New York Times

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

New York Times - Page 2 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 01 Aug. 2013, 00:05

Hírek!
2013. július és augusztus

Kedves játékosok!
Nyár van, nem csak a játéktéren, de odakint is tombol a hőség. Legalább mi is átérezzük, hogy a karaktereinknek mit is kell átélnie. A legtöbben nyaraltok, és mivel az XMR-en mindig a nyár a legpasszívabb része az évnek, ahogyan idén is, így nem sok történés volt.
Augusztus van, ami azt jelenti, hogy augusztus 7-n lesz két éve, hogy ide az új oldalra költöztünk és ez több mint 32000. reagot jelentett. Köszönjük az aktív és remek játékot nektek és azt, hogy nélkületek nem élhetné meg az oldal azt, hogy már 8 éves legyen.
Az itteni 2. születésnapunkra idén is kvízzel ajándékozunk meg titeket. Idén ezúttal 5 héten keresztül minden héten 1-1 20 kérdésből álló tesztet kaptok, amit ki kell tölteni és a legjobb eredménnyel teljesítők jutalmat kapnak. Hasonlóan a tavalyihoz értékes jutalmak és azok ismét személyre szabottak lesznek.

Az első kvíz itt már meg is található.

Egy kis reklám:
Végtelen Háború síkon elkezdődött a Harmadik korszak, ami az Új világ címet viseli. Így ide most friss karakterek is nyugodtan be tudnak szállni, az oldal legaktívabb és legnagyobb karaktertáborral rendelkező alternatív síkjára.
Akinek nincs karaktere, de szeretne játszani és nincs ötlete sajátra, a gazdátlanná vált karakterek közül is válogathat, vagy az ott felsorolt listából is van alkotható karakter.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Reneszánsz síkon, a Becsület kaland ingyen NJK-knak; A Kéz nindzsái japánba csalták Rozsomákot, avagy Logant. A harc során mintát szereztek tőle majd egy csapatnyi elit harcoson tesztelték. Sajnos az agymosás előtt az osztag elszabadult. Most japánban van egy tucatnyi katona a legendás harcos, Logan regenerációs erejével. A küldetésük Logan kivégzése, vagy a Kéz csap le rájuk. Ez a Becsületről szól.
Az Ultimate/Újvilág részen elkezdődött az új kaland, az Ördög maga így ide még be lehet szállni egy ideig.
Illetve a folyamatos kalandnak lett szánva úgymond az X Rezervátum kaland, ahol Norman Osborn törvénytelenné tette a mutánsokat. Dönthettek elveszik az erejüket vagy egy saját országba költöznek. Ez az ország Új Mexikó sivatagában van. A valamikori kísérleti területen. Ide folyamatosan lehet még jelentkezni.
Továbbra versenybe lehet szállni Apokalipszis lovasának címéért, ezúttal Pestis, Éhség és Halál rangjára lehet pályázni.
Apokalipszis Kora síkon az [https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1968-apokalipszis-vilaga]Apokalipszis világa[/url] kalandra várunk még jelentkezőket.
Illetve a Végtelen Háború síkon most zajlik az első esküvő. Mindenki, akinek a karaktere nem Magneto oldalán áll jöhet.
Az első kalandra is várjuk a jelentkezőket, ami az Új világ címet viseli.

New York Times - Page 2 00120

Hírek!
2024. július

Avalon
A közelmúltban hét különböző személy is eltűnt a Reneszánsz realitásból. Roma választotta ki és vitte őket Avalonban, hogy segítsenek megállítani Britannia Kapitány másik világból származó gonosz mását. Eközben Morgan Le Fay Teddyt küldte, hogy a hősök előtt találja meg a Kapitányt. A kutatást már mind a két fél megkezdte egy elpusztított, lemészárolt város környékén.

Genosha (titkos)
A múzeumból menekülő csapat Bárd segítségével biztonságos helyre jutott, ahol ellátták Axe sebeit. Később járművet szereztek és a másik, alvilágban nyomozó csapat után indultak. Akiken idő közben a rendőrség ütött rajta, sikertelenül. Jelenlegi céljuk, hogy minél előbb eljussanak az egyik katonai bázisig.
Eközben a földalatti komplexum szinte teljesen megsemmisült a kiszabadult idegen lények és Légió által. A felszabadult idegenek vezetését Lar’syee vette át. Whadelac meghalt a csata során.

Hydra (titkos)
A szervezet emberei elrabolták a Colorado Springs-ben tartózkodó X diákokat. Hosszú ideig egy földalatti komplexumban tartották őket fogva, ahol kísérleteket végeztek rajtuk. A börtön kiürítése és fertőtlenítése miatt sikerült megszökniük a diákoknak. Egyelőre azonban egy másik dimenzióban vannak, ezért még senki nem találta meg őket.

Sacrosant (kozmikus)
Nem sokkal azután, hogy a Galaxis Védelmezői és a jelenlévő űrlovagok tudomást szereztek Annihilus titokban a bolygón lévő keltető telepeiről a város dokkjai felől robbanást láttak. A hajójuk megsemmisült, így egyelőre nem tudják elhagyni a bolygót.

Bukás
Mephisto türelme elfogyott a tétlen Szellemlovasával szemben, ezért Cyrus Douglas, a korábbi Balthazar Millvier elvesztette ezt a rangot, most már teljesen ember.

Gyakorlás
Árny Kapitány a Másik világból származó Tyranis érzéseire próbált hatni a veszélytermi gyakorlás során, egyelőre sikertelenül. A lány gondolkodása gépszerű, érzelmeit mélyen elnyomja, hogy azok ne hátráltassák.

Erőművek
A csapat egyik megbeszélésén eldöntötte, hogy minden eszközzel próbálják felderíteni és megállítani a Hydra következő lépését, valamint eltervezték valamilyen klón érzékelő eszköz építését. Egyelőre nem értek el eredményt, maga a megbeszélés is félbeszakadt.

Démonok
Az Úr parancsa szerint Jeanne D. Arc elkezdte levadászni a Bronx-ban maradt démonokat, akik a helyieket veszélyeztetik. Ezen kívül egy SHIELD ügynök is nekilátott ennek a feladatnak, sokkal kevesebb eredménnyel.

Angyal Program
Tökfej végül elfogadta a SHIELD vezetőjének, Jonathan Miller-nek az ajánlatát és csatlakozott az Angyal Programhoz, ennek következtében tanulmányait a Mutáns Iskolában fogja tovább folytatni.

Boston (titkos)
Gabe Morsus és Serena Davidson még mindig Bostonban tartózkodnak, ahol valamilyen veszély is feltűnt, mert Gabe roppant mód aggódott és egy titokzatos alakot kért meg, hogy ne eshessen Serena-nak baja.

Kéz (titkos)
Caedas próbája a vége felé tart Vészmanóval és úgy néz ki, hogy most van a legnagyobb esélye arra, hogy csatlakozhasson a szervezethez.

Szponzor (részben titkos)
Úgy néz ki, hogy a némileg híres motorversenyző, Vera Wild sponzorra akadhat a Jersey Chip személyében. Azt már kevesebben tudják, hogy a válallat a Cinnamon család kezében van, így alvilági befolyása van, illetve, hogy Barbara Wiedler, akivel Vera találkozik Thorhalla egyik alteregója.

Kéz 2
Logan nemrég Japánba ért, amit a Kéz nem akar hagyni, még nem agymosott személyeket küld a Bosszú Angyal ellen, ha nem harcolnak meghalnak, ha harcolnak életben maradhatnak, ha sikerül megölniük a mutánst.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 2 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Vas. 01 Szept. 2013, 00:02

Hírek!
2013. augusztus és szeptember

Kedves játékosok!
A nyárnak vége, holnap már iskola kezdődik, és annak ellenére, hogy augusztus volt most kicsit több hírt tudtam hozni, mint az előző hónapban.
Először is köszönet Maniac-nek (Ultimate Guru) az új bannerért, ami a visszajelzések alapján a többségnek nagyon tetszett.
A nyár meglepetésre nem volt kihalt, mint sokéves tapasztaltból sejtettük, hanem sok új játékosunk lett és ez a nyár a visszatérések nyara is lett a régi játékosok szempontjából, többen most jöttek vissza kisebb-nagyobb kihagyás után.
2013. szeptember 15-n vasárnap 12:00-kor lesz a következő találkozó a Westend vízesésnél a tali, remélhetőleg minél több új játékosunk is eljön, hogy őket is megismerhessük személyesen.
Ebben a hónapban volt egy podcast, amire az XMR-ből engem (Nefi) hívtak meg vendégnek és bemutattam ott az oldalt, és válaszoltam a házigazdák felmerülő kérdéseire. A teljes felvétel a youtube-n Negyedik FRPG podcast címen érhető él és hallgatható meg. 22:40-nél kezdődik az XMR téma benne, ha valaki csak arra a részre kíváncsi belőle.
A kvíz utolsó fordulójához értünk, amit még szerda éjfélig lehet leadni, hatan indultak a játékon, ebből öten adták be eddig minden fordulóban, ez az oldal aktív játékosainak hatoda, ami azért egész szép eredmény úgy gondolom Smile
További hírek, örömteli, főleg a játékosoknak, véget ért a 3. Kalandmester pályázat is, amin Albert Shear meg is nyerte a KM címet és Bürokrácia Kapitány néven már munkába is állt. Ezenfelül Danny Long-ot üdvözölhetjük újra staffi köreinkben. Jason sajnos nem nyerte el a címet, de ne csüggedjen, valószínűleg még lesz lehetősége későbbiekben is próbálkozni.

Hamarosan indul a következő korszakkaland, vagyis kicsit odébb, de hamarosan pár napon belül kiírom, ami a „Kígyó mérge” címet fogja viselni és 3 különböző ágon fog zajlani.
És mivel szeptember 1-e van, a Hőség című eventünk is véget ért, New Yorkra és a Keleti-partra végre megérkezett a hűvösebb idő és a szárazság és aszály után az eső is.
Szeptember hónapban valamikor lesz polgármester választás is meghirdetve, aminek nagyon ideje van már.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
A folyamatos kalandnak lett szánva úgymond az X Rezervátum kaland, ahol Norman Osborn törvénytelenné tette a mutánsokat. Dönthettek elveszik az erejüket vagy egy saját országba költöznek. Ez az ország Új Mexikó sivatagában van. A valamikori kísérleti területen. Ide folyamatosan lehet még jelentkezni.
Egy másik folyamatos kaland az Élőhalottak, egy teljesen emberi realitás, ahol zombi apokalipszis történt és a túlélők próbálnak életben maradni. folyamatos kaland ez is, bárki jelentkezhet.
Továbbra versenybe lehet szállni Apokalipszis lovasának címéért, ezúttal Pestis és Éhség rangjára lehet pályázni.
Apokalipszis Kora síkon az Apokalipszis világa kalandra várunk még jelentkezőket.
A Végtelen Háború sík Harmadik korszakának első kalandra is várjuk a jelentkezőket, ami az Új világ címet viseli.

New York Times - Page 2 00120

Hírek!
2024. augusztus

Avalon
A Roma által kiválasztott hősök csapata nagy veszteségeket szenvedett az ellenség embereitől, a romos városban történt összecsapás során. Végül elfogták őket és Teddy-vel együtt a másik világból érkezett Britannia Kapitány elé vitték a megmaradtakat. Eközben a másik csapat, tovább folytatja a kutatást az ereklye után.

Genosha (titkos)
Az X-Men két csapata egyesült, hogy minél előbb megtehessék a szükséges lépéseket, miután felfedték őket. Axe állapota az első könnyebb sérülések után igen súlyosra fordult, ellátásra van szüksége. Ezalatt a csapat egyes tagjai között kisebb konfliktusok alakultak.

Alvilági ügyek (részben titkos)
New Jersey egész területére kiható zavaros alvilági helyzet rendeződött, lassan egy bűnszervezet vette át az uralmat a környék felett. Alvarez a börtönben szerzett új képességekkel és kapcsolatokkal vette át az irányítást a szervezetbűnözés felett, Kira Sign-t és Aaron Morgan-t pedig rákényszerítette, hogy álljanak az ő oldalára és vegyenek részt illegális tevékenységekben.

Őrangyal
Jeanne D. Arc küldetését teljesítve elpusztította a Bronx sikátoraiban gyilkoló, Dormammu után maradt démonokat, ezzel megtisztítva a környéket. A médiának egy fiatal apáca nyilatkozott, akit elmondása szerint az angyal mentett meg.

Kéz
A Kéz által összegyűjtött csapat tagjai, akiket a Kéz Logan ellen akar bevetni, a kísérletek során kiszabadultak és próbálnak kijutni az őrök gyűrűjéből.

Sacrosant (kozmikus)
A Galaxis Védelmezői és az Űrlovagok még mindig a lehetőségeket veszik számba, hogy hogyan juthatnának ki a bolygóról, miután hajójukat felrobbantották. Jelenleg a kalózokkal való üzletelés tűnik az egyetlen lehetőségnek.

Hydra (titkos)
Az elrabolt X-Diákok miután megszöktek a börtönkomplexumból próbáltak kiutat keresni a reménytelen helyzetből. Több diák is életét vesztette a Hydra emberei által.

Szponzor (részben titkos)
Vera Wild megkötötte a szerződést a Jersey Chip-el. Valamint miután Barbara Wielder (Thorhalla) megzsarolta a nőt, a birtokában lévő információkkal, amivel felfedheti a skrullt, az idegen kénytelen volt még egy nem hivatalos egyességbe is belemenni.

Vámpírok
Damien Knight magánnyomozót egy idős hölgy Laura Sanders kereste meg, hogy megbízza az eltűnt férje, Jakob Sanders után való nyomozással. Jakob képességének hála megérzi mások életerejét, ennek hála jött rá Michael Dumbon, a Szürke Eminenciás valódi kilétére. Bár a férfinak sikerült megállapodnia Dumbonnal, aki maga is segített a nyomozásban, más vámpírok el akarják tűntetni az idős férfit. Jelenleg Damien Jakob unokájával együtt próbál megoldást találni a problémára.

Feltámadás
Tyler Jackson halála után egy mágikus túlvilágra került, ahonnan visszaküldték a Földre. Azért támadt fel, hogy megvédje a világot a sötét mágiától, ereklyéktől, mágusoktól, lényektől, ez az új küldetése.

Mutánsiskola
A diákok felső évfolyamokra járók nagy része végzett a középiskolai tanulmányaival és letette az érettségit. Az iskola botrányos magaviseletű diákja, Jonah Morgan Wright az iskolában marad csatlakozva az X-Men csapatához.

Találmány (titkos)
Az Oktatási Minisztert meggyilkoló, másik világból érkezett körözött személy, Hershel Shepherd, Raten Chromixen-el kötött üzleti kapcsolatának hála képessé vált létrehozni egy önmagát erősítő páncéltechnológia létrehozására. A találmányt a fejlesztési fázis után a Hydra kezére adta.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 2 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Kedd 01 Okt. 2013, 00:03

Hírek!
2013. szeptember és október

Kedves játékosok!
Ebben a hónapban eléggé sok minden történt, elsőként is volt egy nagyon-nagyon jó hangulatban eltöltött fórumtalálkozó, ahol rekord számban voltunk jelen, 14-en voltunk ott. Remélhetőleg még sok ilyesmiben lesz részünk.
Készen lett facebookon az XMR csoport, aki még nem jelentkezett tegye meg bátran, a jobb kapcsolattartás miatt és a fórumot érintő képeket is fel lehet oda tenni.
Mint sokan tudjátok szeptember 21-re Morsus és én (Nefi) meg voltunk hívva a Cosplay conra a Millenáris parkba, ahol több más adminnal együtt bemutattuk az odlalainkat. Itt készültek fényképek és hangfelvétel is, amiket nyugodtan meg lehet tekinteni bárkinek.
2013. október 20-n lesz a következő, azaz a 26. Képregény börze, ahol, mint megszokott egyben fórumtalálkozó is lesz. Mivel már majdnem mindenki ismeri a másikat személyesen ott megtalálhatóak vagyunk, külön asztalunk lesz, mint mindig, ahol le lehet majd ülni és beszélni. A börze után szokásunkhoz híven átvonulunk egy gyorsétterem környékére, hogy enni és inni lehessen majd. Most is a tavaszihoz hasonlóan Kőbánya-kispesten lesz a börze és nem Újpesten, mint az régen megszokott volt.
A kvíz verseny nyertesei, indulói megkapták a jutalmukat és még egyszer hatalmas gratuláció nekik a kurtásért és a lelkesedésért, hogy mind az öt fordulót végigjátszották.

Két új pályázat is indul most október 1-n:
- Az egyik egy pólótervező pályázat október 31-ig lehet a pályaműveket beadni, hogy miként is nézzen ki az XMR hivatalos pólója, amit majd tervezünk megcsináltatni.
- A másik pedig a Halloween-es bannerpályázat, október 14-n éjfélig lehet beadni a pályaműveket, utána 21-ig lehet majd szavazni, a banner pedig halottak napja utánig, azaz november elejéig lesz kint az oldal tetején.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Az új korszakkaland, a Kígyó mérge keretében még mindig várunk 3 jelentkezőt Sötét Angyalnak, Norman Osborn Angyal csapatába.
Ezenfelül Reneszánsz síkra az új kozmikus kalandra, a szabadulásra lehet már jelentkezni.
A folyamatos kalandnak lett szánva úgymond az X Rezervátum kaland, ahol Norman Osborn törvénytelenné tette a mutánsokat. Dönthettek elveszik az erejüket vagy egy saját országba költöznek. Ez az ország Új Mexikó sivatagában van. A valamikori kísérleti területen. Ide folyamatosan lehet még jelentkezni.
Egy másik folyamatos kaland az Élőhalottak, egy teljesen emberi realitás, ahol zombi apokalipszis történt és a túlélők próbálnak életben maradni. folyamatos kaland ez is, bárki jelentkezhet.
Továbbra versenybe lehet szállni Apokalipszis lovasának címéért, ezúttal Pestis és Éhség rangjára lehet pályázni.
Apokalipszis Kora síkon az Apokalipszis világa kalandra várunk még jelentkezőket, illetve a A múlt elveszett napjai-ra is, ahova hadsereget lehet hozni.
A Végtelen Háború sík Harmadik korszakának első kalandra is várjuk a jelentkezőket, ami az Új világ címet viseli.
És egy kisebb reklám is, Bishop egy remek kalandot írt ki Epicre, a Fagyos sötétség korát, hozzá is lehet karaktereket írni.

New York Times - Page 2 00120

Hírek!
2024. szeptember

Sötét Angyalok
Norman Osborn az Egyesült Államok elnöke összegyűjtötte saját angyalcsapatát, a Sötét Angyalokat. A csapat tagjai közül többen volt bűnűzők, akik amnesztiát kaptak és új képességekkel ruházták fel őket, hogy hivatalosan az USA szolgálatába álljanak. Bázisuk a New Jersey-ben lévő Sötét Angyal torony. A csapat már a Washingtoni bemutatkozásuk során igen nagy népszerűségre tett szert. Hamarosan meg is kezdik első akcióját.

Merénylet
A Bronxban, az Olympus társaság főépülete előtt megrendezett kulturális és szabadidős rendezvényen, egyelőre még ismeretlen szélsőségesek tragikus következményekkel járó merényletet hajtottak végre. Több öngyilkos merénylő robbantotta fel magát egy időben, a láncreakciószerű robbanás rengeteg halálos áldozattal járt. A halottak közül többen a görög túlvilágra kerültek.

Merénylet II
A Brooklyni stadionban rendezett jótékonysági rendezvénysorozaton feltehetőleg biológiai támadás történt. Először a rendezvény szervezője Gérome Dupris lett rosszul, beszéde közben, majd a jelenlévőkön is járványszerűen jelentkeztek a tünetek, amelyek bizsegő érzéssel és szívfájdalommal járnak. A helyszínt a SHIELD emberei már karantén alá vonták. A fertőzés valószínűleg érintés útján terjed, pontos hatásai eddig ismeretlenek, de több megfertőződött ember is mutáns képességekre tett szert érintés útján.

Hydra (titkos)
A Hydra ismét lépéseket tett, a Brooklyni biológiai támadás is hozzájuk köthető. Illetve kiegészült csapatukat, akik korábban az Oktatásügyi Minisztert ölték meg, megbízták, hogy lopjanak el a SWORD-tól egy igen értékes chipet a Steve Rogers reptéren.

Avalon
A hősök csapatának nem sikerült megállítania gonosz Kapitányt, aki Teddy-vel együtt eljutott Morgan Le Fay-hoz és felajánlotta szolgálatait a nőnek. Roma meggyógyított és visszaküldte a megmaradt hősöket Avalonból. Bár a feladatot nem teljesítették, de a másik csapat sikeresen megszerezte a Fekete Lovag kardját. Ennek az ereklyének a hordozója védett minden mágikus hatástól.

Genosha
Hood lemásolta Bárd képességét, majd ennek segítségével egy helikoptert szerzett a csapatnak. A eldöntötte, hogy a parancsok ellenére megkeresi a szigeten eltűnt mutánsokat és kiszabadítja őket, a többiek pedig csatlakoztak hozzá. Eközben Axe-t a SHIELD kivitte a helyszínről.
A kiszabadult idegenek segítségére egy különleges csapat érkezett a katonai bázishoz, aminek tagja többek közt Hellstorm is.

Vámpírok
Damien Knight magánnyomozó végére járt a vámpírokkal kapcsolatos nyomozásnak. Több gyerek életét is megmentette, amikor végzett két vámpírral, akiknek köze volt más emberrablásokhoz és gyilkosságokhoz is korábban. Nem hivatalosan a Szürke Eminenciás is segített neki és tudomást szerzett arról, hogy a Sötétség Hercege hadat üzent az Öltönyös vámpírok társaságának.

Realitásutazás (titkos)
Bérmajom egy robbanás után került át a Reneszánsz világba. Mielőtt az ARMOR megtalálhatta volna a Hydra felkereste és a mutáns el is fogadta a szervezet ajánlatát.

A Hatalom Kockája
A Fantasztikus Négyes Rabföldön, egy alternatív realitásban tudomást szerzett a Hatalom Kockájáról, amit a Khooldar idegen faj használ fel saját hódításaihoz. A kocka szakadásokat és hibákat okoz a világok között, és veszélyt jelenthet a teljes multiverzumra. Ezért megpróbálják elzárni a kockát egy zsebdimenzióba, ahol senki nem találhatja meg.

Idegen (titkos)
Nemrég egy repülő objektum átjutott a SWORD földkörüli blokádján. A lezuhant lény Nerron Ayaska nar Seras, egy idegen világból, aki együtt működött a hatóságokkal és már csatlakozott a SHIELD-hez is.

Hajtóvadászat
Matsumoto azt a feladatot adta a Kéz kísérletei során kiszabadult harcosoknak, hogy öljék meg Rozsomákot. Ha ezt nem teszik meg tizenkét órán belül, a beléjük ültetett regenerációs erő elmúlik és ők meghalnak. Az életük a tét.

Szárnyalók
Hosszabb idő után ismét események történnek a Sussex-i alvilágban. Miután Bíborember átvette a hatalmat a szervezett bűnözés minden területén a kerületben, többen elkezdtek ellene szervezkedni. Első sorban a szárnyalók nevű banda, ami korábban Alvarez szolgálatában állt, céljuk, hogy megdöntsék a maffiózó hatalmát. Aaron Morgan együtt működik a bandával és próbál információkat szerezni Alvarezről, miközben Kira Sign Párizsba utazott, hogy egy időre elmeneküljön.

Polgármester választás
A kiírt polgármesteri pályázatot a résztvevők hiánya miatt érvénytelenítették. További meghatározatlan időre az előző polgármestert, Luther Eastwood-ot nevezték ki ismét a polgármesteri címre.

X-Diákok (titkos)
Hónapok után a Hydra ismeretlen helyen lévő bázisán, a hibernációban tartott X-Diákok felébredtek. Egyelőre még fogalmuk sincs, hogy hol vannak és miért rabolták el őket.

Látogatás (titkos)
Thorhalla Lokidottir felkereste Thor fiát, Magni Thorsont, aki szintén csatlakozott a Sötét Angyalokhoz, de nem jelent meg Washingtonban.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 2 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Pént. 01 Nov. 2013, 00:01

Hírek!
2013. október és november

Kedves játékosok!
Ez a hónap viszonylag csöndesebb és kevésbé mozgalmas volt.
Október 20-n volt a képregény börze, ahol most ugyan nem voltunk annyian, mint a szeptemberi találkozón, de még így is remek hangulat volt és remekül éreztük magunkat. A börzés képeket a facebookos csoportban lehet megtekinteni. És mivel már többen kérdeztétek, hogy mikor lesz a következő találkozó napokkal ezelőtt fel lett téve a kérdés ezzel kapcsolatban, így oda lehet írni.

Tao legújabb hobbija, hogy mondja mindig szavazzatok, hogy minél többen az oldalra találjanak és sok új játékosunk legyen, így ezt az ő kedvéért teszem bele:
Október közepén volt az frpg topsites restartja:
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - szavazzon mindenki naponta egyszer, ha megoldható (egyébként fél - 1 óránként lehet), sokan találnak erről hozzánk és jó lenne, ha minél előrébb lennénk, hogy többen jöjjenek az oldalra
És akkor már erre is nyomhattok napi 1 klikket.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24

Mivel a pólótervező pályázatra összesen 3 db pályázat érkezett és ez mind Danny-től, így kitolásra kerül a határidő december 31-ig, remélhetőleg addigra több pályázat érkezik majd.

Illetve, mivel most van a Thor 2 bemutatója, én is egy hasonló kalanddal állok elő, mint Z is tette a Rozsomák filmmel. A részleteket a kaland topicban találhatjátok. Annyit elárulok, hogy ez a kaland össze fog érni Z Japánban játszódó kalandjával valamilyen formában.


A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Az új korszakkaland, a Kígyó mérge keretében még mindig várunk 2 jelentkezőt Sötét Angyalnak, Norman Osborn Angyal csapatába.
A folyamatos kalandnak lett szánva úgymond az X Rezervátum kaland, ahol Norman Osborn törvénytelenné tette a mutánsokat. Dönthettek elveszik az erejüket vagy egy saját országba költöznek. Ez az ország Új Mexikó sivatagában van. A valamikori kísérleti területen. Ide folyamatosan lehet még jelentkezni.
Továbbra versenybe lehet szállni Apokalipszis lovasának címéért, ezúttal Pestis és Éhség rangjára lehet pályázni.
Apokalipszis Kora síkon az Apokalipszis világa kalandra várunk még jelentkezőket, illetve a A múlt elveszett napjai-ra is, ahova hadsereget lehet hozni.
A Végtelen Háború sík Harmadik korszakának első kalandra is várjuk a jelentkezőket, ami az Új világ címet viseli.
És egy kisebb reklám is, Bishop egy remek sci-fi kalandot írt ki Epicre, a Fagyos sötétség korát, hozzá is lehet karaktereket írni.
Meg én is írtam ki hasonló stílusban egyet, csak nekem nem scifi, hanem steampunk a téma, az Elveszett világ napjai címen.

New York Times - Page 2 00120

Hírek!
2024. október

Austin
Texas állam fővárosa, Austin, egy nagy erejű kozmikus robbanás és az azt követő lökéshullán által teljesen elpusztult. A tragédiában több mint 700.000 ember vesztette életét. Az erős kozmikus sugárzás miatt nem lehet a város romjait sem megközelíteni. Norman Osborn, az Amerikai Egyesült Államok elnöke, a tragédia napját, októbert 12-t nemzeti gyásznapnak nyilvánította. A robbanás valójában Tyranis okozta, az erő ékkövét használva.

Vírus
A Hydra által, a brooklyni stadionban bevetett biológiai fegyver egy speciális retrovírus. Ezt a karanténban lévő épületben még eszméletüknél maradt személyek derítették ki, akik között vannak civilek, SHIELD ügynökök és közismert, a démoninvázió során harcoló hősök is. Mind a SHIELD, mind a bent lévők minél gyorsabban próbálnak megoldást találni a helyzetre, egyelőre a légkondicionáló rendszert állították le az épületben.

Próbák
Az Olympus társaság ünnepségén történt merénylet áldozatainak egy része a görög túlvilágra jutott. Ott lehetőséget kaptak Perszephonétól, az alvilág úrnőjétől, hogy visszakapják az életüket, abban az esetben, ha kiállnak a görög mitológiában szereplő tizenkét próbát.

Hazaérkezés
A Hydra által elrabolt X-Diákok, akiknek klónjain kísérletezték ki a már bevetett retrovírust, sikeresen kijutottak a Hydra titkos bázisáról. Az ARMOR azonnal kiérkezett a realitásutazás helyszínére és megkezdte a diákok azonosítását, majd átszállította őket az ARMOR főépületébe.

Sötét Angyalok (titkos)
A washingtoni bemutatkozás után a csapat azt a feladatot kapta, hogy kutassanak és számoljanak fel egy veszélyes bűnszervezetet, ami nemrég tette át központját New York-ba.

Genosha (titkos)
Az X-Men és a SHIELD csapata elérkezett a titkos katonai bázisra, ahol a megszökött idegeneket tartották fogva. Itt szembekerültek a Hellstorm által vezetett Testvériség csapatával, akik Charles Xavier eddig elzárt fiát, Légiót akarják beszervezni a csapatukba és magukkal akarják vinni az idegeneket is.

Üzenet (titkos)
A Japán alvilági szervezet, a Kéz vezetőjét, Matsumotot a Pokoltűz klub egyik embere kereste fel, hogy átadjon neki egy üzenetet. Az üzenet tartalma egyelőre nem ismert.

Galaxis Védelmezői (kozmikus)
A csapatnak sikerült kijutnia Sacrosantról, kalózok segítségével. Nem sokkal később rájöttek, hogy az egyik védelmező, Tyr-Xor valójában csak egy Skrull kém. A csapat, az űrlovagokkal együtt elindult Hy'lt IV bolygóra, ahol társukat fogva tartják a Skrullok. A megérkezés után kapták csak meg a hírt, hogy Annihilus seregei a bolygó felé tartanak.

Alvilági ügyek
A Sussex-i alvilágban fokozódik a helyzet, a Szárnyalók után még egy fél bukkant fel, aki a Bíborember ellen van. A Svéd nem retten vissza a véres módszerektől sem, már vannak áldozatok is, az eset akár bandaháborút is kirobbanthat New Jersey szegényebb részeiben.

Új tanár
Emma Frost elfogadta Gabriel Morsus és Serena Davidson, a mutánsiskola két vezetőjének ajánlatát, ő fogja majd kezelni a Cerebrot és bizonyos órákat is fog tartani az iskolában. A részletekről még most egyeztetnek Bostonban.

Utánpótlás
Kusumi Ayani, akit eredetileg a Hydra akart beszervezni magához tisztázódott a sérüléseiből való felépülése után a SHIELD előtt és egy állást ajánlottak fel a nőnek, aki ezzel élt és elfogadta.

Hydra akció (titkos)
A Hydra embereinek feladata, hogy ellopjanak egy chipet a Steven Rogers Reptér nemzetközi termináljából. A csapat hosszabb tervezgetés után eljutott arra a pontra, hogy az akciót végrehajtsa. A csapat, aminek többek között a körözött terrorista Goblin és Smiley is a tagja megérkeztek a reptérre.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 2 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Vas. 01 Dec. 2013, 00:04

Hírek!
2013. november és december

Kedves játékosok!
Ez a hónap meglehetősen aktív volt és elég sok minden történt, illetve decemberben is fog.
Kezdetnek két új (egy visszatérő és egy új) Kalandmesterünk lett az oldalon, Darren és Nyko személyében. Most már őket is lehet magánkalandok miatt zargatni, így most, hogy elég sokan vagyunk remélhetőleg már nem lesz senki sem lesz túlterhelve és mindenkinek fog jutni mesélő is. Reméljük mind a ketten sokáig maradnak a staff köreiben és még egyszer gratulálunk nekik!
Most decemberben elég sok minden lesz, pályázatok egymás hegyén hátán:
- A pólótervező pályázatra továbbra is 3 db pályázat érkezett és ez mind Danny-től, itt is még mindig december 31-ig van idő beadni a terveiteket.
- Karácsonyi bannerverseny, dec. 14-ig, 20-ig szavazás, aztán utána a győztes pályámű kerül ki bannernek az ünnepekre.
- Szokásos téli író, rajz és reklám/bannerverseny, mindez dec. 31-n éjfélig. A részleteket a versenyek témában találjátok az adott topicokban.
2013. december 8-n, vasárnap 12:00-kor találkozó lesz a szokásos helyen, részletek a fórum tetején, a találkozók topicban, vagy itt a facebookon.
Most december 1-n indul az X karácsony event a diákoknak és a mutáns gimiben illetékeseknek, illetve az X-men tagjainak. Részletek a topicban.
És egy régi kedves több évre visszanyúló hagyomány is újra előkerül, a Karácsonyfa topicban lehet ajándékokat osztani más játékosoknak Smile


A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
A folyamatos kalandnak lett szánva úgymond az X Rezervátum kaland, ahol Norman Osborn törvénytelenné tette a mutánsokat. Dönthettek elveszik az erejüket vagy egy saját országba költöznek. Ez az ország Új Mexikó sivatagában van. A valamikori kísérleti területen. Ide folyamatosan lehet még jelentkezni.
Továbbra versenybe lehet szállni Apokalipszis lovasának címéért, ezúttal Pestis és Éhség rangjára lehet pályázni.
Ezeken felül BB (Nyko) is kiírt egy alternatív kalandot Avian címen, a távoli jövőben játszódó scifi, fantasy és misztikus elemekkel, a Reneszánsz világ jövője.
Apokalipszis Kora síkon az Apokalipszis világa kalandra várunk még jelentkezőket, illetve a A múlt elveszett napjai-ra is, ahova hadsereget lehet hozni.
A Végtelen Háború sík Harmadik korszakának első kalandra is várjuk a jelentkezőket, ami az Új világ címet viseli.
És egy kisebb reklám is, Bishop egy remek sci-fi kalandot írt ki Epicre, a Fagyos sötétség korát, hozzá is lehet karaktereket írni.
Meg én is írtam ki hasonló stílusban egyet, csak nekem nem scifi, hanem steampunk a téma, az Elveszett világ napjai címen.

New York Times - Page 2 00120

Hírek!
2024. november

Terrortámadás
A Steve Rogers Reptér, B jelű nemzetközi terminálján terrortámadás történt. Egy robbanás után megszűnt az áramellátás, majd a tömegből többen is tüzelni kezdtek a civilikre, az épület egész területén. A SHIELD jelenlévő ügynökei felvették a harcot a terroristákkal. A halottak, halálos és súlyosan sérültek száma több tucatra tehető. A civilek közül többen próbálnak segíteni a sérülteken, vagy akadályozni a terroristákat. Egyelőre minden kommunikációs csatorna blokkolva van a terminálon belül, így még nem érkezett erősítés a helyszínre.

Sötét Angyalok
A csapat teljessé vált, még három taggal, a volt pankrátor Edward Pryor, Killbane, a korábbi katona, Edwad Knight, Amerika Kapitány és az ex X-Men tag, Lance Harris, Rozsomák személyével. Az Angyalok több nyomom indultak el, hogy felderítsék a veszélyes bűnszervezetet, a körzeti kórházban, a helyi AIMville telepen és egy alvilági kapcsolaton keresztül indultak tovább.

Karantén
A brooklyni stadionban ragadt csapat nyomozás közben kiderítette, hogy a támadásért felelős személyek valószínűleg még mindig az épületben vannak és rendelkeznek a speciális retrovírus ellenszerével. Jelenleg is a terroristák rejtekhelyét próbálják felderíteni az épületen belül és bejutni oda.

X-Diákok
Az ARMOR vizsgálatai lezárultak, hivatalosan is megtalálták az eltűnteket. Minden diák visszakerült a családjához és folytathatja tanulmányait a mutáns iskolában. A vizsgálatok bizonyították, hogy a diákok nem lehetnek klónok sem más másolatok.

Genosha (titkos)
Mind a két oldal, az X-Men, és a Testvériség, próbálja meggyőzni a felszabadult mutánsok és idegenek tömegét, hogy tartsanak velük. Ehhez a fizikai harcon kívül más módszereket is bevetnek. A Testvériség egy új országba Tián-ra akarja vinni a mutánsokat, miközben az X-Men és a SHIELD más utat ajánlanak nekik.

Hy’lt IV (kozmikus)
A bolygót támadás érte Annihilus seregei által, akik megkezdték a főváros ostromát. A támadásoknak hála Tyr-Xor-nak sikerült megszöknie a börtönkomplexumból. A Védelmezők és Űrlovagok csapata eközben szintén a támadás okozta zűrzavarnak köszönhetően igen gyorsan megérkezett a börtöntelephez, ahol társukat megtalálva kerültek szembe a rovarszerű katonákkal.

Galaktikus Tanács (kozmikus)
A legnagyobb galaktikus birodalmak uralkodóit hívták össze egy zárt tanácsra. A jelenlévők között van a Kree Sztelláris Birodalom császára és császárnője, a három részre szakadt Shi’ar Impérium egy majestrix-e két majestor-a, Halálmadár, D’ken és Gladiátor, a volt védelmező tag, aki most lépett színre, a Skrull uralkodók és maga Annihilus is.

Realitásutazás
Egy véletlen dimenzióutazás során került át egy másik dimenzióból, az x-diák Szabó Éva, alternatív énje, aki az Eva Black álnevet viseli. Feltételekkel szabadlábra került, hogy beilleszkedhessen a Reneszánsz világba.

Boston
Serena Davidson és Gabriel Morsus autóbalesetet szenvedett Bostonban, miután távoztak Emma Frosttal tartott találkozóról, aki el is fogadta a felkérést és immáron a Xavier iskola tanárnője. Egyikük sem sérült meg súlyosan, a balesetet egy démoni külsővel rendelkező férfi okozta, Zacharias Morsus, az előző főmágus, aki korábban nyomtalanul eltűnt.

Kéz
A Kéz által Rozsomák ellen küldött, regenerációval ellátott katonai csapat nagy része meghalt a komplexum laborjainál, ahol egy húsevő organizmus végzett velük. Csak ketten maradtak, hogy tizenkét óra alatt vadásszák le a híres mutánst.

Kinevezés
New York polgármestere, Luther Eastwood próbaidőre személyi asszisztens felvétele mellett döntött. A korábban már politikai pályán lévő Colona Walding próbaként azt a feladatot, kapta, hogy derítsen ki mindent egy bizonyos Andrew Standish-ről.

Bíbor-szérum
Daniel Cassidy-t egy magának Generálisnak nevező személy zsarolta meg, annak az ismeretlen szervezetnek a tagja, akik egy szérum segítségével meggyógyították Danielt, hogy ő lehessen egy „tisztább világ első lovagja”. A férfi azt a feladatot kapta, hogy szerezzen a sussexi bűnbáró, Bíborember speciális szérumából, és derítse ki hogyan tehetett szert azokra a maffiavezér.

Csomag (titkos)
Dr. White, azaz Sakura egy régi csomagmegőrzőben elhegyezett dolgáért ment el, amit haza is vitt új lakására. Egyelőre nem tudni, hogy mi lehet benne, de valószínűleg korábbi képességének végtermékei, mindennél pusztítóbb vírusok.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 2 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Szer. 01 Jan. 2014, 04:06

Hírek!
2013. december és 2014. január

Kedves játékosok!
A teljes staff nevében szeretnék először is Boldog Új Évet Kívánni minden kedves és kevésbé kedves játékosunknak.
Előző hónapban elég csendes volt eseményeket tekintve, lényegében a vizsgaidőszakok kezdete miatt, meg az ünnepek miatt. Volt egy remek találkozó, ahol meglehetősen sokan voltunk újra és jó hangulat volt.
Megannyi ajándékot kaptak a játékosok a stafftól és egymástól is a Karácsonyfa topicban, szerencsére idén meglehetősen aktív volt.
Mind a négy december végei lejáratú pályázatunk véget ért, idén sajnos elég kevés pályamű érkezett ezekre, de már lehet szavazni rájuk, az író és rajzpályázatra jan. 14-n éjfélig, míg a pólópályázatra jan. 31-ig.
- A pólótervező pályázat szavazása január 31-ig.
- Íróverseny szavazás, január 14-n éjfélig.
- Rajzverseny szavazás, január 14-n éjfélig.
A december 1-n indult az X karácsony event a diákoknak és a mutáns gimiben illetékeseknek, illetve az X-men tagjainak. Részletek a topicban, ne feledjétek, hogy ennek is vége lesz január 31-n.
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Ne feledjétek, hogy a mai naptól (2014. január 1.-től) a fórumon 2025. évet írjuk és mostantól az előtörténetekben is ehhez a dátumhoz számoljátok a karakterek korát.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Továbbra versenybe lehet szállni Apokalipszis lovasának címéért, ezúttal Pestis és Éhség rangjára lehet pályázni.
Ezeken felül BB (Nyko) is kiírt egy alternatív kalandot Avian címen, a távoli jövőben játszódó scifi, fantasy és misztikus elemekkel, a Reneszánsz világ jövője.
Apokalipszis Kora síkon az Apokalipszis világa kalandra várunk még jelentkezőket, illetve a A múlt elveszett napjai-ra is, ahova hadsereget lehet hozni.
A Végtelen Háború sík Harmadik korszakának második kalandjára is várjom a jelentkezőket, ami Az ostrom címet viseli.
És egy kisebb reklám is, Bishop egy remek sci-fi kalandot írt ki Epicre, a Fagyos sötétség korát, hozzá is lehet karaktereket írni.
Meg én is írtam ki hasonló stílusban egyet, csak nekem nem scifi, hanem steampunk a téma, az Elveszett világ napjai címen.

New York Times - Page 2 00120

Hírek!
2024. december

Sötét Angyalok
Norman Osborn Angyal csapata szétválva, három különböző helyen folytat nyomozást Staten Island-en. A veszélyes alvilági szervezet, ami után nyomoznak a körzeti kórházon kívül mind a két helyen, a helyi AIMville telepen és az utcán is támadást mért az Angyalokra. Lance Harris, Rozsomák súlyosan megsérült egy fejlövés következtében. Steven Storm, Megtorló is étveszélyes sérülést szenvedett egy robbanás következtében.

Hydra (részben titkos)
A karantén alá vont brooklyni stadionban rekedt csapat megtalálta a terroristák rejtekhelyét és rövidesen tűzharc alakult ki a két csapat között. A négy terrorista közül három életét vesztette, egy elmenekült a harc során, szerencsére a másik oldalon csak könnyű sérüléseket szenvedtek. A terroristák felszerelése alapján a biológiai támadás mögött a Hydra áll.

Hydra II (részben titkos)
A Steve Rogers reptéren a Hydra csapatának sikerült megszereznie a reptér egyik széfjében tárolt különleges chipeket a SHIELD-től. Egyelőre a terroristáknak csak a terminált sikerült elhagyniuk a hatósági erősítés megérkezése előtt. A támadásnak igen sok súlyosan sérült vagy halálos áldozata volt, de a civilek közül volt, aki mások életét is mentette.

Kommunikációs csoport
Luther Eastwood, New York város polgármestere kommunikációs csapatot állított össze, hogy megfelelően tudjon reagálni a városban történt két terrortámadásra.

Genosha
Az X-Men és SHIELD csapata visszatért a trópusi szigetországból. A felfedett akció során sikerült mutánsokat és idegeneket is kimenekíteniük egy katonai munkatáborból. Charles Xavier fia, Légió, a mutánsok és idegenek kisebb részével a Testvériséget követte, egy új országba Tianba. Bárd és Hood nem tért vissza New York-ba a küldetés után.

Angyal Program
A SHIELD Angyal Programja, amely célja új utánpótlás kiképzése a Bosszú Angyalai számára újra aktív. Az utóbbi időben több személyt is behívtak a program főépületébe, hogy vegyen részt egy felvételi eljáráson.

Hy’lt IV (kozmikus)
Az Űrlovagokból és a Galaxis Védelmezőinek tagjaiból álló mentőcsapatot, a Hy’lt IV nevű bolygón a mentőakció közben támadták meg Annihilus rovarkatonái. Véres harc alakult ki, amely során az egyik űrlovag, Villám súlyosan megsebesült.

Kozmikus támadás
A manhattani Ronin Galériába egy eddig ismeretlen idegen csapat érkezett meg, majd támadt rá a civilekre. Az eddig történtek alapján az idegeneket feltehetőleg egy SHIELD ügynök miatt érkezhettek.

Robbantás
A Phoenix Electronics új gyártóépületének építési területén robbantás történt. A hatóságok már megkezdték a vizsgálatokat az ügyben. A robbanás nem okozott nagy kárt a cég többi épületében és halálos áldozat sem volt.

Iskolakezdés
Danny Long-nak sikerült tisztáznia a genoshai akció során benne felmerült kérdéseket Ameliával. A fiatal X-Man úgy döntött, hogy később folytatja a tanulmányait a mutáns iskolában.

Karácsonyi bál
A Xavier mutánsiskolában, több kisebb komplikációval ugyan de lezajlott a minden évben szokásos karácsonyi ünnepi bál, amelyet az iskola diákjainak tartanak. Most is több különböző fajból és kultúrából származó személy ismerkedhetett egymással.

Boston
Egy kisebb csata során a Morsus család különböző, akár más világból is származó tagjai, együttes erővel legyőzték Zacharias Morsus démon alakját, Zomot. A démon akkor támadta meg Serena Davidsont és Gaberiel Morsust, a mutáns iskola igazgatóját és igazgató helyettesét, miután Emma Frosttal való megbeszélés után indultak vissza.

Realitásutazások (titkos)
Több dimenzióutazás is történt az elmúlt időszakban. Jerome Masamba 2044-ből érkezett az ARMOR főépületébe, miután saját világában elpusztította a Testvériség egyik dimenziókapuját. Ezen kívül a Bostonban történtek során a multiverzum őrzője, fiát Zacharias Waver-Davidsont hagyta a Reneszánsz világban.

Találmány (titkos)
A Másik Világból származó Tyranis kifejlesztett egy módszert és találmányt, amely segítségével könnyen és pontos célt megadva lehet utaznia a realitások között. A technológiát a SHIELD-nek és alszervezetének az ARMOR-nak ajánlotta fel, amely nagy előrelépést jelent az említett szervezet számára.

Leszámolás
Deadpool, a zsoldos egy újabb megbízást kapott. Redrose Village-ben egy alvilági leszámolás során kell az egyik oldalt segítenie. Egyelőre még nem világos, hogy melyik oldal is bérelte őt fel valójában.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 2 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 01 Feb. 2014, 00:01

Hírek!
2014. január és február

Kedves játékosok!
Ebben a hónapban, vagyis januárban véget értek a versenyek, gratulálok a nyerteseknek és eldőlt, hogy mi legyen az XMR hivatalos pólója. Ez ügyben a hónapban majd írok ki egy topicot, hogy ki tud olcsón ajánlani pólónyomtatást, hogy lehessen annak készíteni ilyet, aki szeretne.
Januárban meglehetősen nagy pangás volt főleg a vizsgaidőszak miatt, remélhetőleg most, hogy mindenki végzett ezekkel visszatért a rendes megszokott pergő élet a fórumra. Alig kell már csak 700+ reag a 40.000 hozzászóláshoz, amit jó lenne ebben a hónapban elérni és ne felejtsétek el, hogy ez főleg rajtatok múlik.
Február 9-n, vasárnap a megszokott időben és helyen szokásos fórumtalálkozó lesz, remélhetőleg minél többen eltudtok majd jönni.
Elindult a harmadik korszakkaland is, a Kígyó csókja címen, köszönöm mindenkinek itt is a jelentkezést, 30 karakter jött a kalandra, ennek köszönhetően 5db külön kalandot kell egyszerre mesélnem, mert mind az 5 kiírtra lettek jelentkezők, ilyen még nem volt az oldal történetében, még a Barokknál sem, sem máskor, hogy ennyi kaland futott egy időben a fősíkon. Illetve megannyi magánkaland is zajlik szerte a síkon, igazán olyan érzést adva az oldalnak, hogy tele van élettel.
Most február 1-n indul és március 31-ig tart az X diák, Valentin napi event, hasonló szabályokkal, mint a karácsonyi.
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Továbbra versenybe lehet szállni Apokalipszis lovasának címéért, ezúttal Pestis és Éhség rangjára lehet pályázni.
Az új korszakkaland a Kígyó Csókja is elindult, még bizonyos ideig lehet jelentkezni annak, aki akar, mind az 5 kalandra, ami ebben van.
Ezeken felül BB (Nyko) is kiírt egy alternatív kalandot Avian címen, a távoli jövőben játszódó scifi, fantasy és misztikus elemekkel, a Reneszánsz világ jövője.
Apokalipszis Kora síkon az A teljesen új Apokalipszis kora kalandra várunk még jelentkezőket, a kaland 1 hónappal azok után indul, hogy Apokalipszis meghalt és a világ egy teljesen új korszakba lép, amit a játékosok határoznak meg. Ha eddig nem volt ott karakteretek, most itt a lehetőség.
A Végtelen Háború sík Harmadik korszakának második kalandjára is várjom a jelentkezőket, ami Az ostrom címet viseli.
És egy kisebb reklám is, Bishop egy remek sci-fi kalandot írt ki Epicre, a Fagyos sötétség korát, hozzá is lehet karaktereket írni.

New York Times - Page 2 00120

Hírek!
2025. január

Invánzió
New York városát támadás érte. Az égen egy éles villanás után lila fényből előtűnő sárkányokból és mágikus harcosokból álló sereg jelent meg, élükön Morgan Le Fay-al. A másik világból érkezett sereg New Jersey felé vette az irányt és a White Rook Executive Company épületét vették ostrom alá, a környező területekkel együtt. Morgan felszólította Britannia Kapitányt, hogy jelenjen meg előtte. Mindettől függetlenül New York utcáin, több méter magas polipszerű robotok, ember méretű harci gépek és zöld egyenruhát viselő katonák jelentek meg. Az ismeretlen sereg a tenger felől támad. Támadás alá vették a Queensi Európai Országok nagykövetségét, ahol éppen egy biztonságtechnikai expo zajlik, amelyen a nem rég visszatért Anthony Stark is részt vesz. Egyelőre az eddigi áldozatokról és károkról nincs információ, de az egész városban pánikhangulat él, a SHIELD és más erők egyelőre még nem tették meg az ellenlépéseket.

Orvgyilkosok Ligája
Osborn elnök Sötét Angyal csapatának két tagja, Lance Harris, Rozsomák és Steven Storm, Megtorló az első akció során eltűnt. Az Orvgyilkosok Ligája, az alvilági szervezet, amely után eredetileg nyomoztak az Angyalok, kapta el és agymosta őket. Az elnök dezertőrnek nyilvánította Lancet és Stormot és kiadta a parancsot a levadászásukra. A két volt tag, most támadást tervez a Staten Island-i egyetemi kórház ellen. A helyi erők, a rendőrség és a Sötét Angyalok már felkészültek a támadásra.

Angyal Program
A Bosszú Angyalainak utánpótlását képző Angyal Program ismét aktív, Ben Grimm vezetésével. A Lény nemrég tért csak vissza a realitásba, de már elkezdte a kiképzést. A program újabb tagokkal bővült az elmúlt időben. Tomas Burton és Shannon Cole mutánsok, Brian Abrams, gammafertőzött, Szabó Éva és Zacharias Waver-Davidson másik világból érkezett személyek csatlakoztak legutóbb a programhoz. Ők is riasztást kaptak a New York és környékén történt események miatt.

Mentőakció (titkos)
A Hydra az oktatásügyi miniszter elleni és a Steve Rogers Reptéren történt merényletet végrehajtó csapatát Japánba, Osaka városába küldte, hogy a Hydrából eltávolított Kéz bázisáról mentsenek ki egy fontos ügynököt.

Feloldott karantén
A Brooklynban található Aréna és stadion zárlatát a SHIELD feloldotta. Eddig ismeretlen terrorista szervezett hajtott végre biológiai támadást egy jótékonysági rendezvényen. A speciális retrovírus bevetése, csak egy teszt volt, szerencsére a vírus nem váltotta ki az eredetileg tervezett hatásokat. A bent maradtak legnagyobb részét sikerült meggyógyítani, akik már szabadon távozhattak az épületről. A halottak száma minimális.

Hydra (titkos)
A világuralomra törő titkos szervezet számos jelentős lépést tett az elmúlt időben. A stadionban bevetett vírus mögött is ők álltak. Az Örökség vírushoz hasonló, de attól különböző, speciális, mutánsokat teljes mértékben emberré változtató kórokozó létrehozása volt a céljuk, de ez egyelőre nem sikerült. A biológiai támadás csak egy teszt volt. Tagjaik közül kiutasították Loki fiát, Jörmungand Lokisont, és helyette a nagy mágikus hatalommal rendelkező Morgan Le Fayt vették soraikba. A Steve Rogers Reptérről csapatuk sikeresen ellopta a SHIELD által védett mikrochipeket, ezek segítségével saját robothadsereget építhettek ki. Ezen kívül más új technológiákra tettek szert.

Ellenlépések (titkos)
A Hydrával szemben a Cabal is megtervezte a maga lépéseit, Norman Osborn, Thorhalla és a Sötétség Hercege saját erőiket felhasználva, figyelemmel követve az eseményeket.

Hazatérés
Hónapok után a Fantasztikus Négyes visszatért a Rabföld nevű másik realitásból. Az ott történt, a realitás szövetét súlyosan károsító hasadások egyikén keresztül jutottak újra a Reneszánsz világba, ami egyelőre meg is oldotta az ottani problémákat.

Alvilág
A görög túlvilágra jutott lelkek, akik a feltámadásukért küzdenek, mind sikeresen teljesítették az első próbákat. Most az ókori olimpiák versenyszámaiban kell megmérettetniük magukat, hogy visszakaphassák, a katasztrófába fulladt, Bronxi kaszinó által rendezett ünnepségen elvesztett életeiket.

Hy’lt IV (kozmikus)
A Galaxis Védelmezőinek egyik tagját, a skrull börtönből menekítő csapat újabb nehézségekbe ütközött, Annihilus seregének erősebb rovarkatonáinak formájában. Ezalatt Tyr-Xor, akinek a mentésére érkeztek a Védelmezők és Űrlovagok, eltűnt a szemük elől.

Karácsonyi bál
A Xavier mutánsiskola által minden évben rendezett karácsonyi bál, szokásos módon véget ért. Később vélhetően egy Valentin napi bált is szervez az iskola a diákok számára.

Realitásutazás
Véletlenszerű dimenzió és időutazás során két személy, egy halott férfi és Lumiére Desrosiers érkezett Manhattanbe a hetedik sugárúthoz, a Times Square közelében. Az ARMOR emberei már kiérkeztek a helyszínre.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 2 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 01 Márc. 2014, 00:01

Hírek!
2014. február és március

Kedves játékosok!
Először is szeretném megemlíteni és gratulálni magunknak, hogy elértük a 40.000 hozzászólást és így összesen az előző oldallal együtt 122.000 reag felett van az oldal, ami nem is olyan rossz teljesítmény, főleg, hogy az előző oldal 2007. január eleje óta működött.
A találkozó remek volt, noha kicsit családiasabb hangulatú, mert elég sokan nem tudtak eljönni. A következő 2014. március 9-n vasárnap lesz a 27. képregénybörzével egybekötve. Szokásos szabályok, úgy 2-ig a börzén vagyunk, utána átvonulunk a közeli plázába, ahol aztán addig maradunk, amíg tudunk, mindenkinek személyfüggő.
Készülünk, a staff egy kisebb meglepetéssel, sajnos egyelőre nem tudom, hogy mikor lehet majd bemutatni a nagyközönségnek, de készülhettek vele. Konkrétumot nem mondok, börzén talán elárulunk részleteket, de még nem garantálhatom biztosan.
Ne feledjétek március 31-ig tart az X diák, Valentin napi event, hasonló szabályokkal, mint a karácsonyi.
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Indult a hónapban egy aktuális pályázat topic, ahol éppen három különböző dolgot lehet elkészíteni, két fajleírást, illetve világismertetőt. A többi információ a topicban látható.
A fajleírások egy része ismét bővült, a listából a mágiahasználó lett kiegészítve egy mágiaággal, aminek a neve katasztrófamágia.

Egy külön jó hír, Bishop epicen futó kalandja a Fagyos Sötétség Kora elsőként az epic kalandok közül kiérdemelte, hogy saját síkot kapjon. Így végre az a világ is szépen kinőheti magát, így Bishop is becsatlakozott a saját síkkal rendelkező staffok közé. Tessék emiatt bátran zargatni és zaklatni őt, hogy legyünk minél többen az igencsak darkos hangulatú remek sci-fi világban.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Továbbra versenybe lehet szállni Apokalipszis lovasának címéért, ezúttal Pestis és Éhség rangjára lehet pályázni.
Az új korszakkaland a Kígyó Csókja is elindult, még bizonyos szálakra lehet jelentkezni.
Ezeken felül BB (Nyko) is kiírt egy alternatív kalandot Avian címen, a távoli jövőben játszódó scifi, fantasy és misztikus elemekkel, a Reneszánsz világ jövője.
Apokalipszis Kora síkon az A teljesen új Apokalipszis kora kalandra várunk még jelentkezőket, a kaland 1 hónappal azok után indul, hogy Apokalipszis meghalt és a világ egy teljesen új korszakba lép, amit a játékosok határoznak meg. Ha eddig nem volt ott karakteretek, most itt a lehetőség.
A Végtelen Háború sík Harmadik korszakának második kalandjára is várjom a jelentkezőket, ami Az ostrom címet viseli.
Outsiders síkon az Aranykor, illetve az Aranykor: Fantasztikus Négyes kalandokra lehet jelentkezni.

New York Times - Page 2 00120

Hírek!
2025. február

Sötét Angyalok
A Staten Island-i egyetemi kórház előtt, az Angyalok és a rendőrség, az Orvgyilkosok Ligájának emberei elleni harc színterén nagy erejű robbanás történt. Közel egy teherautónyi robbanószer és rakéta okozta detonációt a helyszínen. A jelenlévők mind a robbanás hatósugarában voltak és nagyrészük azonnal életét vesztette. A csapatból Edward Knight és Cletus Kasady súlyos sérülésekkel és több végtag elvesztésével túlélték az incidenst. George Ethan életét vesztette a robbanás során. A helyszíntől távolabb Edwar Pryor, Higanyszál volt társával, a gamma fertőzött, Hulk Steven Storm-al folytatott harc során szintén súlyos sérüléseket szenvedett.

Angyal Program
A csapat magától Jonathan Miller ezredestől, a SHIELD igazgatójától kapta parancsba, hogy biztosítsák a Liberty Island New Jersey-i kikötőjét. A program tagjai számára ez egyben egy vizsga is. A feladat végrehajtása során nem okozhatnak halálos sérüléseket. Az akció során Ben Grimm, a Lény újra emberi alakba került, az ellenséges harci gépek képességblokkoló sugara által.

Avalon
Britannia Kapitány és Lionheart szembeszállt Morgan Le Fay New Jersey-t és a White Rook Executive Company épületet ostromló seregeivel. A harc során a cég helikopterei és fegyveres emberi is erősítették a védelmet. Morgan egy mágikus teleportálás után azonban elhagyta a területet. Szeretőjének, a másik világból érkezett gonosz Britannia Kapitánynak azt a feladatot adta, hogy a mellette álló Teddy és túszai segítségével találja meg Mordred Pendragon reinkarnációját. Korábbi életében ugyanis ő ölte meg Artúr királyt és Morgan maga mellé akarja állítani.

Védvonalak
Az Európai Országok nagykövetségén, Queensben a jelen lévő civilek, hősök és SHIELD ügynökök sikeresen felvették a harcot és védték meg eddig az épületet a támadóktól. A nagyobb lépegetőn kívül gyalogos katonák és kisebb méretű robotok is részt vesznek a támadásban és már be is hatoltak az épületbe. Több mutáns nem tudta használni a képességét, az ismeretlen ellenséges sereg által használt technológia miatt. Az épületben lévők egy része az expon kiállított prototípusokat próbálja biztonságba helyezni, hogy a támadók ne tehessék rá azokra a kezüket.

Hydra (titkos)
A szervezet New York városát támadó, főként prototípusokból álló erői rendelkeznek korábban az AIM által használt, de továbbfejlesztett képességblokkoló technológiával. Ez már minden genetikai alapú képességre hat, így a mutánsokra és szuperhumánokra is egyaránt. A támadások során többen ezért váltak képtelenné erejük használatára.

Hydra II (titkos)
Osakában, a Kéz épületébe behatolt Hydra csapat súlyos veszteségeket szenvedett. A Kéz ninjáival szembekerülve a jelenlévők több mint fele meghalt, vagy komoly sérüléseket szenvedett. Az összecsapás során fényderült rá, hogy a Kéz harcosai mesteri harcművészeti tudásukon felül erős regenerációs képességgel is rendelkeznek.

Valentini bál
A Charles Xavier mutánsiskolában terv szerint megrendezésre került, a diákok számára, a Valentin napi bál.

Alvilág
A túlvilágra került lelkek, Perszephoné próbái során, néhány kivételtől eltekintve győztek az általuk választott, ókori olimpiai versenyszámokban. Ezzel a próbák már a végükhöz közelegnek. A többiek még mindig küzdenek az életükért, mivel ha teljesítik az istennő próbáit, visszakaphatják az életüket és feltámadhatnak.

Államalapítás
A gazdag üzletember Raten Chromixen úgy döntött, hogy megvásárolja magának a Csendes Óceánon található, Latin- és Dél Amerikai szövetséghez tartozó Lost Turtle szigetet. A szigeten saját országot alapítana és magát királlyá koronázná az alkotmányos monarchiában. A terület megvásárlása jelenleg zajlik.

Eskü
Magni Thorson, Thor legidősebb fia, a Sötét Angyalok nyilvánosan még meg nem jelent tagja, beszélgetésük során ígéretet tett Thorhallának, hogy harcolni fog az oldalán, ha az istennő ezt kéri tőle.

Sötét erők
Harlemben ismeretlen erő tűnt fel, amely teljesen egészséges embereket megmagyarázhatatlan módon fordított ki magukból. A környék utcáin élőholt módon sétáló emberek tűntek fel. A helyi templom körül még gyakoribbak a különös események. Johanne D. Arc az Úrtól azt a feladatot kapta, hogy tisztítsa meg Harlemet, találkozásuk után mellé állt a bukott angyal, William Tao is, aki már korábban érzékelte a változásokat. Ezen kívül a Pokol Konyhájának utcáin, valódi élőholtak tűntek fel, egy feketemágus szolgáiként.

New Jersey alvilág
Carlos Alvarez maffiavezér, a Bíborember alvilági embereiből egy csapatot szervezett, így reagálva a területét ért támadásokra. Riválisa, a Svéd a pénzmosásra használt bankjait akarja megtámadni, elvágva ezzel a Bíborembert pénzétől. A képességhasználókkal rendelkező csapata jelenleg is a már megtámadott Sussex Bankban nyomoz.

Letartóztatás
Darren Cain boltjában történt rablás során az alkalmazottját Tobiast lövés érte. A rendőrség kiérkezése után a kamerák képei alapján, tudtán és emlékezetén kívül Cain követte el a bűncselekményt. A rendőrség letartóztatta a férfit.

Eltűnés
Damien Knight magánnyomozót Bradley Praxton, Barracuda Industrial Technologies vezérigazgatója kereste fel. Lánya Elisabeth Praxton napokkal ezelőtt egy repülőút előtt tűnt el. Mivel a hatóságok érdemben nem tettek semmit az ügy megoldása érdekében, az apa végül a magánnyomozóhoz fordult, hogy találja meg a lányát. Feltehetőleg emberrablás történt.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 2 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Kedd 01 Ápr. 2014, 00:00

Hírek!
2014. március és április

Kedves játékosok!
Március elején, egészen pontosan 9-n megvolt a képregénybörze is, ahol ezúttal az AvP frpg adminja WB is ott volt velünk. Igaz kicsit kevesebben voltunk, mint megszoktuk, de ettől függetlenül remek hangulat volt és jól éreztük magunkat. A találkozó képei facebook csoportban vannak fent.
A Valentin napi eventnek vége lett, majd még lesz további ilyesmi event a későbbiekben is, még idén, a következő előreláthatólag majd július 4-vel lesz kapcsolatos. Illetve a közeljövőben két rendes kalandja is lesz a diákságnak egymást követően.
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Továbbra is él azaktuális pályázat topic, ahol éppen három különböző dolgot lehet elkészíteni, két fajleírást, illetve világismertetőt. A többi információ a topicban látható.
A fajleírások egy része ismét bővült, Zield-nek hála a kiborg alfaj lett kidolgozva és rendszert is kapott hozzá.
Ezenfelül az igazgatóhelyettesi pályázat is eldőlt, mivel Zield volt az egyetlen, aki indult és nem volt kivetni való a pályázatával, így el is lett fogadva. Ettől kezdve az ő karaktere is igazgatóhelyettes. Mesélhet a diákoknak is tanórát és lényegében, mint egy KM lett az iskolában.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Továbbra versenybe lehet szállni Apokalipszis lovasának címéért, ezúttal Pestis és Éhség rangjára lehet pályázni.
Ezeken felül BB (Nyko) is kiírt egy alternatív kalandot Avian címen, a távoli jövőben játszódó scifi, fantasy és misztikus elemekkel, a Reneszánsz világ jövője.
Apokalipszis Kora síkon az A teljesen új Apokalipszis kora kalandra várunk még jelentkezőket, a kaland 1 hónappal azok után indul, hogy Apokalipszis meghalt és a világ egy teljesen új korszakba lép, amit a játékosok határoznak meg. Ha eddig nem volt ott karakteretek, most itt a lehetőség.
A Végtelen Háború sík Harmadik korszakának második kalandjára is várjom a jelentkezőket, ami Az ostrom címet viseli.
Outsiders síkon az Aranykor, illetve az Aranykor: Fantasztikus Négyes kalandokra lehet jelentkezni, itt a Lény karaktere kiadó újra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentezni bátran.

New York Times - Page 2 00120

Hírek!
2025. március

Ellentámadás
Queensben, az Európai Országok Nagykövetségének épületét sikeresen elfoglalták a bent lévő Hydra erők. Harcképtelenné tették a jelen lévő személyeket, hatástalanították a védelmi rendszert majd megkezdték a korábban az expon kiállított prototípusok begyűjtését. A kint eredményesen védekező csapat, a megérkező WREC emberének segítségével egy ellentámadást indított, megtizedelve a Hydra embereit, hogy visszafoglalják az épületet és kiszabadítsák a túszokat.

Mágikus robbanás
A New Jersey-i harc során Britannia Kapitány leszúrta, a fiút, akit Morgan Le Fay kerestetett, Mordred Pendragon reinkarnációját. A végzetes csapás pillanatában három mágia találkozása okozott egy mágikus robbanást. Britannia Kapitány, Teddy, Auaritia démonnő és Jonathan Holmes a robbanás után egy másik, alternatív világba került, ahol egyaránt jelen van a technológia és a középkori vonások, mágia is.

Sötét Angyalok
Killbane, Higanyszál megmenekült egy végzetes csapás elől a másik Angyal társa, Jack Kames, Sólyomszem gyors közbelépésének köszönhetően. Ezután Higanyszál parancs szerint kivégezte a dezertőrnek nyilvánított, gammafertőzött Steven Stormot. A kórházi robbanásban súlyosan megsérült Angyalok kezelését a következőkben az Oscorp látja el. A hiányzó végtagjaikat már kibernetikus protézisekkel pótolták.

Angyal Program
A Hydra robotjai elleni harc során még egy személy, Brian Abrams képessége is blokkolva lett, így átmenetileg már nem tud vörös Hulká alakulni. A csapat újra egyesült a korábbi szétszakadás után, majd megkezdte a védőpajzzsal körülvett New Jersey-i kompkikötő épületébe a behatolást, hogy megtisztítsák azt a jelenlévő ellenséges ügynököktől. Ben Grimm, a csapat kiképzője ezalatt támogatást kért a SHIELD-től.

Hydra (titkos)
A Japánban lévő osztag, további veszteségek után, menekülés közben találkozott a kimenekítendő célszeméllyel, Reena Reynolds-al. A nőt a Kéz átalakította és a maga oldalára állította, így most ő is az osztag ellensége.

Hy’lt IV
A Galaxis Védelmezőinek és az Űrlovagok csapatának Annihilus egyik erősebb rovarkatonája súlyosabb sérüléseket tudott okozni, fegyvereivel harc közben, majd önmaga felrobbantásával. Egy ezt megelőző másik robbanástól Acél kapott új, kozmikus erőket és testet. Ennek határait, képességeit egyelőre nem ismeri. Mindeközben a börtönkomplexum rendszerei újraindultak és a lezárás is megszűnt.

Feltámadás
A görög alvilágban tartózkodó lelkek végül teljesítették Perszephoné istennő próbáit. Eredeti testeikbe térhettek vissza az élők sorába, a terrortámadás helyszínén, az Olympia társaság főépülete előtt. Akik nem teljesítettek minden próbát, a túlvilágon szerzett sebeikkel támadtak fel, maradandó nyomokkal.

Valentini bál
Véget ért az X-Diákok számára megrendezésre került Valentin napi bál. Az eseményen a már együtt lévő párokon kívül, az egyedül érkezett diákok is jól érezhették magukat, megismerhettek valakit.

Alku
A nemrég saját alkalmazottjának lelövésének vádjával előzetesen letartóztatott Darren Caint egy ismeretlen nő kereste fel cellájánál. A férfi testén egy mágikus jel található, ami hamarosan végez vele. A nő lehetőséget ajánlott fel, hogy Cain saját maga járjon a rejtély után. Ehhez barátja, Raten Chromixen, éjszakai szórakozóhelyén, a ’Sup Club-ban kell megkeresnie egy személyt.

Sötét Erők
Harlemben, a két angyal Johanne D. Arc és William Tao nyomozása során kiderítette, hogy a kerület sikátoraiban egy eddig ismeretlen erő lakozik. Ez kifordítja magukból az embereket, elgyötörté és kétségbeesetté teszi őket, tönkreteszi az életüket, később drogfüggőkké válnak, akik a helyi templomokban keresnek menedéket. Egyelőre nincs semmilyen magyarázat a jelenségre.

Üzleti ügyek
A vámpírból ismét élő emberré vált Szürke Eminenciást, az Édes Érintés édességeket gyártó cég tulajdonosát, az iparág legnagyobb vállalatcsoportjának, a Kelly's & Co. tulajdonosa, John G. Kelly hívta meg egy üzleti vacsorára. Mindkét férfi érdeklődik a másik vállalkozás nyújtotta lehetőségek és egy esetleges fúzió iránt.

Chromix-land
Az óceáni szigetország új tulajdonosa és uralkodója Raten Chromixen, a terület megvásárlása után találkozott a kormánya legfontosabb minisztereivel. Egyelőre most ismerkedik országa politikai rendszerével, hamarosan bemutatkozik a parlamentnek is, hogy uralkodói esküt tegyen, majd később megkoronázzák és hivatalosan királlyá kiáltsák ki.

Igazgatóhelyettes
A Charles Xavier iskolában korábban meghirdetett pályázatra Serena és Gabe sikeresen talált egy elfogadható pályázatot, aminek köszönhetően Arkan Lerikli április 1-vel kezdett az iskolában második igazgatóhelyettesként, csak a két felettesének és Veszélynek kell majd felelnie a tetteiért. Ezenfelül az X-menben is ő került Serena segédének, azaz az X-ek vezető helyettesének pozíciójába.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 2 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Kedd 15 Ápr. 2014, 10:39

A Hydra felemelkedése 3: A kígyó csókja epilógusok


Epilógus 1. – Hydra főhadiszállás, ismeretlen realitás
Ezt a fordulót lényegében a Hydra nyerte meg minden színtéren, sikeresen tesztelték New York szerte a prototípusaikat, minden színtéren. Ellopták az expo minden prototípusát, az emberek visszalopták a Kéztől az egyik ügynöküket, illetve még egy új pártfogoltat, tagot is találtak Magnus Lars Jönnson személyében. Annak ellenére, hogy NY-ot a SHIELD hamar visszafoglalta mégis remekül jártak. Az egyetlen dolog, amit nem tudtak megoldani és még mindig nem találtak rá magyarázatot, az a következő volt, hogy miként lehetett Jonathan Miller a városban, amikor biztos forrásból tudták, hogy elhagyta a bolygót. De emiatt lényegében elérkezett a pont, hogy a saját realitásukban is szerezzenek egy bázist, hogy szemmel tudják tartani még jobban a saját világukat is. Az immáron lassan megszokott és összeszokott csapatot hívták ismét össze emiatt, Joseph-et is most már. A társaság előtt egy ősi templomra hasonlító hely volt az.
- A hely Új-Zélandon található, a feladatuk az lesz, hogy megszerezzék és elfoglalják az azt őrző csoporttól.

Epilógus 2. – SHIELD központ, New York
Egy nappal az események után Jonathan Miller ezredes tartott sajtótájékoztatót a korábbi támadásról. Eddigre a teljes város, világ tudta, hogy mi is történt, az eredmények igencsak bíztatóak és sikeresek voltak. A SHIELD alig három perc alatt minden helyszínre kiért és feltudták venni a harcokat az ismeretlen támadókkal. Fél órán belül minden helyen menekülésre késztetve az ellenfeleket, rengeteg személyt tartóztattak le ezzel kapcsolatban, de a város biztonságban van úgy is, hogy a Bosszú Angyalok éppen nem tudnak beavatkozni. A fellépés valóban gyors és határozott volt, teljesen összeszedett, nem igen lehetett panasz erre. A legrosszabb helyszín az EU nagykövetsége volt, ez az épület és környéke szenvedett súlyos károkat, de a város többi része egyáltalán nem. Az egyetlen nyugtalanító gond az volt talán, hogy az ellenség képességblokkolással rendelkezett, ami a régi AIM technológia alapján működött, de sokkalta fejlettebb volt immáron annál
Mindenki, aki megsérült a kórházban kötött ki, többeket műteni is kellett, de végül mindenkit sikerült megmenteni és néhány héttel később maradandó károsodás nélkül a kórházat is elhagyhatta.

Epilógus 3. – New Jersey, Osborn Angyalainak tornya
A következő hetek, úgy két-két és fél hónap igencsak fájdalmas volt Osborn Angyalainak, mit a gyengélkedőn töltöttek. Killbane volt a legszerencsésebb, neki csak műtéttel helyre kellett tenni a kezét és utána gipszelték. A többiek regenerációs kamrában töltöttek napokat, heteket, kibenetikus beültetéseket kaptak a robbanás miatt, amit a csapattársuk, Árny okozott. Április elejére lett Ed és Cletus olyan állapotban, hogy már maguknál voltak és mozogni is tudtak önállóan, Cletus ekkorra kapta vissza Komédiást is. A két áruló társukból egy halott volt az új feladata a csapatnak egy visszavágás volt, Osborn parancsa szerint most nekik kellett elmenni Madripoorba, hogy Lance-t levadásszák és visszavágjanak a korábban elszenvedett megalázásokért.

Epilógus 4. – WREC, New Jersey
A robbanás, amit Holmes, Morgan és Britannia Kapitány mágiájának megtörése okozott súlyos károkat okozott a városban. A templom és az ahhoz közeli tér teljesen megszűnt létezni, negyvenen haltak meg a robbanásban, amit végül Stephanie Miller-nek és Makarov Vlagyimir Riez-nek kellett kivizsgálnia. A halottak között megtalálták Svarog holttestét is, akit a SHIELD végül saját halottjának tekintett. A fiú, akit leszúrtak eltűnt, ahogyan másik három személy is erről a környékről, Albert Shear, Jonathan Holmes és egy ismeretlen nő, Jane Doe. Mindenki valószínűsítette, hogy a halottak között vannak és a robbanásban nem maradt belőlük semmi, így az állam halottnak nyilvánította őket.
Az igazság persze nem ez volt, sikerült megállapítani, hogy mi is történt itt a robbanáskor, így a SHIELD és al-szervezetei, csak eltűnteknek tekintette őket, bár valószínűsítették, hogy soha többé nem fognak előkerülni. Teddy, Albert, Holmes és Auaritia a jövőbe kerültek, a sérült Lionheart-ot Roma menekítette haza, míg a fiúról és a másik Kapitányról Morgan maga gondoskodott.
A kórházban Victor néhány nap múlva jelentősen javult, majd egy héttel a bekerülése után távozhatott is onnan. Időnkét, pár hétig még voltak kisebb görcsei és irányíthatatlan izomrángása, de végül ezek is teljesen elmúltak.

Avalonban, Morgan rejtett palotájában egy mágikus regenerálódó mezőben lebegett a fiú, akit Albert megsebesített. Egyelőre még élt, a kérdés, hogy meddig. A helységben a nő figyelte Mordred-et, amikor a háta mögül egy férfi szólalt meg.
- Megmarad? – kérdezte Kapitány.
- Egyelőre nem tudom, ha az istenek kegyesek igen, de erősen szólítják vissza a szellemek a túlvilágra s a holtak ura sem engedné, hogy újra éljen. Átvertem. Pihenj! Sérülten nem veszem hasznodat.
Itt néhány pillanatra tétovázott, amit Kapitány is észrevett.
- Van még valami?
- Igen. Apa leszel – mondta ki Morgan. – A gyermekedet várom.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 2 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 01 Május 2014, 00:00

Hírek!
2014. április és május

Kedves játékosok!
A hónapban ismét volt egy találkozó, ami ugyan kevesebb létszámmal zajlott, ennek ellenére igencsak jól sikerült. Ebben a hónapban jó pár visszatérő játékosunk van, illetve nagyon sok újonc is, akiket ezúton is köszöntünk. Most kezdődnek majd IRL az érettségik, illetve a tavaszi vizsgaidőszak szezon is, így mindenkinek, akit érint, előre is nagy kalappal és sok szerencsét hozzájuk.
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Továbbra is él azaktuális pályázat topic, ahol éppen három különböző dolgot lehet elkészíteni, két fajleírást, illetve világismertetőt. A többi információ a topicban látható.
A hónapban véget ért az előző korszakkaland és az új is kezdetét vette, ebben ezúttal a Hydra picit visszább vonult és így minden más szereplőnek jut szerep benne, akik így a nyugalmi időszakban mutatják meg a foguk fehérjét.

Még mindig keresünk jó néhány tagot Osborn Bosszú Angyal csapatába! A részleteket az első posztban olvashatjátok Osborn Angyalai résznél.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Az új korszakkaland a Néha a Kígyó is alszik címen, bizonyos részekbe még mindig tudok bemesélni embereket.
Az előző Galaxis Védelmezői kaland is véget ért, az új Sötét Világ címen indult, és az érintett nevű másik realitásban játszódik ezúttal és nem a Reneszánsz világon.
Tao is kiírt egy kalandot az Angyal Program tagjainak,  megkísértés címen.
Továbbra versenybe lehet szállni Apokalipszis lovasának címéért, ezúttal Pestis és Éhség rangjára lehet pályázni.
Ezeken felül BB (Nyko) is kiírt egy alternatív kalandot Avian címen, a távoli jövőben játszódó scifi, fantasy és misztikus elemekkel, a Reneszánsz világ jövője.
Apokalipszis Kora síkon az A teljesen új Apokalipszis kora kalandra várunk még jelentkezőket, a kaland 1 hónappal azok után indul, hogy Apokalipszis meghalt és a világ egy teljesen új korszakba lép, amit a játékosok határoznak meg. Ha eddig nem volt ott karakteretek, most itt a lehetőség. Itt még ingyen karaktereket is lehet kapni az Eredendő bűn című kalandon. Nézzetek be!
A Végtelen Háború sík Harmadik korszakának második kalandjára is várjom a jelentkezőket, ami Az ostrom címet viseli.
Outsiders síkon az Aranykor, illetve az Aranykor: Fantasztikus Négyes kalandokra lehet jelentkezni.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran.

New York Times - Page 2 00120

Hírek!
2025. április

Kiszorítás
A SHIELD gyors reakciójának és felkészültségének hála a Bosszú Angyalai nélkül is rövid idő alatt városszerte megállította New Yorkot támadó hadsereget és több katonát is elfogott. A háborús helyzet jelentős áldozatok nélkül ért véget. A legrosszabb helyzet az Európai Országok Nagykövetségén tartott expon volt, ahonnan jelentős mennyiségű prototípus tűnt el, civilek sérültek meg és az épület is súlyosan megrongálódott. Azonban itt is az önkéntes hősökből, a SHIELD és X-Men embereiből és civilekből álló csapat fel tudta venni a harcot a támadókkal és életeket tudott menteni.

L.M.D. (szupertitkos)
A Jonathan Miller ezredesről mintázott Life-Model Decay robot/android tökéletesen mutatkozott be a feladatkörében. Még a Hydra sem talált magyarázatot arra, hogy miként volt lehetséges, hogy Miller ezredes feltűnt, miközben hivatalos forrásból tudták, hogy ő sincs a bolygón. A robot kiválóan vezette a SHIELD-et az érintett esetben, a működésében hibát a tervezők nem találtak, így a későbbiekben is használható lesz, ha szükség lenne rá.

Hydra (titkos)
A Hydra a látszat ellenére minden fronton sikert aratott. Sikeresen tesztelhette a prototípusokból álló seregét, Morgan Le Fay csatlakozott hozzájuk fejként, Magnus Lars Jönnson is csatlakozott hozzájuk, valamint visszaszerezték egy régi jelentős ügynöküket Reena Reynoldsot, akivel sikeresen meg tudtak állapodni. Valamint fejlett technológiai prototípusokat lophattak el.

Hydra II (titkos)
A szervezet csapata nagy áldozatok árán, de sikerült visszavinnie az ügynöknőt Kéztől, a Hydrához, ahol már sikeresen megegyeztek vele. Új feladatot kaptak, Új-Zélandon az Árnyak-tanácsának bázisát kell megostromolniuk és kitisztítaniuk, hogy a saját bázist létesíthessenek ott.

Angyal Program
A Liberty Island-i akció során, az Angyal Program tagjai közül, a New Jersey-i kompkikötő területén hárman sérüléseket szenvedtek, amikor a megkötözött civilek tüzet nyitottak rájuk. A tűzharc során két civil életét vesztette. A képesség blokkoló hatása utólag megszűnt, mindenki visszakaphatta az erejét. Időközben sikerült minden sérültnek felépülnie és hamarosan újabb bevetésre indulnak. Minden tag megrovásban részesült a SHIELD részéről és a további akciók során gyilkolásra alkalmas, éles fegyvereket nem vihetnek magukkal. Három hónap után azonban új feladatot kaptak, egy Brooklyn földalatti részeiben élő, ismeretlen lényt kell felkutatniuk és elkapniuk. A Lény ismét személyesen csatlakozik a csapathoz a küldetés erejéig.

ComputerCon
Bronx, X kerületében, a „mutáns városban” egy informatikai rendezvény csalogatja a látogatókat. A legújabb hardwares újdonságok mellett különféle programok és igen sok videojáték is található a helyszínen, emellett rengeteg nagy cég képviselteti magát a rendezvényen. A látogatók között vannak egyszerű civilek, cégvezetők, hősök egyaránt. Nem rég a SHIELD drone rendszere és az őrök egy nagyobb társaság agresszív megnyilvánulásait érzékelték a közelben, ezért a biztonságiak készenlétben állnak, de szerencsére egyelőre nem történt semmilyen incidens.

Eltűnések
A New Jersey-ben történt mágikus robbanás után három személy tűnt el. Albert Shear, Jane Doe, és Jonathan Holmes, az eltelt időre tekintettel halottnak nyilvánították őket, a holttestek nem kerültek elő. Nem hivatalosan még Teddy és Auaritia is a történtek részese volt. Valójában azonban nem haltak meg, Lionherat, Jane Doe kivételével egy alternatív jövőben vannak, huszonöt évvel később, ahol technológia és mágia egyesült. Ebben a világban Morgan Le Fay ural mindent és nekik az ellenállók oldalán kell felvenniük a harcot vele, hogy visszajuthassanak a múltba és megváltoztathassanak mindent. Teddy egy élő testet kapott és Morgan lányának, Alana Shear-nek a kezében van. Svarog azonban ténylegesen életét vesztette a harcok során.

Sötét Angyalok
A történtek után minden Angyal felépült, végigcsinálta a fizikoterápiát és megtanulta használni az új kibernetikus végtagját, a sérültek közül. Osborn elnök jelenleg is kitart a csapat mellett. Feladatuk, hogy visszavágjanak az Orvgyilkosok Ligájának, és a saját területükön, Madripoorban üssenek rajtuk. Meg kell ülniük a korábbi társukat, a dezertőrnek nyilvánított Lance Harrist, akit a Liga maga mellé állított. Az Angyalok már a helyszínen vannak és megkezdték az akciót.

Gyermekáldások
Morgan Le Fay teherbe esett a szeretőjétől, az alternatív világból származó Gonosz Britannia Kapitánytól.
Illetve Stephanie Miller is teherbe esett és második gyermekét várja a férjétől Jonathan-től.

Galaxis Védelmezői (kozmikus)
Az Űr Lovagok sikeresen kimentették a Hy’lt IV bolygóról társukat, Tyr-Xort. Mindenki túlélte a szerzett sérüléseit a gyors ellátásnak köszönhetően. A menekülés során egy Shi’ar cirkáló hajó teleportálta a fedélzetre a csapatot. Gladiátor, aki látszólag kilépett közülük, a jelenlegi háromba szakadt Shi’ar impérium egyik részének Majestora, ő támogatja a Védelmezőket, ő küldte a megmentésükre a hajót is. Régi tagok is csatlakoztak a csapathoz a legújabb küldetéshez. Egy a galaxisok közötti űrben ragadt hajón akartak segíteni, amikor Annihilus hajói körülvették őket, de nem támadták meg a Védelmezők hajóját

Tanulmányi kirándulás
Az X-Diákok, Emma Frost kíséretével a Coney Island-i múzeumba érkeztek egy tanulmányi kirándulásra. Az új, minden téren modern múzeumban saját maguknak kell tanulmányozniuk a különböző vízi élővilágokat és ebből beadandó dolgozatokat írniuk, három-három állatból és növényből.

Fertőzés
A New York államban található, Sherrill kisvárosban egy új, egyelőre ismeretlen és kezelhetetlen fertőzés ütötte fel a fejét. A fertőzés gyorsan terjed, ismeretlen módon, teljesen kezelhetetlenül. A lakosság kétharmada már fertőzött valamilyen formában, köztük egy regenerálódó képességgel rendelkező mutáns is. A SHIELD azonnal karantén alá vonta az egész várost. Nemrég érkezett egy ügynökökből, szakértő tudósokból álló csoport a helyszínre, Luther Eastwood alelnök és asszisztense is a helyszínre ment, személyesen is megvizsgálni a helyzetet. Raten Chromixen király is a városban rekedt egy üzleti út során, a SHIELD őt sem engedi ki. Aegis megszegte a titoktartási szerződést, amely a Hydrára vonatkozó információkra írt alá, ezért a helyi tizedes azonnal letartóztatta és kiutasította a helyszínről.

Szellemlovas
Darren Cain bosszút állt azt őt ért sérelmek miatt és elfogadva egy ismeretlen nő ajánlatát megölte az alkalmazottját lelövő, boltját kirabló és őt gyanúba keverő személyt. Ezalatt vált Mephisto szolgálójává, ő lett az új Szellemlovas.

Tagelvétel
A SHIELD-en belül működő Erőművek nevű szervezet vezetését Aegis vette át. A korábbi jelentős veszteségek során a szervezet újabb tagok felvétele mellett döntött, Jinx és Kaegan személyében, akiket be is hívtak egy felvételi beszélgetésre.

Profilváltás
A WREC vezetését Albert Shear halála után Victor Montano vette át, aki fel akarja használni a cég erőforrásait, hogy felderítsék és levadásszák a Hydra ügynököket. A New Yorkot ért támadás után ezt tekinti fő céljának.

Megkoronázás
Chromix-land új, egyben első uralkodóját Raten Chromixent a kötelező procedúrák után, a kormány és a parlament jóváhagyásával megkoronázták. Mostantól hivatalosan is ő az ország királya.

Állásajánlat
Madeleine Delacourt, az Eques Nigrum Security vezetője, rövid személyes beszélgetés után felvette a céghez David Wolfiet, aki elfogadta az ajánlatot. A férfi feladata a képességeit kihasználva, a szürke zónás adathalászat.

Incidens
A Charles Xavier mutánsiskolában egy baleset történt, amikor az egyik instabil érzelmi és lelki állapotban lévő diák, érkezése után képességével az egyik folyosót megrongálta és éles tüskéket növesztett belőle. Az események során egy rendőr megsérült, más áldozat nem volt, hála az új igazgatóhelyettes gyors reakciójának. A fiút már orvosi kezelésnek vetették alá és gyógyszerekkel elérték, hogy más diákok közé integrálhatják őt.

Merénylet
A Sötétség Hercege egyik vámpírja tört a Szürke Eminenciás életére, amikor a vámpírból emberré vált férfi egy üzleti vacsorán vett részt. A régi értékeket képviselő vámpírok el akarják pusztítani a Társaságot, amely nem tiszteli a hagyományaikat, hogy ezzel visszaállíthassák a rendet. A támadás is feltételezhetően ezért következett be.

Ördögi erők
Bronx-ban újra egy démonokból és ördögökből álló túlvilági erő vetette meg a lábát. A megszállt emberek a sötét erők hatására egyre reménytelenebbek, miközben az egyik ördög, magukat a rejtély felkutatására érkezett angyalokat próbálja kijátszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 2 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Vas. 01 Jún. 2014, 00:00

Hírek!
2014. május és június

Kedves játékosok!
Ez a hónap meglepően mozgalmasra sikeredett szerencsére, 5 hónap után végre megint 1000 reag felett volt az elmúlt hónap statisztikája, és november óta nem volt annyi hozzászólás a fórumon, mint most. Mindezt köszönjük szépen, hogy ennyire aktívak voltatok érettségi/év végi hajtás/vizsgák ellenére is.
2014. június 8-n, újabb fórumtalálkozó lesz 12:00-tól, találkozó a Westend vízesésnél a metrószinten, mint minden alkalommal, utána hátra megyünk az étkező részhez. Minden régi és új fórumozót örömmel várunk most is.
Mint itt az új oldalon mindig, idén is augusztusban lesz kvíz, ahol majd értékes nyereményeket (személyre szabottakat) lehet nyernie a résztvevőknek. 100 kérdés lesz idén is, ebből 42 már készen van, és kezdésig bőven meglesz mind.
Két kisebb változás is lesz a fórumon, az egyik, nagyon sokan kérdeztétek az elmúlt években is, hogy miért ér véget 10.000 reagnál a szintlépés. Nos a staff sem értette, én (Nefi) mondtam, hogy minek tovább, mert úgysem éri el rajtam kívül ezt senki a közeljövőben, de ismét kérdezte vki és Z is eléri lassan, így ki lett tolva mindez végtelenre, szóval 10k reag felett is 1000 reagonként +5 kredit jár majd azoknak, akik elérik ezt a szintet valamikor.
Ezenfelül Paci-nak hála (Albert Shear, Bürokrácia kapitány) a SHIELD kap egy leírást a parancsnoki láncot illetően, illetve a hozzáférési szintekkel, mert a Sherrill-en levő mesélésnél rájöttünk, hogy ez igencsak muszáj, mert nem igen van fogalma erről a játékosoknak.
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Továbbra is él az aktuális pályázat topic, ahol éppen három különböző dolgot lehet elkészíteni, két fajleírást, illetve világismertetőt. A többi információ a topicban látható.

Még mindig keresünk jó néhány tagot Osborn Bosszú Angyal csapatába! A részleteket az első posztban olvashatjátok Osborn Angyalai résznél.

Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Az új korszakkaland a Néha a Kígyó is alszik címen, bizonyos részekbe még mindig tudok bemesélni embereket.
Továbbra versenybe lehet szállni Apokalipszis lovasának címéért, ezúttal Pestis és Éhség rangjára lehet pályázni.
Ezeken felül BB (Nyko) is kiírt egy alternatív kalandot Avian címen, a távoli jövőben játszódó scifi, fantasy és misztikus elemekkel, a Reneszánsz világ jövője.
Apokalipszis Kora síkon az A teljesen új Apokalipszis kora kalandra várunk még jelentkezőket, a kaland 1 hónappal azok után indul, hogy Apokalipszis meghalt és a világ egy teljesen új korszakba lép, amit a játékosok határoznak meg. Ha eddig nem volt ott karakteretek, most itt a lehetőség. Itt még ingyen karaktereket is lehet kapni az Eredendő bűn című kalandon. Nézzetek be!
A Végtelen Háború sík Harmadik korszakának második kalandjára is várjom a jelentkezőket, ami Az ostrom címet viseli. Ugyanitt elkezdődött a harmadik kaland is több szálon minden haldoklik címen, itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében.
Outsiders síkon az ezüstkor, illetve az Fantasztikus Négyes kalandokra lehet jelentkezni. Ezenfelül folyamatosan lehet jelentkezni az új mutánsok kalandra is.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran.

New York Times - Page 2 00120

Hírek!
2025. május

Földalatti lény
Az Angyal Program csapatának tagjai azt a feladatot kapták, hogy kapjanak el, egy a New York város metróhálózatában élő lényt. A csapat már kiért a helyszínre, egy metróállomásra, ahol korábban robbanás történt, a területet a rendőrök már biztosították, a lehetséges kijáratokat lezárták, segítve a csapat dolgát. A média is kint van már a helyszínen, tudósítva a történésekről. A lényről néhány homályos fényképen kívül semmilyen információ nincs, egyelőre a faja sem megállapított.

Ostrom
A Hydra csapatának meglepetésszerű támadása meghiúsult, idő előtt lebuktak. A kialakult tűzharc során Smiley felrobbant, életét vesztette. Bérmajom és Reena Reynolds az Árnyak-tanácsának bázisára kerültek, ahonnan további lépéseket tehetnek, az ügynöknő már le is állította a belső védelmi rendszert. Eközben a kinti csapat egy válaszcsapást indított a bázis ellen.

Próbatétel
Apokalipszis elküldte két lovasát, Halált, Jet Li Taot és Háborút, Olaf Svensont, hogy a tanulmányi kiránduláson lévő diákok közül hozzák el nekik a méltóakat. A lovasok megtámadták a múzeumot, foglyul ejtettek diákokat és kényszerhelyzetbe hozták Emma Frostot és a kiérkezett Gunnyt. Jelenleg Halál teszi próbára a diákokat.

Sherill 1: Első halott
A karantén alatt álló Sherrill városában az ismeretlen fertőzés első áldozatát követelte, azonban a halottnak vélt középkorú férfi a boncolás előtt felébredt és megtámadta az egyik orvost. A tudósok továbbra is tanácstalanul állnak a tünetek előtt. Luther Eastwood alelnök és New York polgármestere úgy döntött eleget látott, visszatért a karanténon kívülre és kérte a kapcsolatfelvételt a Fehérházzal és a SHIELD vezetőjével, kezdeményezte a kiürítést is. A városban ezalatt a nemzeti gárda katonái kezdtek lövöldözésbe.

Sherill 2: További halottak
Valamilyen módon a Nemzeti gárda is bejutott a lezárt területre, akik nekiláttak a potenciális betegeknek likvidálásához. A halott személyek nem sokkal a megölésük után valamilyen módon feléledtek, rátámadva a bent tartózkodó Gárda és SHIELD tagokra.

Tárgyalás
Aegis megszegte a titoktartási szerződést, a sherrilli karanténon belül. Titkosított információkat mondott el beavatatlan személyeknek a Hydráról. Ezért azonnal elvitték a helyszínről, SHIELD ügynökként nem az amerikai hadbíróság elé került, az ENSZ folytatja le a tárgyalást.

Beépülés (titkos)
Osborn elnök Sötét Angyal csapata megkezdte a beépülést Madripoorban, idegen turistáknak álcázva maguknak, hogy elegendő információt gyűjthessenek és levadászhassák a volt tagot, Lance Harrist.

Avalon
Britannia Kapitány a rögtönzött csapatával együtt elindult, hogy saját testét kihozza Morgan Le Fay palotájából. Ezáltal visszautazhat a jelenbe és így megakadályozhatja annak az alternatív jövőnek a létrejöttét, ahová a mágikus robbanás hatására került több társával és ahol jelenleg is tartózkodik.

Utcai háború
Bronx mutáns részében, az X kerületben, a helyi ComputerCon körül kisebb háború tört ki. Az utcákon bandák jelentek meg, egy színes bőrű társaság és bohócnak öltözött fegyveresek, majd raptorok és valkűrök, közülük egy kísértetiesen hasonlít Thorhallára. A jelenlévő biztonságiak, hősök és más önjelölt személyek vették fel velük a harcot, magukat és a jelen lévő civileket védve. Két embert kivégeztek, egy bohóc ruhás harc közben halt meg, egy omega tetoválásos férfit megkéseltek, más haláleset eddig nem történt.

Sötét Világ (kozmikus)
Mint kiderült a Galaxis Védelmezői már nem saját világukban, hanem a Sötét Világ nevű realitásban vannak, szándékosan csalták őket oda. Az ottani Nebo kérte meg a csapatot, hogy segítsenek neki a Védelmezők visszaszereznie a gyermekeit és férje hamvait a gonosz Melissától, kihasználva, hogy ők ebben a világban teljesen más személyek mint a Reneszánszon. A feladat megosztotta a csapat tagjait.

Utcai erőszak
Nem csak Bronxban, de az Advent streeten is elszabadultak az indulatok. Egy helyi benzinkút boltját bűnözők próbálják kirabolni, eközben kint a kutaknál öltönyösökből álló társaság támadt Charles Craftonra. Őket a busszal érkezett személyek és a benzinkúton lévők állították meg. A kisebb verekedések, harcok során az egyik SHIELD ügynök, Kyle Collins az indokoltnál jobban megsebesítette az öltönyösök egyikét, akik közül egy el is menekült.

Démonok
Újra démonok bukkantak New Yorkban. A Harlem utcáin járkáló, szinte élőholt, reménytelen emberek valójában démoni hatás alatt állnak. A rontást egy már a középkorban is létező, aktív démoni szervezet okozza. Átok segítségével sikeresen fordították egymás ellen William Taot és Jean D. Arcot, akik külön nyomoznak tovább az ügyben, de a démonok már próbálnak megszabadulni tőlük. Egyes nyomok a kerület vízmű telepéhez vezetnek.

Sikeres üzlet
Miután a Szürke Eminenciás felépült a vámpírtámadás alatt szenvedett sérüléseiből, végbement az üzlet a tárgyalófelével. Az Édes Érintés tőke injekciót kapott és nagy részben a Kelly’s csoport tulajdonába került, ezzel létrejött a fúzió.

Túlvilág
Svarog halála után a Változatlan nevű túlvilágra került, mivel halála egy paradoxont idézett elő, egyszerre kétszer halt meg, nem kerülhetett más túlvilágba. Ebből a dimenzióból addig nem szabadulhat, amíg fel nem oldja az ellentmondást.

FantasyCon
New York-ban ebben az évben is megrendezésre került az egyik legnagyobb fantasy és szerepjátékos rendezvény, a FantasyCon, ahol a szokásos programok mellett élő szerepjáték versenyt is tartanak. A TARDIS, a Doktorral is ide érkezett meg nemrég.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 2 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Kedd 24 Jún. 2014, 12:09

A Hydra felemelkedése 4: Néha a kígyó is alszik epilógusok

Epilógus 1. – Ismeretlen helyszín
Az Árnyak tanácsa sikeresen megmenekült és el tudott menekülni a bázisuk elfoglalása után. De voltak még bázisaik, az egyik ilyenre húzódtak vissza, hogy a sebeiket nyalogassák és felkészüljenek. Nem akarták ennyiben hagyni a dolgot, hogy ily csúfosan vesztették el a területüket és mindent, amit ott elértek. Noha sikeresen megsemmisítettek minden adatot úgy, hogy ne lehessen helyreállítani, de azért voltak veszteségeik, akik kint estek le. A tanács tagjai, akik közül senki sem hullt el, mert végig biztos helyen voltak most az új bázisuk tanácstermében ültek össze.
- Ezt nem tűrhetjük el szó nélkül – szólalt fel egy férfi.
- Valóban, gyűjtsétek össze minden emberünket, a Hydra megfizet azért, amit tett!


Epilógus 2. – San Francisco
Az Álmodó, legalább is ezt a nevet kapta a Dél-Amerikában az X-men által megtalált Celestial. Sokáig úgy tűnt, hogy teljesen inaktív és alszik, ám az egyik napról a másikra eltűnt. Nem ment messzire, csak annyira tűnt el, hogy nem sokkal később feltűnjön San Franciscóban. Oda ereszkedett le az égből, azóta tudósok, kutatók vizsgálják, de az Álmodó újra álomba merült és ismét mozdulatlan, inaktív lett. Két nappal a Celestial városba érkezése után kezdődtek az első rituális gyilkosságok, egy Celestial hívő szekta tagjai követték el, akik fel akarták ébreszteni az entitást. Magukat pedig Alvóknak nevezték el.

Epilógus 3. – Washington, Fehér ház
Apokalipszis lovasainak támadása után, illetve a Sherrill-i események miatt különleges sajtótájékoztatót hívott össze Norman Osborn az USA elnöke. Mélységes együttérzését nyilvánította ki a Sherrill-i események miatt, hogy ideáig fajultak az ügyek, hogy nem volt más lehetőség, mintsem lebombázni a kisvárost. De nem ez volt a fő tárgya a sajtótájékoztatónak.
- Biztonságos Amerikát ígértem a megválasztásomkor az állampolgároknak. Egy újabb lépést teszünk azért, hogy mindazt elmondhassuk, hogy erre is nagy lépéseket tettünk! Ezennel szeretném bemutatni minden állampolgárnak azt, hogy mi fogja a védelmüket szolgálni. Az őrszemek legújabb generációja, a MARK IV-es! Az összes korábbi őrszem pozitív tulajdonsága egyesül ezekben a gépekben. Most már sokkal nagyobb biztonságban lehetnek, hiszen ezek is ott lesznek a közelben, hogy megvédjék önöket! Ugyanez vonatkozik a Xavier iskolára is, öt őrszemet bocsátunk a rendelkezésükre, hogy megvédhessük a különösen nagy veszélynek mutáns gyermekeket, hogy az ország jövője biztosítva legyen.
Őrszemek 1
Őrszemek 2

Epilógus 4. – Cabal tanácskozás
A Cabal titkos tanácskozásán most is mint általában minden, mind a négy résztvevő jelen volt. A téma főleg Apokalipszis és a Hydra volt, mint általában mindig. Közel sem kecsegtetett jól a résztvevőknek az, hogy feladta az Asgard elleni haditerveit a mutánsisten. Mindenki tudta, hogy ezek után először az USA fog következni és az X-men, mert a gyermek oda került, aki miatt háborút indított volna Asgard ellen.
- Ott vannak az őrszemek, nem sokkal ezelőtt úgyis arról szólt Mr. Osborn, hogy megvédhetik Amerika népét. Apokalipszis köztudottan gyűlöli az embereket s őket is kiirtaná. Egy megelőző csapással bizonyíthatná, hogy országa biztonságban van, még mielőtt ő teszi mindezt s megöli magát.
Osborn elgondolkodott, ő is tudta, hogy nem sok választása van, mintsem ezt tenni.
- Az Angyalok az őrszemekkel együtt megteszik, amit kell – jelentette ki.

Epilógus 5. – AIMville, New York
Egy tudományos konferencia volt AIMville-ben, ahol igencsak sokan megjelentek, már csak azért is, mert a cég egy hatalmas bejelentésre készült. Maga Johanne Jones Tao is, az AIMville Corporation vezérigazgatója is itt volt és ő készült a bejelentésre.
- Tisztelt hölgyek és urak! Ezennel szeretnék egy fontos bejelentést tenni. Mindenki emlékszik a 2019 májusában történt eseményekre, amikor a Loki Laufeyson vezette AIM majdnem kiirtotta a világot. Ghost nagyúrról pedig kiderült, hogy soha sem volt gonosz, csak felhasználták. Azóta mindenki rettegi az AIM nevét, de! Mi itt az AIMville-nél mindig is azon dolgoztunk, hogy elfeledtessük önökkel a katasztrófákat, amiket Loki okozott. Mára a világ elég érett, hogy elfogadja azt, ami jön. Az AIM eddig is működött, újraalapult évekkel ezelőtt, titokban dolgozva AIMville mögött, közös munkatársakkal, az önök és az emberiség megsegítésére. Ma azonban egy újabb lépést teszünk meg, a vezetőség egyhangúan döntött úgy, hogy nyilvánosságra lépjünk és létrehozzunk egy új országot, ahol a tudomány és az emberiség segítése az elsődleges. Mától az AIM és az AIMville Corporation egy és ugyanaz, a mai naptól, amire az ENSZ is áldását adta AIM Birodalom néven vonul be a köztudatba. AIMville elszakad New Yorktól, mától önálló városállam vagyunk a város szívében. A Birodalom fővárosa és területe a Karib-szigetvilágra terjed ki és minden AIMville-s gyár, telep, ami szerte a világon van konzulátusként is funkcionál tovább. Az országunk fővárosa Barbuda szigete, illetve az itteni AIMville is ugyanilyen funkciót lát el. Minden dolgozónk és családja állampolgárságot kap, így örömmel jelentem be, hogy az országunk lakossága 6.234.562 főt számlál.
A szavait leginkább néma csend és döbbenet fogadta a sajtótól, az AIMville munkatársai felállva tapsoltak.
- Az országot a Felső tanács fogja irányítani, melynek a tagjai:
Az A.I.M. Felső tanács legfelsőbb vezetője – Johanne Jones Tao
A tudományok minisztere – Philip Ryan
Az egészségügyi miniszter – Dr. Bryant Strongholl
Közigazgatási miniszter – Veronica M. Averie
Oktatási miniszter – Ghost nagyúr
Védelmi miniszter – dr. Erwin Vayne
Az államtitkár, avagy az Állam minisztere – dr. Zield Jones
- Hölgyeim és uraim, egy új korszak kezdődik!


Epilógus 6. – Japán negyed, New York
Japán negyed, a Kéz tulajdonában van már igencsak régen, itt él Matsumoto is, a Kéz jelenlegi vezetője, aki korábban kiesett a Hydra köreiből és a volt emberüket, az AIMville-t, AIM-et és mára az AIM Birodalmat vezető Johanne Jones-t vették fel a helyére. Azóta nem igen volt lehetősége Matsumoto-nak arra, hogy újra megszilárdítsa a hatalmát. Eddig. Nem sokkal korábban Thorhalla egyik embere kereste fel a férfit, hogy az istennő eljön majd hozzá, emlékeztetve arra a japánt, hogy a férfinak van egy adóssága a nő felé. Igazából szerencsésnek mondhatta magát, nem azt akarta az istennő behajtani. Thorhalla egy Pokoltűz Klub jellel ellátott aktát tett le a férfi elé.
- Ezen pillanattól kezdve ön a Belső Kör Fekete futója – szólt az istennő. – S New Yorknak szüksége van valakire, ki összefogja a maffiát. Mától ön a város Kingpinje, a feladata, hogy a nemrég kitört maffia háborúnak, s természetesen az is, hogy információkkal lásson el mindarról, mi a városban történik.

Epilógus 7. – X-men bázis és iskola, Salem Center
A múzeumban történtek után úgy döntött Serena és Gabe, hogy a legjobb az lesz, hogyha az iskola elköltözik mielőtt atrocitás érné őket hála annak, hogy sokmillió dolláros kárt okoztak a diákok a támadás során. Az újságok egy része rájuk kente a dolgokat őket befeketítve. Osborn készségesen küldött öt őrszemet az iskola védelmére, ezekkel a szavakkal, hogy a fiatalság igencsak fontos. A Price és Wright család megvásárolta a korábbi Xavier birtokot Salem Center határában és készségesen az iskola rendelkezésére bocsátották. Stephanie Miller, Wanda Maximoff, Harcimadár és Jonah Wright segítségével, az erejüket felhasználva az egész iskolát birtokostul, épületekkel mindennel a régi Xavier birtokra teleportálták. Brooklyn-ban a korábbi kúria helyén egy hatalmas park jelent meg azok után, hogy az iskola eltűnt onnan.
És még volt egy eredménye a történteknek, Osborn „ajándékától”, amit az iskola, a tanárok és az ott tanulók védelmére küldött attól nem lehetett megszabadulni. Noha az iskola területére és a légterébe sem tudtak bejönni a védőmágia miatt, de magasan jól látható helyen az öt új típusú őrszem ott lebegett a birtok négy sarkán és közepén.

Epilógus 8. – Akkaba Metropolisz, New Jersey
A lovasok visszatértek a Metropoliszba, Tao pedig a két zsákmányolt diákot vitte Apokalipszis elé. Amint letette őket érezte magát furcsán.
- Ez meg mégis mit jelentsen? – kérdezte a mutánsisten.
Amikor Tao lenézett látta meg, hogy nem két diákot tett le ura elé, hanem két nagyobb törmelékdarabot. Üres kézzel tértek vissza a diákvadászatból. Valamilyen oknál fogva a két lovas végül is megúszta büntetés nélkül, de Apokalipszisnek volt egy kijelentése mindezek után:
- Ettől a pillanattól kezdve a háború nem Asgardiak az ellen folyik, hanem az X-men ellen.

Epilógus 9. – Sherrill romjai, New York állam
A bombázások és a hely felégetése után a helyből nem sok maradt, az ott élőket mind egy szálig halottnak nyilvánították. Az ügyet visszavette az amerikai kormány a SHIELD-től, révén szó sem volt itt terrorizmusról, ez nem tartozott rájuk. A helyből lényegében semmi sem maradt, közel háromezer-ötszáz fő halt meg itt, vagy az élőholtak, vagy pedig a bombázások miatt. Egyetlen ép ház sem maradt meg, a tűz pedig mindenkit elhamvasztott, ez állt a hivatalos jelentésekben is. Hajnalodott, a speciális védőöltözetben levő szakemberek éppen a helyet vizsgálták át, hogy tényleg minden odaveszett-e. Jócskán távolabb voltak már mindentől, amikor az egyik épület romjai alatt mocorgás támadt, senki sem észlelte, a kövek megmozdultak és végül a törmelékek és deszkák alól ez kéz nyúlt ki és görcsösen ragadta meg az egyik nagyobb deszkát.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 2 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Kedd 01 Júl. 2014, 00:00

Hírek!
2014. június és július

Kedves játékosok!
Ez a hónap is meglepően mozgalmasra sikeredett szerencsére, és ismét nagyon szép reagszámmal zártuk a hónapot.
Mint itt az új oldalon mindig, idén is augusztusban lesz kvíz, ahol majd értékes nyereményeket (személyre szabottakat) lehet nyernie a résztvevőknek. A Paci által kiírt SHIELD-es rész kikerült a megfelelő topicba, így a szerint járjon majd el mindenki, hogy osztályozza be a saját karakterét.
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Továbbra is él az aktuális pályázat topic, ahol éppen három különböző dolgot lehet elkészíteni, két fajleírást, illetve világismertetőt. A többi információ a topicban látható.
Még a facebook csoportba is kitettem, hogy Még mielőtt Tao is szól, mert kötelességének érzi. Az frpg topsite-s éjjel indult újra, és így szeretnéltek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet asszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Még mindig keresünk jó néhány tagot Osborn Bosszú Angyal csapatába! A részleteket az első posztban olvashatjátok Osborn Angyalai résznél.

Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Az új korszakkaland a AIM Birodalom címen, bizonyos részekbe még mindig tudok bemesélni embereket.
A diákoknál ismét van egy párhuzamos event, ahova lehet menni bálozni annak, aki szeretne.
Z kiírta a Kánaán kalandot, ahol a mutáns Testvériség kerül célkeresztbe.
Továbbra versenybe lehet szállni Apokalipszis lovasának címéért, ezúttal Pestis és Éhség rangjára lehet pályázni.
Ezeken felül BB (Nyko) is kiírt egy alternatív kalandot Avian címen, a távoli jövőben játszódó scifi, fantasy és misztikus elemekkel, a Reneszánsz világ jövője.
Apokalipszis Kora síkon az A teljesen új Apokalipszis kora kalandra várunk még jelentkezőket, a kaland 1 hónappal azok után indul, hogy Apokalipszis meghalt és a világ egy teljesen új korszakba lép, amit a játékosok határoznak meg. Ha eddig nem volt ott karakteretek, most itt a lehetőség. Itt még ingyen karaktereket is lehet kapni az Eredendő bűn című kalandon. Nézzetek be!
A Végtelen Háború sík Harmadik korszakának második kalandjára is várjom a jelentkezőket, ami Az ostrom címet viseli. Ugyanitt elkezdődött a harmadik kaland is több szálon minden haldoklik címen, itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Outsiders síkon az ezüstkor, illetve az Fantasztikus Négyes kalandokra lehet jelentkezni. Ezenfelül folyamatosan lehet jelentkezni az új mutánsok kalandra is.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra.

New York Times - Page 2 00120

Hírek!
2025. június

Hydra bázis (titkos)
A Hydra csapásmérő egysége sikeresen elfoglalta az Árnyak Tanácsának korábbi rejtett bázisát és saját maga rendezkedett be oda. Ezzel a szervezet a Reneszánsz világban is szerzett egy főhadiszállást. Az ostrom során azonban a Tanács emberei sikeresen elmenekültek és bosszút esküdtek a Hydra ellen.

Hydra (titkos)
A Hydra csapata új küldetést kapott, Németországban, egy Pforzheim városához közeli magánbirtok kastélyába kell behatolniuk. A család, amelynek a terület és az épület a tulajdonában van a második világháború idején még a titkos szervezethez tartozott, de később elvált tőlük. Az ügynököknek a családi kastély alatti bunkerekben lévő okkult és tudományos iratokat kell megszerezniük.

Alvó Celestial
Az eddig Dél-Amerikában lévő hatalmas szoborszerű kozmikus lény, a Celestial, az USA területére repült, majd ott újra álomba merült. Az Alvó Celestial ma San Franciscoban található, közvetlenül a Golden Gate híd közelében. Nem sokkal a megérkezése után a városban rituális gyilkosságok kezdődtek. Az áldozatokat véletlenszerűen választják ki és rituális gyilkosságot hajtanak végre rajtuk. A helyi városi rendőrség tehetetlen az ügyben, ezért a SHIELD és az X-Men segítségét kérte, akik már meg is érkeztek a városba.

Tragédia
Az X-diákok Coney Island-i Múzeumban lévő tanulmányi kirándulása tragédiába torkollott. Nem sokkal Apokalipszis két lovasának, Halálnak és Háborúnak az érkezése után néhány diákot próbára tettek és volt akit meg is öltek. Emma Frost és Valkűr vette fel végül a harcot a lovasokkal. Az egésznek egy robbanás vetett véget, ami beomlasztotta a múzeum tetejét és megrepesztette az akváriumokat, jelentős anyagi károkat is okozva. Két diák Waynoka Stevens és John William az életét vesztette, egy diák idegi sérüléseket szenvedett és lebénult, egy másik mindkét lábát elvesztette, még egy diák kisebb agyi sérüléseket szerzett, a többieket trauma és vagy sokkhatás érte. A lovasok végül egy diákot sem tudtak elrabolni, csak két kővel tértek vissza, hála Frost elmetrükkjének.

Mutánsiskola
A Xavier Mutánsiskola a Coney Island-i Múzeumban történtek után mind a saját, mind a város érdekében Salembe költözött. Az egész iskolát mindennel együtt mágia segítségével Stephanie Miller főmágus, Skarlát Boszorkány, Harcimadár és Jonah Wright helyezte át a Salem közelében lévő régi Xavier birtokra. A védőpajzson felül mostantól öt őrszem is felügyeli az iskola területét. Illetve az iskolának közvetlen teleport kapcsolata van New Yorkhoz.

Apokalipszis
A mutáns-isten Asgardra utazott és Thortól követelte, hogy az északi istenségek adják oda fiát, akit születése után a volt Pestis, Sakura bízott Thorhalla gondjaira. Az Asgardiak a gyermeket az X-Men iskolájába küldték. Ezután nem sokkal Apokalipszis befejezettnek nyilvánította a háborút Asgardal és az X-Men ellen hirdetett újat.

Nimród Őrszemek
Norman Osborn, az USA elnöke, a Coney Island-i Múzeumban történtek után, Amerika polgárainak védelmében bemutatta és hivatalosan is működésbe helyezte az új Nimród típusú Őrszemeket. Ezentúl ezek a robotok is őrzik a rendet és vigyáznak a polgárok épségére. A Xavier Mutánsiskola is kapott öt ilyen őrszemet a saját védelmük érdekében. A sajtó ismét ünnepli az elnököt.

Cabal (titkos)
A titkos szövetség tanácskozásán Thorhalla utasította Norman Osbornt, hogy mérjen megelőző csapást Apokalipszisre, az Akkaba metropoliszban, a Sötét Angyalokat és az új őrszemeket bevetve. Osborn beleegyezett ebbe és hamarosan mozgósítja az erőit.

AIM Birodalom
Johanne Jones Tao, az AIMville feje hivatalos sajtótájékoztatón jelentette be, hogy az AIM titokban újra alapult és évek óta működött az AIMville Corporation alatt. A két szervezet egyesült és önálló államot alapított, mostantól közös néven, AIM Birodalomként működnek. Az állam fővárosa Barbuda szigetén található, azonban minden a világ többi pontján lévő AIMville terület is az állam részét képezi, így New York városában az AIMville a volt Central Park helyén külön államot képez. Az AIM Birodalom lakossága több mint hatmillió fő. Hivatalos célja, a világ jobbá tétele. Az állam vezetői, miniszterei: Az A.I.M. Felső tanács legfelsőbb vezetője Johanne Jones Tao, tudományok minisztere Philip Ryan, az egészségügyi miniszter Dr. Bryant Strongholl, közigazgatási miniszter Veronica M. Averie, oktatási miniszter Ghost nagyúr, védelmi miniszter dr. Erwin Vayne, az államtitkár dr. Zield Jones. Az államot az ENSZ elismerte.

Sherrill (titkos)
A várost az élőholt járvány miatt porig bombázták. A túlélőket időben kimenekítették a veszélyzónából, a mentésben részt vett az egyik Bosszú Angyal, Higanyszál is. A történtekről mindent szigorúan titkosítottak. Azonban a bombázás nem minden élőholttal végzett. Az egész média csak a bombázásról tud, az okok titkosak, emiatt Luther Eastwood alelnököt tűntették fel felelősként.

Háború
New York utcáin kitört a maffiaháború. Az X Kerületben tartott ComputerCon erőszakos összecsapásokba fulladt. Különböző alvilági szervezetek emberei csaptak össze, a rendőrség nem érkezett ki időben, a civilek és helyi biztonságiak egy része önbíráskodásba kezdett. Végül a SHIELD segítségét kérték a helyzet megoldására. Azóta az utcákon több bántalmazás, lövöldözés, gyilkosság, eltűnés is előfordul, egy önkívületi állapotban lévő SHIELD ügynökre nemrég találtak rá egy sikátorban. Minden az Omega jelű Orvgyilkosok Ligájának terjeszkedésével kezdődött. A helyzet kezelésére egy konferenciát is összehívtak a Staten Island-i Élményközpontban, ahol a WREC magáncég is megjelent.

Kingpin (titkos)
Thorhalla a Kéz vezetőjét, Matsumosot jelölte ki, hogy legyen New York alvilágának Kingpinje, fogja össze az alvilágot, egységesítse azt, megelőzve a kirobbanó háborút. Ezen kívül Matsumoto a Pokoltűz klub Belső Körének tagjává vált, ő a fekete futó.

Diplomaosztó és bál
A Xavier Mutánsiskola immáron új székhelyén, Salemben megrendezte az ez évi diplomaosztót. A végzett diákok ünnepélyes keretek között megkapják az eredményeiket tartalmazó diplomákat, majd igény szerint rövid búcsúzó beszédeket mondhatnak. Az eseményhez kapcsolódóan természetesen a bál is megrendezésre került.

Járvány
Chromix-land szigetén egy eddig ismeretlen, himlőhöz hasonló halálos fertőzés ütötte fel a fejét. Több mint három tucat halálos áldozatot követelt már a járvány. A szigetország kétes nemzetközi helyzete miatt nem tudott segítséget kérni mástól. Raten Chromixen, az alkotmányos monarchia királya ezért Barbudára, az AIM Birodalom fővárosába utazott, hogy tőlük kérjen segítséget a betegség megfékezésében.

Sötét Angyalok
Osborn Angyal csapata Madripoorban durvább eszközökhöz folyamodott a beépülés, nyomkeresés során, már gyilkoltak is a megfelelő információk érdekében. Sikerült megtalálniuk az illegális harcoknak teret adó földalatti helyet, ahol valószínűleg a célpont, Lance Harris is tartózkodik. Cletus Kasady időközben egyre jobban kezdi visszaszerezni és visszakapni az irányítást a szimbionta Komédiástól.

A Galaxis Védelmezői (kozmikus)
A Védelmezők végül úgy döntöttek, hogy segítenek a Sötét Világban Nebonak visszaszerezni az elrabolt gyermekeit és a férje maradványait. Cserébe a csapat információkat kaphat az ottani Annihilustól arról, hogyan is győzhetik le őt a saját világukban. A csapat összekészült majd további várakozás helyett útnak indult.

Zelin (kozmikus)
A Bosszú és Árny Angyalok csapata közös erővel küzdötte magát végig a Zelin bolygón található Kree bázison. A felállított csapdák ellenére jelentős károkat okoztak magában a bázisban és legyőzték az összes ellenük küldött ellenfelet is. Vízió időközben pontosan be tudta mérni Zam-Rel helyzetét a komplexumon belül.

Angyal Program
A csapat még mindig New York metróhálózatában kutat a rejtélyes lény után. Az egyik alagútban a sínek között találtak egy holttestet, a nővel vélhetően a lény végzett, az azonosítása után a test elszállítását kérték. A nyomok tovább a csatornákba vezetnek. Egyelőre még nem tudni mivel is állnak szemben.

Tian
Az új mutáns állam, amelynek neve is mennyországot jelent, Tian, megnyitotta kapuit a mutánsok előtt. Nemrég érkezett több mint háromszáz mutáns a sziklákon lebegő városba, köztük néhány X-Men tag, akik fel akarják deríteni a helyet. Tiant ugyanis a Mutáns Testvériség irányítja, Xorn vezetésével.

Intézkedések
Az Advent streeten történtek után a SHIELD vette kezébe az ottani ügyet. Mindenkit előállítottak, aki bármilyen módon részese volt a történéseknek, a támadásoknak és a lövöldözésnek egy benzinkúton és autós pihenőhelyen. A vallomásokat az érintettek letették, egy nőt, Hanna Ridert letartóztattak, de a szervezet főépületében lesz lehetősége védekezésre, az egyik áldozatot, Charles Craftont elszállították a helyszínről, ahogy azt az ügynököt is, Kyle Collinst, aki túllépte a hatáskörét a történések során.

Átok
Teddy Avalonban, miután halandó testbe került, meghalt. Azonban egy átok lehetővé teszi számára, hogy mindig egy másik plüssállat testében éledhessen újra. Ez egészen addig tart, amíg a gyermekek hisznek abban, hogy a plüssök életre kelhetnek.

Feltámadás
Svarog a Változatlan nevű túlvilágon a Csillagsárkány segítségével megtalálta és megoldotta a paradoxont, ami miatt nem kerülhetett egyik valódi túlvilágba sem. Svarog természetfelettiként, új erőkkel feltámadt. Azt a feladatot kapta, hogy ébressze fel a Távolkeleti Álmodót.

Együttműködés
Madeleine Delacourt a WREC cég igazgatónője, Victor Montano akarata szerint jóváhagyott egy háromlépcsős együttműködési tervet a SHIELD-el. Ez tartalmaz kutatás-fejlesztési, képzési és operatív együttműködési lehetőséget is. Madeleine jelenleg egyeztet telefonon Jonathan Miller ezredessel, a SHIELD fejével és Shad Kingel, a Project Pegazus vezetőjével az együttműködésről.

Végtelen Gyémántok
Tyranis a felrobbant Austin sugárzó romjai között legyőzte és kivégezte ellenfeleit. Éjsólyom az egyetlen, aki talpon maradt a nővel szemben, egy másik világba ment, hátrahagyva a Tér ékkövét. Az Erő és a Tér ékkövének használatával Tyranis megszerezte az Idő gyémántját is. Ezután a Titánra teleportált, az Örökkévaló civilizáció megmaradt romjaihoz.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 2 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Pént. 01 Aug. 2014, 00:02

Hírek!
2014. július és augusztus

Kedves játékosok!
Ez a hónap is meglepően mozgalmasra sikeredett szerencsére úgy, hogy éppen nyár kellős közepe van és mindenki nyaral.
Sajnálatos módon Danny-től meg kellett válnunk, mint kalandmester, mert már nem tudta betölteni a pozícióját a sok inaktivitás miatt.
Augusztus 3-n, vasárnap 12:00-tól szokásos helyen és időben (Westend-ben) fórumtalálkozó lesz, minden régi és új játékost is örömmel várunk. A facebok-on is kint van az esemény.
Mint itt az új oldalon mindig, most is lesz/van kvíz, ahol majd értékes nyereményeket (személyre szabottakat) lehet nyernie a résztvevőknek. Nyugodtan, bátran tessék rá menni, még ha nem is tudja valaki mindenre a választ mindenki kap jutalmat, aki küldött be megoldásokat, eredménytől függően értékeset kérhet a végén.
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Továbbra is él az aktuális pályázat topic, ahol éppen három különböző dolgot lehet elkészíteni, két fajleírást, illetve világismertetőt. A többi információ a topicban látható.
Még a facebook csoportba is kitettem, hogy Még mielőtt Tao is szól, mert kötelességének érzi. Az frpg topsite-s éjjel indult újra, és így szeretnéltek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet asszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Még mindig keresünk jó néhány tagot Osborn Bosszú Angyal csapatába! A részleteket az első posztban olvashatjátok Osborn Angyalai résznél.

Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Az új korszakkaland a AIM Birodalom címen, bizonyos részekbe még mindig tudok bemesélni embereket.
A diákoknál és X-mennél egy sorozat indul Murderworld néven, ahova lehet menni párhuzamosan játszani, annak aki szeretne..
Z kiírta a Kánaán kalandot, ahol a mutáns Testvériség kerül célkeresztbe.
Továbbra versenybe lehet szállni Apokalipszis lovasának címéért, ezúttal Pestis és Éhség rangjára lehet pályázni.
Apokalipszis Kora síkon az A teljesen új Apokalipszis kora kalandra várunk még jelentkezőket, a kaland 1 hónappal azok után indul, hogy Apokalipszis meghalt és a világ egy teljesen új korszakba lép, amit a játékosok határoznak meg. Ha eddig nem volt ott karakteretek, most itt a lehetőség. Itt még ingyen karaktereket is lehet kapni az Eredendő bűn című kalandon. Nézzetek be!
A Végtelen Háború sík Harmadik korszakának második kalandjára is várjom a jelentkezőket, ami Az ostrom címet viseli. Ugyanitt elkezdődött a harmadik kaland is több szálon minden haldoklik címen, itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Outsiders síkon az ezüstkor, illetve az Fantasztikus Négyes kalandokra lehet jelentkezni. Ezenfelül folyamatosan lehet jelentkezni az új mutánsok kalandra is.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra.

New York Times - Page 2 00120

Hírek!
2025. július


Hydra (titkos)
A Hydra csapata behatolt a német kancellár erősen védett magánbirtokára, hogy a területen található kúriából elvigye az ott tárolt információkat. A külső védelmirendszer teljes hatástalanítása után a csapat lebukott és tűz alá vették őket az őrök. Smiley a történtek alatt életét vesztette.

Kísérlet (titkos)
Számos személy, köztük SHIELD ügynökök, a WREC cég emberei és a jelenlegi tulajdonos, New York polgármesterének asszisztense, egy X-Men, a Cinnamon család alvilági emberi és még civilek is a napokban eltűntek. Mindegyiküket drogokkal kábították, majd rabolták el. Egy víz alatt bázison ébredtek, ahol a korábbi, Loki által irányított AIM mesterséges intelligenciája, Cerebra veti őket alá valamilyen tesztnek.

Háború
Osborn elnök csapata, a Sötét Angyalok kétszáz új nimród osztályú őrszemmel és a Spartacus helicarrierrel támadást indított Apokalipszis városa, az Akkaba Metropolisz ellen. Apokalipszis csatába küldte a lovasait és elit katonáit, a sötét járókat, mialatt még egy nagy erejű lovast hív elő. Már a csata elején jelentősek a veszteségek mind a két oldalon, de egyelőre egy Lovas vagy Angyal sem sérült meg.

Rituális gyilkosságok
A SHIELD, a WAND és az X-Men tagjaiból álló nyomozócsapat megkezdte a munkáját San Francisco városában. Megidézték az egyik áldozat lelkét és felvették vele a kapcsolatot, majd az egyik raktárban található stúdióban újabb nyomokat találtak. Valószínűleg a városban lévő Alvó Celestialnak is köze lehet valamilyen formában a gyilkosságokhoz. A tetthelynek és az ott talált fémdarabnak is hasonló furcsán fémes illata van mint a lénynek. Ezalatt a halálból visszatért Svarogot letartóztatta a rendőrség a városban.

Halálos járvány
A nemrég alapult szigetállam, Chromix-land területén egy fertőzés ütötte fel a fejét. Az eddig azonosítatlan betegség tünetei az ebolához hasonlóak. Raten Chromixen, az ország királya testőrével együtt a közeli Barbuda szigetére utazott, hogy az AIM Birodalomtól kérjen segítséget. Az AIM két minisztere, Dr. Bryant Strongholl és Dr. Erwin Vayne személyesen vállalta a segítségnyújtást. A szigeten már elrendelték a karantént a fertőzés tovább terjedését megelőzően.

Diplomaosztó
A Xavier Mutánsiskolában az idei diplomaosztó zavartalanul véget ért. Minden végzős megkapta a diplomáját és most már nem minősülnek az iskola diákjainak, egy új fejezet nyílt az életükben. Az eseményhez kötődő iskolai bál is kellemes hangulatban telt el.

Hazatérés
A Bosszú és Árny Angyalok sikeresen kiszabadították Zam-Relt a Kree Galaxis Zelin nevű bolygójáról. Miután jelentős károkat okoztak a bázisban és a védőkben a kreek maguk adták át a fiút. Mindannyian épségben hazatérhettek a Földre és Ko-Rel végre visszakapta a fiút. Unspoken kísérleteket végzett az elrabolt gyereken.

Tian
Tian és a Mutáns Testvériség vezetője Xorn, titokban egy veszélyes mutánsokból álló csapatot gyűjt magának az új lebegő állam területén mindenki tudta nélkül. Omega, Selene és Ezékiel Gordon alkotja a csapatot. Xorn Taot is arra akarja kényszeríteni, hogy segítsen neki célja elérésében. Eközben a városban az X-Men megérkezett tagjai még mindig ismerkednek a hellyel, belülről derítik fel a várost.

Avalon
Britannia Kapitány rögtönzött társaival együtt eljutott Morgana Le Fay tróntermébe az alternatív jövőben. Megkapta a tárgyat is amit a múltban át kell adnia Morganának, már csak Lionheart testét kell valahogyan kijuttatnia, hogy mindannyian visszatérhessenek a saját világukba, a múltba és megakadályozzák a jövő történéseit.

Új tagok
Jonathan Miller a SHIELD főépületének tárgyalójában összehívta a Bosszú Angyalait egy megbeszélésre. Meghívést kapott Wakanda királya, Fekete Párduc és a Földre nem rég visszatért Tony Stark is. Miller hivatalosan is felkérte a két személyt, hogy csatlakozzanak a csapathoz, mivel a jövőben néhány régi tag kevesebb időt tud majd aktívan tölteni.

Beszivárgás (kozmikus)
A Galaxis Védelmezői az alternatív Sötét Világban sikeresen beszivárogtak Halán, a kree császári pár palotájába, az avilági énjeiknek kiadva magukat. A csapat egyik felének a biztonsági rendszert kell kiiktatnia, hogy a többiek sikeresen kihozhassák Nebo gyermekeit és a férje koponyáját.

Realitásutazások
Nemrég két személy érkezett egy alternatív világból a Reneszánsz realitásba. Kata Kira Sign és Gena Sign egy kivégzésről került az ARMOR főépületébe, ahol a katonák azonnal körül is vették őket, hogy elkezdjék a szokásos eljárást.

Berepülés
Crimson Kestrel, a Shi’ar Birodalmi Gárda kadétja küldetése során megsértette a SWORD földkörüli blokádját. A légkörből leereszkedve Las Vegashoz közel vitorlázva ért földet, majd bement a városban.

Tudományos szimpózium
Dr. Zield Jonest, az AIM Birodalom miniszterét és híres tudósát meghívták egy Belorussziában tartandó tudományos szimpóziumra. Az eseményen a genetikai módosításról kellene egy előadást tartania.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 2 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 01 Szept. 2014, 00:00

Hírek!
2014. augusztus és szeptember

Kedves játékosok!
Mostani hónap is kellően mozgalmas lett, mind történések, mind aktivitás szempontjából. Remélhetőleg ez megmarad úgy is, hogy holnap már sokaknak kezdődik az iskola, majd szépen lassan mindenki másnak is a hónapban.
Sajnálatos módon ebben a hónapban Darren-től is meg kellett válnunk, mint kalandmester, mert már nem tudta betölteni a pozícióját a sok inaktivitás miatt.
A hónap elején a fórumtalálkozó kevés létszámmal, de annál jobban sikerült
Mint itt az új oldalon mindig, már az utolsó fordulója zajlik a kvíznek, ebben az évben öten voltak, akik adtak be rá megoldásokat. Ők az utolsó forduló után értékes jutalmakat kapnak, az eredménytől függően kérhetik majd ezeket. Remélhetőleg jövőre már többen fognak beadni és másokban is lesz merészség átesni ezen. Smile
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Továbbra is él az aktuális pályázat topic, ahol már csak igen limitált az, hogy mit lehet elkészíteni, mert Zield igencsak megcsinált mindent a hónapban. A többi információ a topicban látható.
Még a facebook csoportba is kitettem, hogy Még mielőtt Tao is szól, mert kötelességének érzi. Az frpg topsite-s éjjel indult újra, és így szeretnéltek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet asszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Még mindig keresünk pár tagot Osborn Bosszú Angyal csapatába! A részleteket az első posztban olvashatjátok Osborn Angyalai résznél.

Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Az új korszakkaland a AIM Birodalom címen, bizonyos részekbe még mindig tudok bemesélni embereket.
Továbbra versenybe lehet szállni Apokalipszis lovasának címéért, ezúttal Pestis és Éhség rangjára lehet pályázni.
Apokalipszis Kora síkon az A teljesen új Apokalipszis kora kalandra várunk még jelentkezőket, a kaland 1 hónappal azok után indul, hogy Apokalipszis meghalt és a világ egy teljesen új korszakba lép, amit a játékosok határoznak meg. Ha eddig nem volt ott karakteretek, most itt a lehetőség. Itt még ingyen karaktereket is lehet kapni az Eredendő bűn című kalandon. Nézzetek be!
A Végtelen Háború sík Harmadik korszakának harmadik kalandjára is várjom a jelentkezőket, ami Minden haldoklik címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Outsiders síkon az ezüstkor, illetve az Fantasztikus Négyes kalandokra lehet jelentkezni. Ezenfelül folyamatosan lehet jelentkezni az új mutánsok kalandra is.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra.

New York Times - Page 2 00120

Hírek!
2025. augusztus

Hydra (titkos)
A Hydra csapata csapdába futott. Valójában soha nem támadták meg Németországban a német kancellár magánbirtokát, hogy onnan még a második világháború után ellopott információkat szerezzenek vissza. A történtek csak az elméjükben játszódtak le. Nemrég ébredtek fel a csapat tagjai egy ismeretlen helyen, folyadékkal teli tartályokban lebegve.

A Bosszú Angyalai
A SHIELD főépületének tárgyalójában tartott gyűlés során új tagokkal bővült a Bosszú Angyalainak csapata. A tagok száma harmincháromra növekedett. Az új tagok között van Fekete Párduc, Wakanda királya, Tony Stark, a Vasember, Azareus egy klónja, a Pym házaspár gyerekei, Mainframe, Clint Barton és még több más személy is. A csapat szerkezete is átalakult, az Angyalok vezetését Jonathan Miller vette át újra. Ezentúl a nagyobb létszám miatt specifikusan az adott esethez legjobban értő tagokat küldhetik ki, kisebb osztagokban. Sajnos néhány Angyal jelezte, hogy egyéb feladatai miatt nem tud majd olyan aktív lenni, ezért is volt szükség az új tagok felvételére.

Kísérlet (titkos)
A Staten Island szigetéhez közeli elhagyatott bunkerben a vegyes összetételű csapatot, amelynek több alvilági alak, SHIELD ügynök, WREC dolgozó és civil a tagja, Cerebra különböző próbáknak vetette alá. Mind az ellenük küldött ellenfelekkel, mind saját magukkal fel kellett venniük a harcot. A víz alatti bázis, ahol vannak, nagyobb mint elsőre látszott és más csapat holtesteit is megtalálták már a központi részen. Az események során Charles Crafton újságíró életét vesztette.

Háború
Az Akkaba Metropoliszban Osborn elnök Sötét Angyalai és Apokalipszis lovasai, legerősebb mutánsai továbbra is egymással harcolnak. Az új generációs őrszemek adaptálódni kezdtek az ellenség támadásaihoz, védekezve a celestial lándzsák ellen, de a mutánsok és sötét járók serege továbbra is erős és új módszereket keres a harcra. Osborn bemutatta új Angyalát, Kira Signt, Miss Amerikát, aki már a csatatéren van.

Mesterséges járvány
Chromix-land fővárosában az AIM Birodalom két minisztere továbbra is folytatja a szigetországban megjelent halálos, ebolához hasonló járvány vizsgálatát. Információk szerint a fertőzés az egyik kikötőből indult és egyenes vonalban halad a főváros felé újabb és újabb pontokat megfertőzve. Hamarosan el kell érnie a fővárost is a terjesztőnek. Az információ és a fertőzés súlyossága alapján valószínűleg mesterséges, módszeres járványokozásról van szó.

Nyomozás
San Francisco városában a nyomozócsapatot a fémes illat és egyéb nyomok egy Jason Jackson nevű rendezőhöz vezették. A férfit valószínűleg megszállta valami, szemtanúk elszürkült bőrről és vöröslő szemekről valamint furcsa viselkedésről számoltak be a férfinál. A fiatal rendező lakásán az egyik csapat egy fémes szívet is talált a padlózat alatt. A hullaházban ezalatt a WAND ügynökei kiderítették, hogy a gyilkosságoknak valóban rituális okai vannak és a helyi egyetemisták is érintettek lehetnek.

Murderworld
A Xavier Mutáns Iskola X-diákjainak egy része és az egyik X-Men tag is egy éjszaka a salemi erdőkben találta magát. Arcade, az A.I.M korszakban Halloween néven ismert férfi rabolta el őket, hogy részt vegyenek egy rendkívül véres élő showban. Az a feladatuk, hogy éljék túl az éjszakát az erdőben miközben egy őrszem vadászik rájuk. Többen máris meghaltak vagy vérző sebeket szereztek. A közvetítés élőben streamen és YouTube csatornán követhető.

Kígyólények
Az Angyal Program csapatának tagjai New York csatornarendszerébe egy kígyólényekből álló közösségre találtak. A humanoid hüllőszerű élőlények saját elmondásuk szerint korábban katonák voltak és a harmadik világháború után kaptak kísérleti szérumokat. A szérumtól kapták hüllőjegyeiket és képességeiket. A háborúban titkos csapásmérő egységként használták őket, majd a háború után a csatornákba kényszerültek, most próbálják tisztázni magukat. A metróban látott lény is egy ilyen személy volt. Az Angyalok egyelőre még nem döntöttek mit is tesznek.

Avalon
Britannia Kapitány két hozzácsapódott társával együtt sikeresen helyreállította az idővonalat. Az alternatív Morgana Le Fay által uralt jövőből visszatért és elhozta az ereklyét, amely megváltoztathatja a jövőt.

Mentőakció (kozmikus)
A Galaxis Védelmezői a Sötét Világban bejutottak Halán az uralkodói palotába és megkezdték Nebo gyerekeinek és a férje koponyájának kijuttatását. Nestor és Villám megtalálták a gyerekeket, most az őket őrző őrséggel állnak szemben, miközben Acél az épület védelmi rendszerét próbálja kikapcsolni a sérült társa helyett.

Látogatás
Albert Shear titokban visszatérve új beruházásokba kezdett. A cége fejlesztése, új járművek vásárlása és emberek felfogadása mellett egy új birtokra is szert tett. A birtokára meghívta a Miller családot, akik elfogadták a meghívást és el is mentek hozzá. Jonathan Miller a látogatása során felkérte Britannia Kapitányt, hogy csatlakozzon ő is a Bosszú Angyalokhoz, és szorosabb együttműködést is ajánlott köztük és a Britannia Hadtest között. A Kapitány elfogadta a már előre gondosan megszervezett együttműködést.

Együttműködés
Madeleine Delacourt a WREC cég igazgatónője, Jonathan Miller a SHIELD igazgatója és Shad King, a Project Pegazus vezetője sikeresen megegyezett a cég és az ENSZ szervezete közötti kutatás-fejlesztési és gyakorlati együttműködésről.

Feltámadás
Waynoka Stevens, a Staten Islandi Múzeumban, Halál keze által meghalt X-diák feltámadt. Halála után az indián túlvilágra került, de onnan az ősi szellemek visszaküldték őt, egy új testbe, új élettel és erőkkel. A feladata, hogy megszabadítsa Apokalipszis lovasait az uruk befolyásától. Már meg is kezdte a feladatát az Akkaba Metropolisznál.

Beilleszkedés
Crimson Kestrel, a Shi’ar idegen aki a SWORD Föld körüli blokádját megtörve nemrég Las Vegasba érkezett, részt vett egy kihallgatáson és vizsgálaton a SWORD-nál. Harcimadár közbenjárásával engedélyt kapott rá, hogy szabadon mozogjon New York területén belül és tegyen amit akar.

Eltűnések
Négy személy, a TARDIS-t vezető Doktor, a nemrég a bolygóra érkezett Crimson Kestrel Shi’ar idegen, a más világból származó Daneljuk Olexandr, másnéven Szása és a volt vámpír Philippe Lerois azaz a Szürke Eminenciás hirtelen eltűnt New York városából. Egy ismeretlen fém teremben találták magukat, az elhagyatott földalatti városban. Valaki elrabolta őket és csapatként akarja használni a négyest.

Új Védelmező
Tarantula személyesen kereste fel a Memento pizzériában Jellyt, hogy beszéljen vele és kérje a felvételét a Galaxis Védelmezői közé. Jelly végül úgy döntött, hogy eleget tesz a férfi kérésének és felviszi őt a bázisukra a Thanosra és engedi, hogy csatlakozzon a független szervezethez.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 2 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Szer. 01 Okt. 2014, 00:00

Hírek!
2014. szeptember és október

Kedves játékosok!
Mostani hónap is kellően mozgalmas lett, és roppant sajnálatos módon egy rossz hírrel kell kezdeni. A mai napon mindenki tapasztalta minden bizonnyal, hogy napközben nem volt elérhető a fórum, ez amiatt volt, hogy a szolgáltató költöztette a fórumot egy másik szerverre. Ennek azonban volt némi járulékos vesztesége. A 2014. szeptember 14-15 és szeptember 27-28. reagok közül nagyon sok elveszett. A reag kint van, csak épp teljesen üres és nem lehet módosítani is. Ezek főleg az én (Nefi) korszakkalandjaimat érintik, mert akkor is volt körváltás. Ezeket a hiányos reagokat törölnünk kell majd, így ne érjen senkit váratlanul, ha megzuhan a reagszáma.
Az aktuális pályázatok minden témája kihullott, Zield mindent megírt az elmúlt hónapban, így egyelőre nincs új pályázat.
Végre valahára betudtam fejezni és bepótolni a karakterlista teljes frissítését, illetve a menü is aktualizálva lett, ott is kis elmaradásom volt.
2014. október 12-n képregénybörze lesz és fórumtalálkozó, szokásos időben, csak ezúttal 400ft a belépő 300 helyett. A börzén mint mindig kb. 2 óráig vagyunk, utána találkozó a Köki kajálda részen.
A kvíz lezárult, mindenki megkapta a jutalmát, még egyszer gratu a résztvevőknek. Cserébe most 2 újabb versenyünk van.
- Design verseny dec. 31-n éjfélig.
- Halloween bannerpályázat okt. 14-n éjfélig, utána 1 hét szavazás.
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Még a facebook csoportba is kitettem, hogy Még mielőtt Tao is szól, mert kötelességének érzi. Az frpg topsite-s éjjel indult újra, és így szeretnéltek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet asszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Még mindig keresünk pár tagot Osborn Bosszú Angyal csapatába! A részleteket az első posztban olvashatjátok Osborn Angyalai résznél.

Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Az új kozmikus kalandra ingyen njk-k jelentkezését várom bűnöző szerpere, illetve más kozmikus részen levő karakterek is jöhetnek.
Továbbra versenybe lehet szállni Apokalipszis lovasának címéért, ezúttal Pestis és Éhség rangjára lehet pályázni.
Apokalipszis Kora síkon az A Fordulás kalandra várunk még jelentkezőket.
A Végtelen Háború sík Harmadik korszakának harmadik kalandjára is várjom a jelentkezőket, ami Minden haldoklik címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Outsiders síkon az ezüstkor, illetve az Fantasztikus Négyes kalandokra lehet jelentkezni.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra.

New York Times - Page 2 00120

Hírek!
2025. szeptember


Hydra (titkos)
A Hydra emberei kiszabadultak a tartályokból. A szabadulás után nekiláttak a bunkerrendszer felderítésének, ahova több mint három hónapon keresztül voltak elzárva. Őrség nem érkezett, védelmi rendszer nem aktiválódott mialatt a bázison mozogtak, de az egykori Halál Angyal, Scarlet Widow klónja illúziókkal próbálta csapdába ejteni az osztagot, de sikerült kitörniük ebből. Az osztag tagjai végül megtalálták egy tartályban lebegve Scarlet Widow klónját, Hate-Monger mellett.

Kísérlet (titkos)
Az elhagyatott víz alatti bunkerben felgyorsultak az események. A jelenlévőkre lupine szerű lények támadtak rá, valójában drogok hatása alatt álló emberek, nem mutánsok voltak a támadók. A támadás során a bázis két fém szintje leszakadt, törmelék alá temetve az alsó részt. Ezen felül a víz is elkezdett beszivárogni a terembe. Az összegyűlt csapatnak tovább kellett haladnia az egyetlen szabaddá tehető folyosón. A folyosón át a bázis központi dómjába, egykori növénytermesztő telepre értek ki. A csapat egy része eközben összetűzésbe került egymással. A szintek leszakadása során Marcus Dellamorte, SHIELD ügynök életét vesztette.

Megállított járvány
Az AIM Birodalom és Chromix-land szakértőinek sikerült megállítania a szigetországban kibontakozó járványt. Dr. White megállapította, hogy a vírus mesterségesen létrehozott ebola és himlő keresztezése, száz százalékos halálozási rátával, amely cseppfertőzéssel terjed. Sikerült felderíteni a vírus terjesztőjét, egy fiatal anyukát és egy genetikailag módosított csecsemőt. A csecsemő volt a terjesztő, akit az anyjával együtt egy gazdag férfi használt fel a vírus szándékos terjesztésére. Ezzel beigazolódott a korábbi feltételezés, miszerint mesterséges járványról van szó. A felelősök megtalálás már folyamatban van a hatóságok által. Az orvosi kutatásoknak hála sikerült találni módot a járvány megfékezésére. Más esetben akár egy több millió életet követelő katasztrófa is létrejöhetett volna.

Új nyom
San Francisco városában a helyi rendőrség, a SHIELD, a WAND és az X-Men egyesített nyomozócsapata új nyomba ütközött. A rituális áldozatokat szedő szekta egy fiatal mutáns lánnyal próbált végezni egy külvárosi raktárnál. A lány a képességének hála túlélte az esetet és most fontos információkkal szolgálhat a nyomozást tekintve. Eközben egyre biztosabb, hogy a szektának szoros köze van Jason Jackson filmproducerhez és az Alvó Celestialhoz. Időközben Casper Vost, a WAND ügynökét letartóztatták autólopás miatt.

A Galaxis Védelmezői (kozmikus)
A védelmezők a jókor jött segítségnek hála sikeresen kiszabadították Nebo gyermekeiket a Sötét Világ nevű alternatív realitásban. A mentőakció után visszatértek saját realitásukba. Nemrég arra kérték fel a csapatot, hogy nyomozzanak egy eltűnt, lezuhant rabszállító űrhajó után.

Murderworld
A véres játék-show tovább folytatódik, élőben az interneten át is megtekinthető. A diákok és az egyetlen X-Man a csapatban újabb veszélyekkel néz szembe az erdőben, kisebb segítségek mellett. Arcade, korábbi nevén Halloween azt a feladatot adta a résztvevőknek, hogy szabadítsák ki az Őrszem lábánál lévő társaikat.

Lebukás
Az Angyal Program csapatának minden tagja lelepleződött a New York-i csatornahálózatban. A még a harmadik világháborúban szolgált gyíkszerű humanoid szuperkatonák, észrevették őket. Most próbál mindkét fél megegyezésre jutni, hogy mit is tegyenek.

Reinkarnáció
Tianban Xorn felfedte lapjait Tao előtt. A rejtélyes nagy erejű mutáns állítása szerint Magneto inkarnációja. Több erős képességű mutánssal együtt, köztük Omegával el akarja érni, hogy felébressze magában Magnetot.

Háború
Az Akkaba Metropolisznál a Sötét Angyalok és Apokalipszis mutánsainak csatájában a legutolsó mozzanat után a Sötét Angyaloknak sikerült előnyt szerezniük. Az új, Nimród típusú őrszemek rendkívül jól adoptálódnak a csatatéren a mutánsok képességeihez.

Bukott
Mephisto megvonta bizalmát Darren Caintől, aki így nem szellemlovas többé, újra halandóvá vált.

Földalatti város
A négy személyt, a Doktort, Crimson Krestrelt, Szását és a Szürke Eminenciást azért rabolta el egy ismeretlen szervezet, hogy segítsenek feltérképezni, biztosítani egy elhagyatott, üres földalatti komplexumrendszert, várost. Addig nem tudnak távozni a helyről, amíg el nem végzik a feladatukat.

Házasság
Az AIM Birodalom államminisztere Dr. Zield Jones és barátnője, Hanna Rider hosszan tartó párkapcsolat után összeházasodott.

Végtelen Gyémántok (kozmikus)
Tyranis feltöltötte a tér gyémántját az erő gyémántjával és megtudta a többi kozmikus ékkő elhelyezkedését. Elsőként a szörnyek bolygójára indult, hogy a tudat ékkövét szerezze meg. Ez azonban az a bolygó ahova Kallistrate McKenzie-Boltagon és Ronan a vádló is száműzve, hogy ott halljanak meg. Kalli előbb találta meg a tudat ékkövét hosszú keresés után.

Bosszú Angyal (titkos)
A Miller család látogatást tett a mégsem halott Albert Shear birtokán, Jon Miller felkérte a férfit, mint Britannia Kapitány csatlakozzon a Bosszú Angyalok közé, Shear igent mondott a felkérésre.

Üzlet
A WREC ezúttal az AIM Birodalommal próbált kereskedni és üzleti szerződést kötni, az Államminiszter dr. Zield Jones azonban semminek sem érezte szükségét, így a WREC küldöttsége üres kézzel távozott Barbudáról.

Metró és vérdíj
Egy metró terrorcselekmény miatt kisiklott és többen meghaltak a baleset során. A támadást Auaritia követte el, akire körözést adtak ki és félmilliós vérdíjat.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 2 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 13 Okt. 2014, 00:02

A Hydra felemelkedése 5: AIM Birodalom epilógusok

Epilógus 1. – Németország
A Hydra alakulata nagyon hamar megérkezett és a még ott levő dolgokat kategorizálni. A klón leányzót visszatették sztázisba, hogy majd abban tudják elszállítani innen. Az ügynökök valamit találtak, ami miatt még magának Vörös Koponyának is ki kellett jönnie a helyszínre. A helyszín biztosítását végző tiszt a két tartályhoz vezette, ahol Arnim Zola lánya Emily Zola egyik klónja volt, illetve az adatok szerint egy Hate-Monger nevű másik realitásból származó személy. A Hydra egyik fejének egy pillanat elég volt, hogy tudja, hogy kit is rejt a Hate-Monger név.
- Mein Führer! – mondta áhítattal.

Epilógus 2. – Salem
Az Asgardok és az istenek királya, Thor Odinson személyesen ment Sakura és Apokalipszis gyermekével Salembe, az X-menhez, hogy rájuk bízza a gyermeket, hogy vigyázzák és rejtsék el a mutáns isten elől. Einar is ott volt vele, amikor a gyermeket átadták. Mindenki tudta, hogy az X-ment ezzel nagy veszélynek tették ki, de sehol Midgardon nem lett volna jobb hely erre, mintsem itt. Az egész esemény egy régi emléket idézett fel az istenek királyában, annak idején, amikor ő és Odin vitték el Thorhalla nevelőszüleinek a kislányt és adták át, hogy ők vigyázzanak rá. Az egyetlen, amit remélhetett, hogy a teljesen hasonló eset nem okoz ugyanolyan következményt, mint az annak idején.

Epilógus 3. – New York
A helyi rendőrség a Staten Island-i víz alatti bázishoz még az AIM-et is kénytelen volt kihívni az ott levő MI miatt. A kutatások és vizsgálatok a Mutáns Növekedési Hormont illetően igencsak kellemetlenek voltak, az utcára már kikerült a szer. Egyre több olyan eset történt, ahol farkasember, vagy éppen bundát növesztett mutáns követett el megvadultan támadásokat emberek, vagy éppen épületek ellen. A bázisban történtek miatt már tudták, hogy mi okozza mindezt, de sajnosa a drogdílerek elleni harc mindeddig kudarcra volt ítélve a rendőrség által, tehetetlenek voltak az Orvgyilkosok ligája által behozott új drog elleni harcban, már csak azért is, mert képtelenek voltak arra, hogy ilyen nagyszámú szuperhumán ellen vegyék fel a küzdelmet.

Epilógus 4. – Barbuda
Az AIM vezető tudósai, kutatói foglalkoztak a vírussal, ami Chromix-landet támadta meg nem is olyan régen. Noha azt már igencsak hamar megállapították, hogy mesterséges, azt még nem sikerült kideríteni, hogy ki is volt, aki készített. Abban mindannyian egyetértettek, hogy olyan vírusokból készült, amihez csak a legnagyobb gyógyszer gyártók és a Járványügy férhetett hozzá, de a biztonsági rést nem találta meg senki, hogy honnan is tűnhetett el. Annyit lehetett tudni, hogy egy orosz tudós volt, aki beadta a magzatnak a szert és egy amerikai férfi volt, akivel együtt működött – ő volt, aki a gyermek apja volt. Ezt a férfit azonban a SHIELD és az AIM közös nyomozása után sikerült megtalálni:
- Az érintett férfi New Yorkban található jelenleg – mondta Mason őrnagy.
- Értesítsék a SHIELD-et őrnagy – mondta Johanne. – Velük együtt közösen megyünk utána!

Epilógus 5. – Nagy-Britannia
Az öreg sziget, megannyi ősi misztikum, faj és egyéb lények miatt a kormány úgy határozott, hogy muszáj nekik is felvenni a harcot ellenük. A SHIELD, avagy itt Angliában a STRIKE nem igen foglalkozhatott külön ezzel a dologgal, ennek következményeképpen a Brit kormány úgy döntött, hogy saját kezébe veszi a dolgokat. A Brit hadseregben szolgáló speciális személyeket gyűjtötték össze és létrehoztak egy szervezetet a kormányon belül, ami csak az Avalonból érkező veszélyekkel fog foglalkozni semmi mással. A Brit miniszterelnök együttesen hívta össze a Parlament alsó- és felsőházát, hogy bemutathassa az új ügynökeit.
- Hölgyeim és uraim, bemutatom a koronánk új ékszerét, a kormány új speciális ügynökeit az MI:13 csoportját – mondta.

Epilógus 6. – Mexikóváros
Vér, mutánsvér ez volt az ára annak, hogyha valaki be akart Mexikóvárosban térni egy kaszinóban. Dél-és Latin Amerika egyelten városa volt, amit az Orvgyilkosok ligája nem kebelezett be. A város maffiavezetője droggal fizetett a Ligának a város függetlenségéért. Egy teljesen egyedi és olyan droggal, amit sehol máshol nem készítenek/gyártanak. A Mutáns Növekedési Hormont. Saját maguk mindenfélét gyártanak, hiszen megannyi mutáns vérét összegyűjtötték, de kintre csak egyet adnak el, a sajátjukét. Farkasvért. Ez volt az oka annak, hogy New Yorkban is a Liga ilyen drogot terített. A szer hatása ugyan csak időleges, de Mexikóváros igazi urai ők voltak, a farkasok.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
New York Times - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 2 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 01 Nov. 2014, 00:01

Hírek!
2014. október és november

Kedves játékosok!
Mint azóta mindenki látta szerencsére az előző hónapban felmerült hibák eltűntek, mindenkinek az elveszett reagja helyreállt, így nincs kimaradó poszt. Azonban Bishop felhívta a figyelmemet egy másik hibára is, hogy néhány személynél úgy jelenik meg a reagja időpontja, mintha 1970-ben írta volna. Ennek a javítása roppant egyszerű, mindössze egyszer szerkeszteni kell a reagot és utána a dátum a helyesre áll vissza.
A képregénybörze remekül sikerült és jó kis találkozó is volt utána, remekül éreztük magunkat. Tavasszal lesz börze ismét, mint megszokott, de addig persze még tali is lesz, így senkinek sem kell majd a társaságot nélkülözni. Ha valaki szeretne találkozót akkor a megfelelő topicban vesse fel, és ne mindenki hozzám rohangáljon, hogy írjam ki én. Smile
A Halloween-es bannerpályázatnak vége, Raten nyerte meg, de még mindig van egy versenyünk, ahova lehet pályaművekkel készülni:
- Design verseny dec. 31-n éjfélig.
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Még a facebook csoportba is kitettem, hogy Még mielőtt Tao is szól, mert kötelességének érzi. Az frpg topsite-s éjjel indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet asszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Továbbra versenybe lehet szállni Apokalipszis lovasának címéért, továbbra is Éhség rangjára lehet pályázni.
Apokalipszis Kora síkon az A Fordulás kalandra várunk még jelentkezőket.
A Végtelen Háború sík Harmadik korszakának harmadik kalandjára is várjom a jelentkezőket, ami Minden haldoklik címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Outsiders síkon az ezüstkor kalandra lehet jelentkezni.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra.

New York Times - Page 2 00120

Hírek!
2025. október


Hydra (titkos)
Mint kiderült Hate-Monger nem volt más, mint a legendás náci vezér, a Führer, Hitler maga, aki most a Hydra-hoz került hála a Goblin vezette csapásmérő csapatnak. A Hydra azonban nem hagyta, hogy Arnim Zola, renegát Hydra tag továbbra is aktív maradjon, a megszokott csapatát ismét a férfi nyomába küldte.

Drogok, MGH
A víz alatti bunkerben fény derült arra, hogy a szer, amit az ottaniakon teszteltek egy bizonyos Mustáns Növekedési Hormon, ami felerősíti a mutáns képességeket, illetve attól függően, hogy milyen mutáns véréből készül új mutációkat ad a drog hatása alatt. Sima emberekre is hatással van a drog pedig kikerült New York utcáira is, farkasmutáns véréből készült hatóanyaggal.

Közös munka (titkos)
A Chromix-land-en történt események nyomán sikerült kideríteni, hogy New Yorkban van a férfi, aki a vírussal fertőzött kislányt a szigetre küldte. A férfi egy alakváltó milliomos mutáns. Az elfogásáért a WREC, a SHIELD, az AIM és Chromix-land közösen dolgozik egy titkos akció keretében.

Újabb nyom
San Francisco városában a helyi rendőrség, a SHIELD, a WAND és az X-Men egyesített nyomozócsapata újabb nyomba ütközött. A nyomokat követve megtalálták a sivatagos területen rejtőző szektát és annak jelenlegi új bázisát egy turisták által is kedvelt barlangban. A végső összecsapás megkezdődött.

A Galaxis Védelmezői (kozmikus)
A csapat megérkezett a Knowhere nevű űrállomásra, aminek egy egykor megölt Celestial feje volt tulajdonképpen. Odabent közel száz túlélője volt a katasztrófának, amikor a rabszállító lezuhant ide. A bent levők létszáma folyamatosan fogy és a bentiek a bizonyos „Űrállomás Kísértetétől” rettegnek, aki láthatóan sorra gyilkolja az elítélteket.

Murderworld – szövetségesek
A véres játék-show tovább folytatódik, élőben az interneten át is megtekinthető. A csapat sikeresen elintézte a pályán garázdálkodó medvét is, akiről kiderült, hogy egy idős megkínzott férfi. ezenfelül Rachel és Ralf lényegében örökbe fogadtak egy kis teremtményt, aki láthatóan intelligens, érti őket, de kommunikálni nem tud. A kint maradt diákok pedig végre egyesültek egy helyen vannak.

Angyal Program
A két fél láthatóan közel került a megegyezéshez, a kígyólények éltek Zack Davidson javaslatával, hogy értesítsék a Bosszú Angyalokat és az ARMOR-t, hogy egy új realitást, világot keressenek a kígyólényeknek, hogy ott folytathassák az életüket. A lények egy személyt kértek biztosítéknak, hogy az ott maradjon, minderre Szabó Éva vállalkozott.

Megtorlás és következmények
Az Akkaba Metropolisznál a Sötét angyalok úgy tűnt, hogy győzelmet szereztek, Apokalipszis és lovasai, a klántagokkal menekülni voltak kénytelenek. Bosszúból, megtorlásként a három lovast Apokalipszis Chicagóban engedte el, ahol főleg Háború és Pestis voltak azok, akik hatalmas pusztítást végeztek.
Ennek nyomán Osborn kénytelen volt Miller segítségét kérni, így a Bosszú Angyalokét és a SHIELD-ét is Apokalipszis ellen.
Norman Osborn Angyalai eltűntek, még nem tudja senki, de egy alternatív realitásba kerültek át.

Avalon
Anglia most sem mentes a katasztrófáktól, és megmagyarázhatatlan mágikus eseményektől. Egy napfogyatkozás tetőpontján a nézelődők egy kisebb csoportja valamilyen oknál fogva átkerültek a kelta túlvilágra, arra a részre, ahol feltehetőleg Nimue-nak, Merlin régi szeretőjének és nemezisének börtöne is megtalálható.

Ismét a metrók
Az egyik metrószerelvényt, amin a korábbi víz alatti bázis két túlélője – Michael Nikostratos és Jenna Collins – is utazott valaki a föld alatt, két megálló között kisiklatta, az elhangzott szavak alapján azért, hogy a két túlélővel valamilyen okból kifolyólag végezzenek. Egy másik túlélő tenné, akinek a társait Michael és a társai a víz alatt megöltek.

Végtelen Gyémántok (kozmikus)
Tyranis megérkezett arra a bolygóra, ahol Ronan a Vádló és Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon is van, hogy megszerezze a harmadik ékkövét. Az érintett ékkövet, az elme kövét időközben Kallistrate végre megszerezte és immáron a kree-embertelen páros tulajdonában van, Thanos leánya pedig hamarosan megérkezik hozzájuk.

Ammon Einarson (titkos)
Ammon Einarson, azaz Ammon Sabah Nur, Apokalipszis és Sakura fia Salembe az X-menhez került. Az Asgardiak így vetettek véget az Apokalipszissel való háborúzásnak. A gyermek egyelőre biztonságban van, mivel az elvitel időpontjában támadta meg Osborn Angyal csapata az Akkaba Metropoliszt, így Apokalipszis nem tudta nyomon követni, hogy a gyermek hova került valójában.

Emberrablás
Ismeretlen elkövetők elrabolták az AIM Birodalom Államminiszterét dr. Zield Jones-t. A helyszínre már megérkezett a felesége Allison Carter társaságában, a két szemtanú pedig a házaspár két beszélni is képes mosómedvéje.

Halloween-i bál
A Salemben található Xavier Iskola Különleges Tehetségeknek mint minden nagyobb ünnephez kapcsolódóan most is megtartja saját Halloween-i bálját, a diákok szórakoztatására. Egyetlen feltétel van csak, az érkezőknek jelmezt kell viselniük.

MI:13
A Brit Parlament bemutatta saját különleges képességű személyekből álló szuperhős csapatát. Az MI:13 a Brit hadsereg különleges személyeiből válogatott, az Avalonból érkező fenyegetések elhárítására képzett speciális egység a kormány szolgálatában.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 2 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 01 Dec. 2014, 00:01

Hírek!
2014. november és december

Kedves játékosok!
Egy kis rossz hírrel kezdek ebben a hónapban, mióta az oldal létezik ez a hónap volt a leginaktívabb, a 650 reagot alig értük el, remélhetőleg ez csak egy kis hullámvölgy volt és újra helyreáll a rend és a havi közel 1000 reag is. Smile
Senki se felejtse el, hogy december 14-n (vasárnap) fórumtalálkozó lesz a szokásos helyszínen, Westendben, 12:00-kor van találkozó a vízesésnél, onnan pedig megyünk hátra az étkező részhez, remélhetőleg ismét a kerekasztalt tudjuk elfoglalni, mint mindig. Minden újoncot is örömem látunk.
A hónapban ismét lesz karácsonyi bál a diákoknak a megszokott helyen a Bálteremben, december 1-től, január 31-ig.
Ebben a hónapban 2 verseny is van még, szokásos karácsonyi banner és még mindig dec 31-ig él a design verseny is.
- Design verseny dec. 31-n éjfélig.
- A karácsonyi bannerverseny, dec 14-n éjfélig lehet pályaműveket beadni, majd 21-n éjfélig szavazás, 22-n kikerül a banner és jan. 2-ig ott is marad, mint minden évben.
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Még a facebook csoportba is kitettem, hogy Még mielőtt Tao is szól, mert kötelességének érzi. Az frpg topsite-s éjjel indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet asszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Továbbra versenybe lehet szállni Apokalipszis lovasának címéért, továbbra is Éhség rangjára lehet pályázni.
Apokalipszis Kora síkon az A Fordulás kalandra várunk még jelentkezőket.
A Végtelen Háború sík Harmadik korszakának harmadik kalandjára is várjom a jelentkezőket, ami Minden haldoklik címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Outsiders síkon az ezüstkor kalandra lehet jelentkezni.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra.

New York Times - Page 2 00120

Hírek!
2025. november


Hydra (titkos)
A Hydra csapásmérő egysége, ugyan a tervezetnél egy fővel kevesebbel de megkezdte az akciót és behatolt Armin Zola erődjébe, saját magukat a helyi őröknek kiadva. Egyelőre még nem fedték fel őket.

Elvarratlan szálak
A New York városában kisiklatott metró utasaira a Hydra emberei vadásznak. Céljuk elsősorban azokat a személyeket likvidálni, akik ott voltak a víz alatti bázison és az ott történteket átvészelték. A harc már meg is kezdődött a vadászok és a célpontok között.

Lebukás (titkos)
Chromix-land, az AIM Birodalom, a WREC és a SHIELD közös akciója keretében próbál elkapni egy milliomos mutáns férfit, aki a Chromix-landen halálos áldozatokat szedő vírus terjesztéséért felelős. Azonban nem sokkal az akció megkezdése után az ügynökök le is buktak, a férfi észrevette a csapdát amit neki állítottak.

Angyal Program
A kígyólények és a Program tagjainak sikerült megegyezniük. A megbeszéltek szerint egy tag, Tomas Burton maradt hátra a csatornákban mint biztosíték a másik félnél. A csapat többi tagja visszatért a felszínre hogy tájékoztassa a SHIELD-et. A szervezet kijelentette hogy nem tárgyal terroristákkal és egy gyors akció keretében az összes kígyólényt elfogta, akik jelenleg is a tárgyalásukat várják.

Avalon
A napfogyatkozás során Avalonra átkerült csapat találkozott egy MI:13 ügynökkel, aki tájékoztatta őket, hogy Nimue, Merlin egykori nemezise és szeretője az ő lelküket használja fel, hogy megszökhessen túlvilági börtönéből. Az ott lévőknek próbákon kell átesniük hogy megtisztítsák a lelkeiket.

Knowhere
Az egykori Celestial fej, volt űrállomás területén tovább fogynak az ott rekedt rabok. A hely védelmi rendszere, celestial drónok is tovább tizedeli a létszámukat. Ezalatt a Galaxis Védelmezői találkoztak az „Űrállomás Kísértetével” aki valójában egy jövőből érkezett személy.

Murderworld
A véres játék-show tovább folytatódik! Ezúttal a diákok azt a feladatot kapták a játékmester Arcadetől, hogy mentsék ki az Őrszem lábánál energiaháló fogságában lévő társaikat. Jelenleg egy csapatként próbálják ezt a feladatot megoldani a játékosok.

Földalatti város
A földalatti várost felderítő csapatok egyre több különös eseménybe botlanak. Különös anomáliák, megbolonduló érzékelők, valami ami emberméretű nyílvesszőket lő. Mindezen felül valamilyen módon egy kapu is nyílt egy Avian nevezetű helyre.

Tian
Tian bárjában elszabadult egy eddig ismeretlen, lila páncélozott, karmos lény. A szörny már kiütötte Deadpoolt és megszállta Kardfogat.

Halloween-i bál
A Xavier iskolában véget ért a Halloween alkalmából megtartott iskolai jelmezes bál. A következő bál Karácsony alkalmából várható.

Bejelentés
Dr. Zield Jones felesége, Hanna Jones bejelentette a férje – és egyben az AIM Birodalom egyik miniszterének – eltűnését a New York városában ügyeletes AIM hivatalban. Így hivatalossá vált az emberrablás.

Gyermekáldás
Megszületett Stephanie és Jonathan Miller két ikerlánya, Aesa Victoria Miller és Yrsa Catherina Miller. Mind az anya mind a két kicsi jól vannak.

Gyermekáldás II.
Ebben a hónap megszületett Morgan Le Fay és a másik világból jött Britannia Kapitány közös lánya is, Alana Shear.

Gyilkosság
Dr. Storngholl – Dr. White – az AIM Birodalom egyik minisztere a gyanú szerint gyilkosságot követett el AIMville-ben, a drone-k azonosították. Az áldozat egy nő, a holttestét az egyik tóba bedobva találták meg, miután Strongholl ájulásig fojtogatta, végül kitörte a nyakát, a testet pedig a tóba hajítota.

Feljelentés
Wayonka elment a SHIELD-hez feljelentést tenni Apokalipszis lovasaival kapcsolatban, hogy ő jelen volt az Akkaba Metropolisznál történt eseményeknél és további információi vannak.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 2 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 01 Jan. 2015, 00:10

Hírek!
2014. december és 2015. január

Kedves játékosok!
Utólag is kellemes ünnepeket mindenkinek és aktuálisan Boldog Új Évet Kíván a teljes staff a kedves játékosoknak.
Ne feledjétek el, hogy a mai naptól kezdve az oldalon 2026-t írunk.
A találkozó nagyon jó hangulatban telt és nagyon sokáig voltunk ott. A képeket lehet látni a fórum facebook csoportjában, ahova mindenki jelentkezhet, aki van az oldalon, de még nem jelentkezett oda.
A hónapban tovább folytatódik a karácsonyi bál a diákoknak a megszokott helyen a Bálteremben, január 31-ig.
Ebben a hónapban mindkét versenynek vége lett, gratulálunk a győzteseknek.
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Még a facebook csoportba is kitettem, hogy Még mielőtt Tao is szól, mert kötelességének érzi. Az frpg topsite-s éjjel indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet asszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Az új korszakkalandra a Rettegés házára már lehet jelentkezni, ingyen NJK-val őrüktnek és mindenki mással pedig fogságba esett személynek.
A következő Murderworld cirkusz az egész világ kalandra a diákok és X-men tagok jelentkezhetnek. Párhuzamos kaland, így mellette még mindig lehet máshol is játszani.
Továbbra versenybe lehet szállni Apokalipszis lovasának címéért, továbbra is Éhség rangjára lehet pályázni.

A Gótika 2.évad kalandra Z még mindig várja a jelentkezőket Mandarin gyűrűiért.
Apokalipszis Kora síkon az A Fordulás kalandra várunk még jelentkezőket, sok elvihető ingyen karakterrel.
A Végtelen Háború sík Harmadik korszakának harmadik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami Minden haldoklik címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Outsiders síkon az ezüstkor kalandra lehet jelentkezni.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra.

New York Times - Page 2 00120


Hírek!
2025. december


Hydra (titkos)
A Hydra csapás mérő osztaga akció közben átkerült Armin Zola zsebdimenziójába, amelynek neve Z dimenzió. A csapat tagjain valamilyen mellkasi műtétet hajtottak végre és kórházi ágyakhoz szíjazva ébredtek fel. Egyelőre próbálnak megszökni az igencsak szorult helyzetből.

Y Projekt (titkos)
Az Above Hotelban, a SHIELD, Chromix-land, az AIM Birodalom és a WREC közös titkos akciója koránt sem alakult a tervezet szerint. A célszemély elfogása a tervnél nagyobb feltűnéssel járt, azonban meglepő módon az illető együttműködő a csapattal. Mint kiderült az régi Loki által vezetett AIM idejéből a Roxxon újraélesztette az Y projektet, aminek köszönhetően képesek másolatokat gyártani és saját céljaikra felhasználni azokat.

Agymosás
New York metróhálózatában a Hydra által küldött három személy elbukott. A feladatuk az lett volna, hogy végezzenek azokkal a személyekkel kiknek sikerült túlélnie a vízalatti bunkerben történteket. Azonban a háromból két fő meghalt. A harmadik személy váratlanul megadta magát. Mint kiderült egy hat éve eltűnt újságíró, Andrew Hendrix az, aki valahogy felébredt a Hydra agymosásából.

Knowhere (kozmikus)
A Védelmezők úgy döntöttek jó ötlet lenne az űrállomást saját bázisukká alakítani. Tovább haladtak megtisztítani a területet és összegyűjteni a csapatot. Azonban Nestor agykontroll alá került és a társaira kezdett lőni, a másolatával együtt, ezalatt Jelly sérüléseket szenvedett Villámtól. A Knowhere-n lévő rabok közül egy badoon szörnnyé alakult magába olvasztva a helyi drónokat.

Avalon
Az avaloni túlvilágra átkerült személyek mind egy-egy lovaggá változtak a Kerekasztal lovagjai közül. Így kell véghezvinni a feladataikat, hogy a lelkük darabjait megtisztíthassák és visszajuthassanak az élők közé. Már neki is láttak a Szent Grál megkereséséhez, ami a küldetésük.

Angyal Program
A program tagjaira az előzőnél is szorultabb helyzet vár. New Jersey egy városában a Worthington tornyot terroristák foglalták el. Hjuan Shen Wey nevű férfi a terroristák vezetője. A toronyban sok civilt, köztük gyerekeket is túszul ejtett. Maga a cég, amelyhez a toronyház is tartozik kísérleti prototípusokat – köztük hadi prototípusokat is – tárol a helyen. Feltételezhetően ezek megszerzése a céljuk. A terroristák nem voltak hajlandóak felvenni a kapcsolatot a helyi erőkkel, sőt az egyik helikoptert komoly erőkkel megtámadták. A torony oldalán emiatt egy füstölgő lyuk tátong. Ebben a helyzetben kell a program tagjainak helytállniuk.

Tyranis vs. Ronan (kozmikus)
A Szörnyek bolygóján az egyik végtelen gyémánt közelében Tyranis és Ronan a Vádló összecsap egymással.

Murderworld
Az őrült, véres játék tovább folytatódik. A diákok kis segítséggel ugyan, de nekiláttak teljesíteni Arcade feladatát és megkezdték a társaik kimentését. Egyenesen az Őrszem lába előtt lévő energiamezőből. Szerencsére úgy tűnik fentről be lehet mászni és ki lehet menteni a többieket, ott egyelőre nincs energiapajzs.

Nyomozás
Az AIM Birodalom századosa tovább nyomoz a nem rég történt gyilkosság ügyében. Dr. White azaz Sakura követte el a gyilkosságot, de egyelőre a százados nem terelte rá a gyanút és White is az alibijét építi.

Bejelentés
Thrax püspök egyházi bejelentést tett az egyház és a mutánsok kapcsolatáról. Reagálva ezzel a pápa elfogadó nézetére. A sajtó azonban kételkedik a püspök őszinteségében.

Örökbefogadás
A Miller házaspár örökbe fogadta Jonathan unokatestvéreinek gyerekeit, Hope és Haley Millert, miután a szülők szerencsétlen körülmények között meghaltak. Különös módon a kislányok valójában a házaspár édes gyerekei.

Büntetés
A Xavier Mutáns Iskolában Charles Dialin és Szabó Éva éppen a büntetését tölti a tanáriban.

Elrabolva
Vera Slyent a SHIELD ügynöknőjét ismeretlen idegen létformák elrabolták és az Arany azúr cirkálóhajóra vitték.

Illegális harcok
New York raktáraiban tovább folynak az illegális harcok, természetesen rengeteg pénz fordul meg ezeken a helyeken. Jelenleg is az Orvgyilkosok Ligájának meghívásos viadala a RoboSmash folyik. Ezen Junkbot és Kyle Collins is részt vesz.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 2 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Vas. 01 Feb. 2015, 00:00

Hírek!
2015. január és február

Kedves játékosok!
Ebben a hónapban ismét lesz találkozó, február 8-n lesz a szokásos helyen és időben. Azaz a Westend-ben, 12:00-kor lesz találkozó a vízesésnél, metró szinten, onnan pedig átmegyünk remélhetőleg a kerekasztalhoz az étkező résznél. Mindenkit örömmel látunk, legyen új játékos, vagy régi, akkor is, ha korábban nem volt még találkozón.
Z készül arra, hogy majd a megjelent játékosokkal beszélje meg az egyik következő kalandját, hogy ti dönthessétek el, hogy miként is nézzen ki. A facebook csoportban kitettem, hogy mi is lesz a Marvel következő eventje, ami lényegében retconolja, összevonja a teljes multiverzumot, egy realitássá. Mi ilyenre nem készülünk, de egy Titkos Háború kalandra (ami lényegében olyan, mint a régi 2009-es nyári Végtelen háború is volt, amiből a síkom lett) készül, és Ti dönthetnétek el, hogy melyik XMR-es realitások kerülnek arra a helyre.
Ezenfelül érdemes megjegyezni, hogy a staff egy része majdnem egy héttel később is „összeül”, mert meghívtak minket egy másik kis összejövetelre FRPG-s szempontból. Többet egyelőre nem mondhatok, csak említést érdemel, hogy éppen ránk gondoltak.
Véget ért a karácsonyi bál, de 6-n, pénteken tovább kezdődik majd a „Valentin napi és farsang event” a megszokott helyen a Bálteremben, január 31-ig.
Ebben a hónapban mindkét versenynek vége lett, gratulálunk a győzteseknek.
Még a facebook csoportba is kitettem, hogy Még mielőtt Tao is szól, mert kötelességének érzi. Az frpg topsite-s éjjel indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Az új korszakkalandra a Rettegés házára még lehet jelentkezni, ingyen NJK-val őrüktnek és mindenki mással pedig fogságba esett személynek.
A következő Murderworld cirkusz az egész világ kalandra a diákok és X-men tagok jelentkezhetnek. Párhuzamos kaland, így mellette még mindig lehet máshol is játszani.
Továbbra versenybe lehet szállni Apokalipszis lovasának címéért, továbbra is Éhség rangjára lehet pályázni.
Ezeken felül az új X eventre is lehet már párt, játékostársat keresnie mindenkinek.

A Gótika 2.évad kalandra Z még mindig várja a jelentkezőket ezúttal a Fantasztikus 4-es tagjainak szerepére..
Apokalipszis Kora síkon az A Fordulás kalandra várunk még jelentkezőket, sok elvihető ingyen karakterrel.
A Végtelen Háború sík Harmadik korszakának harmadik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami Minden haldoklik címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Outsiders síkon az ezüstkor kalandra lehet jelentkezni.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra.

New York Times - Page 2 00120


Hírek!
2026. január

Hydra (titkos)
A Hydra csapás mérő osztaga egyre több dolgot tud meg Zola zsebdimenziójában, ahol a korábbi Hydra fej genetikai kísérleteket folytatott és több különböző csoportot, fajt hozott létre egy úgymond utópisztikus társadalomban. Reynolds is újra csatlakozott a csoporthoz és megmentette őket.

Knowhere (kozmikus)
A Védelmezők egy furcsa személyre akadtak az űrállomáson, aki nem sokkal korábban került oda, magát a Doktornak nevező férfi személyében, akit Jelly felismert, mint egy Földi klasszikus sci-fi sorozat főszereplője.

Avalon
A társaság megtudta, hogy hol is van a Grál, meg is érkeztek Cornwall tartományba, ahol valószínűleg részt fognak venni egy lovagi tornán, hogy bejussanak a palotába, ahol a Grált őrzik és azt megszerezve az őt ért átkot lemossák magukról.

Angyal Program
A csoport megérkezett a helyszínre, ahol Wayonka miatt már a behatolás elején lebuktak. A természetfeletti férfi betörte az ajtót fizikai erővel az alsóbb szinteken, amit az őrök meghallottak és emiatt máris tűzpárbaj alakult ki a két csoport között.

Murderworld
Egy új „játék” indult valószínűleg ismét Arcade jóvoltából. Fél tucat tanár tűnt el az iskolából és másnap Salem-ben egy titokzatos vándorcirkusz tűnt fel. Több diák is kiment a helyszínre, ki a tanárok után, ki csak szórakozni, és odakint valóban egyre többen tűnnek fel az eltűnt személyekből, mint a vándorcirkusz alkalmazottjai

Bűnösség és „tárgyalás”
Dr. White-ról a tettei alapján bebizonyosodott, hogy ő követte el a gyilkosságot. Mivel megtámadta a rendőröket, így meglőtték. Kórházba került, majd jelenleg az AIM Felső Tanács az, ami az ügyével foglalkozik. Egyelőre nem dőlt el, hogy elítélik-e, vagy mit kezdenek vele. A kihallgatása mindazonáltal megkezdődött.

Angyal Temető
Az Angyal temetőben egy kisebb csoport tartózkodott, amikor hirtelen látomásaik is voltak, amik egy sírhoz hívták őket. A megérkezés után egy Jonathan Cilly nevű valószínűleg meggyilkolt férfi sírjához értek. A férfi szelleme kiemelkedett a sírból és a segítségüket kérte.

Ravencroft
A Ravencroft elmegyógyintézetben lázadás tört ki a rabok átvették az irányítást és mindenki mást foglyul ejtettek bent. Kijárnak portyázni és tucatnyi más személyt is elraboltak. A Ravencroft négy épületében négy csoport állt fel, minden épületben más-más dolgok érvényesek és más szabályok szerint élhetnek az ott levők.

Y Project (titkos)
A férfi, John Smith belement abba, hogy elmegy Pókemberrel az AIM-hoz, hogy elmondhasson minden mást is, amit tud, azonban, amikor kikísérték a járműhöz az egyik ház felsőbb emeletéről agyonlőtték a férfit. A tettest nem találták meg sem akkor, sem pedig később.

Metró
A metróban történt események után Jenna, Jedak, Michael és Hendrix sikeresen megmenekültek. Az ott történteknek sok halálos áldozata lett, Hendrix SHIELD védelem alá került és mindenki más néhány hét kórház után gyógyultan távozhatott onnan immáron egészségesen.

Avian
A Redrose-ban levő társaság átkerült a jövőbe az ott már Avian-nak nevezett bolygóra. Hatezer évvel később a jövőben ez a Föld neve, Asha onnan került a jelenbe, ahogyan a Knowhere-n jelenleg tartózkodó Eyjolf Ragnar Miller tábornok is.

Gótika (titkos)
A világról eltűnt Osborn Angyalai tovább folytatják kalandjaikat a „Gótikának” nevezett realitásban. Ahol újabb és újabb dolgok történnek velük, a hazajutásra pedig egyelőre nem sok esélyt láthatnak. Továbbra is úgy tűnik, hogy örökre ott ragadtak.

Bál
A Xavier iskola területén zajló diákoknak és az X-mennek tartott karácsonyi bál a végére ért, a bál egészen magas részvételi aránnyal zárult, ahol igencsak kellemes és jó hangulat volt végig.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 2 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Vas. 01 Márc. 2015, 00:00

Hírek!
2015. február és március

Kedves játékosok!
A hónapban a találkozó remekül sikerült, és most március 8-n is lesz egy, ami egybe van kötve a képregény börzével. A most már szokásos, Kőbánya-Kispesten a művelődési házban, az árusoknak 9-kor nyit a hely, azoknak, akik csak vásárolnak 10-kor. Innen majd a korábbi évek tapasztalata szerint 2 óra körül megyünk át az ottani plázába az étkezőkhöz.
Az előző hónapban beharangozott megbeszélést, amit Z akart sikerült megejteni. Most már nem titok, mert a jelenlevők úgyis hallották, hogy nem is olyan sokára egy új síkot fogunk nyitni az oldalon. Ezen a helyen bárki mesélhet majd, 42 helyszínből áll össze, ami 42 különböző realitást takar. Ezeknek csak egy része volt az oldalon, így lesznek teljes új világok is, mindegyiken más-más karakteralkotási szabállyal.
Továbbra is tart a „Valentin napi és farsang event” a megszokott helyen a Bálteremben, március 31-ig, jelenleg még senki sem kezdett el játszani, még van egy hónapotok, hogy megtegyétek, révén párhuzamos a játék.
Még a facebook csoportba is kitettem, hogy Még mielőtt Tao is szól, mert kötelességének érzi. Az frpg topsite-s éjjel indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
A következő Murderworld cirkusz az egész világ kalandra a diákok és X-men tagok jelentkezhetnek. Párhuzamos kaland, így mellette még mindig lehet máshol is játszani.
Továbbra versenybe lehet szállni Apokalipszis lovasának címéért, továbbra is Éhség rangjára lehet pályázni.
Ezeken felül az új X eventre is lehet már párt, játékostársat keresnie mindenkinek.

A Gótika 2.évad kalandra Z még mindig várja a jelentkezőket ezúttal a Fantasztikus 4-es tagjainak szerepére.
Apokalipszis Kora síkon az A Fordulás kalandra várunk még jelentkezőket, sok elvihető ingyen karakterrel.
A Végtelen Háború sík Harmadik korszakának harmadik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami Minden haldoklik címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Outsiders síkon az ezüstkor kalandra lehet jelentkezni.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra.

New York Times - Page 2 00120


Hírek!
2026. február

Hydra (titkos)
A csoport igencsak nagy előrehaladást ért el, a szervezetükből eltávolították a beépített monitort és már a főtorony megtámadását tervezik, ahova a lázadók segítségével akarnak bejutni. Ezért egy biochipet ültették beléjük, hogy mindez még könnyebben kivitelezhetőbb legyen.

Knowhere (kozmikus)
A Védelmezők végre megtalálták az őröket, Kam-et és Yalvist, most pedig az ő segítségükkel akarják majd levadászni, elfogni a többi elítéltet. Mindeközben Eyjolf Ragnar Miller továbbra is a badoon szörnyeteget próbálja a többiektől távol tartani, hogy a Védelmezők összegyűjthessék mindegyik rabot a fej magasabban levő részeiből.

Avalon
A társaság megtudta, két csoportra szakadt, egyik része Peterson, Lioneart és Svarog a misztikus lényekhez mentek, hogy a segítségüket kérjék a kastély megtámadásában, bevételében. Míg a másik fele a csapatnak Donohan, illetve Cain megérkeztek a kastélyhoz a lovagi tornára, hogy ott elvegyülve felmérhessék a területet.

Angyal Program
A tűzpárbaj sokkal súlyosabb lett, mint várható lett volna, az Angyal Program két tagja, Burton és Viktoria súlyosan megsérültek, mert közvetlen közelükben robbant fel a terroristák egy gránátja. Wayonka éppen a sokkot kapott Évát próbája észhez téríteni, míg Shanon és Zack továbbra is a terroristákat vadásszák, akikből jelenleg a helységben csak egy van talpon.

Murderworld
A diákok egymástól függetlenül az eltűnt tanárok többségét már megtalálták különböző beosztásban, pozícióban. Hamarosan 11 óra lesz és így megkezdődik a cirkusz műsora, a többség arra számít, hogy Arcade itt fog bemutatni valamit. Eközben Charles-t a rendőrség készül bevinni az őrsre vandalizmus megalapozott gyanúja miatt.

Bűnösség és „tárgyalás” (titkos)
A tárgyalás jelenleg Barbudán zajlik a Legfelsőbb Tanácsban. White beismerte a bűnösségét, habár több miniszter kételkedik a bűnösségében. Johanne javaslatára éppen igazságszérumot használnak majd dr. Strongholl-on, hogy azzal derítsenek fényt arra, hogy a férfi miért is ölte meg azt a nőt, mert minderre még nem adott magyarázatot a Legfelsőbb Tanácsnak.

Angyal Temető
A csoport felajánlotta, hogy segít Jonathan Cilly-nak, főleg azok után, hogy a férfi képeket is tudott mutatni a helyről, ahol meggyilkolták őt. Az egyik közeli kórháznak a parkolójában tört a gyilkosság még 2026 januárjának elején, a látott képek alapján valamiféle szörnyeget ölte meg a férfit.

Ravencroft
Az elmúlt időszakban többen is elvesztették különböző okokból az eszméletüket, ahol egy ismeretlen természetfeletti lény kérte a segítségüket. Képeket mutatott az álomsíkon az oda kerülőknek a jövőről, hogy mi fog történni, ha nem állítják meg JJ-t, a San Franciscoi szekta vezetőjét, aki ide zártak be. JJ terve még mindig, hogy felébressze az Alvót, avagy Álmodót, a Celestialt.

Celestialok (titkos, kozmikus)
A Ravencroft-ban többen látták, hogy a multivezummal valami gond van ismét. Realitások tűnnek el, olvadnak egybe, szűnnek meg, valaki, valakik pedig a Földeket pusztítják el, hogy mindkét realitás megmeneküljön az összeolvadni készülőknél. Egyelőre nincs magyarázat minderre, hogy mi okozza mindezt és arra sem, hogy miért történik.

Ketrecharc
Az illegális harc, amin Kyle Collins és Junkbot is részt vesz New Jersey-ben lassanként a végéhez közeledik. Mindkét fél egyelőre igencsak jó eredménnyel vesz részt a harcokban és esélyes, hogy mind a ketten benne lesznek a fináléban.

Harlem
Harlem utcái közel sem olyan békések mostanság, egyrészt a maffia háború miatt sem, másrészt az a környék soha sem éppen a biztonságáról volt híres. Ian West is hatalmas bajba került ott az utcákon. Belekötött az egyik közel sem barátságos társaságba. Azóta már ő maga is megsérült és eléggé esélyes, hogy még az élete sincs biztonságban, hiába a drone rendszer.

Nyomozás
Patrick H. Brandt-ot felbérelték, hogy keressen meg egy fiatal lányt, akit a rendőrség sem talál. A lány már, több mint 72 órája eltűnt, így a megtalálására nem sok esély van. igencsak magas összeget kapott a feladatra a tehetős családtól. Az első nyomok a Kéz uralta Japán negyed egyik internetkávézójába vitték Patrick-ot.

Bál
Még javában tart a Valentin napi és farsangi bál a Xavier iskolában, ám ezúttal igencsak kevés diák ment el a rendezvényre.

Biztonsági rés
Valamilyen oknál fogva Tony Stark kapott egy sms-t egy salemi telefonszámról, amiben nem szerepelt más, mintsem egy mosolygós smiley. Egyelőre nem tudni többet erről, de a telefonszám titkos volt, így nem is érkezhetett volna ez az üzenet a számára.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 2 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Szer. 01 Ápr. 2015, 00:01

Hírek!
2015. március és április

Kedves játékosok!
A börze lezajlott, ezúttal igencsak családias hangulatban, mert öten voltunk ott összesen. A börzén megszavaztuk, hogy Darren visszakapja a kalandmesteri pozícióját dr. Erwin Vayne karakterével.
Véget ért a Valentin napi és farsang event a diákoknál, ami ezúttal csapnivaló eredményt hozott. A napokban fog kikerülni a Diplomaosztó kaland a diákoknál, az évenkénti egyszeri esemény, ahol a diákokból teljes értékű NJK lehet a szabályoknak megfelelően.
Az utóbbi időben eléggé kihalt a fórum, jó lenne ha ennek a hullámvölgynek lassanként vége lenne és újra minden a megszokott mederben menne tovább, hogy ne 4-5 reagot lássunk naponta elvétve az oldalon, hanem megint 30-40-et.
Mivel megint sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A hónap során ki fog egy pályázat is kerülni, ami majd az AIM Birodalom Felső Tanácsának egyik posztját hivatott megpályázni a kieső dr. White helyére.
Az frpg topsite-s éjjel múlt hónapban indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
A következő Murderworld cirkusz az egész világ kalandra a diákok és X-men tagok jelentkezhetnek. Párhuzamos kaland, így mellette még mindig lehet máshol is játszani.
Továbbra versenybe lehet szállni Apokalipszis lovasának címéért, továbbra is Éhség rangjára lehet pályázni.

A Gótika 2.évad kalandra Z még mindig várja a jelentkezőket ezúttal a Fantasztikus 4-es tagjainak szerepére.
Apokalipszis Kora síkon az ”Az idő kifut” kalandra vár Z még jelentkezőket.
A Végtelen Háború sík Harmadik korszakának harmadik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami Minden haldoklik címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Outsiders síkon az ezüstkor kalandra lehet jelentkezni.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra.

New York Times - Page 2 00120


Hírek!
2026. március

Hydra (titkos)
Végül a Z dimenzióban levő csapat úgy döntött, hogy mégsem kísérlik meg a támadást, mert biztonságosabb, ha több emberrel jönnek vissza egy későbbi időpontban. A hazaérkezésük után kiderült, hogy a Z dimenzióban gyorsabban telik sokkal az idő, mint a valóságban, így ezért volt képes Zola olyan nagy haladást elérni a kísérleteivel.

Knowhere (kozmikus)
A csapat kiötlött egy tervet, amivel megszabadulhatnak a badoon szörnytől, a kivitelezéssel voltak azonban gondok, mert a szörny és Miller megérkezett a folyosóra, de a Galaxis Védelmezői és a két rab még mindig ott volt a folyosón és nem csak az, akinek tényleg ott kellett volna lennie. Emiatt a siker kimenetele roppant kétséges.

Avalon
Darren Cain megoldotta az ügyet, míg Peterson, Svarog és Lionheart a tündéreket és egyéb misztikus lényeket próbálták szövetségre rávenni, addig a mágus férfi egyszerűen besétált a kastélyba, majd ügyes trükkel sikerült megérintenie a Grált. Mindez elégnek bizonyult ahhoz, hogy mindenkiből eltűnhessen Nimue lelkének egy darabja és visszatérhessenek a valóságba, ahol csak pillanatok teltek el.

Angyal Program
Az Angyal program halad tovább a feladatával, a talpon maradt Zack és Shanon közben képesek voltak a megmaradt terroristákat leszedni és mind a ketten a megmaradt szuperhumánnal harcolnak. Wayonka légy formában próbál segíteni nekik, miközben hátul Victoria ébredezni kezdett.

Murderworld
Az előadás lement a nagysátorban, amit a nézősereg imádott. Most, ennek hála minden diák meglátta az összes eltűnt tanárt és X-ment, akik hiányoznak az iskolából. A közönség tagjai nem ismerték fel őket és a fiatalok egyelőre tehetetlenek, hogy minek kéne következnie. Arcade nem bukkant fel az előadás közben, ahogyan azt páran remélni merték.

Bűnösség és „tárgyalás” (titkos)
Mint kiderült dr. Strongholl mégsem önszántából követte el a gyilkosságot. Az igazságszérum hatása alatt kiderült, hogy a férfi skizofrén. A férfit a Felső Tanács lemondatta és elmegyógyintézetbe küldték. A bűnéért majd egy polgári bíróság fogja elítélni.

Angyal Temető
A csoport tovább haladt a kutatással. Cilly-ről kiderült, hogy orvos volt korábban, sebész a Washington kórházban. A négyes már a kórház parkolójában van, Cilly korábbi halálának helyszínén és ott kutat tovább esetleges nyomok után.

Ravencroft
Az üzenetet szinte mindenki vette, hogy kivel is kellene elbánni a katasztrófa elkerülése végett, azonban egyelőre úgy tűnik, hogy csak a kamaszkorú vámpír az, Adrian, aki kezdeményezőbb. A többiek ugyan elmentek a D épületbe, de eddig nem tettek sok mindent. Misty pedig belehalt a C épületben a sérüléseibe.

Ketrecharc
A harc tovább folytatódik, Kyle és Junkbot továbbra is benne vannak a mezőnyben, ahol már csak pillanatok kérdése az, hogy a finálé is megkezdődjön.

Harlem
A kiküldött csapatnak még mindig nem sikerült megfékeznie a harcokat Harlem utcáján, sem pedig kimenteni Ian Westet. A dolgok láthatóan kezdenek igencsak elharapózni az utcákon.

Nyomozás
Patrik tovább folytatja a nyomozását a lány után, bár egyelőre nem találta meg még Hannah-t, hanem csak annak ismerőseit és őket faggatja.

Bál
A bál véget ért a Xavier iskolában, ezúttal igencsak csekély részvétel mellett.

Biztonsági rés
A következő körben már a többi Bosszú Angyal is, amiért össze is hívta őket Jon Miller. Nem sokkal később még egy esemény történt, Los Angelesben. Egy láthatóan terrorista csoport foglyul ejtett majd egy tucat embert, köztük Kalifornia kormányzóját, és LA polgármesterét. A várost függetlennek kiáltották ki és ígérték, hogy az állam is követi azt, hogy elszakad az USA-tól.

Maffia ügyletek (titkos)
A Társaság újabb ügyletet próbált levezetni titokban, ehhez J. Maun Janus-t, manapság Jack Connor néven ismert vámpírt küldték, aki nem sokkal korábban még vámpírvadász volt. Ugyanezen helyhez küldte az egyik fejvadászcég Daryl Tranth-t, hogy vadásszon le valakit.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 2 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla Pént. 01 Május 2015, 00:00

Hírek!
2015. április és május

Kedves játékosok!
Mivel többen felvetettétek, hogy jó lenne majd ismét találkozót tartani és annak a keretében együtt megnézni az új Avengers filmet is, mint tavaly az X-ment. Így majd el kellene dönteni, hogy mikor is legyen ez, a többségnek és az érettségiket figyelembe véve is május második fele lenne a jobb. Az észrevételeket, ötleteket a megszokott találkozók topicba lehet és kéretik írni.
Ebben a hónapban több hír és reklám is felfog kerülni az oldalra, mivel már nagyon közeledik az új sík, azaz az új játéktér bevezetése az oldalra, amit a legutóbbi találkozón hoztunk és válogattunk össze az ott levő játékosok közreműködésével. A világ neve a Csatavilág lesz a most májusban induló Marveles event mintájára. A kérdéseket a sík topicjában lehet máris feltenni.
Mivel megint sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
Az előző hónap során kikerült egy pályázat, ami az AIM Birodalom Felső Tanácsának egyik posztját hivatott megpályázni a kieső dr. White helyére. Erre még mindig várunk jelentkező pályaműveket, mert egy sem érkezett be áprilisban.
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Május elsején indul el a legújabb korszakkaland is, erre is lehet még jelentkezni mind a két szálra a leírt szabályok szerint.
A következő Murderworld cirkusz az egész világ kalandra a diákok és X-men tagok jelentkezhetnek. Párhuzamos kaland, így mellette még mindig lehet máshol is játszani.
Továbbra versenybe lehet szállni Apokalipszis lovasának címéért, továbbra is Éhség rangjára lehet pályázni.

A Gótika 3.évad kalandra Z még mindig várja a jelentkezőket a kiírt karaktercímekre, illetve a Fantasztikus 4-es tagjainak szerepére.
Apokalipszis Kora síkon az ”Az idő kifut” kalandra vár Z még jelentkezőket.
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának negyedik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami aminden meghal címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Outsiders síkon az ezüstkor kalandra lehet jelentkezni. Ahogyan a szuperhumánok kalandra is
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra.

New York Times - Page 2 00120


Hírek!
2026. április

Hydra (titkos)
A Hydra egyelőre hallat magáról, összesen annyi történt, hogy az egyik ügynöküket, Reena Reynolds-ot egy másik realitásba küldték, hogy mérje fel az ottani Hydra-t, akikre mindenki vadászik. A hajójukat szabotázs érte és egy orosz elitkatonával egy szigetre került egyedüli túlélőként.

Knowhere (kozmikus)
A csapat a badoon szörnnyel sikeresen leszámolt és a számukra kiadott feladat vége következik, túlságosan is sokáig vártak a feladattal, hogy elkapják a rabokat, így azok összeálltak, hogy megöljék a Galaxis Védelmezőit és az ő hajójukkal szökhessenek el a kihalt űrállomásról.

Angyal Program
Az Angyal Program ismét nem bizonyul túlságosan hatékonynak és a küldetésüket egy tragédia is beárnyékolja. Victoria súlyosan megsérült és Thomas Burton pedig halálát lelte a bevetés során. A terroristák éppen távozni készülnek, amit Wayonka, Shanon és Zack próbálnak megakadályozni.

Murderworld
A társaság ottlétét igencsak hamar megelégelték a városiak és a cirkusz igazgatója is. Tina mutatványa után, hogy egy madarat idézett és az szállt Zaphire vállára az egész társaságot kihajították a cirkusz területéről. Minden diákot, azokat is, akik eddig nem tettek semmit, szinte lincshangulat alakult ki.

Bűnösség és „tárgyalás” (titkos)
A polgári bíróság is döntött Dr. Strongholl (White) ügyében, a megállapított skizofréniája miatt igencsak enyhe büntetéssel megúszta a dolgot. Nem került börtönbe, csak egy elmegyógyintézetbe kezelésre. Ha nem követ el semmit, akkor fél évvel később feltételes módon szabadlábra helyezik. Utána is járnia kell heti 5x programra meghatározatlan időre, illetve a felügyelőjének heti 3x kell jelentenie.

Angyal Temető
A csoport megérkezett a kórházhoz, ahol Cilly dolgozott és megtudták a férfi néhány emlékéből, hogy egy néger férfi átkozta el őt. Az átokból, a szörnyből, mi végzett a férfival Jeanne kikövetkeztette, hogy voodoo átok lehetett, azaz a szörny a családra nem veszélyes, hacsak nem jönnek el a kórházhoz.

Ravencroft
Az elmegyógyintézetben a B és a D épületben nagyon elharapóztak a dolgok. A „B” épületben Jonathan Holmes lelte halálát, Allison súlyosan megsérült, őt később a „D” épület lakói terítették le. Odabent a D-ben pedig mészárlás indult, nagyon sokan meghaltak, míg a kintről jövők Adrian vezetésével próbálják megtalálni JJ-t, az épület vezetőjét, hogy megöljék.

Ketrecharc
A döntő tovább folytatódik, még mindig nincs meg a győztes Junkbot és Kyle Collins közül, aki megszegte időközben a szabadon engedésének feltételét és fegyver készítésére használta a páncélját.

Harlem
A csapat a SHIELD-nek hála lassanként már sikeresen győzelmet arat a Harlem utcáin levő káosznak, Ian súlyos sérüléseit HERA kezeli, aki minden jel szerint teljesen rendbe fog jönni a sérüléseiből.

Nyomozás
Patrik a nyomozással haladt tovább és már kisebb eredményei is voltak. Sikerült megtalálnia a célpontja egyik ismerősnőjét, akitől remélhetőleg további információkat tud majd szerezni az ügyben.

Bosszú Angyalok
Az Angyalok már közel vannak az induláshoz Los Angelesbe, sikerült rájönni, hogy a támadók élőholtak és 2007. óta biztosan az Államokban vannak, akkor látták őket először egy felvételen. Ebből követezik, amire az Angyalok is rájöttek, hogy bizonyára felkészült szerveztről van szó és határozottan egy csapdába készülnek besétálni.

Osborn Angyalai (titkos)
Osborn Angyalai átkerültek korábban egy alternatív realitásba, ahol a többség azonnal tombolni és mészárolni kezdett. Azonban most hatalmas gondok alakultak ki a világon, nem csak az Angyalok érkeztek meg oda, hanem a Reneszánsz világ egyik gonosztevője is, akit Asgardon láttak utoljára és ott győztek le, Ultron. Ultron átvette Knight felett az uralmat.

Tian
Tian-ban a felbukkanó árnyat, szellemet legyőzték és végre valahára kiszabadulhatott Magneto, aki így visszatért az életbe. Xorn és a Testvériség tagjai azonnal megváltóként, istenként tekintenek rá. Azonban valami Xorn-al sem volt rendben, többeknek feltűnt, hogy a keze is remeg.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York Times - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York Times - Page 2 Empty Re: New York Times

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.