reptérre, majd onnan mentek is tovább, hogy tábort verjenek. Itt az este és az éjszaka folyamán beszélgetésbe ment át a várakozás és oroszok révén a nyugat szidásába, illetve vodka ivásába. Reggel, egészen pontosan hajnalban fognak majd indulni az akcióra.

Wakanda (titkos)
Wakandában, ahány érintett személy volt annyi felé is széledtek szét.
Ervin Reena-val a palotában próbál egy titkos vibránium alapú fegyvert felkutatni, egy technoorganikus fegyvert, ami állítólag képes a növényeket géppé változtatni.
T’Rul és Victor egy gyilkosság helyszínén vannak, ami a nemesi negyedben az USA konzulátus közelében történt.
Talon és Árva a dzsungelben vannak a Fehér Majom kultusz egyik táborában, ahol a vezetőjükkel, a Majomemberrel tárgyalnak, vagyis főleg a férfi, hogy a kultusz segítse Wakanda ügyét és elűzzék a jelenlegi uralkodót és a Hydra-t.
Lupin pedig a Wakandai Necropoliszban van, ezen a helyen van az ellenállás bázisa. Jelenleg az ellenállást vezető tábornok tart számára eligazítást.

Gyilkos járvány
Chars és Cahal neki is láttak a nyomozásnak a járvány miatt. Mind a ketten külön nyomon indultak el. Chars az épületeket kezdte átnézni, bár nem jutott túl messzire, mert rosszul lett, amikor haldokló patkányokat talált, főleg olyanokat is, amik fluoreszkáltak. Cahal a légforgatók alagútjába ment be, hogy ott nézzen szét, semmi kifejezetten gyanúsat nem talált, ami utalt volna bármire, csak némi fluoreszkáló anyagot pillanthatott meg ő is a talajon.

Felkeresés
Sakura egyelőre még mindig nem tudta, hogy mit is tehetne. Rosszabbnál is rosszabb híreket kapott azzal kapcsolatban, hogy nem nagyon győzhető le Rémálom és nem biztos, hogy Thorhalla képes megtörni az entitás bélyegét. A legbiztosabb módja annak, hogy ezt lerázza az az volt, amin Thorhalla, Hela, Fenrir és Jörmungand is túlesett az Istenek háborúja alatt, azaz iszik Sakura a Fekete Tó vizéből. Azonban itt 50-50% esélye van, hogy túléli-e mindezt.

Látogató az X-eknél
Az X-ekhez egy végső nő, Maedel érkezezett, aki tulajdonképpen számonkérte az X-ektől, hogy mit is követtek el. Végül abban egyeztek meg, hogy a múlt nem változtatható meg, de a nő megmutatja, hogy milyen is Vanath valójában, mire kell készülnie az emberiségnek. Egy másik végső segítségével a társaság tudata visszakerült a múltba egy-egy akkor a végső csatában harcoló fél testébe, hogy szemtanúi lehessenek a történelemnek.

MI:13 felkérés (részben titkos)
Most már nem csak egy csoport van Avalonban, hanem kettő is. Az egyik, akik az MI:13 felkérésére érkeztek meg, a másik pedig megmagyarázhatatlan okból kerültek oda. Mind a két társaság elindult, hogy megnézze és megvizsgálja a ködöt, ami a városka/falu szomszédságában van. A SHIELD-es csapat tudta, hogy innen érkeznek a furcsa jelenségek, a másik csapat pedig furcsa érzéseket kapott erről a helyről.

Sasculara (kozmik)
A Sasculara-t a Phalanx seregei fenyegetik, hamarosan meg is érkeznek erre a helyre, amiatt többen ide jöttek zsoldosként, hogy főleg két növényt óvjanak, az egyikből drogot, a másikból regeneráló szereket gyártanak és sehol máshol nem teremnek meg. Yalvis, Srir és egy raptor egy csapatba kerültek egy összeszokott katonai csapathoz, aminek a vezetője Srir lett.
A bolygó másik felére a skrull hősünk is megérkezett, őt Átok és Táncos küldte el azzal, hogy két tárgyat vissza kell vinnie nekik. Az idő őt magát is sürgeti a Phalanx miatt.

Gyermekáldás I.
Stephanie és Jonathan Miller-nek megszületett a negyedik saját gyermeke, ismételten egy kislány, aki a Herja Valeria nevet kapta a szüleitől. Ő is rendelkezik képességgel, de merőben más, mint a nővérei. Ő ugyanis már kifejlett személyiséggel született és emellett genetikai emlékezettel.

Gyermekáldás II. és költözés?
Még egy gyermekáldás van előkészülőben, Jenna Collins teherbe esett Michael Nikostratos-tól, így majd a télen születik meg az első közös gyermekük. Éppen ebből kifolyólag a férfi próbálja a barátnőjét rávenni arra, hogy költözzön le hozzá Felix-el a rókával a Maffiavárosba.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 3 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.